-
Εχμ.., δε διαφωνούμε σε κάτι
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
:roll:
Όμως ο υπεραισιόδοξος φίλος μας, έχει βάλει 3lt moteur. Αυτό να του το πιστώσουμε.Οκ τότε
ποιος θέλει να νοικιάσουμε στη Βουλγαρία σπίτι και να πάρουμε 2-3 να κυκλοφορούμε. Νομίζω ότι με τα 600 ευρω που δίνω για τελη θα νοικιαζα κάτι στη βουλγαρία... χα χα
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Στα μικρά μοτέρ που πονάει η bmw τίποτα νεότερο , θα περιμένουμε την επόμενη .Πόσοι περιμένουμε τα μικρά μοτέρ να ξέρεις...
(κάτοχος 2λ BMW E46)
-
και ο υπουργος τα περιμενει, ωστε μετα να αρχισει να φορολογει τους ιππους
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και ο υπουργος τα περιμενει, ωστε μετα να αρχισει να φορολογει τους ιππουςΠες το ψέμματα βρε Σπύρο.
Βασικά με την μαλακία που μας δέρνει σαν λαός, να πω ότι έχω διαβάσει και ακούσει τα απίστευτα.
Για παράδειγμα πόσους ξέρεις που δεν έχουν κράξει το παλιό σύστημα με βάση τα κυβικά? Και έλεγαν να γίνει με βάση τα άλογα, τα CO2 και λοιπά.
Εγώ δεν λέω τι είναι σωστό και πως πρέπει να είναι το σωστό, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που φωνάζουν σε αυτή τη χώρα, ότι όταν φωνάζουν για αλλαγές, αυτές δυστυχώς θα είναι πάντα προς το χειρότερο.....
Λες και το ελληνικό κράτος μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές προς όφελος μας.
Τώρα είναι πια αργά βέβαια, σε κάθε επίπεδο της χώρας. Τουλάχιστον καλύτερα φορολόγηση στα κυβικά παρά η φορολόγηση στην κλανιά που αν δεν έχει γίνει ακόμα, σύντομα θα φορολογηθεί και ετούτη.τέλος το
-
Δεν θυμάμαι να έχει ξαναμπεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις (αλτσχάϊμερ, η χαρά της ανακάλυψης ).
Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον και έχει σχέση με το topic.BMW Uses a Commercial to Burn Their Logo into Your Eye
How does a person remember ads? BMW will tell you. BMW flashed an audience with a blinding light that included a cutout of their logo. When the audience was told to close their eyes, they still saw the letters: BMW.
The video explains that the effect it's akin to staring at the sun for too long, when you close your eyes, you can still sorta see a spot there (or go blind). BMW used that to their advantage, flashing a bright screen during their commercial that included a cutout of the letters BMW, so when the audience was instructed to close their eyes, they saw BMW projected against their eyelids.
It's creative advertising (and they say it was harmless) and the focus group seemed mightily impressed with the effect. It tied into the commercial quite nicely too, check out how it was done in the video above (though the flash effect doesn't work over YouTube).
Βιντεάκι:
Πηγή:
http://gizmodo.com/5714934/bmw-uses-a-commercial-to-burn-their-logo-into-your-eye -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
και ο υπουργος τα περιμενει, ωστε μετα να αρχισει να φορολογει τους ιππους
Πες το ψέμματα βρε Σπύρο.
Βασικά με την μαλακία που μας δέρνει σαν λαός, να πω ότι έχω διαβάσει και ακούσει τα απίστευτα.
Για παράδειγμα πόσους ξέρεις που δεν έχουν κράξει το παλιό σύστημα με βάση τα κυβικά? Και έλεγαν να γίνει με βάση τα άλογα, τα CO2 και λοιπά.
Εγώ δεν λέω τι είναι σωστό και πως πρέπει να είναι το σωστό, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που φωνάζουν σε αυτή τη χώρα, ότι όταν φωνάζουν για αλλαγές, αυτές δυστυχώς θα είναι πάντα προς το χειρότερο.....
Λες και το ελληνικό κράτος μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές προς όφελος μας.
Τώρα είναι πια αργά βέβαια, σε κάθε επίπεδο της χώρας. Τουλάχιστον καλύτερα φορολόγηση στα κυβικά παρά η φορολόγηση στην κλανιά που αν δεν έχει γίνει ακόμα, σύντομα θα φορολογηθεί και ετούτη.τέλος το
τα πραγματα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απλα.
το κρατος θελει να τα αρπαζει. Προσπαθει να το κανει με εναν σχετικα 'δικαιο' τροπο. (δεν ειναι, αλλα οκ).εαν διαπιστωσει οτι το παρον συστημα δεν φερνει πλεον τα αναμενομενα εσοδα ή αν θελησει να βγαλει ακομη περισσοτερα, θα δημιουργησει ενα αλλο συστημα που θα φερνει τα αναμενομενα εσοδα. Θα ειναι το co2, θα ειναι οι ιπποι, κανεις δε ξερει.
-
H BMW κρατά την πρωτιά απέναντι σε Mercedes και Audi
Οι πωλήσεις του περασμένου Νοέμβρη έδειξαν ότι το BMW Group πούλησε 129.014 αυτοκίνητα σε όλο το κόσμο παρουσιάζοντας αύξηση 20% σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2009. Η Mercedes-Benz πούλησε περίπου 15.000 λιγότερα αυτοκίνητα (112.300) ενώ η Audi πούλησε 87.050 αυτοκίνητα. Ο βασικός λόγος για την μεγάλη αύξηση αυτή της BMW οφείλεται στις πωλήσεις της νέας Σειράς 5, του X1 αλλά και του Countryman της MINI που οι αριθμοί δείχνουν ότι πάει πολύ καλά.
http://www.autoblog.gr/2010/12/19/bmw-leads-sales-race-against-audi-mercedes-benz/ -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα πραγματα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απλα.
το κρατος θελει να τα αρπαζει. Προσπαθει να το κανει με εναν σχετικα 'δικαιο' τροπο. (δεν ειναι, αλλα οκ).εαν διαπιστωσει οτι το παρον συστημα δεν φερνει πλεον τα αναμενομενα εσοδα ή αν θελησει να βγαλει ακομη περισσοτερα, θα δημιουργησει ενα αλλο συστημα που θα φερνει τα αναμενομενα εσοδα. Θα ειναι το co2, θα ειναι οι ιπποι, κανεις δε ξερει.
+1
Δεν πρέπει να απορούμε -
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μιας και ο Λαμπριανίδης , έχει έλλειψη στα BMW 0-30 που βάζω στην 120i και έχω ένδειξη αλλαγής σε 800χλμ περίπου, παρήγγειλα σήμερα τα παρακάτω:
ELF SOLARIS LSX 5W30
Τιμή 9,5€/1 λτ και υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές της BMW (Longlife 04).
**Εντυπώσεις αφού... μπουν και δοκιμαστούν! **
Δηλαδή τι περιμένεις; Να κερδίσεις καμιά πενηνταριά άλογα, ή να σταματήσει η φουφού σου να καίει πράγματα με το ρυθμό που τα καίει;
-
Μιας και ο Λαμπριανίδης , έχει έλλειψη στα BMW 0-30 που βάζω στην 120i και έχω ένδειξη αλλαγής σε 800χλμ περίπου, παρήγγειλα σήμερα τα παρακάτω:
ELF SOLARIS LSX 5W30
Εντυπώσεις αφού... μπουν και δοκιμαστούν!
Πως και δεν έβαλες Castrol?
-
Γιατί να πάρει Castrol όταν μπορεί να επιλέξει καλύτερο λάδι;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί να πάρει Castrol όταν μπορεί να επιλέξει καλύτερο λάδι;Που ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο είναι καλύτερο λάδι?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Που ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο είναι καλύτερο λάδι?
Κάνει καλή παπάρα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Κάνει καλή παπάρα
Και χωριάτικη
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κάνει καλή παπάρα
Και χωριάτικη
Και τηγανιτές πατάτες...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ELF SOLARIS LSX 5W30
Τα λάδια της BMW που είναι Castrol κάνουν 9€ το λίτρο.
Το ίδιο λάδι με τα σήματα της Castrol, κάνει 12,5€ το λίτρο.
Αντίστοιχο λάδι της ELF, αυτό που αγόρασα δηλαδή, κάνει 9,5€ το λίτρο.Δεν βλέπω κανένα λόγο να δώσω 15€ παραπάνω για να πάρω το ίδιο πράγμα!
Ας πουλήσει η Castrol φθηνότερα, να την προτιμήσω.BEAMS
Καταρχάς, το δικό μου καίγοντας, σε ζεσταίνει τον χειμώνα!
Είναι full extra, δεν είναι Toyota! -
ELF SOLARIS LSX 5W30
Τα λάδια της BMW που είναι Castrol κάνουν 9€ το λίτρο.
Το ίδιο λάδι με τα σήματα της Castrol, κάνει 12,5€ το λίτρο.
Αντίστοιχο λάδι της ELF, αυτό που αγόρασα δηλαδή, κάνει 9,5€ το λίτρο.Δεν βλέπω κανένα λόγο να δώσω 15€ παραπάνω για να πάρω το ίδιο πράγμα!
Ας πουλήσει η Castrol φθηνότερα, να την προτιμήσω.BEAMS
Καταρχάς, το δικό μου καίγοντας, σε ζεσταίνει τον χειμώνα!
Είναι full extra, δεν είναι Toyota!FYI...η BMW σου βάζει Castrol gtx και ΟΧΙ edge. Το edge έχει καλύτερο δούλεμα, καίει λιγότερο δεν αφήνει κατάλοιπα και είναι πιο ήσυχο. Προσωπικά βάζω 0-40 edge και πριν είχα δοκιμάσει στην 1 σε edge και 0-30 και 0-40 και 5-30. Νομίζω το καλύτερο ήταν το 0-40.
Elf δεν έχω βάλει ποτέ και προσωπικά στα λάδια δε θα έκανα τσιγκουνιές καθώς πρόκειται για το 'αίμα' του μοτέρ σου.
Με άλλα λόγια, κατά την άποψή μου όλα τα λάδια δεν είναι το ίδιο. Δε ξέρεις τι κατάλοιπα θα αφήσει αυτό στο μοτέρ σου. Εκτός αν έχεις διαβάσει καλύτερα λόγια, εκεί αλλάζει.
-
To 0-40 αν την τρέχεις το καίει και γρήγορα μάλιστα.
Το BMW 5-30 είναι λίγο καλύτερο σε συμπεριφορά.Το συγκεκριμένο ELF έχει την πιστοποίηση καταλληλότητας που θέλει η BMW και δεν βλέπω γιατί να είναι κάπου χειρότερο... Αν είναι, εδώ είμαστε, δοκιμάζουμε κάτι άλλο, από εκεί και μετά, οι διαφορές είναι τόσο μικρές που νομίζω δεν γίνονται αντιληπτές.
Σε κάθε περίπτωση, βρίσκω πως η σωστή τιμή ΓΕΝΙΚΩΣ είναι κάτω από 10€ το λίτρο κι από την στιγμή που υπάρχουν στην αγορά λάδια με αυτή την τιμή που σε χαρακτηριστικά δεν υπολείπονται, πραγματικά θεωρώ πως πρέπει να προτιμούνται. Έτσι, ίσως και οι υπόλοιποι πουλήσουν φθηνότερα.
Πχ στην Lancia, το γύρισα στα Amsoil full synthetic όταν τα Selenia ακρίβυναν και έφτασαν να κοστίζουν όσο ένα καλό συνθετικό!
Είμαι σίγουρος πως τόσο... επιλεκτικά ΔΕΝ είναι τα μοτέρ κανενός, και ειδικά της BMW... Αυτό έλειπε δηλαδή, να της... ξινίζει μια χαρά συνθετικό λαδάκι με τις ανώτερες προδιαγραφές που ζητεί η BMW!
BMW FORUM