-
Αν και εκ πεποιθήσεως αουντάκιας μπορώ να σου πω πως μια bmw την βλέπεις αλλιώς είναι το feeling που μου έλεγαν οι μπεμβεδίστες και γω τους κορόιδευα και γω πάντως 3 χρόνια κοντά που την έχουμε δεν την έχω φτάσει στο όριο σιγά σιγά κάθε βόλτα και λίγο παραπάνω , θέλει να ασχολήσε μαζί της στην οδήγηση και να μην είσαι αδιάφορος .
-
Ακριβώς!
-
επειδή εχασα πολλά πόστ τι πήρες? z3?
-
E46 coupe
-
great!
-
Thanks!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Thanks!Τι μοντέλο πήρες;Δε θυμάμαι...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Thanks!
Τι μοντέλο πήρες;Δε θυμάμαι...
2001 2λίτρο 6κυλινδρο (με τα 150, οχι το 2.2 με τα 170)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Thanks!
Και τι χρώμα ήταν είπαμε; Μήπως άσπρο;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Thanks!
Και τι χρώμα ήταν είπαμε; Μήπως άσπρο;
εντάξει δεν είναι άσπρο άσπρο σαν μια κολλά Α4...
True story.
Ο πατέρας μου δεν ήξερε ότι είχα αλλάξει αμάξι, έλειπε επαρχία και του το εκρυβα για έκπληξη
Ερχετε σπίτι, περνάει μπροστά απο το γκαράζ, μπαίνει μέσα και όλα μέλι γάλα...Λέμε τα νέα μας... Όλα οκ.
Του δείχνω το κλειδι και μένει λαλακας!-Ρε πατέρα, περασες δίπλα του, δεν το είδες;!
-τι χρώματα είναι;!
-Άσπρο... Λολ
-Ε μα πες το!Δεν το είδε γιατί δεν χτύπησε στο μάτι του κάποιο άλλο χρωμα...
Είχε μάθει ότι τα δυο τελευταία μου αμάξια ήταν άσπρα. -
Λαμογιο τοσα χιλιομετρα για παρτη σου εκανα και ακομα περιμενω βολτα...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Λαμογιο τοσα χιλιομετρα για παρτη σου εκανα και ακομα περιμενω βολτα...Ρε! Πάνω απο 12 φορές που σε έχω δει στο φατσοβιβλιο πάω να σου μιλήσω και με το που παταω, μου πετάει ότι είσαι offline!
-
Να σου γνωρισω τον φιλο μου τον Αλεξανδρο ρε...Της γνωστης οικογενειας των Γκραχαμ Μπελλ!
-
Να σου γνωρισω τον φιλο μου τον Αλεξανδρο ρε...Της γνωστης οικογενειας των Γκραχαμ Μπελλ!Να μου τον γνωρίσεις, μπας και ξέρει αυτός να μου πει γιατί δεν μιλάς και εσυ πχ...
-
Εσυ εχεις το premium το εργαλειο ρε γαβ γαβ, εσυ πρεπει να με παρεις να μου προτεινεις βολτα. Η Berli παντως καλα ειναι, την βλεπω σχεδον καθημερινα...
-
Ξένοι ήμαστε ρε να σου πω για βόλτα;
Η φοβάσαι ότι αν μου ζητήσεις βόλτα θα πω οχι ;
Πρώτος πριν καν το πάρω, σου είχα πει ότι οπότε θες το παίρνεις...Γαβ γαβ
-
Καλα κρασια!
-
Καλα κρασια!Σε ταπωσα και δεν έχεις τι να πεις ε; ε; ε;
-
Με χρησιμοποιησες και με πεταξες σαν στυμενη λεμονοκουπα, αυτο λεω...
-
Με χρησιμοποιησες και με πεταξες σαν στυμενη λεμονοκουπα, αυτο λεω...Λες μαλακιες!
Και η επόμενη φορα που θα μου πεις κάτι τέτοιο, θα είναι και η τελευταία μας κουβέντα! .-
BMW FORUM