-
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Νίκο τι να σου πω τώρα...Σε αυτή τη χώρα πρέπει να ψάχνεις τα πάντα γιατι δε ξέρεις απο που θα σου έρθει η στραβη .Η άποψη μου είναι οτι σε καμία περίπτωση δε πρέπει να μείνεις με τα δυο λάστιχα rft και τα αλλα κανονικά.Αυτό το πράγμα σ'αυτή τη χώρα, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει! Ώρες, ώρες απορώ ΠΟΙΟΣ κάνει σωστά τη δουλειά του?!
Τέσπα...έχει γίνει χαμός και περιμένω απάντηση. Για αντικατάσταση πάμε αλλά η Pirelli ΔΕΝ έχει παραγωγή ακόμα.
Περιμένουμε...
Πάλι...
-
οταν τα ελαστικά ήρθαν, δεν τα είδες;
ακόμα δεν κατάλαβα πώς έγινε ολο αυτό. πήγες δλδ εκεί, του έδωσες τα κλειδιά, έφυγες για μισή ωρα και μετά ξαναγύρισες;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
οταν τα ελαστικά ήρθαν, δεν τα είδες;ακόμα δεν κατάλαβα πώς έγινε ολο αυτό. πήγες δλδ εκεί, του έδωσες τα κλειδιά, έφυγες για μισή ωρα και μετά ξαναγύρισες;
Τη Δευτερα με παιρνει τηλεφωνο και μου τα 255 που ηρθαν ειναι Γεναρη 2011. Η Πιρελλι, μου λεει, στελνει απο θεσσαλονικη 255/35 ολοφτεσκα αλλα θα ερθουν σε 2 μερες. Τα θες; Λεω προφανως...στειλτα.
Πραγματι, με παιρνει τη Τεταρτη οτι εφτασαν. Απο τον ενθουσιασμο μου δεν ειδα τα πισω, ειδα τα μπροστα μονο. Τον εμπιστευθηκα.
Εχω κι εγω ενα μικρο μεριδιο ευθυνης, αλλα αυτος δεν βλεπει τι παρελαβε; Δε βλεπει τι λαστιχα εβαλε στο καταστημα; Δεν ειδε το δελτιο αποστολης; Δεν βλεπει τι λαστιχα εφτασαν στον πελατη που εχει καθημερινη επαφη και τα περιμενει 3 μηνες;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
ε όχι και μικρο μερίδιο...
δε θα βρεις γλώσσα στην οποία να μην υπαρχει παροιμία για τα οφέλη της... εμπιστοσύνης.
-
Νικό κακώς επέμεινες τόσο έντονα στο συγκεκριμένο λαστιχά. Υπάρχουν συνοικιακά λαστιχάδικα που εδώ και χρόνια έχουν δικά τους φορτηγά και σε μία βδομάδα φέρνουν απ' έξω ότι μοντέλο και να επιθυμείς και σε οποιαδήποτε διάσταση.
Επίσης να ξέρεις ότι η Pirelli τελεί υπό καθεστώς πολέμου από τους λαστιχάδες γιατί τον έχει πάρει ψηλά τον αμανέ και δεν κάνει καθόλου μα καθόλου πίστωση. Ότι δίνει το δίνει μετρητοίς γι' αυτό και οι περισσότεροι λαστιχάδες ψωνίζουν από wholesalers και όχι απευθείας από τη μητρική.
-
Στεφ, επειδη η pirelli hellas δεν ειχε λαστιχα το νοεμβρη, ουτε ηξερε ποτε θα τα φερει, φεραμε απ´εξω. Και αναφερομαι στα πισω, εκει ηταν το προβλημα. Τα εμπρος τα ειχε και τα πηραμε. Απ´εξω, τη μια εστελναν παλια, την αλλη λαθος (rosso). Καθε φορα ο ανθρωπος μου ελεγε οτι ηταν λαθος και τα στελναμε πισω (για το joe bar το λεω αυτο). Παλι παραγγελια, παλι αναμονη...και παλι τα ιδια.
Κολλησα με τον συγκεκριμενο λαστιχά γιατι η τιμη ηταν χωμα! 30% κατω απο τους αλλους που ουτε κι αυτοι ειχαν στοκ. Οποτε κι εκει επρεπε να περιμενω.
Μεχρι και αλλα λαστιχα στην ιδια τομη ειχε προσφερθει να μου βαλει αλλα εγω δεν ηθελα παλι τα 050, η michelin δεν ειχε ουτε εχει κι αυτη στοκ και ουτε κι η bridge για το s001 σε συμβατικο.
Γενικως, η ταλαιπωρια ηταν τεραστια...και δεν εχει τελειωμο...
Αυτα...σορι αν κουραζω...
-
Στοκ δεν έχει κανείς, ειδικά σε τόσο ειδικά λάστιχα-διαστάσεις. Ούτε καν η ιδια η Pirelli για τους λόγους που προανέφερα. Το γεγονός ότι σου έφερνε διαρκώς λάθος ή μπαγιάτικα λάστιχα είναι και πάλι ευθύνη του λαστιχά. Καλό το -30% αλλά να κάνουμε και δουλειά.
-
Φιλε αν ηξερα οτι θα τραβηξω τετοιο λουκι...θα εδινα το 1000ακο να τελειωνω.
Τεσπα, μαλλον θα λυθει το θεμα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Φιλε αν ηξερα οτι θα τραβηξω τετοιο λουκι...θα εδινα το 1000ακο να τελειωνω.My point exactly. Όταν 1-2 δεν γίνεται η δουλειά, βάζεις το χέρι λίγο πιο βαθειά στην τσέπη και τελειώνει το θέμα. Η ψυχική ηρεμία μας πάνω από κάθε κόστος.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Βάζεις και μπροστά απλά και στα ταξίδια πετάς στο πορτ παγκαζ και ένα τέτοιο
(δεν πιάνει πολύ χώρο) και τέλος το θέμα...
Νισάφι.Εχει και 18αρα σε αυτό ? Από που την πήρες?
-
καλα δε χρειαζεται να ειναι 18αρα, αν χωρανε τα φρενα φτιαχνεις τη διασταση με το λαστιχο.
-
σωστά
-
καλημερα.
γνωριζει καποιος, αν οι Ζ4 εως το 2008-9 (δλδ οχι οι τελευταιες νεες), με οποιοδηποτε μοτερ 6cylinder εως και 3.0lt, εχουν δυνατοτητα να μπουνε σε διαγνωστικο και να επιβεβαιωθουνε πραγματικα χλμ, τροπος χρησης, ιστορικο εργασιων?
επισης, εχουν καδενα η ιμαντα για χρονισμο?
ευχαριστω. -
-
Diesel είναι. Τι περίμενες? Μην έχεις απαιτήσεις.
Πάρε τώρα ένα τουρμπάτο εργαλείο να'χεις να πορεύεσαι:
Βγαίνει και σε γκάμπριο για αυτούς που φυσούν το σαλέπι:
-
Ναι αλλά το ταχύμετρο ανέβαινε πολύ γρήγορα...
-
Δεν ψαρώνω. Σου έβαλα κάτι μωράκια στην προηγούμενη σελίδα, δεν ξέρω αν τα είδες..
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Diesel είναι. Τι περίμενες? Μην έχεις απαιτήσεις.Πάρε τώρα ένα τουρμπάτο εργαλείο να'χεις να πορεύεσαι:
Βγαίνει και σε γκάμπριο για αυτούς που φυσούν το σαλέπι:
Τούρμπο, ξετούρμπο, εμφανισιακά είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο εξάμβλωμα του Κρις. Βέβαια έχασε τον υπέροχο V10!
ΥΓ: Απορώ πως δεν θάβεις την GT2 RS που έχει ντούρμπο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...Τούρμπο, ξετούρμπο, εμφανισιακά είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο εξάμβλωμα του Κρις. Βέβαια έχασε τον υπέροχο V10!
ΥΓ: Απορώ πως δεν θάβεις την GT2 RS που έχει ντούρμπο...
Στην GT2 RS έκανα μια εξαίρεση λόγω βάρους, ιδιόμορφης μετάδοσης/θέση κινητήρα και χειροκίνητου. Μην παρασύρεσαι..
Για την Μ5 του φίλου μου του Χρηστάρα θα πρέπει να αστειεύεσαι φυσικά. Εννοείς ότι το επόμενο δεν είναι όμορφο:
??
Όπα λάθος φωτό:
Είναι το ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ σεντάν που έχει πατήσει τις ρόδες του σε αυτόν τον πλανήτη!!
Αν μου έδειχνες την παρακάτω φωτό χωρίς να έχω εμπειρία από αυτοκίνητα:
και μου έλεγες ότι η δεξιά είναι η καινούρια δεν θα είχα πρόβλημα να το αποδεχτώ. Η νέα δεν μου άρεσε όταν την πρωτοείδα (και από κοντά). Σε κάποια χρώματα φτιάχνει βέβαια και σε Μ5 είναι οκ αλλά Ε60 ΔΕΝ είναι.
Κατά σύμπτωση το νέο BMWCAR έχει οδηγό μεταχειρισμένου για Μ5 Ε60. Όλα καλά και όλα ωραία με τους κινητήρες (από 2006 και μετά) και με τα υπόλοιπα. Το τραγικό που διάβασα είναι ότι δίνει μέσο χρόνο ζωής για το SMG το ιλιγγιώδες νούμερο των 70-80Κ χλμ το οποίο με χρήση αυτοκινητόδρομου άντε να φτάσει, όπως λένε, στα διπλά το πολύ. Κόστος αλλαγής=2.500 λίρες, δλδ κανα 5χίλιαρο στην Ελλάδα. Ποιοτικές κατασκευές βλέπω από την BMW...
BMW FORUM