-
ολοι αγαπαμε το λευκο...
αγαπαμε το ΡΟΛΛ(αρισμα...)
ειναι ΜΟΥΡΛΙΑΑΑ!!!!
-
Σαρωσε στα βραβεια η BMW...
http://www.worldcarfans.com/news.cfm/co ... year-award
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Σαρωσε στα βραβεια η BMW...http://www.worldcarfans.com/news.cfm/co ... year-award
Συγχαρητήρια!!! ΑΠΛΑ συγχαρητήρια! 7/12 βραβεία πήρε...
-
Μόλις έριξα σε μορφή spray σε πληκτρολόγιο και οθόνη το γάλα με δημητριακά που έπινα (το βραδινό μου)...
-
Εγώ άλλο σπρέι έριξα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...
-
Κάποιος παράγγειλε κάποιο 2λιτρο και δεν μας το έχει πει ακόμα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Κάποιος παράγγειλε κάποιο 2λιτρο και δεν μας το έχει πει ακόμα???????????????????????????????????????????????????????????????????
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Κάποιος παράγγειλε κάποιο 2λιτρο και δεν μας το έχει πει ακόμαΠοιοοοοοος???
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Σαρωσε στα βραβεια η BMW...http://www.worldcarfans.com/news.cfm/co ... year-award
και όχι άδικα...
για το 'International Engine of the Year 2007' τις 8 πρώτες θέσεις μοιράζονται:
4 κινητηρες BMW
2 κινητήρες VW/AUDI
1 κινητήρας Porsche
1 κινητήρας Τοyota -
Xazevo ta extra tis E92. Den katalaveno tous periorismous sta xromata pou epivaloun oi etaireies. Idios me to M pack, ta xromata einai '5' kai xilioforemena.
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Ποιοοοοοος???
Όλα στον 8C................
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ποιοοοοοος???
Σσσσσσσσσσσσσς
-
Ποιοοοοοος???
Σσσσσσσσσσσσσς
Δώσε λεπτομέριες...
-
Άσχετα με το τι έγινε χθες με το αυτοκίνητο(335)...σήμερα όλα λειτουργούν σωστά και είμαι σίγουρος ότι το όχημα κοιτάζει κατάματα την Μ3 Ε46 και σίγουρα είναι καλύτερη σε αρκετούς τομείς και πιο συμφέρουσα επιλογή.....
Πολλοί θα πούν ότι η 335 είναι μια απλή 3άρα και η 46 είναι ///Μ car,όταν όμως οδηγήσουν και τα δυο θα καταλάβουν οτι αυτό το αυτοκίνητο(335) είναι...........ΑΛΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το όχημα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.....πολύ καλύτερο απο όσο περίμενα.
Σε κανα μήνα που θα έχει και μπλοκέ θα τα ξαναπούμε! -
ωραίο videaki..
Youtube Video -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Xazevo ta extra tis E92. Den katalaveno tous periorismous sta xromata pou epivaloun oi etaireies. Idios me to M pack, ta xromata einai '5' kai xilioforemena.Aακριβώς!
Επιτρέπονται όμως, και με το Μ πακέτο, τα χρώματα individual! (Φάε γούνα μου πιλάφι...)
Τα individual, βέβαια, είναι άλλη πονεμένη ιστορία. Θα έπρεπε να λέγονται exclusive, luxury ή κάτι τέτοιο, αφού κι εκεί ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ό,τι συνδυασμούς θέλεις, απ' ότι καταλαβαίνω.
Εγώ ως individual θα αντιλαμβανόμουν να μπορείς να βάλεις ό,τι χρώματα θέλεις μέσα-έξω από αυτά που είναι διαθέσιμα για όλα τα μοντέλα (1,3,5,6,7,Ζ, Μ) και όχι μία έξτρα πανάκριβη σειρά χρωμάτων.Η πλάκα είναι ότι τα χρώματα εσωτερικού που μου αρέσουν περισσότερο είναι διαθέσιμα μόνο για τη σεντάν 3, όχι την κουπέ.
Τέλος πάντων, μακάρι να είναι αυτά τα μόνα προβλήματά μας!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Άσχετα με το τι έγινε χθες με το αυτοκίνητο(335)...σήμερα όλα λειτουργούν σωστά και είμαι σίγουρος ότι το όχημα κοιτάζει κατάματα την Μ3 Ε46 και σίγουρα είναι καλύτερη σε αρκετούς τομείς και πιο συμφέρουσα επιλογή.....
Πολλοί θα πούν ότι η 335 είναι μια απλή 3άρα και η 46 είναι ///Μ car,όταν όμως οδηγήσουν και τα δυο θα καταλάβουν οτι αυτό το αυτοκίνητο(335) είναι...........ΑΛΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε κανα μήνα που θα έχει και μπλοκέ θα τα ξαναπούμε!Παντελή μην είσαι τόσο σίγουρος γιατί εγώ προσωπικά και άλλοι φίλοι άλλα έχουμε δει. Από ρεπριζ από χαμηλά την παλεύει την κατάσταση και λογικό είναι (ελέω turbo). Μόλις ανέβουν οι στροφές όμως...
Ειδικά από σταματημένοι η κατάσταση είναι τσόντα, δεν υπάρχει επαφή (και χωρίς μπλοκέ κιόλας...).
Πάντως αν θες να δεις και ο ίδιος εγώ είμαι διαθέσιμοςΝα γίνουν τα ανοιγματάκια ΛΕΜΕ
-
Ποιοοοοοος???
Σσσσσσσσσσσσσς
Ελα μαρτύρα το .... δεν είναι νροπή
Καλοτάξιδη !! -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Σε κανα μήνα που θα έχει και μπλοκέ θα τα ξαναπούμε!Παντελή μην είσαι τόσο σίγουρος γιατί εγώ προσωπικά και άλλοι φίλοι άλλα έχουμε δει. Από ρεπριζ από χαμηλά την παλεύει την κατάσταση και λογικό είναι (ελέω turbo). Μόλις ανέβουν οι στροφές όμως...
Ειδικά από σταματημένοι η κατάσταση είναι τσόντα, δεν υπάρχει επαφή (και χωρίς μπλοκέ κιόλας...).
Πάντως αν θες να δεις και ο ίδιος εγώ είμαι διαθέσιμοςΝα γίνουν τα ανοιγματάκια ΛΕΜΕ
Ρε Μιχάλη.....άσε τα 'ανοίγματα' στην άκρη...
Σου το έχω ξαναπεί....πήγαινε να κάνει test drive στο όχημα,και θα δεις ότι θα εντυπωσιαστείς.. -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ρε Μιχάλη.....άσε τα 'ανοίγματα' στην άκρη...
Σου το έχω ξαναπεί....πήγαινε να κάνει test drive στο όχημα,και θα δεις ότι θα εντυπωσιαστείς..Παντελή δεν αντιλέγω ότι είναι καταπληκτικό αμάξι για πολύ γρήγορες και ξεκούραστες βόλτες.
Απλά προσπαθώ να πω ότι δεν συγκρίνονται 335 και Μ3 γιατί (όπως έχει πει και ο γνωστός κάτοχος και των δύο) το ένα κάνει τα πάντα (335) και το άλλο είναι καθαρά πισταδόρικο (Μ3).
Συμφωνώ ότι η Μ3 είναι πιο δύστροπη, πιο δυσκολοδήγητη (ειδικά η χειροκίνητη που έχω εγώ με το σκληρό αμπραγιάζ), θέλει στροφές για να αποδώσει τα μέγιστα, αλλά αυτό είναι και το μεγαλείο της και ο σκοπός για τον οποίο φτιάχτηκε.
Συμφωνώ ότι όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες και πολλές φορές σε κουράζει, γι' αυτό όποιος παίρνει αυτό το αμάξι είναι συνειδητοποιημένος και έχει άλλο για τις καθημερινές μετακινήσεις του (πράγμα το οποίο πρέπει να πράξω και γω ).Τις ανάγκες πάντως ούτε εμένα τις καλύπτει μια Μ. Μια 320 είναι υπεραρκετή νομίζω για τις υπόλοιπες στιγμές που είναι και οι περισσότερες άλλωστε σε αυτή τη ζωή με τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο...
BMW FORUM