-
Έξυπνο παλικάρι είσαι, οπότε θεωρώ ότι πας να θολώσεις τα νερά απλά. Αναφερόμουν στην Μ6 που πόσταρες και όχι στην Μ5. Η προηγούμενη 5άρα κι εμένα μου αρέσει και μάλιστα πολύ. Μαζί με την Ζ4 τα δύο πιο πετυχημένα σχέδια του Χρηστάκη. Η προηγούμενη 6άρα όμως ήταν πιο άσχημη και από την βουβωνική πανώλη!
-
Ωπ!! Σόρυ, ειλικρινά! Μπερδεύτηκα, δεν το έκανα επίτηδες. Έχεις δίκιο σε αυτό. Η νέα 6άρα είναι ομορφότερη από την προηγούμενη. Μου άρεσε και η προηγούμενη αλλά αυτή είναι πιο όμορφη.
(Είμαι λίγο κολλημένος με την Ε60. Ελπίζω να μην φαίνεται.. ) -
Μακάρι να κάνουν κάτι διαφορετικό στην coupe με τα εμπρός φωτιστικά...
-
Αμα την βγάλουν έτσι ή θα πάρω το Τογιότα ή θα πάρω την τετράθυρη. Αλλά δεν νομίζω, την κουπέ 3 την προσέχουν πάντα. Τρώνε ψωμάκι από αυτή.
-
Aμα κανει το Toyota 37-38k, παιρνεις ετσι κι αλλιως την 320i /184ps με τα σεα της (m-pack ή τουλαχιστον m-αναρτηση) και τα μεα της (xenon, σπορ καθισματα, και το variable sport steering) και εχεις πολυ κοντινα οδικα χαρακτηριστικα - συγκινησεις, καλυτερο γκαζι, και συν δυο πραγματικες πισω θεσεις...
-
Σωστά τα θέτεις αλλά αν πάρω και +300 κιλά δεν θα μου αρέσει!
-
Περισσότερο κιλά ανα ευρώ. Μια χαρά
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Σωστά τα θέτεις αλλά αν πάρω και +300 κιλά δεν θα μου αρέσει!Τα κιλα θα ειναι περιπου +270...
Αλλα ετσι κι αλλιως θα τα 'διαχειριστει' μια χαρα ο σαλιγκαρος, μην φοβασε, τα 28χλγμ ροπης απο τις 1,500σαλ περιπου
αλλα και η αλουμινενιες καλορυθμισμενες αναρτησεις, κανουν θαυματα...
Με τα μεχρι στιγμης δεδομενα για τα περισσοτερα Γερμανικα με σαλιγκαρους, (οπου η ανακοινωσιμη δυναμη συνηθως συμπιπτει με την μετρησιμη σε τροχους...) θα μιλαμε για 180αλογα περιπου στους
τροχους και 26χλγμ ροπης, οταν ο σχιστοματης βγαζει βια 170αλογα και 18χλγμ ροπη σε υψηλες μαλιστα στροφες...P.S Καλα για την ποιοτητα κατασκευης, ειδικα και το φινιρισμα στο εσωτερικο, σε σχεση με το GT86 ουτε λογος...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σωστά τα θέτεις αλλά αν πάρω και +300 κιλά δεν θα μου αρέσει!
Καταρχας τα κιλα θα ειναι συν 200, οχι 300..
Αλλα ετσι κι αλλιως θα τα 'διαχειριστει' μια χαρα ο σαλιγκαρος, μην φοβασε, τα 28χλγμ ροπης απο τις 1,500σαλ περιπου
αλλα και η αλουμινενιες καλορυθμισμενες αναρτησεις, κανουν θαυματα...
Με τα μεχρι στιγμης δεδομενα για τα περισσοτερα Γερμανικα με σαλιγκαρους, (οπου η ανακοινωσιμη δυναμη συνηθως συμπιπτει με την μετρησιμη σε τροχους...) θα μιλαμε για 180αλογα περιπου στους
τροχους και 26χλγμ ροπης, οταν ο σχιστοματης βγαζει βια 170αλογα και 18χλγμ ροπη σε υψηλες μαλιστα στροφες...P.S Καλα για την ποιοτητα κατασκευης, ειδικα και το φινιρισμα στο εσωτερικο, σε σχεση με το GT86 ουτε λογος...
Αν μιλάμε Γρηγόρη για περίπου 45+- χιλιάρικα τιμή δεν μου ακούγονται και τόσο εντυπωσιακά αυτά. Ειδικά αν τα κιλά θα είναι στην περιοχή των 1550-1600. Μιλάμε δλδ για περίπου 8.5 κιλά στο άλογο. Δεν είναι λίγα. 200 άλογα, 28 κιλά ροπή και 1300κάτι κιλά που οδηγάω μου φαίνονται καλά, αν μου μειώσεις τα άλογα στα 180, μου στείλεις πίσω την κίνηση (σαφώς πιο σπορ το θέμα βέβαια) δλδ με κάποιες απώλειες παραπάνω και μου πας τα κιλά +200-250 δεν ξέρω πόσο σπορ θα μου φαίνονται. Όχι και πολύ. Του γιαπωνέζου πάντως είδα τη συζήτηση στα Μελλοντικά και τα 170 φαντάζουν λίγα. Αν είναι όντως τόσα και η τιμή στα 37-38 (προσωπική εκτίμηση είναι για 33-34) τότε και εκείνο είναι σχεδόν τραγικό.
Αν όλα αυτά όμως είναι στα 40 παρά χιλιάρικα ίσως θα είναι πιο σαγηνευτικό το πακέτο. Αν κρίνω όμως από τις τιμές της ... Mercedes που είναι στο γάμο του Καραγκιόζη, τότε δεν θα είναι κάπου εκεί και τα BMW.
ΕΝΤΙΤ: μήπως εννοείς απλά τον 136άρη με τιουνάρισμα? Τότε αλλάζουν τα παραπάνω, ειδικά τα περί τιμών.
Περισσότερο κιλά ανα ευρώ. Μια χαρά
Έτσι όπως έχουν καταντήσει όλοι τους πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που δεν ξεπερνούν τους δύο τόννους..
-
@Professeur
Κοιτα προς το παρον εικασιες κανουμε, τελικες τιμες δεν εχουμε, για κανενα, υπαρχει μια πρωτη ενδειξη απο τους 4τροχους, που κανουν λογο για 37-38κ για την GT86...
Η 320i / 184ps εχει στην Γερμανια 33κ. Στα περισσοτερα Γερμανικα μοντελα [να ναι καλα(?) και οι κρατικες 'μπιζνες' που εχουμε με τους Γερμανους, μας κανουν καλες τιμες σε διαφορα προιοντα... ]
μεχρι και στα 2λιτρα οι τιμες δεν ξεφευγουν πολυ, στις νορμαλ κατηγοριες, τα τελευταια 2-3χρονια.
Τωρα το σκηνικο με τους Ιαπωνες και την 25% -φημολογουμενη- υπερτιμολογηση σε σχεση με τις περισσοτερες Ευρωπαικες χωρες, δεν ξερω εαν και πως το εχει σκεφτει εδω ο εισαγωγεας, εκτος εαν παιζει κατι διαφορετικο στην εκτελωνηση, λογω χωρας...
Προσωπικα παντως πιστευω οτι η 320i / 184ps, καπου τοσο θα εχει και στην χωρα μας, απο 32 με 34κ την βλεπω για αρχικη τιμη, μαζι και με την σιγουρη εκπτωση λογω νεκρης αγορας που εχουμε... -
Αν είναι εκεί είναι μια πολύ καλή τιμή.
-
GT86 vs 320i? Το επόμενο είναι Leopard 2 A6 vs F22 Raptor?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
GT86 vs 320i? Το επόμενο είναι Leopard 2 A6 vs F22 Raptor?Γιατί το ? Αν ισχύει η τιμή που γράφει ο Γρηγόρης, θα έχουμε ανάλογα άλογα, τιμή (η BMW ίσως και φθηνότερη! Εδω πάει το , ) και μετάδοση (εντάξει και +3 επιβάτες μόνιμα η BMW, παραπάνω). Μια χαρά συγκρίνονται.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
GT86 vs 320i? Το επόμενο είναι Leopard 2 A6 vs F22 Raptor?
Γιατί το ? Αν ισχύει η τιμή που γράφει ο Γρηγόρης, θα έχουμε ανάλογα άλογα, τιμή (η BMW ίσως και φθηνότερη! Εδω πάει το , ) και μετάδοση (εντάξει και +3 επιβάτες μόνιμα η BMW, παραπάνω). Μια χαρά συγκρίνονται.
Αυτος που κοιταει το Τογιοτα δεν θα γυρισει να δει την Μπι Εμ και το αντιστροφο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Μπορεί να είναι και έτσι στην σύγχρονη Ελλάδα. Εγώ θα τα κοιτούσα και τα δύο πάντως.
-
Στην εποχή της ακριβειας της βενζίνης και της κατανάλωσης το ροπάτο χαμηλόστροφο (!!) BMW θα είναι πολύ πιο εύπεπτο.
-
GT86 vs 320i? Το επόμενο είναι Leopard 2 A6 vs F22 Raptor?Αν η τιμολογηση ειναι στα ιδια επιπεδα, σαν εναλλακτικη πισωκινητου, με το εξτρα κερασακι για συν δυο πραγματικες πισω θεσεις, αλλα μεγαλυτερο βαρος-μηκος, και υψηλοτερο κεντρο βαρους, κατα τα αλλα, μια χαρα συγκρινονται στο οδηγικο κομματι...
-
Εγώ τότε είμαι ο περίεργος... γιατί δεν βλέπω καμία ομοιότητα.
-
Εγώ τότε είμαι ο περίεργος... γιατί δεν βλέπω καμία ομοιότητα.Μπά όχι δεν είσαι μονό εσύ περίεργος. Για την ακρίβεια εσύ δεν είσαι περίεργος
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ τότε είμαι ο περίεργος... γιατί δεν βλέπω καμία ομοιότητα.
Μπά όχι δεν είσαι μονό εσύ περίεργος. Για την ακρίβεια εσύ δεν είσαι περίεργος
Να είσαι καλά Θανάση μου!
BMW FORUM