-
Για τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο καλό είναι, για την Αθήνα, τη Πάτρα και το Μεσολόγγι κάνεις λίγο δεξΑ και ρωτάς. GPS και αηδίες. Ανοίξτε και κανά χάρτη οδικό, θα χαζέψουμε στο τέλος....
-
Δε θα διαφωνήσω τελείως με την άποψή σου, απλά έχω 2-3 ενστάσεις:
-
Άντε να βρεις άνθρωπο νύχτα σε αυτές τις περιοχές ή ημέρα που βρέχει. Είναι δύσκολο και θα πρέπει να σου κάνει μεγάλη χάρη.
-
Πρέπει να πετύχεις άνθρωπο που γνωρίζει γιατί, πολλές φορές σε στέλνουν... όχι πως δεν ισχύει και για τους πλοηγούς αυτό.
-
Ανάλογα με το χαρακτήρα του καθενός, υπάρχουν και οι αντίστοιχες αντιδράσεις, οπότε, για άλλους πιάνει και για άλλους όχι. Έχω αναφέρει παλιά ότι, ρωτώντας μια κοπέλα αν πηγαίνουμε καλά για Πειραιώς (1η φορά με ένα φίλο άσχετο με τον Ταύρο, προσπαθούσαμε να βγούμε Πειραιώς από κάτι απίθανα στενά), πήρα την απάντηση: 'ναι, λες και δεν ξέρεις' και μετά γύρισμα κεφαλής...
Προσωπικά, αν πάω σε ένα μέρος με τον πλοηγό, θα ρωτήσω σε κάποια καφετέρια που θα κάτσω για το τι πρέπει να δω, πού είναι αυτά, πώς πηγαίνουν κτλ. Αλλά έτσι στο δρόμο, δεν μπορώ να το κάνω γιατί 100%, αν είναι γυναίκα (εξαιρούνται οι γιαγιάδες) θα με κοιτάξει περίεργα. Οι άντρες θα σου απαντήσουν, αλλά δεν μπορείς να πετυχαίνεις πάντα άντρες για ερώτηση.
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Για τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο καλό είναι, για την Αθήνα, τη Πάτρα και το Μεσολόγγι κάνεις λίγο δεξΑ και ρωτάς. GPS και αηδίες. Ανοίξτε και κανά χάρτη οδικό, θα χαζέψουμε στο τέλος....Πάρε GPS και θα καταλάβεις γιατί δεν ισχύουν αυτά που έγραψες.
Άσε που ΕΙΔΙΚΑ στην Αθήνα θες GPS. Σε Ν. Υόρκη, Τόκυο και λοιπούς βαρβάρους υπάρχει άριστη σήμανση, δεν κατεβάζει κάθε στυλάτος τις πινακίδες για να μην του χαλάνε την πρόσοψη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
.... δεν κατεβάζει κάθε στυλάτος τις πινακίδες για να μην του χαλάνε την πρόσοψη.Σωστός.
Ο **στυλάτος ** είναι τόσο πολύ 'στυλάτος' ... , που στο τέλος δεν έχει ούτε 20 € να βάλει μιά καινούρια πινακίδα όταν τελειώσει πχ. η ανακαίνιση του στυλάτου χώρου του.
Και το χειρότερο, δεν τον 'μαλώνει' και κανένας κρατικός φορέας .... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο καλό είναι, για την Αθήνα, τη Πάτρα και το Μεσολόγγι κάνεις λίγο δεξΑ και ρωτάς. GPS και αηδίες. Ανοίξτε και κανά χάρτη οδικό, θα χαζέψουμε στο τέλος....
Πάρε GPS και θα καταλάβεις γιατί δεν ισχύουν αυτά που έγραψες.
Άσε που ΕΙΔΙΚΑ στην Αθήνα θες GPS. Σε Ν. Υόρκη, Τόκυο και λοιπούς βαρβάρους υπάρχει άριστη σήμανση, δεν κατεβάζει κάθε στυλάτος τις πινακίδες για να μην του χαλάνε την πρόσοψη.
Εχω GPS ρε συ Μανο, αφου εσυ μου ειχες στειλει και το προγραμμα , απλώς είμαι της παλιάς σχολής
-
Α...ναι...
Καλή η ηλεκτρονική τρίλιζα που σου έστειλα;
-
Mεταξύ χαρτών Navteq & Teleatlas για ευρώπη τί προτιμάμε?
-
Teleatlas γιατί είναι πελάτες μας
-
Έχω ένα μικρό/παλιό Destinator με χάρτες Ελλάδας και Κύπρου. (MLS Destinator 3855)
Θέλω να ταξιδέψω Γερμανία όπου και θα νοικιαστεί όχημα για 7 ημέρες, σκέφτομαι αντί να πλωρώσω έχτρα gps να πάρω το δικό μου μαζί μου.
-
Μπορώ να βρώ και να φορτώσω μόνο τον χάρτη της Γερμανίας ή πρέπει να πληρώσω και να αγοράσω για όλη την Ευρώπη (που μου είναι και άχρηστο στο τέλος) ;;;
-
Υπάρχει περίπτωση να εγκαταστήσω καμμιά άλλη εφαρμογή που θα είναι καλύτερη (καλύτερο χάρτη ίσως) για την εν λόγο χώρα ;;;
Διευκρίνηση: Αεροπορικός θα πάω εκεί, απλά θα νοικιάσω αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο οπότε δεν με ενδιαφέρει η διαδρομή από Ελλάδα μέχρι Γερμανία.
Απλά με το που θα ανοίξει εκεί το μηχανάκι θέλω να βλέπει την σωστή χώρα. -
-
Βάλε iGO 8 και χάρτες γερμανίας και ελλάδας μόνο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α...ναι...Καλή η ηλεκτρονική τρίλιζα που σου έστειλα;
Μη βρισεις, αλλα δε το εχω βαλει ακομα Ειμαι Αγγλια, οταν ειμαι Ελλαδα μονο με αυτο δεν ασχολουμαι. Η πλακα ειναι οτι πηγα στη Χαλκιδα πριν το Πασχα και ειπα να το βαλω. Επειδη βαρεθηκα (ειμαι και ασχετος με το θεμα), εβαλα το Route 66 που εχει πανω, ε, Χαλκιδα δεν υπηρχε Δεν υπηρχε στο χαρτη που εχει το μηχανημα, πολυ πλακα. Ευτυχως οι ταμπελες με βοηθησαν στο να παω εκει που ηθελα.
Τωρα που θα κατεβω Ελλαδα, θα σοιυ ερθω να το περασουμε, μη κανω και μ@λ@κί@
-
Που το θυμήθηκες το Route 66
-
Αυτό έχει πάνω η κινεζιά που έχω στο αυτοκίνητο. Αθήνα έχει τα πάντα, εκτός ψιλομπάζει Γι'αυτό να'ναι καλά ο manosk που έκανε τα κουμάντα του...
-
εχει πάρει κανεις κινέζικο 2 din gps?
λειτουργουν ικανοποιητικά?
το μικροφωνάκι που έχουν πανω στη συσκευή ειναι ικανοποιητικό για να σε ακουν οταν μιλάς με το bluetooth? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εχει πάρει κανεις κινέζικο 2 din gps?
λειτουργουν ικανοποιητικά?
το μικροφωνάκι που έχουν πανω στη συσκευή ειναι ικανοποιητικό για να σε ακουν οταν μιλάς με το bluetooth?εγώ έχω βάλει από chinavasion.com, το Road King 7, το οποίο δε βγαίνει πια. Σε αντίθεση με πολύ κόσμο, που λέει διάφορα, εμένα λειτουργούν άψογα όλες οι εφαρμογές, δεν έχω δοκιμάσει μόνο το TPMS. Η πιο ωραία εφαρμογή και πολύ χρήσιμη είναι το bluetooth που ανέφερες, ακούω και ακούγομαι άψογα. Δε χρησιμοποιούσα ποτέ bluetooth στο αυτί ή handsfree και όταν ήταν να μιλήσω στο τηλ εν κινήσει πάντα σταματούσα στην άκρη. Τώρα είμαι κομπλέ. Τοποθέτηση μόνος, χρειάστηκε να αγοράσω μόνο έναν αντάπτορα και το πλαίσιο για το αυτοκίνητο μου. Η επόμενη κίνηση είναι να μου περάσει ο manosk το igo
-
Έχει δοκιμάσει κανείς με iPhone; Εμένα δε μου εμφανίζει τις επαφές, ενώ το ιστορικό κλήσεων εμφανίζεται κανονικά.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Η επόμενη κίνηση είναι να μου περάσει ο manosk το igoΔηλαδή τώρα τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για Ελλάδα;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς με iPhone; Εμένα δε μου εμφανίζει τις επαφές, ενώ το ιστορικό κλήσεων εμφανίζεται κανονικά.Δοκίμασε να φτιάξεις μία επαφή με Αγγλικά να δεις αν είναι θέμα γλώσσας. Αλλιώς, κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με τα πρωτόκολλα υπάρχει. Μπορεί να είναι τα πρωτόκολλα του BT από το στερεοφωνικό μέχρι ελλιπής υποστήριξη από τις συσκευές. Ρίξε μια ματιά τι υποστηριζεί το στεροφωνικό και γράψε. Θα το πάλευα να βγάλω άκρη, αλλά τώρα, ειλικρινά, προτιμώ να πιώ τις μπύρες που έχω ξεκινήσει...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς με iPhone; Εμένα δε μου εμφανίζει τις επαφές, ενώ το ιστορικό κλήσεων εμφανίζεται κανονικά.
Δοκίμασε να φτιάξεις μία επαφή με Αγγλικά να δεις αν είναι θέμα γλώσσας. Αλλιώς, κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με τα πρωτόκολλα υπάρχει. Μπορεί να είναι τα πρωτόκολλα του BT από το στερεοφωνικό μέχρι ελλιπής υποστήριξη από τις συσκευές. Ρίξε μια ματιά τι υποστηριζεί το στεροφωνικό και γράψε. Θα το πάλευα να βγάλω άκρη, αλλά τώρα, ειλικρινά, προτιμώ να πιώ τις μπύρες που έχω ξεκινήσει...
Ευχαριστώ.
Έχω και αγγλικές επαφές.
Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα, αλλά δεν το έψαξα ιδιαίτερα γιατί είναι κάτι που δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η επόμενη κίνηση είναι να μου περάσει ο manosk το igo
Δηλαδή τώρα τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για Ελλάδα;
Κανένα, έχει ακόμα πάνω to Route 66, δε το έχω χρησιμοποιήσει.. Θα σου στείλω πμ
Το πηρα αποφαση...GPS