-
Μάλιστα...θα το παραγγείλω μάλλον.
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι είναι αυτό που λεει ότι έρχεται μία x5 όταν μένεις....Εμένα μου ήρθε ο γερανός ο οποίος πάτησε με τις αρβύλες στα μπέζ καθίσματα... το καλοκαίρι και να μην ξεχνάμε ότι 1 παιδί και ένα μωρό μείνανε στον δρόμο... μέχρι να πάρω νοικιάρικο....
Απίστευτοι!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μάλιστα...θα το παραγγείλω μάλλον.ναι είναι αυτό που λεει ότι έρχεται μία x5 όταν μένεις....
Εμένα μου ήρθε ο γερανός ο οποίος πάτησε με τις αρβύλες στα μπέζ καθίσματα... το καλοκαίρι και να μην ξεχνάμε ότι 1 παιδί και ένα μωρό μείνανε στον δρόμο... μέχρι να πάρω νοικιάρικο....
Απίστευτοι!!
ξέχασα.... ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μάλιστα...θα το παραγγείλω μάλλον.
ναι είναι αυτό που λεει ότι έρχεται μία x5 όταν μένεις....
Εμένα μου ήρθε ο γερανός ο οποίος πάτησε με τις αρβύλες στα μπέζ καθίσματα... το καλοκαίρι και να μην ξεχνάμε ότι 1 παιδί και ένα μωρό μείνανε στον δρόμο... μέχρι να πάρω νοικιάρικο....
Απίστευτοι!!
ξέχασα.... ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
...απαράδεκτοι ρε συ!!!
Πόσο ζυγίζουν οι ζάντες σας????
Βρείτε τις εδώ: http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=1280
-
Γύρισα τα ξημερώματα από το πρώτο μεγάλο ταξίδι με την BMW 120i...
Καταρχήν, το ταξίδι ήταν για δουλειά, αλλά είπα πως είναι ευκαιρία να την χαρώ λίγο και δεν ζήτησα εταιρικό, γιατί πού χρόνος για οδήγηση αλλιώς...-Το ότι είμαι ολίγον γκαντέμης με τα αυτοκίνητα , επιβεβαιώθηκε για μια φορά ακόμη... Λοιπόν, ανεβαίνοντας και στην παράκαμψη της Άρτας, είπα να ανοίξω να δω πως πάει... Ε, την πήγα μέχρι 230, και μετά έκοψα... Ο φόβος φυλάει τα έρημα... Την επόμενη μέρα, κατάλαβα πως στα 230, η πλαστική ποδιά που διατρέχει το αυτοκίνητο από εμπρός προς τα πίσω, και που λόγω Μ προφυλακτήρα, δεν είχε στηριχθεί σωστά από τον μηχανικό που την τοποθέτησε, έφυγε στην άκρη (πέρασε αέρας δημιουργώντας υποπίεση και την τίναξε από τις βάσεις εμπρός...), είχε σπάσει σε 3 σημεία και σχεδόν σερνόταν στο δρόμο...
Ευτυχώς το κατάλαβα πριν φύγω από Γιάννενα, στάση σε ένα μαγαζί με χρώματα-εργαλεία, ανθεκτική μονωτική, κόλληση από κάτω και γραμμή για γνωστό συνεργείο... Εκεί είδα πως είναι αρκετά χαμηλή και πως θα έχω πρόβλημα στα αναβατόρια, αλλά ΟΚ, μπρος τα κάλη.... Σηκώσαμε στο γρύλο, με μερικά δεματικά (tie-wraps) και μια βίδα, στηρίχθηκε προσωρινά μεν, σωστότερα δε και κάποια στιγμή θα πρέπει να την αφαιρέσω, να κολληθεί εκεί που έχει σπάσει και να τοποθετηθεί σωστά.
Συμπέρασμα: οι αντιπροσωπείες είναι συχνά για τον φούτσο, κι αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ελέγχετε την δουλειά που κάνουν! Ευτυχώς, η ζημιά στην περίπτωσή μου ήταν μικρή και...καλωπιστικής φύσεως!
-Δεύτερη αβαρία, ανακάλυψα σήμερα την πρώτη γρατζουνιά στο πίσω φτερό, πίσω από την πόρτα του οδηγού. Είναι μόνον στο βερνίκι ευτυχώς, οπότε μάλλον φτιάχνεται εύκολα, αλλά...καλωσόρισαν και οι γρατζουνιές! Oh well, δεν μπορώ να κάνω και κάτι, θα δω αν φτιάχνεται με λίγη αλοιφή και αλοιφαδόρο, γιατί για βάψιμο, ούτε λόγος....Αυτά είναι τα ...δυσάρεστα (αν και όχι και κάτι φοβερό ...), αλλά δεν αρκούν για να μου στερήσουν το χαμόγελο κάθε φορά που οδηγώ το αυτοκίνητο.
Γύρισα από Γιάννενα με μέση ωριαία 105 χλμ/ώρα, αλλά ΠΑΛΙ ήταν κλειστή η παράκαμψη του Αγρινίου (αυτή τη φορά ήταν ανοιχτή η άνοδος, όταν ανέβηκα, ήταν κλειστή! ), οπότε ήρθα από τον παλιό. Αν σκεφτούμε πως από Γιάννενα μέχρι Άρτα έριχνε καρέκλες και πήγαινα μέχρι 100 το πολύ, είναι μια χαρά...
Η κατανάλωση, ΟΚ, λίγο βελτιωμένη, αλλά δεν τρέφω ελπίδες! 10,5 λίτρα/100. Τα νούμερα του coyote, δεν πρόκειται να τα πετύχω, ούτε και με νοιάζει βέβαια...Ερώτηση: ο χρονισμός του μοτέρ, αλλάζει μια φορά ή δύο; Είναι η εντύπωσή μου, ή υπάρχει μια αλλαγή στις 3,500 σαλ, και άλλη μία στις 5-5500 περίπου; Ο κόφτης είναι στις 7000...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...δεν είχε στηριχθεί σωστά από τον μηχανικό που την τοποθέτησε...Ο Κουλούρης στη Λαυρίου έκανε τη τοποθέτηση...άρα δεύτερη μλκία του μετά τους προβολείς που μου είχε πει ότι 'ε, εντάξει δε πειράζει, απλά θα βαράει το warning' όταν έβαλε το προφυλακτήρα, γιατί το σύστημα έβλεπε ότι δεν είχε εμπρός προβολάκια και βάραγε warning. Από να το προγραμματίσει, απλά το άφησε και μου είπε ότι πρακτικά πρέπει να το συνηθίσω.
Μπορείς λοιπόν να το πας και να τους το τρίψεις τη μούρη αφού βρεις τον υπεύθυνο στο φανοποιείο που έβαλε τον εμπρός προφυλακτήρα. Προφανώς βαρέθηκε να τον βιδώσει
Έλεος οι άχρηστοι ρε γμτ...έλεος...
230 ε...πήγαινε τόσο???
ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!!
-
...δεν είχε στηριχθεί σωστά από τον μηχανικό που την τοποθέτησε...
Ο Κουλούρης στη Λαυρίου έκανε τη τοποθέτηση...άρα δεύτερη μλκία του μετά τους προβολείς που μου είχε πει ότι 'ε, εντάξει δε πειράζει, απλά θα βαράει το warning' όταν έβαλε το προφυλακτήρα, γιατί το σύστημα έβλεπε ότι δεν είχε εμπρός προβολάκια και βάραγε warning. Από να το προγραμματίσει, απλά το άφησε και μου είπε ότι πρακτικά πρέπει να το συνηθίσω.
Μπορείς λοιπόν να το πας και να τους το τρίψεις τη μούρη αφού βρεις τον υπεύθυνο στο φανοποιείο που έβαλε τον εμπρός προφυλακτήρα. Προφανώς βαρέθηκε να τον βιδώσει
Έλεος οι άχρηστοι ρε γμτ...έλεος...
Δεν πρόκειται να μπω στον κόπο, αφού αποκλείται να βγάλω κάτι.... Θα πάω σε έναν ανεξάρτητο φαναρτζή να κάνω την δουλειά μου σωστά, γιατί στην αντιπροσωπεία, αποκλείεται να ασχοληθούν..
230 ε...πήγαινε τόσο???
ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!!
Δεν βάζω, γιατί θα μπει ο Puntolord και θα ζητάει και την κατανάλωση....
Για το VANOS καμιά απάντηση;
Τι πιέσεις έβαζες στα λάστιχα; Τις ίδιες εμπρος - πίσω;(Γαμώτ, είναι και τετρακύλινδρα τα δικά μας και ο Nozomi θα ενοχληθεί σφόδρα που μολύνουμε το forum με θέματα για τα ηλίθια μοτέρ μας .... )
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Έγραφα ένα τεράστιο ποστ...και βάρεσε 'τιλτ' το pc και πάνε όλα....
Τεσπά....Καλοτάξιδα τα αυτοκίνητα πάιδες
Φχαριστώ!
-
Δεν πρόκειται να μπω στον κόπο, αφού αποκλείται να βγάλω κάτι.... Θα πάω σε έναν ανεξάρτητο φαναρτζή να κάνω την δουλειά μου σωστά, γιατί στην αντιπροσωπεία, αποκλείεται να ασχοληθούν..Βασικά το λέω για να μη πληρώσεις κάτι ...να τους τα κάνεις κώλο λίγο εκεί...αλλά καταλαβαίνω, είναι δρόμος.
Δεν βάζω, γιατί θα μπει ο Puntolord και θα ζητάει και την κατανάλωση....
...ε δε πειράζει...βάλε καμιά φώτο
Τι πιέσεις έβαζες στα λάστιχα; Τις ίδιες εμπρος - πίσω;Για το VANOS δεν έχω απάντηση...δε το έχω παρατηρήσει. Τι παρατηρείς?
Δε θυμάμαι ρε συ πιέσεις...ειλικρινά. Αν όμως ανοίξεις τη πόρτα του οδηγού και κοιτάξεις εσωτερικά του πλαισίου (προς το πίσω άξονα) εκεί που έχει και το τηλέφωνο της BMW Mobile Care, έχει ΟΛΑ τα ελαστικά και συνδιασμούς ζαντών και σωστές πιέσεις. Νομίζω είχα 30 εμπρός και 32 πίσω...αλλά δε θυμάμαι.
(Γαμώτ, είναι και τετρακύλινδρα τα δικά μας και ο Nozomi θα ενοχληθεί σφόδρα που μολύνουμε το forum με θέματα για τα ηλίθια μοτέρ μας .... )
-
Τι πιέσεις έβαζες στα λάστιχα; Τις ίδιες εμπρος - πίσω;Για το VANOS δεν έχω απάντηση...δε το έχω παρατηρήσει. Τι παρατηρείς?
Δε θυμάμαι ρε συ πιέσεις...ειλικρινά. Αν όμως ανοίξεις τη πόρτα του οδηγού και κοιτάξεις εσωτερικά του πλαισίου (προς το πίσω άξονα) εκεί που έχει και το τηλέφωνο της BMW Mobile Care, έχει ΟΛΑ τα ελαστικά και συνδιασμούς ζαντών και σωστές πιέσεις. Νομίζω είχα 30 εμπρός και 32 πίσω...αλλά δε θυμάμαι.
Απλά νομίζω πως παρατηρώ δυο φορές ν' αλλάζει ο χρονισμός του μοτέρ, γι' αυτό λέω... Πάντως, τουρμπο δεν είναι, αλλά εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει. Και ακόμη, δεν έχω τολμήσει να βγάλω τα ηλεκτρονικά, μετά....
Το είδα το πινακάκι, απλώς είπα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη...
Θα ρωτούσα και τον Nozomi βέβαια, τι πιέσεις βάζει στην δικιά του ( ), αλλά δεν θα μου απαντούσε φοβάμαι...
Έρχονται τεκμήρια διαβάζω... Εγώ , φρόντισα να γράψω το μισό τουτού στην (δημόσια υπάλληλο... ) μαμά... Οπότε, μάλλον δεν παίζει πρόβλημα... Οι υπόλοιποι, το νου σας!
-
Γύρισα τα ξημερώματα από το πρώτο μεγάλο ταξίδι με την BMW 120i...
Καταρχήν, το ταξίδι ήταν για δουλειά, αλλά είπα πως είναι ευκαιρία να την χαρώ λίγο και δεν ζήτησα εταιρικό, γιατί πού χρόνος για οδήγηση αλλιώς...-Το ότι είμαι ολίγον γκαντέμης με τα αυτοκίνητα , επιβεβαιώθηκε για μια φορά ακόμη... Λοιπόν, ανεβαίνοντας και στην παράκαμψη της Άρτας, είπα να ανοίξω να δω πως πάει... Ε, την πήγα μέχρι 230, και μετά έκοψα... Ο φόβος φυλάει τα έρημα... Την επόμενη μέρα, κατάλαβα πως στα 230, η πλαστική ποδιά που διατρέχει το αυτοκίνητο από εμπρός προς τα πίσω, και που λόγω Μ προφυλακτήρα, δεν είχε στηριχθεί σωστά από τον μηχανικό που την τοποθέτησε, έφυγε στην άκρη (πέρασε αέρας δημιουργώντας υποπίεση και την τίναξε από τις βάσεις εμπρός...), είχε σπάσει σε 3 σημεία και σχεδόν σερνόταν στο δρόμο...
Ευτυχώς το κατάλαβα πριν φύγω από Γιάννενα, στάση σε ένα μαγαζί με χρώματα-εργαλεία, ανθεκτική μονωτική, κόλληση από κάτω και γραμμή για γνωστό συνεργείο... Εκεί είδα πως είναι αρκετά χαμηλή και πως θα έχω πρόβλημα στα αναβατόρια, αλλά ΟΚ, μπρος τα κάλη.... Σηκώσαμε στο γρύλο, με μερικά δεματικά (tie-wraps) και μια βίδα, στηρίχθηκε προσωρινά μεν, σωστότερα δε και κάποια στιγμή θα πρέπει να την αφαιρέσω, να κολληθεί εκεί που έχει σπάσει και να τοποθετηθεί σωστά.
Συμπέρασμα: οι αντιπροσωπείες είναι συχνά για τον φούτσο, κι αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ελέγχετε την δουλειά που κάνουν! Ευτυχώς, η ζημιά στην περίπτωσή μου ήταν μικρή και...καλωπιστικής φύσεως!
-Δεύτερη αβαρία, ανακάλυψα σήμερα την πρώτη γρατζουνιά στο πίσω φτερό, πίσω από την πόρτα του οδηγού. Είναι μόνον στο βερνίκι ευτυχώς, οπότε μάλλον φτιάχνεται εύκολα, αλλά...καλωσόρισαν και οι γρατζουνιές! Oh well, δεν μπορώ να κάνω και κάτι, θα δω αν φτιάχνεται με λίγη αλοιφή και αλοιφαδόρο, γιατί για βάψιμο, ούτε λόγος....Αυτά είναι τα ...δυσάρεστα (αν και όχι και κάτι φοβερό ...), αλλά δεν αρκούν για να μου στερήσουν το χαμόγελο κάθε φορά που οδηγώ το αυτοκίνητο.
Γύρισα από Γιάννενα με μέση ωριαία 105 χλμ/ώρα, αλλά ΠΑΛΙ ήταν κλειστή η παράκαμψη του Αγρινίου (αυτή τη φορά ήταν ανοιχτή η άνοδος, όταν ανέβηκα, ήταν κλειστή! ), οπότε ήρθα από τον παλιό. Αν σκεφτούμε πως από Γιάννενα μέχρι Άρτα έριχνε καρέκλες και πήγαινα μέχρι 100 το πολύ, είναι μια χαρά...
Η κατανάλωση, ΟΚ, λίγο βελτιωμένη, αλλά δεν τρέφω ελπίδες! 10,5 λίτρα/100. Τα νούμερα του coyote, δεν πρόκειται να τα πετύχω, ούτε και με νοιάζει βέβαια...Ερώτηση: ο χρονισμός του μοτέρ, αλλάζει μια φορά ή δύο; Είναι η εντύπωσή μου, ή υπάρχει μια αλλαγή στις 3,500 σαλ, και άλλη μία στις 5-5500 περίπου; Ο κόφτης είναι στις 7000...
μπράβο φίλε που είσαι ξεφάτος...
Προφανώς και παει 230... Εχει μακρυ κιβώριο -
Λοιπον, ακουω γνωμες και αποψεις
Ζ4 μαυρο εξω μαυρο μεσα
μαυρο εξω λευκο μεσα
με ποια ζαντα? 18αρα ? 19αρα ? η καμια snitzer ?
ψαχνω φωτος αλλα δεν βρισκω ακομα κατι..
εννοειται διπλο συμπλεκτο, με ναβι, και πολλα αλλα..
Α ρε νικο σε παιρναμε τηλεφωνο αλλα εβγαζε παντοφλα αχαχαχαχαχα
επρεπε να σε ειχαμε παρει εκει που πηγαμε γμτ, μαλακια!
-
Απλά νομίζω πως παρατηρώ δυο φορές ν' αλλάζει ο χρονισμός του μοτέρ, γι' αυτό λέω... Πάντως, τουρμπο δεν είναι, αλλά εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει. Και ακόμη, δεν έχω τολμήσει να βγάλω τα ηλεκτρονικά, μετά....
Το είδα το πινακάκι, απλώς είπα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη...
Θα ρωτούσα και τον Nozomi βέβαια, τι πιέσεις βάζει στην δικιά του ( ), αλλά δεν θα μου απαντούσε φοβάμαι...
Έρχονται τεκμήρια διαβάζω... Εγώ , φρόντισα να γράψω το μισό τουτού στην (δημόσια υπάλληλο... ) μαμά... Οπότε, μάλλον δεν παίζει πρόβλημα... Οι υπόλοιποι, το νου σας!
Μια χαρά πάει...σούπερ!!
Greg χωρίς να σε πάρω στο λαιμό μου, κάτι θυμάμαι για 30 εμπρός και 32 πίσω...αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
Ούτε κι εγώ θα έχω θέμα...αλλά δε νομίζω να κάνουν ΤΕΤΟΙΑ μ@λ@κί@
coyote πότε θα τα ξαναπούμε φίλε??? Να κάνουμε ένα BMW-gathering και με HF
-
τι να πουμε.... δουλειά κι αυριο...
Ειπαμε Δημόσιο...
μετά τις 17/11 θα παρουμε ανάσες όμως....!!!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Λοιπον, ακουω γνωμες και αποψειςΖ4 μαυρο εξω μαυρο μεσα
μαυρο εξω λευκο μεσα
με ποια ζαντα? 18αρα ? 19αρα ? η καμια snitzer ?
ψαχνω φωτος αλλα δεν βρισκω ακομα κατι..
εννοειται διπλο συμπλεκτο, με ναβι, και πολλα αλλα..
Α ρε νικο σε παιρναμε τηλεφωνο αλλα εβγαζε παντοφλα αχαχαχαχαχα
επρεπε να σε ειχαμε παρει εκει που πηγαμε γμτ, μαλακια!
Τι παντόφλα ρε??? ...I lost you ...που πήγατε? Ποιοι???
Τώρα...ΑΝ θέλεις να με ακούσεις και να εμπιστευθείς το γούστο μου θα κάνεις το εξής:
More: http://www.egmcartech.com/wp-content/up ... ge_004.jpg
http://www.bmwcoop.com/wp-content/image ... roit_1.jpgΔηλαδή: Μπλε εξωτερικό με γκρι εσωτερικό αλλά μαύρο ταμπλό και αλουμίνιο στο εσωτερικό και 19άρες
Όλα τα άλλα είναι ΑΚΡΩΣ βαρετά, κλασσικά και έχουν κυκλοφορήσει. Όλο μαύρες και λευκές Ζ4 βλέπω...έλεος...
Υ.Γ. Σε περιμένω στο επόμενο meeting
-
-
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω μπλε. ειναι διορισμενο χρωμα δικο σου. ασε που αν το παρω σε κοβω να παιρνεις ασετον και να ρχεσαι τις νυχτες να μου το τριβεις κρυφα να ξεβαψει.
Δεν παιρνω μπλε με τιποτα. ειδα ενα μαυρο και τελειωσα σαν την πετρουλα, εψαχνα μαντηλακια να σκουπιστω μετα.
πηγαμε στον τυπο που στο πουλησε,εγω και ο αλλος δημητρης ..
Αααχ αααααχχχχχ επρεπε να σε ειχαμε κοντα, χτυπησαμε και 2 μπριζολες μετα,μουρλια.
εκλεισε φιλε Ζ4, το θεμα ειναι αν θα παρω ετοιμοπαραδοτο η θα κανω παραγγελια
-
μαυρο. κι εγω μαυρο ήθελα αλλα η γυναίκα μου.....
τελικά καλά έκανε γιατί δε το πλένω κιόλας
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το μεετιγκ τι είναι?κανονικό ή
Αυτό το meeting: viewtopic.php?f=11&t=38847 ...ή bmwforum meeting στο bmwforum.gr
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω μπλε. ειναι διορισμενο χρωμα δικο σου. ασε που αν το παρω σε κοβω να παιρνεις ασετον και να ρχεσαι τις νυχτες να μου το τριβεις κρυφα να ξεβαψει.
Δεν παιρνω μπλε με τιποτα. ειδα ενα μαυρο και τελειωσα σαν την πετρουλα, εψαχνα μαντηλακια να σκουπιστω μετα.
πηγαμε στον τυπο που στο πουλησε,εγω και ο αλλος δημητρης ..
Αααχ αααααχχχχχ επρεπε να σε ειχαμε κοντα, χτυπησαμε και 2 μπριζολες μετα,μουρλια.
εκλεισε φιλε Ζ4, το θεμα ειναι αν θα παρω ετοιμοπαραδοτο η θα κανω παραγγελια
πότε πήγατε? ...πάρε κανένα τηλ ρε άνθρωπε
Πάρε μπλε...θα είμαι καλός μαζί του
Το μαύρο είναι πολύ καλό χρώμα...αλλά έχει διάφορα θέματα και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απ'όλα στη Ζ4 είναι ότι κρύβει τις καμπύλες της...θα κάνεις μ@λ@κί@ αν το πάρεις μαύρο γιατί χάνει την ουσία του το αυτοκίνητο. Θέλεις ένα ανοιχτόχρωμο χρώμα για να μη κρύβεται. Άλλη επιλογή (επίσης ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ) είναι η εξής:
Space grey (μολυβί) με 19άρες και στο εσωτερικό κεραμιδί (κόκκινο) δέρμα, μαύρο ταμπλό και αλουμίνιο.
Περισσότερες φώτο εδώ: http://e89.zpost.com/forums/showthread.php?t=290361 ...κοίτα πως φαίνονται οι καμπύλες της φίλε
Αλλά με τις 19άρες παραπάνω και ΣΠΟΡ ανάρτηση να χαμηλώσει.
Άκουσε με σου λέω...δε θα χάσεις! Εμπιστεύσου το γούστο μου
(...και μπες msn )
-
παιδες μονο μαυρη παει και σκοτωνει....
αλλα επειδη και το χρωμα που λεει ο Νικος ειναι καλο απλα μια παρατηρηση...
σε αυτο βαψτε στο χρωμα του αμαξωματος τους αεραγωγους δεξια εκει που θα ηταν οι προβολεις ομιχλης...επισης ειναι τελειο σε ασπρο με εσωτερικο κοκκινο...
-
MANGO...Space Grey thread εδώ: http://e89.zpost.com/forums/showthread.php?t=200385
Αυτές τις ζάντες λέω:
Και αυτό το συνδυασμό:
Είναι απίστευτο πως φαίνονται οι καμπύλες...ενώ εδώ κρύβονται:
Συμφωνείς?
BMW FORUM