-
Γιατι?
-
ΩΧ...παιδιά όχι τσακωμούς σας παρακαλώ.Ο καθένας πιστεύει το καλύτερο για το αυτοκίνητο του.(αν και δεν θα έπρεπε να πορωνόμαστε τόσο )
Οι μισοί θεωρούν καλύτερη την Alfa Romeo και οι άλλοι μισοί την BMW(εγώ ανοίκω στους δεύτερους )
Δεν έγινε τσακωμός φυσικά!!!Αλλά καλά είναι να προλαβαίνουμε καταστάσεις! -
Αυτοί που θεωρούμε καλύτερο το tiida στο πηγάδι κατουρήσαμε;
Με το Ε30 τι έγινε ρε συ;
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
ΩΧ...παιδιά όχι τσακωμούς σας παρακαλώ.Ο καθένας πιστεύει το καλύτερο για το αυτοκίνητο του.(αν και δεν θα έπρεπε να πορωνόμαστε τόσο )
Οι μισοί θεωρούν καλύτερη την Alfa Romeo και οι άλλοι μισοί την BMW(εγώ ανοίκω στους δεύτερους )
Δεν έγινε τσακωμός φυσικά!!!Αλλά καλά είναι να προλαβαίνουμε καταστάσεις!Άσε να ρίξουμε και κανα φλέιμ
Εγώ πάντως είμαι ανοικτός και στις 2 εταιρείες αρκεί να έχουν καλές τιμές -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν έγινε τσακωμός φυσικά!!!Αλλά καλά είναι να προλαβαίνουμε καταστάσεις!Άσε να ρίξουμε και κανα φλέιμ
Εγώ πάντως είμαι ανοικτός και στις 2 εταιρείες αρκεί να έχουν καλές τιμές -
Πόσο πιο ωραίο είναι το Μίνι σε αυτή τη φώτο!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατι?Eίπα να μην απαντήσω για να μην χαλάω το θέμα.......το είδα όμως...
ΥΓ: Είχα Γερμανικό (Golf), πήρα Ιταλικό (Fiat), το άλλαξα για Ιαπωνέζικο (Nissan) και τώρα πήρα Γερμανικό πάλι (BMW)......δικαιούμαι να εκφέρω γνώμη περί συγκρίσεως ε?
-
Beauty is in the eye of the beholder
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με το Ε30 τι έγινε ρε συ;
Mε τσάντισε και του είπα να πάει να g@m*&^%..
Όλο και ανέβαζε την τιμή.....είχε βάλει και τον άλλο τον απλυτο λεχρίτη απέναντι μου,ως 'και καλά υποψήφιο αγοραστή'
Ένα είναι σίγουρο....θα αργήσει να πουληθεί...και το τύπος σκάει 500αρες κάθε εβδομάδα για να το συνεφέρει το όχημα....καλα να πάθει το ω-παιδο...Έκανα ήδη τρελές αγορές για την δικιά μου Ε30....εμφανισιακές...αλλά και μηχανολογικές(πάντα γνήσια πράγματα στο θέμα της εμφάνισης)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν έγινε τσακωμός φυσικά!!!Αλλά καλά είναι να προλαβαίνουμε καταστάσεις!Εγώ πάντως είμαι ανοικτός και στις 2 εταιρείες αρκεί να έχουν καλές τιμές
Eίσαι ο πιο σωστός καπτεν Μιράγκε!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Beauty is in the eye of the beholderThere is no substitute about taste
-
For taste.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Beauty is in the eye of the beholder
There is no substitute about taste
''Απ' τη ζωή μέχρι το θάνατο είναι ένα μονοπάτι,
κ απ' το κ@λο ώς το μ@υνί 2 δάχτυλα κ κάτι.''Κ για να μη φάω κανα μπάν:
bmw 507. Είχε κ ο Elvis ένα.
-
Χθες έκανα μια βλακεία.
Έτσι όπως έκλεισα το κάθισμα του συνοδηγού (το είχα σηκώσει για να κάτσει κάποιος πίσω) το έκλεισα κάπως απότομα και μάγκωσε και τώρα δεν ανοίγει
Καμιά ιδέα τι να κάνω?
-
Το έπαθε και το δικό μου, και με ένα τράβηγμα μπρος-πίσω ξεμάγκωσε
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το έπαθε και το δικό μου, και με ένα τράβηγμα μπρος-πίσω ξεμάγκωσεΌταν είναι κατεβασμένο δηλαδή τράβηξες τη θέση μπρος-πίσω, σηκώνοντας το level κάτω από το κάθισμα (σαν να το τραβάς μπροστά)??
Το έκανα...και τίποτα
-
Οι λαμαρίνες θέλουν καμμιά φορά ένα δυνατό και απότομο τράβηγμα για να έρθουν στα ίσα τους αν έχει μαγκώσει.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Οι λαμαρίνες θέλουν καμμιά φορά ένα δυνατό και απότομο τράβηγμα για να έρθουν στα ίσα τους αν έχει μαγκώσει.Ποιές λαμαρίνες?
Το κάθισμα έχει μαγκώσει από απότομο κλείσιμο
-
Ναι, αυτό ακριβώς. Για σένα, δεν ξέρω..
-
Στο φιατ (βέβαια είναι μή πριμιουμ μάρκα) κάθεσαι στο κάθισμα του συνοδηγού κουνιέσαι λίγο μπρος πισω δεξα αριστερα και τραβας-σπρώχνεις το λεβιεδάκι του καθίσματος. Σχεδόν ανεπαίσθητες κινήσεις όταν έχει μαγκώσει, αλλά ξεκολλάει. Μου συμβεί 2 φορές από άτσαλο κλείσιμο του καθίσματος.
BMW FORUM