-
Καλοτάξιδοοοοοο
Αλλά η πεθερά θα ξύνιζει για το πορτ μπαγκάζ, γιαυτό δεν το πήρε ο coyote.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμένα λες ?Χ
Τι χ3?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εμένα λες ?
Χ
Τι χ3?
X.... Evo!
-
oups
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εκλεισα 320i.
Space Grey
Εγινα οικογενειάρχηςΚαι 'γω οικογενειάρχης έγινα και πήρα σενταν αλλά όχι και έτσι...
Το Type-R ?
Το πουλάμε λέω... Προσπαθώ να στείλω PM και δε δουλεύει?
Κάνω κάτι λάθος? -
Ρε σε Coyote εκει στον Σφακιανακη ειδες καμια 325 ετοιμοπαραδοτη η γενικα νομιζεις θα υπαρχει πουθενα καμια για το 20%.Πες αμα ειναι γιατι λεω να παω εναν γυρο σε bmw dealers
για την 3λιτρη.Τι λέτε -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
oupsπροδοτη....
αφησες τη κορυφαια Ιαπωνικη αξιοπιστια για να παρεις προπελα
θα σου λειψει το ταπερ, αλλα θα κερδισεις ποντους στη πεθερα!
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Ρε σε Coyote εκει στον Σφακιανακη ειδες καμια 325 ετοιμοπαραδοτη η γενικα νομιζεις θα υπαρχει πουθενα καμια για το 20%.Πες αμα ειναι γιατι λεω να παω εναν γυρο σε bmw dealers
για την 3λιτρη.Τι λέτεΔεν πήγα, σφακίανάκη.. Αλλά όπου και να πας θα σου πουν τα ετοιμοπαράδοτα. Τα ξέρουν.
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
καταλαβαίνω τι μου λες αλλά στην BMW ειναι όλα περίεργα,.
Πχ πόσο κάνανε οι ζάντες του. Μπορει να κάνανε 300 ευρώ μπορεί και 800 (μάλλον 800 κάνανε από τον κατάλογο οι 16αρες με 205)
Πόσο έκανε το αυτόματο των φώτων? Αυτό λογικά θέλει xenon και πάει πάνω από 1000 'η εννοείς ότι απλά ανάφουν μόνα τους?
Θέλω να πω ότι τα ακριβά αν μου πεις θα σου πω πόσο το πηρε και γιατί.
Ολα τα αλλα που μου λες δεν ειναι και τόσο ακριβά.
Πχ το ασήμι μπορεί να είναι και 130 ευρώ αλλά μάλλον είναι μηδέν. Το φαρμακείο ειναι δωρέαν στανταρΓια να καταλάβεις ένα περίεργο πράγμα όμως. Εχω ζάντες των 1700 +ΕΤΤ ευρώ στην Ελλάδα Γερμανία αλλά στην Ισπανία κάνουν 1000... (οι ίδιες). Ειλικρινά ζούσα και με τις 16αρες αλλά αφου της έχει
Μπορεί το αμάξι που λες με το δικό μου να έχουν πάνω από 1500 διαφορά στην τιμή από κάτι τέτοια.
Υπάρχει και η περίπτωση να τα έχει πάρει ο φίλος σου σε πακέτο, πχ 7RS και να είναι πιο φτηνά όλα μαζί επειδή έτσι ήρθε.
Πόσο ακριβώς το πήρε με το κλειδί? ή πόσο ήταν η αρχική στο χαρτίΤο αγοράσε 29χχχ ευρώ τελική όλα τα παραπάνω που ανέφερα.Η τιμή καταλόγου ισχύει για όλους για τα comfort.Δεν του εκαναν την υποτιθέμενη έκπτωση 20%,απλά μια έκπτωση επειδή πλήρωσε τα περισσότερα σε μετρητά.
Τωρα αν είναι πακέτο ή όχι στο comfort αυτά τα αξεσουάρ,δεν ξέρω αυτά όμως πήρε,και τα ίδια αναφέρονταν στο φυλλάδιο στα αμάξια που είχαν στον έμπορο για τα συγκεκριμένα αμάξια.Αυτόματο αναμα φώτων το είχαν και πολλά μοντέλα χωρίς xenon.
Τωρα τι τιμολογιακά παιχνίδια παίζονται δεν μπορώ να ξέρω,μπορεί να είναι και από άλλο εργοστάσιο και με άλλες προδιαγραφες για άλλες αγορες,και στην τελική και χαμηλότερης συνολικής ποιότητας,αλλά στις προσφορές είναι γνωστό έτσι γίνεται το παιχνίδι,το ξέρεις και ψωνίζεις με το ανάλογο ρίσκο ....
προσπάθησα να σου στείλω PM αλλά μάλλον δεν δέχεσαι.
Μπορείς να μου στείλει την τιμή με το κλειδί με PM? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
oups
προδοτη....
Την άφησα για την πουλήσω σε σένα.
Περιμένω offer. Μου το είχες υποσχεθεί. -
Σατανικό: πουλάς το ταπερ στην πεθερά. Λύνονται πολλά προβλήματα έτσι.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
oups
προδοτη....
Την άφησα για την πουλήσω σε σένα.
Περιμένω offer. Μου το είχες υποσχεθεί.θες ανταλλαγη με το ibiza?
οι καιροι ειναι χαλεποι, πολλα κυβικα κλτ κτλ.. -
-
Πουλάει κανένας πακέτο πεθερά με TypeR;
Γιατί επειδή είμαι τυχερός και τη δική μου πεθερά τη θέλω πρέπει κάπου να εφαρμόσω κάτι κακιούλες αντιπεθερικές που έχω σκεφτεί.... και θα μου μείνει και το όχημα!! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πουλάει κανένας πακέτο πεθερά με TypeR;
Γιατί επειδή είμαι τυχερός και τη δική μου πεθερά τη θέλω πρέπει κάπου να εφαρμόσω κάτι κακιούλες αντιπεθερικές που έχω σκεφτεί.... και θα μου μείνει και το όχημα!!Στείλε φωτό να το κανονίσουμε.
-
Κορυφαία...
Ανοίξτε τη όλη.
-
Επομενη κινηση: R8!
-
Μεθεπόμενη BMW-Sauber F1.09 Formula 1 car. ΤΕΛΟΣ!
-
-
BMW FORUM