-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τόσο καλό είναι βρε πρόεδρε το κουμπάκι; Δίνει και άλογα μήπως;Καγκουριές.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σήμερα είχα, για 6 ώρες, μια Ε90 316.Εντυπώσεις.
Οπτικά, υποκειμενικά, δεν μου άρεσε και τόσο.
Από πλευράς κινητήρα, άστα να πάνε. Το 6άρι προσπαθεί να καλύψει την αδυναμία του κινητήρα, αλλά...πάτος. Το αυτοκίνητο είναι απλά για βόλτες. Όχι γρήγορες, απλά βόλτες. -
καλό το start button αλλά μου φαίνεται ότι η κλασσική μιζούλα είναι μάλλον πιο εργονομική αφού είναι κοντά στο τιμόνι και συνεπώς πιο κοντά στα χέρια. Πάντως το κουμπί είναι όλα τα λεφτά σε εμφάνιση...
-
-
Εμενα θα εχει start button,θελετε να μου εξηγήσετε τα πλεονεκτήματα του για να χαρω κι εγω;Η μιλαμε απλως για το φουτουριστικό feeling;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εμενα θα εχει start button,θελετε να μου εξηγήσετε τα πλεονεκτήματα του για να χαρω κι εγω;Η μιλαμε απλως για το φουτουριστικό feeling;Aγωνιστικό feeling και όχι τουριστικό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Aγωνιστικό feeling και όχι τουριστικό!
Δεν ειπα τουριστικο,ειπα φουτουριστικό
Υποθετω οτι συνεχίζουμε να πατάμε τον συμπλέκτη κατα την εκκινηση,δεν εχει αλλαξει κατι εκει, έτσι;
-
H μόνη διαφορά είναι πως αντί να παίρνει μπροστά ο κινητήρας με 3 'γυρίσματα' του κλειδιού, χρειάζεται 2 + το πάτημα τυ κουμπιού.
Απλά start button έχουν αρκετά αγωνιστικά αυτοκίνητα και έσι πέρασε και στα αυτοκίνητα παραγωγής το όλο θέμα.
Το αν πατάς ή όχι συμπλέκτη κατά την εκκίνηση είναι δικό σου θέμα, δεν είναι υποχρεωτικό.
-
Νομιζω οτι υπαρχει και η προαιρετική δυνατοτητα του keyless go,οπου απλα εχεις το κλειδι πανω σου/μαζί σου,και δεν χρειαζεται να το βαλεις πουθενά ,απλα πατας το κομβίο του start
-
Στην Ε90 παντως αυτο το feature (το να βαζεις μπρος με το κλειδι στην τσεπη σου) δεν βρηκα πως γινεται, εδω και σχεδον 2 χρονια...
Οσον αφορα παντως τον συμλπεκτη ειναι υποχρεωτικο να τον πατας, διαφορετικα το START button δεν κανει τιποτα!! Και aftermarket παντως μαλλον θα ειναι λιγοτερο hi-teck
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Στην Ε90 παντως αυτο το feature (το να βαζεις μπρος με το κλειδι στην τσεπη σου) δεν βρηκα πως γινεται, εδω και σχεδον 2 χρονια...Πλήρωσες για αυτο το extra και ποτέ δεν το ειδες να λειτουργεί;
-
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα βάλω άμεσα το start button!
Στην BMW Individual υπάρχει και σε μωβ!
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Θα βάλω άμεσα το start button!
Στην BMW Individual υπάρχει και σε μωβ!
-
Λοιπόν,το μπλοκέ μπήκε...δοκιμάστηκε σε πολύ λίγες στροφές που γνωρίζω πολύ καλά και..........
Απόλαυση!
-
Αλήτες κοντράκηδες...
Μπράβο γιατρέ!!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Λοιπόν,το μπλοκέ μπήκε...δοκιμάστηκε σε πολύ λίγες στροφές που γνωρίζω πολύ καλά και..........Απόλαυση!
Γι αυτό δεν απαντάς στα pm σου ?? ....
Εχεις πάρει τα βουνάΑντε καλόστριφτο
-
Βεντουζώνει τώρα Τρούλη?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Βεντουζώνει τώρα Τρούλη?
Bεεέβαια.... ,μόνο που το κάνει σε περίεργες γωνίες
BMW FORUM