-
Νικο κατσε στο καθισμα και φαντασου οτι εισαι μια βραζιλιανα στο ριο ντε τζανειρο και εχει καρναβαλι, και εχεις ντυθει καθισμα BMW.. αρχισε να χορευεις και με το ενα χερι να κρατας το μοχλο ορθιο,και καποια στιγμη θα ξεμαγκωσει ! ακου που σου λεω
-
Σιγά μην πρέπει να βάλει και στρινγκάκι για να ξεταμπανιάσει το κάθισμα...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Νικο κατσε στο καθισμα και φαντασου οτι εισαι μια βραζιλιανα στο ριο ντε τζανειρο και εχει καρναβαλι, και εχεις ντυθει καθισμα BMW.. αρχισε να χορευεις και με το ενα χερι να κρατας το μοχλο ορθιο,και καποια στιγμη θα ξεμαγκωσει ! ακου που σου λεωKinky!!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Νικο κατσε στο καθισμα και φαντασου οτι εισαι μια βραζιλιανα στο ριο ντε τζανειρο και εχει καρναβαλι, και εχεις ντυθει καθισμα BMW.. αρχισε να χορευεις και με το ενα χερι να κρατας το μοχλο ορθιο,και καποια στιγμη θα ξεμαγκωσει ! ακου που σου λεωTo προσπάθησα...αλλά μάλλον δε χόρεψα καλά
Τέσπα...θα το πάω στη BMW να το δούνε.
Πάντως δε κοπανάει κάτι...δεν έχω σπάσει κάτι δηλαδή...αλλά χθες έτσι όπως το κατέβασα (το άφησα και έπεσε με δύναμη βασικά ) έκανε ένα γκτουπ να πω την αλήθεια και από τότε μάγκωσε.
Το feeling πάντως στο level που σηκώνεις για να πέσει το κάθισμα αριστερού με δεξί είναι το ίδιο, νιώθω ότι τραβάει κάτι δηλαδή...δε παίζει στον αέρα...οπότε κάτι έχει μαγκώσει κάτω.
-
Πάντως στο δικό μου βρίσκω τον μηχανισμό χειρότερο από αυτόν της Ε46. Πολλές φορές όταν επαναφέρω την πλάτη το κάθισμα μένει πολύ μπροστά. Επίσης, για κάποιο λόγο δεν υπάρχει πια διακόπτης και στα αριστερά για το δίπλωμα του καθίσματος του συνοδηγού, που σημαίνει ότι ο οδηγός δεν μπορεί να διευκολύνει κάποιον που κάθεται πίσω ανοίγοντας του το κάθισμα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πάντως στο δικό μου βρίσκω τον μηχανισμό χειρότερο από αυτόν της Ε46. Πολλές φορές όταν επαναφέρω την πλάτη το κάθισμα μένει πολύ μπροστά. Επίσης, για κάποιο λόγο δεν υπάρχει πια διακόπτης και στα αριστερά για το δίπλωμα του καθίσματος του συνοδηγού, που σημαίνει ότι ο οδηγός δεν μπορεί να διευκολύνει κάποιον που κάθεται πίσω ανοίγοντας του το κάθισμα.Πρέπει πρώτα να σπρώξεις πίσω τη θέση με το level (στα Ελληνικά? ) σηκωμένο και μετά σηκώνεις το κάθισμα.
Είχε δύο levels η Ε46?? ...πολύ έξυπνο!
-
lever = μοχλός σε αυτή την περίπτωση (thanks dine )
-
Lever ρε σεις. ρ
-
αυτη η μαλακια με την επαναφορα του καθισματος ειναι το 'easy entry'..
Μεγαλη μαλακια και το διαφημιοζυν σαν την ανακαλυψη του αιωνα.. την ειχε και το Golf.. τρομαρα τους! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μεγαλη μαλακια και το διαφημιοζυν σαν την ανακαλυψη του αιωνα.. την ειχε και το Golf.. τρομαρα τους!Έχει και το ραλάκι,αλλά δεν έχει κολίσει ποτέ!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μεγαλη μαλακια και το διαφημιοζυν σαν την ανακαλυψη του αιωνα.. την ειχε και το Golf.. τρομαρα τους!Πάντως έχω προσέξει ότι και ανάποδα να το κάνεις, να σηκώσεις δηλαδή πρώτα τη πλάτη και μετά να σπρώξεις το κάθισμα πίσω, δε χάνει τη ρύθμιση. Σηκώνεις δηλαδή τη πλάτη, και πάει πίσω μόνο του.
Στο GTC του αδερφού μου ας πούμε δε το κάνει αυτό.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μεγαλη μαλακια και το διαφημιοζυν σαν την ανακαλυψη του αιωνα.. την ειχε και το Golf.. τρομαρα τους!Πάντως έχω προσέξει ότι και ανάποδα να το κάνεις, να σηκώσεις δηλαδή πρώτα τη πλάτη και μετά να σπρώξεις το κάθισμα πίσω, δε χάνει τη ρύθμιση. Σηκώνεις δηλαδή τη πλάτη, και πάει πίσω μόνο του.
Στο GTC του αδερφού μου ας πούμε δε το κάνει αυτό.
Στο Υ, το κάνει πάντως, για την ακρίβεια, το θεωρούσα ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να το κάνει ΚΑΘΕ αυτοκίνητο, μέχρι που μπήκα κι εγώ σε ...ένα Astra GTC...
-
ναι... ειναι αυτο που λεει.. δεν θελει κοπο.. θελει τροπο!!
-
Πάντως το κάθισμά μου δε το έχω φτιάξει ακόμα
Τι με'πιασε και μένα και το κατέβασα με δύναμη...δε μπορώ να καταλάβω...
-
..καλα.. οχι οτι θα επρεπε να κολλησει κι ολας.. μην τρελλαθουμε...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..καλα.. οχι οτι θα επρεπε να κολλησει κι ολας.. μην τρελλαθουμε...Ε εντάξει, σχετικό είναι...όπως του φερθείς, θα σου φερθεί...
-
Τι λες τώρα ρε Νίκο, είμαστε σοβαροί; Με τόσα χρήματα που έχεις δώσεις, είναι δυνατόν να πρέπει να χαϊδεύεις το κάθισμα, ή να κάνεις την Βραζιλιάνα για να μην σου κολλάει; Στην BMW και αγριεμένος μάλιστα για το απαράδεκτο του πράγματος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι λες τώρα ρε Νίκο, είμαστε σοβαροί; Με τόσα χρήματα που έχεις δώσεις, είναι δυνατόν να πρέπει να χαϊδεύεις το κάθισμα, ή να κάνεις την Βραζιλιάνα για να μην σου κολλάει; Στην BMW και αγριεμένος μάλιστα για το απαράδεκτο του πράγματος.Ε όχι και αγριεμένος, στην BMW πρέπει να δείχνουμε τους καλούς μας τρόπους, τι το περάσαμε, FIAT ή Alfa Romeo;
(ένα εγκάθετο ποστ , χρειάζεται ν'ανάψουν τα αίματα... )
Σοβαρά πάντως, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να κολλήσει έτσι και νομίζω πως ο Νίκος το βλέπει με επιείκεια το θέμα, κάτι που μάλλον δεν θα έκανε σε άλλη περίπτωση. Δεν τον κακίζω, στην τελική, το πρόβλημα δεν το έχει η BMW: ο Νίκος είναι ευχαριστημένος , οπότε αυτό μας περισσεύει. Οι άλλοι (βλ. Fiat, Alfa Romeo κλπ κλπ) πρέπει να πείσουν τον Νίκο και τους υπόλοιπους πως αβαρίες συμβαίνουν σε όλους, άλλου περισσότερες, αλλού λιγότερες και το σημαντικό είναι η συμπεριφορά στον πελάτη, πάνω απ' όλα.
Αποψή μου, θα πρέπει να πάει να τους το πει, χωρίς να πει τίποτε για δυνατά ή αδύνατα κλπ , να τους το πει να το φτιάξουν και να το κάνουν σωστά ώστε να μην ξανασυμβεί!
-
Ο ιστορικός του μέλλοντος θα μπορούσε να προβλέψει σε μια τέτοια δημοσίευση...
Nikos_GolfIV έγραψε:
Πάντως το Golf είναι το υπέρτατο ποιοτικά όχημα. Οι παλιολαμαρίνες από τη Βαυαρία δεν έχουν καμμιά ελπίδα να συγκριθούν μαζί του. Πραγματικά θεϊκό αυτοκίνητο... -
θα συμφωνησω με τον λαππα
τον εγκαθετο ιταλοφιλο τον προσπερναω!
(οχι οτι αποτελει και κατορθωμα με το αμαξι που 'χει...)
BMW FORUM