-
Ακόμα και στην χειρότερη δυνατή φωτό που βρήκες είναι απειρως ομορφότερη από το πίσω τερατούργημα.
-
O σχεδιαστής της E60/61 είναι ο αείμνηστος Davide Arcangeli (ex Pinifarina) ....ο οποίος πέθανε από λευχαιμία, πριν καν προλάβει να δει το effect που προκαλούσε το αυτοκίνητο όταν βγήκε στην αγορά.
Τα σχέδια του για την Ε60 είχαν αρχικά κοπεί από τον Bangle.... καθώς δεν απέδιδαν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε clay.Mαζί με την ομάδα του ο συγχωρεμένος δούλεψε το μοντέλο σε clay,καταφέρνοντας να πετύχει αυτό που είχε στο μυαλό του (είναι φανερά επηρεασμένος απο την διαμόρφωση της επιφανείας των αεροσκαφών,στα οποιά το μορφοποιημένο μέταλλο που καλύπτει τα δομικά στοιχεία της κατασκευής δουλεύει σαν προστατευτικό φιλμ.....επιτρέποντας στα δομικά στοιχεία κάτω από αυτό να 'περιγράφονται').
Τελικά το σχέδιο του πήρε το ΟΚ από τον Bangle.
-
Μπορεί η Ε60 να μας ξένισε στην αρχή αλλά ακόμα και τώρα που έληξε δεν φαίνεται παλιά.
H νέα πεντάρα δεν είναι τόσο προκλητική, μοιάζει ότι ίσως να γεράσει πολύ γρήγορα, ήδη μοιάζει με την τριάρα που έχει και κάμποσο καιρό στην αγορά... Αλλά είναι μοντέρνα και πολύ αρμονική, θυμίζει την Ε39 της οποίας μοιάζει το εξελιγμένο παιδάκι και τελικά μου αρέσει! Και στα μάτια μου είναι πολύ πιο σπορτίφ από την αντίπαλο την οποία βρίσκω ενοχλητικά αιχμηρή και αμερικάνικη με την κακή έννοια. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
... την αντίπαλο την οποία βρίσκω ενοχλητικά αιχμηρή και αμερικάνικη με την κακή έννοια.Ακριβώς αυτό που την κάνει αντιαισθητική και δεν ξέρω και κατα πόσο κλασική! Στον πατέρα μου (που θα μπορούσε να είναι στο target group της Ε) δεν του άρεσε σε αντίθεση με την προηγούμενη.
-
Ο χρήστης [b έγραψε:
teox[/b:3r75c6le]':3r75c6le]>Έχεις scanner να το ανεβάσεις εδώ σε μορφή φώτο?
Έχω κι εγώ ένα τέτοιο άρθρο και πρέπει να κάτσω να το σκανάρω.
Δυστυχώς δεν έχω αλλά αν βρω υπόσχομαι να το ανεβάσω.Θα ρωτήσω το djalma μήπως έχει.Αξίζει πραγματικά να το διαβάσετε το άρθρο και γενικά το συγκεκριμένο τεύχος,έχει πολλά ενδιαφέροντα θέματα!!
-
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Η BMW έπρεπε να τολμάει σχεδιαστικές ακροβασίες...Πόθεν προκύπτει αυτό; Οι BMW ανέκαθεν ήταν κομψές, όχι περίεργες. Αν θέλεις περίεργα σχήματα παίρνεις Citroen...
-
-
delete
-
Συμφωνώ μαζί σου ότι οι BMW παραδοσιακά είναι κομψές και σύγχρονες ενώ οι Mercedes κλασικές και αυστηρες. Αλλά μην ξεχνάμε την κομψότητα, που δεν πρέπει να θυσιάζεται προς χάρη φτηνών εντυπωσιασμών και σχεδιαστικών ακροτήτων. Την προηγούμενη 7άρα δηλαδή την είδε μετά αυτός που την σχεδίασε και του άρεσε κιόλας;
-
και ομως αυτη πουλησε πιο πολυ απο ολες...!!!!
περιεργος ο κοσμος οντως...
για μενα η F01 ειναι πχ απλα πανεμορφη... -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,site για αγορές (ή σύγκριση τιμών) προϊόντων BMW, εδώ ......
Αγγλικά δε 'μιλάνε' όπως αυτοί: http://www.salesafter.eu/ ??????
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλησπέρα,
site για αγορές (ή σύγκριση τιμών) προϊόντων BMW, εδώ ......
Αγγλικά δε 'μιλάνε' όπως αυτοί: http://www.salesafter.eu/ ??????
-
Καλησπέρα pps..
Απορίες για όποιον έχει όρεξη να βοηθήσει λίγο..
Λοιπόοον, ψάχνω αμάξι και σκεφτόμουνα mx5 με μπατζετ 6000-9000, άντε 9500..
Άρα μιλάμε για μοντέλο 98-99 εως 01-02 μάλλον...
Και αμέσως βέβαια μου ήρθε στο μυαλό και η z3..
Πάλι με το ίδιο μπατζετ άρα πάνω κάτω περίπου στα ίδια χρόνια..
Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δυο αλλά πλεον στο μυαλό μου έχω μόνο τη z..
Με δεδομένα λοιπόν το μπατζετ και ότι πιθανότατα πάμε για αμάξι 10ετίας, ίσως και παραπάνω..
Τι γνώμη έχετε? Να το ψάξω ή όχι? -
Ο χρήστης SlimData έγραψε:
...ψάχνω αμάξι και σκεφτόμουνα mx5 με μπατζετ 6000-9000, άντε 9500..
....μου ήρθε στο μυαλό και η z3..
Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δυο αλλά πλεον στο μυαλό μου έχω μόνο τη z..
Τι γνώμη έχετε? Να το ψάξω ή όχι?Ναι να το ψάξεις αλλά να πάρεις το ΜΧ5!! (και το ακούς από ιδιοκτήτη και φίλο της BMW).
Αν το σκέφτεσαι ακόμα οδήγησέ τα και τα δύο.
Αν μετά από αυτό ακόμα το σκέφτεσαι είσαι άξιος της τύχης σου!! Άλλωστε κάποιοι πρέπει να τις πάρουν και τις παλιές Ζ3!
Αν έλεγες για Ζ4 ίσως να έλεγα άλλα.... αλλά το μπάτζετ δεν φτάνει... -
Και εδώ έρχεται λοιπόν και η επόμενη ερώτηση?
Γιατί όχι τη z?? -
Ο χρήστης SlimData έγραψε:
Και εδώ έρχεται λοιπόν και η επόμενη ερώτηση?
Γιατί όχι τη z??Επειδή το MX5 είναι πολύ καλύτερο.
-
Αν δεν υπαρχουν απαιτησεις για σπορ οδηγικη συμπεριφορα μια χαρα cruiser ειναι και η Ζ3 παντως.
-
Τις 'υπερβολές' τις έκανα με το sierra στα 20 μου, έφτασα αισίως στα 27 και πλεον δεν μου προσφέρουν ιδιαίτερη συγκίνηση..
Οπότε μιλάμε ακριβώς για cruiser αφού ήδη υπάρχει και yaris για καθημερινή χρήση στην πόλη..
Δεν ξέρω τίποτα όμως για service, ανταλλακτικά κτλ...
Επίσης, σε μοντέλο 10-12ετίας τα χιλιόμετρα θα είναι πολλά (και περισσότερα απ'όσα θα φαίνονται φαντάζομαι...). Για τον κινητήρα να ανησυχώ?Η Z3 ήταν εφηβικός έρωτας και τώρα που μου μπήκε η ιδέα.. ξαναφούντωσε..
BMW FORUM