-
μωρε μωρε ματακια μου τι ομορφο γατακι που ειναι αυτο?
να και το αδελφακι της το πιο αγριο...πωπωπω για πολλα χαδακια και αναποδα τιμονακια.....
παει εχω ξεφυγει...
δεν ακουω σχολια....α και μην ξεχασω καλη Σαρακοστη!!!!!που ειναι ο Ποπολαρος παλια ολο εδω ητουνε...του αρεσαν οι ασπρουλες...
-
Σε 2λιτρο Ε39, μπαίνει άλλος κινητήρας, ας πούμε ο 2.2, ή παραπάνω, και αν ναι, είναι κάτι απλό, ή μιλάμε για δουλειές που απαιτούν ειδικούς μάστορες οπότε και ειδικά πορτοφόλια?
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Σε 2λιτρο Ε39, μπαίνει άλλος κινητήρας, ας πούμε ο 2.2, ή παραπάνω, και αν ναι, είναι κάτι απλό, ή μιλάμε για δουλειές που απαιτούν ειδικούς μάστορες οπότε και ειδικά πορτοφόλια?Στο Ε39 μπαίνουν πάρα πολλοί κινητήρες πάνω από 2.000cc. Σύμφωνα με τα περιοδικά ένας κινητήρας που πήγαινε γάντι σε αυτό το αμάξι ήταν αυτός της 528. Αλλά εγώ θα προτιμούσα να βρω ένα έτοιμο να βρω ένα έτοιμο από το να κάνω μετατροπή. Ειδικά από 2.0 σε 2.2 δεν νομίζω να αξίζει, όχι πως η διαφορά στο δρόμο δεν θα είναι αισθητή απλά θα προτιμούσα μία 2.2 από το εργοστάσιο. Τα κόστη διαφέρουν ανάλογα με το μοτέρ που θες να βάλεις. Για παράδειγμα μου είπαν προσφορά για μετατροπή απλής 520 σε Μ5 περίπου με 13 χιλιάρικα!
-
πολυ καλο...ζαντα και φρενα ειναι σωστα...
αλητισσα....
-
Δεν μ΄ αρέσει καθόλου. Ποτέ δεν συμπάθησα τα ελαστικά-φλούδες. Και το χαμήλωμα το βρίσκω υπερβολικό.
-
εμενα παλι δεν μου αρεσουν ουτε οι ζαντες
-
ΥΟ!
-
Και αναρωτιόμουν αν είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει.
-
Και μετά λέμε για το Α5!
-
καλα για να μην φωναζετε
-
Αυτή μάλιστα, υπέροχη ζάντα:inlove: , αλλά δυστυχώς μόνο 19άρα
-
Και πάλι,...λίγο υπερβολικό το βρίσκω...καλύτερα με 18αρα μάλλον...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Αυτή μάλιστα, υπέροχη ζάντα:inlove: , αλλά δυστυχώς μόνο 19άραΌτι πρέπει για τους Ελληνικούς δρόμους.
-
Διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες του νέου εσωτερικού της Σειράς 1, 3θυρης, και οι πίσω θέσεις 2+2...ο Θεός να το κάνει 2+2...απλά έχει ένα πλαστικό/αποθηκευτικό χώρο. Περίμενα κάτι παραπάνω.
Προσωπικά μου αρέσει το εσωτερικό...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και πάλι,...λίγο υπερβολικό το βρίσκω...καλύτερα με 18αρα μάλλον...Aυτό εννοώ, ότι δυστυχώς δεν βγαίνει αυτό το υπέροχο σχέδιο σε 18άρα ή 17άρα...
-
Φιλε msamaro μπορω να εχω το τηλ.του συνεργειου που σου εκανε την
προσφορα για Μ5 13000Ε.? Ευχαριστω.- -
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣΗΣ έγραψε:
Φιλε msamaro μπορω να εχω το τηλ.του συνεργειου που σου εκανε την
προσφορα για Μ5 13000Ε.? Ευχαριστω.-Έχεις pm.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μωρε μωρε ματακια μου τι ομορφο γατακι που ειναι αυτο?γουκιου-γουκιου, μωρέ!:inlove:
καρδιά μου!(είναι προφανές ότι έχουμε ξεφύγει...)
-
-
BMW FORUM