-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Λοιπόν,το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με ASC.....το οποίο ενώ πατάς το κουμπάκι δεν απενεργοποιήτε πλήρως...
Μένει ενεργοποιημένο το κωλοσύστημα που δεν αφήνει του πίσω τροχούς να βγούν εκτός τροχιάς....
....θέλω να βρεθεί λύση και να απενεργοποιήτε αυτή η μ@λ@κι@....
Ξαναλέω,οτι το κουμπακι γράφει σκέτο 'ASC'....oxi 'ASC+' κτλ...
Βοηθήστε καλοί μου φίλοι στην μόνιμη απενεργοποίηση αυτής τησ ιστορίας που 'βοηθάει' το αυτοκίνητο να μη χάνει την τροχία του...???!!???
Έχω φτάσει σε σημείο να κυκλοφορώ μόνο την Ε30,...
Το όχημα είναι 2.2lt χειροκίνητο.Αφού το κουμπάκι λέει ASC (και όχι DSC) έχεις το πιο απλό σύστημα ASC+Τ που έχει μόνο αντισπίν και traction control (και όχι ESP με πολλά αισθητήρια κλπ). Το απλό αυτό σύστημα αφήνει τους τροχούς να βγούν εκτός τροχιάς αν γυρίζουν το ίδιο γρήγορα (αν δεν σπινάρει μόνο ο ένας). Το πιο προχωρημένο DSC είναι που συγκρατεί τις τάσεις ανεξαρτητοποίησης και διορθώνει τις τάσεις περιστροφής γύρω από τον κατακόρυφο άξονα. Όμως δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. Το απλό πάτημα του κουμπιού υποτίθεται κάνει πλήρη απενεργοποίηση όπως ακριβώς προτείνεται αν έχεις αλυσίδες ή για κάποιες περιπτώσεις που θέλεις να σπινάρουν οι ρόδες. Από πού συμπεραίνεις ότι δεν απενεργοποιείται πλήρως? Ας ξεκαθαρίσουμε ότι όταν το απενεργοποιείς πλήρως μένει αναμένο το φως στο ταμπλώ συνεχώς.
Πάντως αν νομίζεις ότι δεν απενεργοποιήθηκε επειδή δεν κάνει σαν την Ε30 καλό είναι να σε διαβεβαιώσω ότι σαν την Ε30 δεν πρόκειται να γυρίσει, έχει περισσότερο βάρος, τεράστια λάστιχα και πολύ πιο ουδέτερη ρύθμιση αναρτήσεων (ενώ η Ε30 είναι αρκετά υπερστροφική). Επίσης το πολύ μεγάλο μεταξόνιο κάνει την Ε39 ακόμα κι αν φύγει λίγο να μαζευτεί πρακτικά μόνη της... Τα παραπάνω στο στεγνό... στο βρεγμένο καλό είναι να μην ξεχνάς ότι έχεις ένα βαρύ και μεγάλο αυτοκίνητο που δεν χωράει παντού...
Το παρατεταμένο πάτημα (για πάνω από 10-12 περίπου δευτερόπλεπτα, αρχικά το φωτάκι ανάβει και μετά σβήνει) κάνει μερική απενεργοποίηση, δηλαδή καταργεί τη μείωση του γκαζιού αλλά διατηρεί την επιλεκτική επέμβαση των φρένων. -
onyx,το φωτάκι του ASC ανάβει αλλά το σύστημα δεν απενεργοποιήτε πλήρως.Εννοείται οτι δεν είχα μέτρο συγκρησης την Ε30 ή την Ε46!!!!!
Πρίν λίγες μέρες οδήγησα και μια 330ci με το ίδιο θέμα.
Μάλλον την βρήκαμε την άκρη.
Ενώ το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με ASC το ηλεκτρονικό σύστημα που επεμβαίνει στα φρένα είναι μόνιμα ενεργοποιημένο, και ΔΕΝ απενεργοποιήτε.
Πάντως σε μικρές ταχύτητες γίνεται πολύ κουραστικό,και το αυτοκίνητο γίνεται πιο δυσκίνητο απο όσο θα πρεπε. -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μάλλον την βρήκαμε την άκρη.
Μάλλον τα σκότωσα τα ριμάδια!!!!
Θα επανέλθω σε λίγες μέρες με νεότερα!
Πάντως και η 5αρα που οδηγεί ο msamaro το ίδιο θέμα έχει με τα ηλεκτρονικά. -
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Availability: 15.09.2007Ντροπή σου....
-
Πέρασα απο την BMW Κουλούρης - πολύ καλή εξυπηρέτηση.
Μπορούν να βάλουν το Ζ και να το έχουν στο τμήμα ανταλλαγών πρός πώληση.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πέρασα απο την BMW Κουλούρης - πολύ καλή εξυπηρέτηση.Μπορούν να βάλουν το Ζ και να το έχουν στο τμήμα ανταλλαγών πρός πώληση.
ακομη το σκεφτεσαι???
για ελα αυριο βραδυ για φαγητο...
-
Πέρασα απο την BMW Κουλούρης - πολύ καλή εξυπηρέτηση.Μπορούν να βάλουν το Ζ και να το έχουν στο τμήμα ανταλλαγών πρός πώληση.
Ελπίζω να πιάσεις καλή τιμή...
Το orange ενος φίλου πουλήθηκε 33.000 -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Για πές!
Τι options έριξες?
Απο άλλα options, φυσικά πετάς τις **17άρες **στα σκουπίδια αλλά δεν βάζεις και 19άρες.
Λοιπόν έχουμε και λέμε
α) πακέτο εξωτερικών καθρεφτών
β) ηλιοροφή
γ) το πακέτο ήχου με τα 10 ηχεία
δ) μαύρη επένδυση εσωτερικού (και καθάρισα από το Μ Ρack )
ε) την μεγάλη οθόνη nav (αυτό έτσουξε πολύ, αλλά το ταμπλό χωρίς οθόνη είναι σκέτη αηδία και δεν μπαίνει εκ των υστέρων γαμ@τ@ μου) και
στ) συναγερμόΤελικά μου φαίνεται δεν πάω καλά. Το μπάξιμο δεν έχει τελειωμό και θα καταστραφούμε μου φαίνεται μιας και είμαι οριακά (για 325 πήγαινα!!!!!!).
Μετά λοιπόν και το διάβασμα των 4Τ που έχει ένα άρθρο για ένα ταξιδάκι που πραγματοποίησαν στην Εγνατία με ένα 335, πρότειναν μεταξύ άλλων ότι αν το παραγγείλει κάποιος αξίζει να το πάρει με τα 18άρια τουλάχιστον γιατί τα 17άρια είναι ''λίγα'' για το συγκεκριμένο αμάξι (όχι ότι δεν με ''έτρωγε'' και πριν βέβαια). Έτσι έτρεξα και γω και πρόσθεσα στον εξοπλισμό άλλα 800 ευρώ αισίως και έμπαξα τις Star-Spoke (Style 189).
Περισσότερα εδώ http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=18340
Αυτό που δεν γνωρίζω βέβαια είναι ότι πίσω τα στάνταρ ελαστικά έχουν διάσταση 255 ενώ τα 18άρια 225. Δεν έχουν καλύτερη ελκτική πρόσφυση τα 255άρια?
-
οταν μπλεκουμε με μπαξιματα...η τσεπη κλαιει...
εκανες ομως πολυ καλη επιλογη....
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
....Αυτό που δεν γνωρίζω βέβαια είναι ότι πίσω τα στάνταρ ελαστικά έχουν διάσταση 255 ενώ τα 18άρια 225. Δεν έχουν καλύτερη ελκτική πρόσφυση τα 255άρια?Εγώ διαβάζω ότι οι 18άρες '189' έχουν 225/40 εμπρός και 255/35 πίσω.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Πέρασα απο την BMW Κουλούρης - πολύ καλή εξυπηρέτηση.
Μπορούν να βάλουν το Ζ και να το έχουν στο τμήμα ανταλλαγών πρός πώληση.Ελπίζω να πιάσεις καλή τιμή...
Το orange ενος φίλου πουλήθηκε 33.000 -
Ακουσα μία φήμη για Μ6-driver που τον πιάσανε να πετάει με 320χαω στην ΑΟ. Αληθεύει?
-
Ακουσα μία φήμη για Μ6-driver που τον πιάσανε να πετάει με 320χαω στην ΑΟ. Αληθεύει?Υπάρχει σχετικό βίντεο όπου προσπαθεί,και καταφέρνει ,να πιάσαει 320+χλμ στην Α.Ο...
Αν τον πιάσανε τελικώς,δεν το γνωρίζω..
-
Αν είναι εκείνος που έλεγε στο βίντεο για συγκρίσεις με Enzo,Lambo κλπά...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ακουσα μία φήμη για Μ6-driver που τον πιάσανε να πετάει με 320χαω στην ΑΟ. Αληθεύει?
Υπάρχει σχετικό βίντεο όπου προσπαθεί,και καταφέρνει ,να πιάσαει 320+χλμ στην Α.Ο...
Αν τον πιάσανε τελικώς,δεν το γνωρίζω..
http://www.youtube.com/watch?v=U6Jqaqn_BsU
Εύχομαι να τον πιάσανε...
Με εκκνευρίζει ακόμα και το ύφος και ο τόνος της φωνής τους! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Με εκκνευρίζει ακόμα και το ύφος και ο τόνος της φωνής τους!+1
...ομοίως και εμένα! -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...
Με εκκνευρίζει ακόμα και το ύφος και ο τόνος της φωνής τους!+1
...ομοίως και εμένα!Είναι δυστυχώς εύλογο, τα πανθομολογουμένως καλά αυτοκίνητα (είτε σπορ, είτε πολυτελή) να έχουν τους μεγαλύτερους μαλάκες κατόχους / οδηγούς σε χώρες υπανάπτυκτες (άνευ παιδείας) όπως η δική μας.
Σε αυτό βεβαίως ουδόλως φταίνε οι αξιέπαινοι άνθρωποι που τα σχεδιάζουν και τα φτιάχνουν, ούτε οι υπόλοιποι -μη κομπλεξικοί- κάτοχοί τους.
Για την ιστορία αναφέρω ότι την εγκληματικότερη αλητεία στην οδηγική ζωή μου (εσκεμμένη κακόβουλη πράξη που θα μπορούσε να επιφέρει το θάνατο όλων των εμπλεκομένων) τη συνάντησα σε 'έλληνα' οδηγό ΒΜW.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Για την ιστορία αναφέρω ότι την εγκληματικότερη αλητεία στην οδηγική ζωή μου (εσκεμμένη κακόβουλη πράξη που θα μπορούσε να επιφέρει το θάνατο όλων των εμπλεκομένων) τη συνάντησα σε 'έλληνα' οδηγό ΒΜW.
όπως επίσης και σε 'έλληνα' οδηγό Ηοnda
-
Καλησπερα,
να κανω μια ερωτηση, ξερει κανεις τα bmw 2002 τι κωδικο μοντελου (καροτσας) εχουν ?Π.Χ Ε30,Ε21
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
BMW FORUM