-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Όντως δε συνηθίζεται με τίποτα η 1 .πέτυχα μια προχθές χωρίς xenon με τα 'μικρά' φώτα αναμενα και ήταν δράμα ...Tηγάνι με ρόδες
-
Οι απόψεις διίστανται.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Όντως δε συνηθίζεται με τίποτα η 1 .πέτυχα μια προχθές χωρίς xenon με τα 'μικρά' φώτα αναμενα και ήταν δράμα ...Για να λέμε και τα καλά όμως, οι 3, 5, 7 και Ζ4 είναι κούκλες. Η δε 3 φαντάζομαι δεν θα έχει αντίπαλο!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Οι απόψεις διίστανται.Eλα ρε συ αφού δεν το 'χουν ούτε οι Ούνοι ούτε οι Χαρακίρηδες
Η πένα θέλει.....κουλτούρα,ψυχή και φαντασία -
Την νέα σειρά 1 την θεωρώ πολύ ομορφότερη από την προηγούμενη. Μόνο το πίσω μέρος δεν κάνανε πολύ όμορφο αλλά εντάξει, κάτι πρέπει να πουλήσουν και οι γαλλοι ιάπωνες.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Την νέα σειρά 1 την θεωρώ πολύ ομορφότερη από την προηγούμενη. Μόνο το πίσω μέρος δεν κάνανε πολύ όμορφο αλλά εντάξει, κάτι πρέπει να πουλήσουν και οι γαλλοι ιάπωνες.Αχ οι πονόψυχοι φίλοι μας,να πάρω και πλυντήριο miele αν είναι έτσι βρε οι καημένοι
-
Βρε Δήμο, βρε παλικάρι μου... Δε σου λέω Giulietta για να μη κλέψω καμία εκκλησία (αν και drdino και ΣΙΑ διαφωνούν) αλλά βάλε ένα 'ταπεινό' (συγχώρα με Κωνσταντίνε) Bravo δίπλα στην 1 και πες μου μετά ότι βλέπεται το λουκάνικο με ρόδες!
-
Το πίσω μέρος της Giulietta το θεωρώ μακράν ασχημότερο και από της νέας σειράς 1 . To δε bravo, μην πω καλύτερα τις απόψεις μου..
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το πίσω μέρος της Giulietta το θεωρώ μακράν ασχημότερο και από της νέας σειράς 1 . To δε bravo, μην πω καλύτερα τις απόψεις μου.. -
Όσο και να χτυπιέσαι, μυαλό δεν βάζεις!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το πίσω μέρος της Giulietta το θεωρώ μακράν ασχημότερο και από της νέας σειράς 1 . To δε bravo, μην πω καλύτερα τις απόψεις μου..Πολύ ήπιες χθες!
-
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Όσο και να χτυπιέσαι, μυαλό δεν βάζεις!H 1 ομορφότερη απ την alfa.
Νταξ,πες το ευθέως 'είμαι πορωμένος με την προπέλα ¨αλλά μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας
Δείξε το τέρας και την καλονή σε μια γυναίκα και πες μας το αποτέλεσμα.
Είναι το καλύτερο τέστ -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το πίσω μέρος της Giulietta το θεωρώ μακράν ασχημότερο και από της νέας σειράς 1 . To δε bravo, μην πω καλύτερα τις απόψεις μου.. -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το πίσω μέρος της Giulietta το θεωρώ μακράν ασχημότερο και από της νέας σειράς 1 . To δε bravo, μην πω καλύτερα τις απόψεις μου..Ναι...
Δε παιζει αυτο. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
σαν αποτυχημενος πωλητης μεταχειρισμενων περιοδικων ειναι ο φουστης....
πιστευω θα την χαντακωσει την φιρμα...
ηδη εχει αρχισει αυτο.....
-
Τι εννοείς ότι θα την χαντακώσει?
-
Τα ίδια δε λέγαμε και για τον Κίτσο Ντιγκιντάνγκα (Chris Bangle) και τελικά μια χαρά πήγαν οι πωλήσεις;;
Δεν ανησυχώ. Ακόμα κι αν την 1 ακόμα δεν τηνέχω χωνέψει όπως αναφέρθηκε η 3, 5, 7, Ζ4 είναι κουκλάρες ενώ και τα Χ είναι μια χαρά. Όσο για την GT δεν θέλω ούτε να την πιάσω στο στόμα μου! -
Η σειρά 1 ψιλοσυμμαζεύτηκε αλλά και πάλι παραμένει ένα ασχημόπαπο να το πω, λουκάνικο να το πω , αχώνευτη είναι πάντως.
Το να τολμά να τη συγκρίνει κάποιος με Giulieta και Bravo είναι απορίας άξιο αλλά γεννετικώς ίσως έχει κάποια εξήγηση διότι διαφορετικά οι 'άσχημες' θα έμεναν στο ράφι. Κάποιος πρέπει να φροντίζει και γι'αυτές -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το πίσω μέρος της Giulietta το θεωρώ μακράν ασχημότερο και από της νέας σειράς 1 . To δε bravo, μην πω καλύτερα τις απόψεις μου..Αποτυχημενο παραδειγμα Τρολαρισματος?
BMW FORUM