-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1401755/Αυτή δεν είχε ποσταριστεί πριν κάτι χρόνια;
Epic καγκουριά...και είναι τόσο κάγκουρας που δε ξέρει που είναι η κίνηση
-
ενα σωρό τέτοια υπάρχουν... εχουν πέσει οι τιμές.
1-2 ευκαιρίες την εβδομάδα υπάρχουν
Το μουφα τι σημαίνει? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το μουφα τι σημαίνει?
αμα ειναι ακριβο, λεμε δε μας κανει γιατι ειναι ακριβο
αμα ειναι φθηνο, το λεμε μουφα, γιατι δεν εχουμε αλλη δικαιολογια για να μη το παρουμε -
ρε κι εγω απο χωριο ειμαι
Απλα ρωτάω... Υπάρχει κόσμος που βάζει ψευτικες αγγελίες? Αυτό καταλαβαίνω με τον όρο μουφα
-
Μπορεί να μη λέει για παράδειγμα ότι ειναι στουκαρισμενο και έχει πάρει και σασι. Η ότι θέλει εκτελωνισμο. Η ότι ειναι απο οδδυ. Η ¨λαθος´ 2-3 χρόνια στην πρώτη ημερομηνία άδειας. Το μουφα δλδ ειναι κάποιο ψέμα η κάποια απόκρυψη αλήθειας.
-
.....Ορισμοί για τη λέξη 'μούφα'.....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1401755/Αυτή δεν είχε ποσταριστεί πριν κάτι χρόνια;
Αυτή κυκλοφορούσε στην Κορινθο και ήταν του (πρωην ) αντιπροσωπου.
κρατω μια μικρή επιφύλαξη , -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το μουφα τι σημαίνει?
αμα ειναι ακριβο, λεμε δε μας κανει γιατι ειναι ακριβο
αμα ειναι φθηνο, το λεμε μουφα, γιατι δεν εχουμε αλλη δικαιολογια για να μη το παρουμεΑν σκεφτείς ότι το φθηνότερο στο μobile.de είναι στα 13.500, κάτι βρωμάει δε νομίζεις;
Και ναι, υπάρχουν πάρα πολλοί που βάζουν ψεύτικες αγγελίες.
-
....και με ψεύτικες φωτογραφίες επίσης
-
Προ λίγων ημερών, παρέλαβα το παρακάτω BMW Alpine Hi-Fi upgrade :
Από εδώ η φωτό: http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 1225549673
Από εδώ η φωτό: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&fg=95Περιλαμβάνει για εμπρός ηχεία midrange, tweeters , τελικό ενισχυτή για τα εν λόγω και τα subs κάτω από το κάθισμα, όλες τις καλωδιώσεις. ΔΕΝ περιλαμβάνει θέσεις για τα tweeters, που πρέπει ν' αγοράσω χωριστά από την BMW. Λίγο κάτω από 100€ έχουν οι τελευταίες, ενώ το υπόλοιπο κιτάκι μου κόστισε 310€ και είναι αχρησιμοποίητο (απλώς το πήρα δεύτερο χέρι). Είχα προσπαθήσει να το βρω και φθηνότερο, αλλά μάταια...
Έχει μαζευτεί σιγά σιγά πολύ... πράμα για τοποθέτηση και ο χρόνος είναι ανύπαρκτος! Σταχυολογώ:
- Alpine kit
- Οθόνη με GPS στο ταμπλό (+ το χρόνο που χρειάζομαι για να το φτιάξω αυτό το πράγμα! )
- Εμπρός αισθητήρας παρκαρίσματος (με χρονικό ρελέ και bypass για ενεργοποίηση από τον οδηγό ). Επιπλέον, πρέπει να φτιάξω και την κονσόλα με τα κουμπάκια για να δείχνει εργοστασιακό (η δική μου κονσόλα έχει μόνον ένα κουμπάκι για την απενεργοποίηση/ενεργοποίηση του start/stop). Έχω αγοράσει κονσόλα που διαθέτει όλα τα κουμπιά βέβαια (πλην ... start/stop! αλλά τι να κάνω που δεν έβρισκα! ). Οπότε, έχει και εδώ ...χειροτεχνία!
Όλα τα παραπάνω λοιπόν σημαίνουν ένα πράγμα: κανείς δεν πρόκειται να τα κάνει για ένα λογικό ποσό, οπότε πρέπει να τα κάνω ...μόνος μου! Λογικά, θα χρειαστώ τουλάχιστον 2 ΣΚ προετοιμασίας (1 για την οθόνη και 1 για τον αισθητήρα παρκαρίσματος), ενώ 1 ακόμη θα χρειαστεί για την εγκατάσταση : λύσιμο των επενδύσεων των πορτών, μερικό ξήλωμα κονσόλας στο υποβραχιόνιο για παροχή στην οθόνη, ξήλωμα της κεντρικής κονσόλας για να μπει η οθόνη και οι διακόπτες για τους αισθητήρες παρκαρίσματος, ενώ πρέπει να βγει και ο εμπρός προφυλακτήρας για να περαστεί η λωρίδα για τον αισθητήρα! Το τελευταίο, θα πληρώσω να το κάνει άλλος, γιατί φοβάμαι πως θα έχει πολύ παίδεμα και παίζει να μην μπορώ να τον βάλω μόνος , ενώ ο koutsan που θα μπορούσε να βοηθήσει μιας και ως γνωστόν πιάνει το χέρι του, χρεώνει πολλά την ώρα!
Αυτά και ελπίζω να βρω το χρόνο να τα κάνω. Τεχνικά δύσκολα, δεν είναι πάντως και υπάρχουν στο Internet οδηγίες αναλυτικότατες για τα πάντα.
-
Χαρά στο κουράγιο σου!
Μιας και το κάνεις...δε φτιάχνεις και ένα ωραίο DIY?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Χαρά στο κουράγιο σου!Μιας και το κάνεις...δε φτιάχνεις και το δικό μου?
-
Έτσι όπως είναι !
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Χαρά στο κουράγιο σου!Μιας και το κάνεις...δε φτιάχνεις και ένα ωραίο DIY?
Το έχω πει και γώ, το έχουν πει και άλλοι.
Είναι στα όρια του απαράδεκτου, αυτοκινητικό φόρουμ και να μην έχει κατηγορία νημάτων 'Κάν' το μόνος σου' (DIY). Στο κάτω κάτω της γραφής αυτό θα ήταν και ένα είδος 'υποκίνησης' για όλους μας. Εγώ είχα φτιάξει παλιότερα ένα σχετικά καλό (θέλω να πιστεύω) DIY για τα πίσω τακάκια στα Golf. Είχα στο νου μου να κάνω και ένα ανάλογο για τοποθέτηση μπαρόμετρου γιατί ήταν μια δουλειά που έκανα μόνος και πιστεύω δεν είναι ιδιαίτερης δυσκολίας. Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν είχα κίνητρο αφού δεν υπήρχε τέτοια κατηγορία. -
Ποιός σε εμποδίζει να ανοίξεις ένα θέμα στα 'Τεχνικά' ?
-
Δεν με εμποδίζει κάτι. Απλώς είναι διαφορετικό να μοχθεις και να αφιερωνεις χρόνο για κάτι το οποίο ομαδοποιημενο με αλλά ανάλογα θα μπορούσε εύκολα να βοηθήσει νέους χρήστες η και παλαιότερους.
Δεν πρόκειται για αναζήτηση των 15 λεπτών διασημότητας απλά για μια μικρή παρακαταθήκη σε μελλοντικές αναζητήσεις. Υποθέτω θα έχεις δει σε ξένα φόρουμ πόση βαρύτητα δίνουν στα diy.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Χαρά στο κουράγιο σου!
Μιας και το κάνεις...δε φτιάχνεις και ένα ωραίο DIY?
Το έχω πει και γώ, το έχουν πει και άλλοι.
Είναι στα όρια του απαράδεκτου, αυτοκινητικό φόρουμ και να μην έχει κατηγορία νημάτων 'Κάν' το μόνος σου' (DIY). Στο κάτω κάτω της γραφής αυτό θα ήταν και ένα είδος 'υποκίνησης' για όλους μας. Εγώ είχα φτιάξει παλιότερα ένα σχετικά καλό (θέλω να πιστεύω) DIY για τα πίσω τακάκια στα Golf. Είχα στο νου μου να κάνω και ένα ανάλογο για τοποθέτηση μπαρόμετρου γιατί ήταν μια δουλειά που έκανα μόνος και πιστεύω δεν είναι ιδιαίτερης δυσκολίας. Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν είχα κίνητρο αφού δεν υπήρχε τέτοια κατηγορία.να το κάνεις!!! μπορεί να βγαίνει και στο google στα search
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δεν με εμποδίζει κάτι. Απλώς είναι διαφορετικό να μοχθεις και να αφιερωνεις χρόνο για κάτι το οποίο ομαδοποιημενο με αλλά ανάλογα θα μπορούσε εύκολα να βοηθήσει νέους χρήστες η και παλαιότερους.Δεν πρόκειται για αναζήτηση των 15 λεπτών διασημότητας απλά για μια μικρή παρακαταθήκη σε μελλοντικές αναζητήσεις. Υποθέτω θα έχεις δει σε ξένα φόρουμ πόση βαρύτητα δίνουν στα diy.
Μέχρι στιγμής πάντως έχω δει ελάχιστο ενδιαφέρον για DIY στο δικό μας forum, 2-3 περιπτώσεις μεμονωμένες, που σίγουρα δε δικαιολογούν δική τους θεματική ενότητα. Προτείνω να το φτιάξεις και αν υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον, το βλέπουμε πάλι.
-
4-5 έχω κάνει εγώ μόνο
-
Τελικά, πήρα την απόφαση να βάλω πρώτα το Alpine Hi-Fi upgrade μιας και δεν επηρεάζει καθόλου το ταμπλό και την κονσόλα, παρά μόνον τις πόρτες και το χώρο αποσκευών (όπως δυστυχώς και την μοκέτα, άρα θέλουν ξήλωμα και τα πλαϊνά για να περαστούν τα καλώδια, ενώ κάποιοι έχουν αφαιρέσει και μέρος του πίσω καθίσματος προσωρινά! ).
Θα παραγγείλω στην BMW τις θέσεις για τα tweeters που μου λείπουν, ενώ δρομολογώ σιγά σιγά και την οθόνη για το GPS.
Ό,τι κάνω, θα το φωτογραφίσω αναλυτικά και θα γράψω και ένα DIY μιας και λείπουν δυστυχώς όχι μόνον από το φόρουμ, αλλά γενικότερα από την Ελληνική πραγματικότητα τέτοια πραγματάκια. Ίσως τελικά 'Λεφτά υπάρχουν' οπότε πληρώνουμε για να μας τα κάνουν άλλοι!
Ρώτησα για αφαίρεση του προφυλακτήρα εμπρός στην γειτονιά και μου ζήτησε 40€. Όχι πως ζητάει κάνα τρελό ποσό, αλλά αναρωτιέμαι, how hard can it be να το κάνω μόνος μου; Μάλλον θα ήταν εύκολο με λίγη βοήθεια, πρέπει να βρω κανέναν ν' αγγαρέψω( όχι τον koutsan βέβαια, γιατί είναι τόσο φιλοχρήματος που θα με χρεώσει με την ώρα! Και είναι κρίμα, γιατί πιάνουν τα χέρια του... ).
BMW FORUM