-
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
η τελευταια σου προταση τα λεει ολα!!!!!!!!!!!!!!!!! και βεβαια δεν ειμαστε ολοι ιδιοι............ εισαι εσυ που εχεις bmw και εμεις οι υπολοιποι (κακομοιριδες) που δεν εχουμε series 1!!!!!! τα παιδια ενος κατοτερου θεου, τα αποδαιδια ..... τορα αυτην την καραμελα με το μισο δευτερολεπτο σταματα την γιατι τα ισοπεδωνεις ολα......... και μενα η διαφορα μου σε ρεπριζ με ενα gti δεν μου φενετε τοσο μεγαλη................( τι και αν στην πραγματικοτητα ειναι χαοτικη??????????????? )α και για να ξερεις σε 400αρι μισο δευτερο ειναι 10 κενες διαφορα (εμενα μεγαλη μου φενετε!!!!!!)
σταματαω εδω !!!!!!!!!! δεν μπορω αλλο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!
For the record...εγώ δεν έκανα σύγκριση, εσύ τη ξεκίνησες!
Εδώ: viewtopic.php?p=1400659#p1400659
Και εδώ: viewtopic.php?p=1400729#p1400729Το συμπέρασμα συνεπώς είναι δικό σου, όχι δικό μου...δεν είπα πουθενά αυτά που μου προσάπτεις.
-
και ζήσανε αυτοί καλά
και εμείς καλύτερα !!! -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εκεί όμως που ο ΤΒ lagάρει, ο 2λτ έχει ήδη ξεκολήσει...και εκεί που ο ΤΒ πεθαίνει, έχει ακόμα ~1.500 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ στροφές ακόμα ο 2λτ.
Άρα στη θεωρία δε μπορούμε να πούμε τίποτα. Δε ξέρω αν τα έχεις οδηγήσει δε το δείχνεις πάντως, γιατί οι διαφορές δεν είναι όσες λες.Koίταξε, είναι εδώ και καιρό απόλυτα σαφές σε όλους ότι μεταξύ του starter button πάνω δεξιά και του μπλε supercar κάτω αριστερά θα αναπτύσσονται τα πλέον άκυρα πράγματα από καταβολής φόρουμ, το μόνο που δεν πρόκειται ποτέ να δούμε σε αυτές τις προτάσεις είναι μια ομολογία του λάθους ή μια παραδοχή του παραλογισμού. Οι διαφορές για τις οποίες μίλησα είναι θεωρητικές από διαγράμματα ισχύος και επίσημες εργοστασιακές τιμές, στην πράξη η διαφορά είναι ακόμα πιο αισθητή και μόνο λοβοτομημένος δεν θα μπορούσε να την αντιληφθεί.
Τα υπόλοιπα που γράφεις τα θεωρώ επιπέδου νηπιαγωγείου και άρα ανάξια σχολιασμού ή απάντησης.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Koίταξε, είναι εδώ και καιρό απόλυτα σαφές σε όλους ότι μεταξύ του starter button πάνω δεξιά και του μπλε supercar κάτω αριστερά θα αναπτύσσονται τα πλέον άκυρα πράγματα από καταβολής φόρουμ, το μόνο που δεν πρόκειται ποτέ να δούμε σε αυτές τις προτάσεις είναι μια ομολογία του λάθους ή μια παραδοχή του παραλογισμού.
-
Το θεμα ειναι να το καταλαβει αυτος που πρεπει. Ε και εγω οσο ζω ελπιζω κατα τη λατινικη ρηση
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το θεμα ειναι να το καταλαβει αυτος που πρεπει.Ε, είπαμε να ζητάμε απ' τον Αη Βασίλη, αλλά όχι κι έτσι
-
πάι μέι μπράβο σου παντως που καταφερνεις κ είσαι ψυχραιμος.
πραγματικά σε ζηλευω κ σε θαυμάζω.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πάι μέι μπράβο σου παντως που καταφερνεις κ είσαι ψυχραιμος.Μετά βίας τα καταφέρνω, θέλει τρομακτική προσπάθεια για να μην φύγει το ξεσταύρι σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις και διάφοροι άγιοι που δεν φταίνε και σε τίποτα, μέρες που είναι.
Ας προχωρήσουμε όμως, μην βαραίνουμε άλλο κι αυτό το δύσμοιρο το BMW forum...
-
πάι μέι μπράβο σου παντως που καταφερνεις κ είσαι ψυχραιμος.
Μετά βίας τα καταφέρνω, θέλει τρομακτική προσπάθεια για να μην φύγει το ξεσταύρι σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις και διάφοροι άγιοι που δεν φταίνε και σε τίποτα, μέρες που είναι.
Ας προχωρήσουμε όμως, μην βαραίνουμε άλλο κι αυτό το δύσμοιρο το BMW forum...
ετσι ετσι .........επιπεδο πανω απ'ολα!!!! λετε ο αγιος να μου φερει και μενα κανα super car ??????
-
εσενα σου χει φερει ψυχη, καρδια, συναισθημα,ιστορια ,pedigree,dna,συγκινησεις,παθος,αυτοκινητο που σου μιλα,το καλυτερο στησιμο και φρενα(εκτος απο τις Α 3,2) ..δε χρειαζεσαι κατι αλλο εχεις κλεισει σαν οδηγος!
μονο αν εισαι λιγο τυχερος και καταφερεις καποτε στη ζωη σου να οδηγησεις εναν V6 busso(ή εναν 1.8Τ δε ξερω τι θα ναι στη κορυφη των αλφιστι σε λιγους μηνες,οι μοδες αλλαζουν βλεπεις ) και να δεις εστω και μια φορα απο κοντα 8c και δε θα σου λειπει τπτ αλλο,θα μπορεις μετα απο αυτα τα κοσμοιστορικα γεγονοτα να πεθανεις ησυχος!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εσενα σου χει φερει ψυχη, καρδια, συναισθημα,ιστορια ,pedigree,dna,συγκινησεις,παθος,αυτοκινητο που σου μιλα,το καλυτερο στησιμο και φρενα(εκτος απο τις Α 3,2) ..δε χρειαζεσαι κατι αλλο εχεις κλεισει σαν οδηγος!μονο αν εισαι λιγο τυχερος και καταφερεις καποτε στη ζωη σου να οδηγησεις εναν V6 busso(ή εναν 1.8Τ δε ξερω τι θα ναι στη κορυφη των αλφιστι σε λιγους μηνες,οι μοδες αλλαζουν βλεπεις ) και να δεις εστω και μια φορα απο κοντα 8c και δε θα σου λειπει τπτ αλλο,θα μπορεις μετα απο αυτα τα κοσμοιστορικα γεγονοτα να πεθανεις ησυχος!
-
-
Εκεί όμως που ο ΤΒ lagάρει, ο 2λτ έχει ήδη ξεκολήσει...και εκεί που ο ΤΒ πεθαίνει, έχει ακόμα ~1.500 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ στροφές ακόμα ο 2λτ.
Άρα στη θεωρία δε μπορούμε να πούμε τίποτα. Δε ξέρω αν τα έχεις οδηγήσει δε το δείχνεις πάντως, γιατί οι διαφορές δεν είναι όσες λες.Koίταξε, είναι εδώ και καιρό απόλυτα σαφές σε όλους ότι μεταξύ του starter button πάνω δεξιά και του μπλε supercar κάτω αριστερά θα αναπτύσσονται τα πλέον άκυρα πράγματα από καταβολής φόρουμ, το μόνο που δεν πρόκειται ποτέ να δούμε σε αυτές τις προτάσεις είναι μια ομολογία του λάθους ή μια παραδοχή του παραλογισμού. Οι διαφορές για τις οποίες μίλησα είναι θεωρητικές από διαγράμματα ισχύος και επίσημες εργοστασιακές τιμές, στην πράξη η διαφορά είναι ακόμα πιο αισθητή και μόνο λοβοτομημένος δεν θα μπορούσε να την αντιληφθεί.
Τα υπόλοιπα που γράφεις τα θεωρώ επιπέδου νηπιαγωγείου και άρα ανάξια σχολιασμού ή απάντησης.
Μάλιστα...άρα λοιπόν μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα από τα λεγόμενά σου ότι το Μίτο είναι Supercar με μόοοολις 2 κιλά διαφορά ροπής!
Συνεπώς μιλάς για μεγάλες διαφορές και καταστάσεις 'κιμά' όπως ανέφερες βλέποντας:
- Τη δυναμομέτρηση μιας 118i
- Τη δυναμομέτρηση μιας Μίτο
- Στηριζόμενος στη θεωρία και χωρίς να τα έχεις οδηγήσει (δεν απάντησες στην ερώτηση, άρα θεωρώ πως όχι)
Ε, έτσι αγαπητέ κι εγώ είμαι ο Πάππας της Ρώμης!
Τώρα για όλη την υπόλοιπη κακία που βγάζεις εσύ και κάποιοι άλλοι...χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Ας περάσουμε λίγο λοιπόν από τους 'ειδήμονες' των γραφικών παραστάσεων σε κάποια ποια ενδιαφέρον θέματα.
Το παραπάνω εσωτερικό ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε αποτελεί εσωτερικό κάποιου αυτοκινήτου παραγωγής, αλλά dummy εσωτερικό σε παρουσίαση του νέου συστήματος idrive.
-
Τώρα για όλη την υπόλοιπη κακία που βγάζεις εσύ και κάποιοι άλλοι...χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω
Ούτε κακία, ούτε τίποτα, δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε εγώ, ούτε κανείς. Τo διάγραμμα στο οποίο αναφέρθηκα είναι της 120i και όχι της 118i. Το ότι έχω οδηγήσει για αρκετά χιλιόμετρα οποιοδήποτε αυτοκίνητο, για το οποίο εκφέρω άποψη επί δυναμικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων, θεώρησέ το δεδομένο.
Επειδή όμως θεωρώ μεγάλο ατόπημα το ότι ασχολήθηκα με τα λεγόμενά σου, και μεγάλο χάσιμο χρόνου, ας λήξει εδώ αυτή η ιστορία. Σεβάσου το και δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου.
-
Οι διαφορές για τις οποίες μίλησα είναι θεωρητικές από διαγράμματα ισχύος και επίσημες εργοστασιακές τιμές, στην πράξη η διαφορά είναι ακόμα πιο αισθητή και μόνο λοβοτομημένος δεν θα μπορούσε να την αντιληφθεί.
- Στηριζόμενος στη θεωρία και χωρίς να τα έχεις οδηγήσει (δεν απάντησες στην ερώτηση, άρα θεωρώ πως όχι)
Κάποιος εδώ μέσα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κατανόησης γραπτού λόγου.
-
http://i280.photobucket.com/albums/kk184/djsunny1/f 01/P0050314.jpg
http://i280.photobucket.com/albums/kk18 ... 050315.jpg
http://i280.photobucket.com/albums/kk18 ... 050316.jpg
Ας περάσουμε λίγο λοιπόν από τους 'ειδήμονες' των γραφικών παραστάσεων σε κάποια ποια ενδιαφέρον θέματα.
Το παραπάνω εσωτερικό ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε αποτελεί εσωτερικό κάποιου αυτοκινήτου παραγωγής, αλλά dummy εσωτερικό σε παρουσίαση του νέου συστήματος idrive.
Ωραίο θα είναι αν βγάλουν έτσι το εσωτερικό τις νέας πεντάρας
-
Ούτε κακία, ούτε τίποτα, δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε εγώ, ούτε κανείς. Τo διάγραμμα στο οποίο αναφέρθηκα είναι της 120i και όχι της 118i. Το ότι έχω οδηγήσει για αρκετά χιλιόμετρα οποιοδήποτε αυτοκίνητο, για το οποίο εκφέρω άποψη επί δυναμικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων, θεώρησέ το δεδομένο.
Επειδή όμως θεωρώ μεγάλο ατόπημα το ότι ασχολήθηκα με τα λεγόμενά σου, και μεγάλο χάσιμο χρόνου, ας λήξει εδώ αυτή η ιστορία. Σεβάσου το και δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου.
Μα 1ον εσείς βαλθήκατε να κάνετε αυτή την άκυρη σύγκριση, 2ον εσείς το συνεχίζετε γιατί 3ον σε προηγούμενο ποστ μου είπα ότι όχι μόνο δε με ενδιαφέρει πιο είναι πιο γρήγορο, αλλά και ότι το μίτο λόγω turbo και ροπής θα έχει καλύτερες επιταχύνσεις εν κινήσει, τι άλλο ήθελες να πω δηλαδή, απορώ... (emoticon που να σταυροκοπιέται δεν έχει?)
Επίσης, δεδομένο δε μπορεί να θεωρεί κανένας τίποτα.
Και κάτι τελευταίο, βάλε ρε συ το graph της δυναμομέτρησης της 120i (μη μπερδευτείς, του 2007 και μετά μοτέρ) να μου γλυτώσεις τα 60 ευρώ της δυναμομέτρησης...περιμένω.
http://i280.photobucket.com/albums/kk184/djsunny1/f 01/P0050314.jpg
http://i280.photobucket.com/albums/kk18 ... 050315.jpg' target='_blank
http://i280.photobucket.com/albums/kk18 ... 050316.jpg' target='_blank
Ωραίο θα είναι αν βγάλουν έτσι το εσωτερικό τις νέας πεντάρας
Ωραίο θα ήταν όντως...είναι ωραίο εσωτερικό, αλλά δυστυχώς δημιουργήθηκε γρήγορα για τις ανάγκες παρουσίασης του idrive.
-
http://www.press.bmwgroup.com/pressclub/gr17.nsf' target='_blank
Mπες εδώ και δες την.
-
φτύνουν και νομίζω ότι βρέχει
BMW FORUM