-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ακριβώςεγώ τα έχω και τα δύο στην κάρτα μου.
Kαι εγώ, αλλά χρησιμοποιώ το 7...
_
-
Eυχαριστω, θα βαλω και τα δυο και βλεπουμε..
Τη δευτερα περιμενω ενα ΜΙΟ 350, για βασικη πλοηγηση GPS περιμενω να με καλυψει... -
μια χαρά είναι το 350.
και πέραν των βασικών.
-
Και γω προς τα κει προσανατολίζομαι...
-
Βγήκε στην πιάτσα ο νέος χάρτης Ελλάδας Q4.2007 για Destinator 6.1 και άνω.
-
Aύριο θα υπάρξει αναβάθμιση της αναβάθμισης μάλλον για να μπουν κάποια πράγματα που ξεχάστηκαν.
-
A, δεν το είχα πάρει χαμπάρι αυτό το θέμα.
Αποκτήσαμε πριν κάτι μήνες ένα Mio P550 και μόνο καλά λόγια έχω να πω για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε συνδυασμό με το - σπασμένο - Destinator.
Χρειάστηκε λόγω δουλειάς να πάω σε κάτι ξεχασμένα χωριά στην ορεινή Ηλεία και στην ορεινή Κορινθία και πραγματικά αν δεν το είχα μαζί μου θα είχα χαθεί στα βουνά και στα λαγκάδια... Το εμπιστεύτηκα τυφλά και δεν με απογοήτευσε...
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε άλλη συσκευή ούτε άλλο λογισμικό ποτέ αλλά δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω. Ειδικά στην 3d λειτουργεία είναι όλα τα λεφτά.
Επίσης τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι στην οικογένεια διασκεδάζουμε απίστευτα να παίζουμε με τα νεύρα της εκφωνήτριας. 'Στρίψτε αριστερά... ΣΤΡΙΨΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!! ... Επανυπολογισμός διαδρομής'
Τώρα σοβαρά, σε μια πόλη σαν την Πάτρα μόνο για πλάκα μπορείς να το χρησιμοποιείς αφού το 99,99999% των διαδρομών τις κάνεις με κλειστά μάτια. Για οπουδήποτε εκτός της πόλης σου όμως θεωρώ αδιανόητο να μην το έχεις. Το κόστος εξάλλου δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό.
@νδρέας
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aύριο θα υπάρξει αναβάθμιση της αναβάθμισης μάλλον για να μπουν κάποια πράγματα που ξεχάστηκαν.ωραια άμα γίνει αυτό θα μας το πεις? για να αρχίσουμε να ψάχνουμε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aύριο θα υπάρξει αναβάθμιση της αναβάθμισης μάλλον για να μπουν κάποια πράγματα που ξεχάστηκαν.κανε ενα κοπο, για να μην ψαχνουμε...
-
Yep, ενα λινκ παρακαλω!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Aύριο θα υπάρξει αναβάθμιση της αναβάθμισης μάλλον για να μπουν κάποια πράγματα που ξεχάστηκαν.
κανε ενα κοπο, για να μην ψαχνουμε...
τεμπέλη
-
Eβαλα και τους καινούριους χάρτες.
To έχω αυθεντικό.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κανε ενα κοπο, για να μην ψαχνουμε...
Δώσε και μένα μπάρμπα
-
Μήπως έχει κάποιος άποψη για το MIO C320b;
Δεν είναι για μένα αλλά για κάποιον που πρώτη του προτεραιότητα είναι η ευκολία χρήσης και η μεγαλούτσικη οθόνη.http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1024493
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Eβαλα και τους καινούριους χάρτες.To έχω αυθεντικό.
Μπράβο
-
Moυ φέρανε το ΜΙΟ Ρ350 με το i-Drive. Tι πρέπει να κάνω για να με 'βλέπει' ο δορυφόρος; Χρειάζεται να πάρω κάτι επιπλέον; Δηλώνω ΑΣΧΕΤΟΣ!
-
δε νομίζω να χρειάζεται κάτι
-
A-Viper7
i-drive ? ...
βγάλτο και βάλε destinator με τους φρέσκους τελευταίους χάρτες της ngi.
αλλιώς θα σου λέει στρίψε αριστερά και θα αναγκάζεσαι να ανέβεις στο συντριβάνι...
-
Ακομα το ΜΙΟ μου..
Ολο απεργιες... -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
A-Viper7i-drive ? ...
βγάλτο και βάλε destinator με τους φρέσκους τελευταίους χάρτες της ngi.
αλλιώς θα σου λέει στρίψε αριστερά και θα αναγκάζεσαι να ανέβεις στο συντριβάνι...
Το πρόβλημά μου δεν είναι το λογισμικό, αλλά το ότι δε με 'βλέπει' ο δορυφόρος. Λες αν βάλω το destinator να διορθωθούν όλα;
Αυτό που μπορώ να το 'βρω';
Ευχαριστώ!
Το πηρα αποφαση...GPS