-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Να ναι καλα η Μ3 που πουλαει ετσι, να δωσει χρημα μπας και δουμε μια ωρα αρχιτερα τα Μ θηρια...ναι για τα πολυαναμενομενα Χ6 και Χ5 Μ μιλαω !
Την ωρα που το Χ6 Μ θα εχει φτασει, τα υπολοιπα πισωκινητα Μ θα περιμενουν ποτε το ESP θα σταματησει να λειτουργει για να ξεκινησει επιτελους το οχημα...
Τελος παντων... Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις στη ζωη, και στην καθολικη αποδοχη που τυγχανει το Χ6, θα υπαρχουν παντα φωνες κυριως απο αντιδραση στα παντα για να εκφερουν μια αντιθετη αποψη στηριζομενη σε ρομαντισμους, και παραδοσεις του παρελθοντος !
Διαβασε κανενας τη δοκιμη που ειχαν οι 4Τ με την Μ3 με το αυτοματο κιβωτιο ? Ψαχνω το περιοδικο και εχει εξαφανιστει κυριολεκτικα.. Τι λεει ? Ποσα κιλα ξυλο τρωει το cayman ???
Ειδα κατι εκκινησεις στο youtube με το νεο Μ3 και το αυτοματο του που πραγματικα ειναι ΟΛΑ τα λεφτα !http://www.youtube.com/watch?v=jJqrtHSd0y0' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
ρε mango εισαι καλο παιδι...αυτη τη πορωση με τα suv να μην ειχες...
αληθεια αν ειχες ενα Χ5 ή Χ6 σε εκδοση Μ θα ετρεχες με αυτο???
δε καταλαβαινεις οτι τα αλογα σε αυτου του ειδους τα οχηματα δεν εχουν κανενα νοημα..???
και τα 300 αλογα που χει η Χ5 σου(αν θυμαμαι καλα) ειναι υπερβολικα..η bmw ειναι αυτη που ειναι οχι χαρη στα suv.τα suv ειναι σημειο των καιρων,ειναι μοδα,αλλα απο αποψη φυσικης οσο και να το παλεψει δε θα φτασει ποτε ενα κουπε σε επιδοσεις(εκτος κι αν μιλαμε για ευθεια)
αν θες παντως να τσεκαρεις τη 'καθολικη' οπως λες αποδοχη το Χ6 ποσταρε ενα δημοψηφισμα στο forum για το αν αρεσει στο κοσμο και για το αν η bmw εκανε καλα που αποφασισε να βγαλει Μ-suv
τελος,ειναι αναμενομενο η Μ3 να περναει τη cayman,εδω εχει φτασει να συγκρινεται με carrera
YΓ κοσμος γενικα δε σκεφετεται με τη νοοτροπια του villa mercedes,του gym tonic και του lis..ξεκολλα λιγακι με τα suv που χουν πνιξει τη Γλυφαδα λες και ειμαστε σε τιποτα κατσικοβουνια...
θαυμασε τα πορσικα τουλαχιστον!!!(οχι τα cayenne )φιλικα παντα
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
παντως δε θυμαμαι να εχει αλλαξει ποτε κατι στο στο στησιμο με την ανανεωση καποιου μοντελου αλλη φορα
Έχει αλλάξει δύο ή τρείς φορές νομίζω.
Οι σπορ εκδόσεις παραμένουν όμως σφιχτές και με σπορ στήσιμο...οι comfort είναι λογικό να είναι...comfort.
Ναι παραμένουν σφιχτές,αλλά και εκεί έχουν γίνει αλλαγές σε ίδιο μοντέλο.
Αν έχουν γίνει ένα κλικ πιο μαλακές για την άνεση (γκρινιάζουν μερικοί ότι runflat/M suspension είναι σκληρός συνδυασμός) δε νομίζω ότι είναι κακό.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
παντως δε θυμαμαι να εχει αλλαξει ποτε κατι στο στο στησιμο με την ανανεωση καποιου μοντελου αλλη φορα
Έχει αλλάξει δύο ή τρείς φορές νομίζω.
Οι σπορ εκδόσεις παραμένουν όμως σφιχτές και με σπορ στήσιμο...οι comfort είναι λογικό να είναι...comfort.
Ναι παραμένουν σφιχτές,αλλά και εκεί έχουν γίνει αλλαγές σε ίδιο μοντέλο.
Αν έχουν γίνει ένα κλικ πιο μαλακές για την άνεση (γκρινιάζουν μερικοί ότι runflat/M suspension είναι σκληρός συνδυασμός) δε νομίζω ότι είναι κακό.
Όχι δεν είναι κακό..
Είπε ποτέ εγώ κάτι τέτοιο?? -
Εγώ κατάλαβα ότι με αλλαγή στο στήσιμο εννοούσατε, αλλαγή προς το κακό
-
Σε Ε46 318 valvetronic του 2003 χρειάζονται αλλαγή τα εμπρός σινεμπλόκ, αυτά που βρίσκονται στα ψαλίδια.
Είναι αυτά των 66mm. Το αυτοκίνητο έχει ελατήρια h&r sport, 35mm και 20mm, με τα εργοστασιακά αμορτισέρ, ενώ σε λίγους μήνες πρόκειται να φορεθούν τα koni sport (κίτρινα). Οι τροχοί είναι 16'. Το ερώτημα είναι το εξής: Να φορεθούν τα εργοστασιακά σινεμπλόκ ή να περάσω σε λύσεις τύπου powerflex; Δίνω σημασία και στην άνεση, μιας και οι δρόμοι που κυκλοφορούμε καθημερινά δεν είναι πίστες και απ' ό,τι έχω ακούσει τα powerflex μεταφέρουν αρκετούς κραδασμούς, αλλά έχουν το πλεονέκτημα τις μεγαλύτερης αντοχής. Αν δεν κάνω λάθος, τα σινεμπλόκ του M3, όπως γίνεται στα Μ3 Ε36 που μπορούν να φορεθούν στα μικρότερα Ε36, δεν γίνεται να κάνουν το ίδιο στο Ε46. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων, για τις απαντήσεις σας! -
Λοιπόν...σκέφτομαι να βάλω αυτό:
BMW Performance Steering Wheel
Το οποίο περιλαμβάνει:
'One glance at the Formula One inspired design of the BMW Performance sport steering wheel with Alcantara trims and grip area tells you that everything is under control even when youre driving at the absolute limit.
A three-section display built into the top of the rim allows drivers to call up a variety of motorsport-related data and functions including:
-Lap times
-Split times
-Maximum acceleration and speed, and the time taken for the quarter-mile sprint.
-It also shows Gear Shift Indicator prompts
-Water and oil temperature readings,
-And figures for straight-line and lateral acceleration.'Δύο πράγματα μου αρέσουν, τα shift lights και η ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού και κινητήρα.
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=BiGBc9HHS5o
Youtube VideoΚαι οδηγίες εγκατάστασης:
http://www.m3post.com/forums/attachment ... 1217398435Κόστος, $1000 δηλαδή 750 euro. Σκέφτομαι να το φέρω από Αμερική γιατί εδώ θα κάνει 1000 ευρώ συν!
Τι λέτε?
-
καγκουριά
-
Μπορώ να γίνω λίγο...μελοδραμματικός;
ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!
Θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά, για ένα άχρηστο πράγμα, το οποίο αναγκαστικά θα το αλλάξεις πολύ γρήγορα, λόγω της στεφάνης από alcantara, που θα ξεφτίσει πανεύκολα και ταχύτατα! Πίστεψέ με, στο θέμα alcantara είμαι...ειδικός!Επιπλέον, δεν ταιριάζει στο ύφος του αυτοκινήτου σου κατά την άποψή μου, είναι ένα σπορ μικρομεσαίο, κάτι τέτοιο θα ταίριαζει σε πιο ειδικά αυτοκίνητα. Είναι και ψιλοκαγκουριά, αν θέλω να γίνω πολύ κακός...
Καλύτερα να δώσεις τα λεφτά σου για ένα σετ ζαντολάστιχων επιπλέον, για track days ή για χειμερινά, ώστε να πηγαίνεις στα χιονοδρομικά χωρίς το άγχος αλυσίδων.
Γενικά, υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα εκεί έξω για την μπέμπα σου! -
[quote='Nikos120i'] μου αρέσουν, τα shift lights και η ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού και κινητήρα.
είσαι σίγουρος ότι λειτουργούν σε 120,για το λάδι από που παίρνει ένδειξη?
-
Λέτε ε?
Γιαυτό ρωτάω, να πάρω μια 2η άποψη.
Με τραβάει το θέμα θερμοκρασίας λαδιού και μοτέρ.
Λειτουργούν κανονικά σε όλες τις 1. Έχει δικό του καλώδιο που πάει και πιάνει στην ECU και παίρνει από εκεί δεδομένα. Δεν είναι κάτι το φοβερό καθώς ακόμα και μέσα από το 'μυστικό μενού' μπορείς να δεις αυτές τις θερμοκρασίες.
-
Εγώ θα το έβαζα άνετα αν είχα M3.
-
Nίκο, άν σου αρέσει βάλτο!
Η εταιρία δεν το προτείνει συγκεκριμένα για ///Μ,αλλά για όλα τα αυτοκίνητα.
Πιστέυω οτι οι ενδείξεις είναι χρήσιμες,και η τιμή του τιμονιού 'ευκαιρία'. -
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Εγώ θα το έβαζα άνετα αν είχα M3.Εγώ πάλι θεωρώ ότι βοηθάει να βλέπεις τις πληροφορίες και δεν έχει σχέση τι αυτοκίνητο έχεις, γιατί θα προσφερόταν από την αρχή ΜΟΝΟ για αυτό.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Nίκο, άν σου αρέσει βάλτο!
Η εταιρία δεν το προτείνει συγκεκριμένα για ///Μ,αλλά για όλα τα αυτοκίνητα.
Πιστέυω οτι οι ενδείξεις είναι χρήσιμες,και η τιμή του τιμονιού 'ευκαιρία'.Με προβλημάτισε το θέμα καγκουριάς που τέθηκε παραπάνω ...που έχει μια δόση αλήθειας.
Επειδή έχω μάθει να μη πιέζω το αυτοκίνητο όταν είναι κρύο και η BMW αποφάσισε να μη βάλει ένδειξη θερμοκρασίας στα 4κυλ σύνολα, είναι μια ευκαιρία νομίζω να βλέπω δυο πολύ χρήσιμες πληροφορίες.
Τώρα το που ανάβουν τα shift lights τα ρυθμίζει λέει εσύ...αλλά ούτως ή άλλως έχω ένδειξη αλλαγής ταχύτητας.
-
Ο χρήστης periklik έγραψε:
Σε Ε46 318 valvetronic του 2003 χρειάζονται αλλαγή τα εμπρός σινεμπλόκ, αυτά που βρίσκονται στα ψαλίδια.
Είναι αυτά των 66mm. Το αυτοκίνητο έχει ελατήρια h&r sport, 35mm και 20mm, με τα εργοστασιακά αμορτισέρ, ενώ σε λίγους μήνες πρόκειται να φορεθούν τα koni sport (κίτρινα). Οι τροχοί είναι 16'. Το ερώτημα είναι το εξής: Να φορεθούν τα εργοστασιακά σινεμπλόκ ή να περάσω σε λύσεις τύπου powerflex; Δίνω σημασία και στην άνεση, μιας και οι δρόμοι που κυκλοφορούμε καθημερινά δεν είναι πίστες και απ' ό,τι έχω ακούσει τα powerflex μεταφέρουν αρκετούς κραδασμούς, αλλά έχουν το πλεονέκτημα τις μεγαλύτερης αντοχής. Αν δεν κάνω λάθος, τα σινεμπλόκ του M3, όπως γίνεται στα Μ3 Ε36 που μπορούν να φορεθούν στα μικρότερα Ε36, δεν γίνεται να κάνουν το ίδιο στο Ε46. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων, για τις απαντήσεις σας!αν σε ενδιαφέρει η άνεση ... μην τα βάλεις .....
-
.....
Δύο πράγματα μου αρέσουν, τα shift lights και η ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού και κινητήρα.
...
Κόστος, $1000 δηλαδή 750 euro. Σκέφτομαι να το φέρω από Αμερική γιατί εδώ θα κάνει 1000 ευρώ συν!Τι λέτε?
Με προβλημάτισε το θέμα καγκουριάς που τέθηκε παραπάνω ...που έχει μια δόση αλήθειας.
....
Τώρα το που ανάβουν τα shift lights τα ρυθμίζει λέει εσύ...αλλά ούτως ή άλλως έχω ένδειξη αλλαγής ταχύτητας.
Προσωπικα μου αρεσει.
Δεν το βρισκω καγκουρικο, αλλα ακριβο. Θα δωσεις 750€, μονο για θερμοκρασια λαδιου (εφ'οσων οπως ειπες εχεις ένδειξη αλλαγής ταχύτητας) και λιγη αλκανταρα η οποια θα φθαρει συντομα?
Δεν μπορεις να διαθεσεις τα € , σε κατι πιο ουσιαστικο στο αμαξι? -
-
...
...Τι λέτε?
Εγώ είμαι υπέρ πάντως ! Μου φαίνεται αρκετά όμορφο. Είναι στα όρια του 'too much' αλλά δεν θα το έλεγα καγκουριά. Έχει και κάποια χρησιμότητα άλλωστε. Μπορεί και τώρα να έχεις shift light αλλά τα λαμπάκια τα βλέπεις πολύ πιο άνετα με τη περιφερειακή όραση. Μετράει G, το 0-400 και από είδα στα βίντεο που ανέβασες πρέπει να έχει και χρονόμετρο οπότε θα σου είναι χρήσιμο και σε κανένα Μέγαρο !
Άλλωστε η ζωή ομορφαίνει από το πόσο ωραία 'περιττά' μας περιστοιχίζουν !
Στο αγγλικό BMWCAR έχει μια 130 φουλ εξοπλισμένη με όλο τον κατάλογο Performance Parts οπότε στον ανεβάζω για να πάρεις άλλη μια εικόνα και ιδέα και από το τιμονάκι που στοχοποίησες και από άλλα καλούδια για τη 'μπέμπα' σου ...
Οι τρεις πρώτες έκανα μια βλακεία και μου τις 'πήρε' μικρες αλλά δεν έχουν πολύ κείμενο και πολλές φωτογραφίες. Στις υπόλοιπες το πήρα μυρωδιά και έχουν αρκετή λεπτομέρεια ...
-
Εγώ θα το έβαζα άνετα αν είχα M3.
Εγώ πάλι θεωρώ ότι βοηθάει να βλέπεις τις πληροφορίες και δεν έχει σχέση τι αυτοκίνητο έχεις, γιατί θα προσφερόταν από την αρχή ΜΟΝΟ για αυτό.
Μα δεν είπα να μην το βάλεις στο αυτοκίνητο σου
-
τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως να είναι ευκαιρία η τιμή
με 750 παίρνεις αλκαντάρα τιμόνι, λαμπάκια (always good) και ισόβιο membership στο gkazokavlos premium club
BMW FORUM