-
Καλησπέρα,
Σήμερα τοποθετήθηκε και ο συναγερμός και ξεκίνησε η διαδικασία εκτελωνισμού......όλα βαίνουν καλώς...
Το ταξίδι Θεσνίκη όμως έκανε το ESP να δουλεύει υπερωρίες......
-
Κάνω κατευθείαν το quote από τον τύπο που δουλεύει στη BMW:
In essence someone has captured the look the next generation 1er hatch will look like in profile but has over and under exaggerated certain elements. In detail however the character line is much broader to the front of the car and there is X1 type sculpture to re-interpret the 1er's boat line at the hull in the side flanks . The real lights are similar too now forgoing one piece tail lamps for split tail-lamps signifying the BMW Bloodline in all models. The interior takes it's cues from the X1 especially the facia.
Not bad
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ανανεώθηκε το αυτοκινητάκι μουΆλλαξα:
-Λάδια
-Υγρά φρένων
-Φίλτρο λαδιού
-Φίλτρο καμπίνας
-Φίλτρο αέρα
-Κάναμε και γενικό έλεγχο.
Σύνολο με εργασία: 160 ευρώ.Σημείωση ότι το πήρα πριν 2 χρόνια σχεδόν και είναι το πρώτο πλήρες service. Συνεπώς, αν εξαιρέσεις άλλο ένα 120άρι για λάδια πριν 10Κ κμ...μια χαρά κόστος συντήρησης έχει για BMW.
Νομίζω ότι είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τιμή για όλα τα παραπάνω, τη στιγμή που στην Άλφα πλήρωνα για 1600άρι για τα παραπάνω 200 ευρώ περίπου.
Το πήγα και σε σούπερ αντιπροσωπεία!
Πουλάω το Castrol SRF αν το θέλει κανείς!
Σιττ;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ανανεώθηκε το αυτοκινητάκι μου
Άλλαξα:
-Λάδια
-Υγρά φρένων
-Φίλτρο λαδιού
-Φίλτρο καμπίνας
-Φίλτρο αέρα
-Κάναμε και γενικό έλεγχο.
Σύνολο με εργασία: 160 ευρώ.Σημείωση ότι το πήρα πριν 2 χρόνια σχεδόν και είναι το πρώτο πλήρες service. Συνεπώς, αν εξαιρέσεις άλλο ένα 120άρι για λάδια πριν 10Κ κμ...μια χαρά κόστος συντήρησης έχει για BMW.
Νομίζω ότι είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τιμή για όλα τα παραπάνω, τη στιγμή που στην Άλφα πλήρωνα για 1600άρι για τα παραπάνω 200 ευρώ περίπου.
Πουλάω το Castrol SRF αν το θέλει κανείς!
Σιττ;
Σωστόοοοος ...σε έναν απίστευτο τύπο που μου έκανε σεμινάριο service.
ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΙ και εξαιρετικές τιμές
Άξιζε που από Παλλήνη πήγα Καλλιθέα.
-
Σημείωση ότι το πήρα πριν 2 χρόνια σχεδόν και είναι το πρώτο πλήρες service. Συνεπώς, αν εξαιρέσεις άλλο ένα 120άρι για λάδια πριν 10Κ κμ...μια χαρά κόστος συντήρησης έχει για BMW.
quote]
Σιττ;Σωστόοοοος ...σε έναν απίστευτο τύπο που μου έκανε σεμινάριο service.
εχει standard τιμοκαταλογο αυτος για τις εργασιες ή γινεται ’’επι τοπου’’ εκτιμηση του θεματος
-
εμένα πάντως μου είχαν πει στον Σπανό ότι το σερβις στα 20.000 κοστίζει 200 ευρώ με τα λάδια και το φίλτρο και το δευτερο 400 (στα 4 χρόνια)
-
θυμάστε μια δήλωση ότι μετά την αναβάθμιση θα έχω μπορει δηλαδή 10-15% λιγότερο κατανάλωση;
ώρα ν΄ αλλάξω πλευρό!
περισσότερο έχω... 15%+ πάνω.... προς το παρον...εχτες σε ένα μεγάλο νυχτερινό κύκλο Κηφισιά-Λαύριο Σουνιο Πειραιάς και πίσω σπίτ, είδα και κάτι 10άρια... και 11...χμ, προβλιματίζομαι... και είδωμεν...
αλλά το 20-180 ειναι σε χρόνο dt... νιώθεις να σκάβει... ιδίως μετά τις 1800,2000 στροφές έχω πάνω από 50 κιλά σταθερά....
/g -
Ο χρήστης tibet έγραψε:
θυμάστε μια δήλωση ότι μετά την αναβάθμιση θα έχω μπορει δηλαδή 10-15% λιγότερο κατανάλωση;
ώρα ν΄ αλλάξω πλευρό!
περισσότερο έχω... 15%+ πάνω.... προς το παρον...εχτες σε ένα μεγάλο νυχτερινό κύκλο Κηφισιά-Λαύριο Σουνιο Πειραιάς και πίσω σπίτ, είδα και κάτι 10άρια... και 11...χμ, προβλιματίζομαι... και είδωμεν...
αλλά το 20-180 ειναι σε χρόνο dt... νιώθεις να σκάβει... ιδίως μετά τις 1800,2000 στροφές έχω πάνω από 50 κιλά σταθερά....
/gτι χρώμα αμάξια έχετε ρε..... Ολο βλέπω διάφορα στην Σαρωνίδα..... και λεω.. μπας και είναι από το Φορουμ.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ώρα ν΄ αλλάξω πλευρό!
/gτι χρώμα αμάξια έχετε ρε..... Ολο βλέπω διάφορα στην Σαρωνίδα..... και λεω.. μπας και είναι από το Φορουμ.
από πίσω τα βλέπω εννοείται... είμαι πολύ αργός
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Σημείωση ότι το πήρα πριν 2 χρόνια σχεδόν και είναι το πρώτο πλήρες service. Συνεπώς, αν εξαιρέσεις άλλο ένα 120άρι για λάδια πριν 10Κ κμ...μια χαρά κόστος συντήρησης έχει για BMW.
quote]
εχει standard τιμοκαταλογο αυτος για τις εργασιες ή γινεται ’’επι τοπου’’ εκτιμηση του θεματος
Τι εννοείς?
-
το γράφει στον τοίχο δίπλα στο ημερολόγιο με τα γυμνά κορίτσια????
http://www.pandesia.info/index.php?opti ... Itemid=127
-
Eίδα την καινούρια Ζ4 κ έχω πάθει πλάκα ...είναι πολύ καλύτερη απ την προηγούμενη τουλάχιστον σε design(και εσωτερικά) ,για επιδόσεις δεν ξερω.Την παρουσίαζε και η αγγλική top gear που έβλεπα πριν λίγο οπου κ αυτοί εντυπωσιάστηκαν
Ούτε τιμές γνωρίζω αλλά ο ανταγωνισμός για ΤΤ κ SLK μεγαλώνει ... -
quote]
Τι εννοείς?
Υπαρχει τιμοκαταλογος εργασιων για τα inspection του καθε μοντελου η οι χρεωσεις γινονται με το ματι??
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
quote]
Τι εννοείς?
Υπαρχει τιμοκαταλογος εργασιων για τα inspection του καθε μοντελου η οι χρεωσεις γινονται με το ματι??
Έχεις δει σε κάποια αντιπροσωπεία τιμοκατάλογο εργασιών ανά μοντέλο και ανταλλακτικά κάπου? Εγώ όσα αυτοκίνητα έχω αλλάξει, σε όσα συνεργεία έχω πάει το μόνο που έχει δει είναι η χρέωση της εργατοώρας, το οποίο κάπου το έγραφε.
Μακάρι να μοίραζαν σαν μενού εστιατορίου τα κόστη εργασιών
-
υπάρχει χρέωση. ΣΤον Σαρακάκη πχ ρώταγες πόσο κάνει κάτι και σου λέγανε πόσα λεπτά είναι και εκανες τον πολλαπλασιαμό.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
υπάρχει χρέωση. ΣΤον Σαρακάκη πχ ρώταγες πόσο κάνει κάτι και σου λέγανε πόσα λεπτά είναι και εκανες τον πολλαπλασιαμό.Προφανώς και υπάρχει κάτι τέτοιο...ρωτάς και σου λένε, ο,τι θες
Τιμοκατάλογος πάντως αναρτημένος (έτσι κατάλαβα εγώ), δεν υπάρχει.
-
Αν και όχι ιδιοκτήτης της 116i, ένα υποκειμενικό review της σε 3 μέρη
http://www.civinfo.com/forum/greece/158 ... post450139
http://www.civinfo.com/forum/greece/158 ... post450916
http://www.civinfo.com/forum/greece/158 ... post451300 -
υπάρχει χρέωση. ΣΤον Σαρακάκη πχ ρώταγες πόσο κάνει κάτι και σου λέγανε πόσα λεπτά είναι και εκανες τον πολλαπλασιαμό.
Προφανώς και υπάρχει κάτι τέτοιο...ρωτάς και σου λένε, ο,τι θες
Τιμοκατάλογος πάντως αναρτημένος (έτσι κατάλαβα εγώ), δεν υπάρχει.
γιατί προφανώς είναι απειρες εργασίες...!!!! Αλλα οι βασικές είναι ίδιες
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Αν και όχι ιδιοκτήτης της 116i, ένα υποκειμενικό review της σε 3 μέρη
http://www.civinfo.com/forum/greece/158 ... post450139
http://www.civinfo.com/forum/greece/158 ... post450916
http://www.civinfo.com/forum/greece/158 ... post451300...σχετικά με το πρώτο κομμάτι, ξέρεις τι λένε ε? RTFM ...έπρεπε και ο πωλητής να στα εξηγήσει όλα βεβαίως. Το κάθισμα για να σηκωθεί πρέπει λίγο να σηκωθείς κι εσύ κρατώντας το λεβιέ επάνω.
Το DTC επιτρέπει μερική ολίσθηση των τροχών και αν δει ότι πας να κάνεις χαζομάρα...σε μαζεύει. Πρέπει να το κρατήσεις πατημένο για να σβήσουν τα πάντα, αλλά μη περιμένεις με 116i να 'χορέψεις' σε πλατείες και 2άρα επάνω...με 1η ναι
Αυτό με τα χέρια στο φανάρι το κάνω κι εγώ...καθώς κάτι μηχανάκια με κοιτάνε σα χαζό
Ωραίο review...
Φαίνεται να διασκέδασες ε? ...που να δεις με το 2λτ...
-
πολυ γρηγορα δε το παει???
Είναι ΄γρήγορο ή εγώ είμαι χέστης?
BMW FORUM