-
οι καμπυλες της ξανθιας λες
ναι εχεις δικιο καλυτερα καποιο ανοιχτοχρωμο...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
οι καμπυλες της ξανθιας λεςναι εχεις δικιο καλυτερα καποιο ανοιχτοχρωμο...
ναι ρε φίλε....
τελικά σε συμπάθησα εσένα... μας αρέσουν τα ίδια χρώματα...
space grey και ξανθό
Κι αν δε μπορείς να εχεις ξανθό βάζεις τη γυναίκα σουνα τα βάψει!!! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι ρε φίλε....
space grey και ξανθό
Κι αν δε μπορείς να εχεις ξανθό βάζεις τη γυναίκα σουνα τα βάψει!!!Εμένα οι 2 τελευταίες μου ήρθαν έτοιμες βαμμένες...
(σε ξανθό ή ξανθές ανταύγιες... )Πάντως, αν και εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο, ο Νίκος έχει ένα δίκιο: ανοιχτόχρωμο δείχνει πιο ωραίο!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι ρε φίλε....
space grey και ξανθό
Κι αν δε μπορείς να εχεις ξανθό βάζεις τη γυναίκα σουνα τα βάψει!!!...θα έρθεις Πεντέλη ε???? Θα λιώσουμε
================================
Το ανοιχτόχρωμο είναι γενικώς καλό για αυτοκίνητα (και γυναίκες) με καμπύλες. Το μαύρο κατά γενική ομολογία τις κρύβει.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ναι ρε φίλε....
space grey και ξανθό
Κι αν δε μπορείς να εχεις ξανθό βάζεις τη γυναίκα σουνα τα βάψει!!!...θα έρθεις Πεντέλη ε???? Θα λιώσουμε
================================
Το ανοιχτόχρωμο είναι γενικώς καλό για αυτοκίνητα (και γυναίκες) με καμπύλες. Το μαύρο κατά γενική ομολογία τις κρύβει.
οχι ρε γραφείο δε σου είπα....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
.....230 ε...πήγαινε τόσο???
ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!!
Δεν βάζω, γιατί θα μπει ο Puntolord και θα ζητάει και την κατανάλωση....
Δεν ασχολούμαι με αμαξάκια που πάνε μόλις και μετά βίας 230 και καίνε λ/100Km βρε....
-
coyote εγω δεν κοιταζω το χρωμα σε μια γυναικα...
-
Έχει κάποιος από εσάς προσαρμοζόμενα φώτα σε στροφή??
Νομίζω ο Κωστής με τη 5άρα.
Έχω παρατηρήσει ότι τα φώτα στρίβουν μόνο όταν είναι στο Auto. Αν τα ανάβεις εσύ δε στρίβουν? Όντως?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
.....
230 ε...πήγαινε τόσο???
ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ!!
Δεν βάζω, γιατί θα μπει ο Puntolord και θα ζητάει και την κατανάλωση....
Δεν ασχολούμαι με αμαξάκια που πάνε μόλις και μετά βίας 230 και καίνε λ/100Km βρε....
Περίεργο... Με το δικό σου φαίνεται ν' ασχολείσαι πολύ και εντούτοις, δεν τα καταφέρνει και πολύ καλύτερα...
http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=180191Όπως μπορείς να δεις, σε σύγκριση με το δικό μου, έχεις 6km παραπάνω τελική, πράγμα λογικό, αν σκεφτείς πως σαν hatchback, έχει σαφώς χειρότερη αεροδυναμική...
Και στο 0-100, πάλι δεν τα πας καλύτερα...
Αλλά στην κατανάλωση, ε;
(Το ό,τι οι περισσότερες από τις βενζίνες μου είναι πληρωμένες, δεν αλλάζει κάτι φαντάζομαι... Θα μου...το τρίψεις στην μούρη το diesel , ούτως ή άλλως... ) -
hifi πρεπει να σε ειδα στην παραλιακη μεσημερι στο υψος γλυφαδας
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
hifi πρεπει να σε ειδα στην παραλιακη μεσημερι στο υψος γλυφαδαςΣήμερα; Όχι.
Χθες πέτυχα μια μπλε 120i που μοιάζει αρκετά στην δική μου. Ίσως είναι γειτονιά! -
ξεχασα να γραψω μερα , τη παρασκευη μετα τις 3 το μεσημερι
επισης στα μερη μας εχω δει και μπλε 130
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
μια μπλε 120i που μοιάζει αρκετά στην δική μουΔηλαδή???
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:slap: ξεχασα να γραψω μερα , τη παρασκευη μετα τις 3 το μεσημεριεπισης στα μερη μας εχω δει και μπλε 130
Δύσκολο, εκείνη την ώρα ήταν παρκαρισμένη η δική μου έξω από το ΚΕΣ Ανηλίου στο νομό Ιωαννίνων!
μια μπλε 120i που μοιάζει αρκετά στην δική μου
Δηλαδή???
Ε, απλά είναι μπλε και τρίθυρη!
(οι υπόλοιπες λεπτομέρειες υπάρχουν μόνον σε μία και μοναδική! ) -
Δεν ξαναπαίρνω 5αρα...καλά και χρυσά αυτοκίνητα....αλλά τεράστια για την Ελλάδα
Ωραίο πάτημα,αν και οδηγικά(και εμφανισιακά) προτιμώ την Ε39.
Αυτά
edit:(E60 523)
-
αλλαξες και το αβαταρ....
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Δεν ξαναπαίρνω 5αρα...καλά και χρυσά αυτοκίνητα....αλλά τεράστια για την ΕλλάδαΩραίο πάτημα,αν και οδηγικά(και εμφανισιακά) προτιμώ την Ε39.
Αυτά
Pad όντως παραλίγο να πάρεις το si μου από τον ιδιοκτήτη του? έτσι έμαθα απ´το motorsport
-
Έχει κάποιος από εσάς προσαρμοζόμενα φώτα σε στροφή??Νομίζω ο Κωστής με τη 5άρα.
Έχω παρατηρήσει ότι τα φώτα στρίβουν μόνο όταν είναι στο Auto. Αν τα ανάβεις εσύ δε στρίβουν? Όντως?
Ναι Νικο εγω εχω.Δε το εχω προσεξει αυτο που λες γιατι παντα τα εχω στο AUTO.Μου φαινεται βεβαια λιγο περιεργο να στριβουν μονο οταν ειναι στο auto.Θα το τσεκαρω αυριο και θα σου πω.
-
Κορυφή σε αξιοπιστία το BMW Group στην Αγγλία:
BMW GROUP MODEL RANGE VOTED MOST RELIABLE IN THE UK
Research into nearly 900,000 cars operated by the country’s biggest 50 leasing companies has found that BMW Group’s model range is the most reliable in Britain – for the second year in a row.
The FN50 reliability survey, undertaken by Fleet News and financial consultants Grant Thornton and covering 840,000 cars, asks leasing companies to assess reliability according to the number of breakdowns per model on their fleet. As the majority of the surveyed vehicles are used for business and so are subjected to higher than average mileage and are in constant use in all conditions. Such a testing environment means that winning the FN50 is a true testament to the reliability of a car.
To underscore BMW Group’s dominant position in this year’s survey the Group has three entries in the top 10 most reliable cars list courtesy of the BMW 3 Series (2nd), BMW 5 Series (5th) and MINI (8th).
Stephen Briers, Editor of Fleet News, said: “This is one of the largest vehicle reliability surveys of its kind and it reviews a market where cars are subjected to some of the most testing conditions they will ever face on the road. As a result, being listed anywhere in this table is a major achievement. However, to be named most reliable is a real testament to the hard work and commitment from a manufacturer to produce cars that British businesses can rely on every day.”
Steve Chater, BMW Group Corporate Operations Manager, said: “We’re absolutely delighted to win this award because the FN50 Reliability Survey is based on cold, hard facts, not opinion or interpretation. Leasing companies’ businesses rely on having extremely accurate information on the operational performance of the cars they lease, so when they say you are the most reliable, it is definitive. Having won a number of environmental awards in the past year for EfficientDynamics, it is gratifying to see that we are also leaders in another vital area of the ownership experience.”
[Source: BMW]
Source: http://germancarscene.com/2009/11/06/bm ... in-the-uk/
-
Δεν ξαναπαίρνω 5αρα...καλά και χρυσά αυτοκίνητα....αλλά τεράστια για την Ελλάδα
Ωραίο πάτημα,αν και οδηγικά(και εμφανισιακά) προτιμώ την Ε39.
Αυτά
Pad όντως παραλίγο να πάρεις το si μου από τον ιδιοκτήτη του? έτσι έμαθα απ´το motorsport
Ναι,ήταν το καλύτερο απ όσα είδα
BMW FORUM