-
Καλημέρα,
Βρήκα κάτι εντυπωσιακό στο site www.whatgreencar.com, μπείτε και πατήστε εδώ για το BMW E90 320d και εδώ για το Toyota Prius. Θα εκπλαγείτε 'οταν δείτε πως έχουν την ίδια βαθμολογία 'WhatGreenCar? Rating', βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας αναλογιζόμενοι τις μεγάλες διαφορές τους (κυβισμός, ίπποι, κινητήρας κτλ.)
-
φαντασου το επομενης γενιας μοτερ τι θα κανει....
PuntoLordτο δικο σου εχει efficient Dynamics?
δεν θυμαμαι αν εχουν απο αυτο τα ντιζελ -
H άποψή μου για τα Τροπέτα, είναι οτι πλέον ΔΕΝ συμφέρουν. Με τα χρήματα που δίνεις παίρνεις για ένα τροπέτο μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητο και να πάρεις το πιο μεγάλο έτοιμο. Θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
φαντασου το επομενης γενιας μοτερ τι θα κανει....PuntoLord το δικο σου εχει efficient Dynamics?
δεν θυμαμαι αν εχουν απο αυτο τα ντιζελΜα είναι ερωτησεις τώρα αυτές που κάνεις?? Φυσικά!!!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
H άποψή μου για τα Τροπέτα, είναι οτι πλέον ΔΕΝ συμφέρουν. Με τα χρήματα που δίνεις παίρνεις για ένα τροπέτο μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητο και να πάρεις το πιο μεγάλο έτοιμο. Θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.Off topic...αλλά ΚΟΥΚΛΙ το Μίνι στο avatar σου...το δικό σου ε?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
PuntoLord το δικο σου εχει efficient Dynamics?
δεν θυμαμαι αν εχουν απο αυτο τα ντιζελΜα είναι ερωτησεις τώρα αυτές που κάνεις?? Φυσικά!!!!
Για πές εντυπώσεις από την λειτουργία του
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
PuntoLord το δικο σου εχει efficient Dynamics?
Για πές εντυπώσεις από την λειτουργία του
Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις?
-
Αν ο diesel ανάβει χωρίς κραδασμούς μετά στο σταμάτημα, αν σβήνει χωρίς κραδασμούς, διαφορά κατανάλωσης και οτι άλλο θεωρείς σημαντικό.
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν ο diesel ανάβει χωρίς κραδασμούς μετά στο σταμάτημα, αν σβήνει χωρίς κραδασμούς, διαφορά κατανάλωσης και οτι άλλο θεωρείς σημαντικό.Πάντως ο 2λτ βενζίνης έχει μικρούς κραδασμούς όταν παίρνει από μόνο του*...και λιγότερους όταν πατάω συμπλέκτη για να κουμπώσω πρώτη και παίρνει μπροστά.
*έχει έναν αισθητήρα και αν πέσει ή ανέβει η θερμοκρασία της καμπίνας ή αρχίζουν και θολώνουν τα τζάμια και είναι σε 'Auto Start/Stop' φάση, με το μοτέρ σβηστό, παίρνει μόνο του.
-
Από βενζίνης έχω προσωπική άποψη με 320 coupe. Είμαι περίεργος για το diesel.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν ο diesel ανάβει χωρίς κραδασμούς μετά στο σταμάτημα, αν σβήνει χωρίς κραδασμούς, διαφορά κατανάλωσης και οτι άλλο θεωρείς σημαντικό.Η έναρξη του κινητήρα είναι ίδια με όταν πατάς το κουμπί, ουδεμία διαφορά έχει.....δεν υπάρχουν έξτρα κραδασμοί ή άλλες παρενέργειες.....
Κατά τα άλλα, ισχύουν όσα έγραψε κι ο nikos...
Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι για την επιπλέον φθορά της μίζας....με διαβεβαίωσαν δε πως είναι ειδικά φτιαγμένη για τη δουλειά αυτή.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Gangsta...
Θα πουλήσει τρελά σε Κολομβία, Μπρονξ, Σικελία, Καλαμάτα, Πύργο...
Η ηρωίνη και η κόκα είναι δυστυχώς υπέροχες, όπως άλλωστε και οι γυναίκες, αλλά απεχθάνομαι την ιδέα να γίνονται αντικείμενο εμπορίου - ειδικά οι τελευταίες... -
Αν ο diesel ανάβει χωρίς κραδασμούς μετά στο σταμάτημα, αν σβήνει χωρίς κραδασμούς, διαφορά κατανάλωσης και οτι άλλο θεωρείς σημαντικό.
Η έναρξη του κινητήρα είναι ίδια με όταν πατάς το κουμπί, ουδεμία διαφορά έχει.....δεν υπάρχουν έξτρα κραδασμοί ή άλλες παρενέργειες.....
Ο μόνος ενδοιασμός μου είναι για την επιπλέον φθορά της μίζας....με διαβεβαίωσαν δε πως είναι ειδικά φτιαγμένη για τη δουλειά αυτή.
Καλά σου είπαν, είναι ειδικής σχεδίασης ενισχυμένη κλπ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η έναρξη του κινητήρα είναι ίδια με όταν πατάς το κουμπί, ουδεμία διαφορά έχει.....δεν υπάρχουν έξτρα κραδασμοί ή άλλες παρενέργειες.....
Καλά σου είπαν, είναι ειδικής σχεδίασης ενισχυμένη κλπ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
No problem, θα σου δώσω βόλτα να κάνεις όταν έρθω στα πάτρια εδάφη για να δεις ιδίοις όμασι τι εστί diesel
-
Και η μπαταρια θα πρεπει να ειναι ενισχυμενη.
-
Όλα αυτά ισχύουν, δεν υπάρχει θέμα, άλλωστε τα συστήματα Start stop πρωτοεμφανίστηκαν μαζί με το C3 και ποτέ δεν υπήρξε θέμα αξιοπιστίας του μηχανισμού.
-
Εμένα μου είπε ένας πωλητής στη BMW ότι έχει άλλη μίζα για το auto start/stop και άλλη για την εκκίνηση του κινητήρα.
-
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εμένα μου είπε ένας πωλητής στη BMW ότι έχει άλλη μίζα για το auto start/stop και άλλη για την εκκίνηση του κινητήρα.Φιφες σου είπε.
BMW FORUM