-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η Ε90-92-93 δεν θεωρώ ότι πειράχτηκαν υπό δαχτύλου Μπανγκ. Αλλά ναι, είναι ωραιες (οι κουπέ μόνο βασικα). Η 1 όχι (και ας με συγχωρέσει ο Νικος και ο Γρηγόρης - η 3θυρη 1 όμως είναι καλούτσικη). Για τα φορτηγά θα εκφραστώ στο TIR...Να σε συγχωρέσω; Γιατί; Αφού ούτε εμένα μου άρεσε αρχικά!
Και φυσικά δεν φτάνει με τίποτε το σχέδιο της 147 πχ.
Πάντως, φτιάχνει πολύ το πράγμα με τους προφυλακτήρες Performance και τις 18άρες. -
Η Ε90-92-93 δεν θεωρώ ότι πειράχτηκαν υπό δαχτύλου Μπανγκ. Αλλά ναι, είναι ωραιες (οι κουπέ μόνο βασικα). Η 1 όχι (και ας με συγχωρέσει ο Νικος και ο Γρηγόρης - η 3θυρη 1 όμως είναι καλούτσικη). Για τα φορτηγά θα εκφραστώ στο TIR...
να υποθεσω πως το οτι μου αρεσει η Ε90 εχει να κανει με το οτι ειμαι ᾽᾽ἀμπαλος..᾽᾽
Ξέρεις ότι σε αγαπάω ρε άμπαλε μπαγάσα!
Νίκο, η 3θυρη είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Η 5θυρη όμως...
πρεπει να παμε μαζι στο Μαρανελλο εμεις....
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Μορφεα ακομα σε περιμενω...Τωρα , με την εμπειρια που εχεις με 300 αλογα στον πισω αξονα, τι γνωμη εχεις για τα δυνατοτερα πισωκινητα και για τα τετρακινητα ?
Τελικα για ελλαδα απο 270-300 αλογα και πανω σε πισω κινηση ειναι θεμα...
Το λαμπακι του DTC ειναι αναμενο μονιμα οταν το γκζωνεις τερμα.. πρεπει να πηγαινεις συνεχως με μια σχεση πανω... αυτα μεχρι τα 100.. απο κει και πανω σπιναρεις δυσκολοτερα αλλα και παλι προσφυση απο τα 100 ?ξενερα..
Θελουν καλυτερη μεταδοση τετοια μοτερ..
Στη προκειμένη ήμουν με το ΤΤ... αλλά ναι, ένα θεματά(αααααα)κι υπάρχει ... αν και θα συμφωνήσω με τον relazeus, οδόστρωμα θέλουμε, όχι μετάδοση...
Πάντως η αλήθεια είναι πως τη Ζέτα θα ήθελα να τη ζήσω και με χειροκίνητο κιβώτιο, παρ'οτι ήταν επιλογή μου το DCT...Δεν ειμαι κολλημενος...θα ερθει και η ωρα που θα παρω και Honda και BMW και οτι αλλο με ικανοποιει εκεινη τη στιγμη
Σε πειράζω επειδή σου αρέσουν πολλές...
Πάντως, φτιάχνει πολύ το πράγμα με τους προφυλακτήρες Performance και τις 18άρες.
Ε βάλε και μερικές μπυρίτσες εδώ που φτάσαμε...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Δεν ειμαι κολλημενος...θα ερθει και η ωρα που θα παρω και Honda και BMW και οτι αλλο με ικανοποιει εκεινη τη στιγμη
Σε πειράζω επειδή σου αρέσουν πολλές...
Το καταλαβα...no worries
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Πάντως, φτιάχνει πολύ το πράγμα με τους προφυλακτήρες Performance και τις 18άρες.
Θα φτάσουν οι μπυρίτσες, ή να πάμε κατευθείαν σε ουισκάκια;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ε εντάξει δε θα τη γ@μήσουμε κι'ολας...
-
Ωχ, εσύ θέλεις και φαΐ;
Τι να κάνω, να πλερώσω βρε παιδιά, αφού είναι για...καλό σκοπό!
-
Κράτα τα μπυρομπούκαλα να τα γεμίσουμε με βενζίνη μετά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κράτα τα μπυρομπούκαλα να τα γεμίσουμε με βενζίνη μετά.Ναι, και αυτά είναι σίγουρα κερασμένα από μένα...
-
Ρε σεις το φαϊ είναι πασέ... για τα ουισκάκια εγώ ψήθηκα...
-
Μην είναι μπόμπες όμως=πετρέλαιο
Υπάρχει γνωστό θέμα με 116 και σβήσιμο μοτέρ εν κινήση; Έχει συμβεί 3-4 φορές σε φίλης μου τον τελευταίο μήνα και ψαχνόμαστε. Στην αντιπροσωπεία το περνάνε από διαγνωστικό και τπτ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει συμβεί 3-4 φορές σε φίλης μου τον τελευταίο μήνα και ψαχνόμαστε.Κοίταξες μήπως έχει μαζέψει 'χόρτα' απο κάτω...
-
Μπα, δεν πηγαίνουμε με αυτό για χόρτα: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1836687#p1836687, έχουμε θέμα στη Θεσσαλονίκη...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην είναι μπόμπες όμως=πετρέλαιοΥπάρχει γνωστό θέμα με 116 και σβήσιμο μοτέρ εν κινήση; Έχει συμβεί 3-4 φορές σε φίλης μου τον τελευταίο μήνα και ψαχνόμαστε. Στην αντιπροσωπεία το περνάνε από διαγνωστικό και τπτ.
Είναι με το start-stop; Αν ναι, ίσως αν φταίει αυτό, 2-3 φορές έχω παρατηρήσει πως το δικό μου, ενώ σβήνει κανονικά στην κίνηση, μετά δεν ανάβει μόνο του και πρέπει να πατήσω κουμπάκι...
Θα πρότεινα, αν έχει start-stop, να το απενεργοποιήσει για λίγες μέρες να δει πως πάει. Επίσης, να την συμβουλεύσεις τι να κάνει αν της ξανασβήσει: πχ τα φρένα θα είναι σκληρά (σαν την π ύτσα του τσολιά ), αλλά αν βάλει δύναμη θα πιάσουν. Το πρόβλημα είναι με το τιμόνι βέβαια...
-
Πρέπει να έχει σταρτ-στοπ, (είναι φέις) αλλά το κάνει σε πορεία (λεει).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρέπει να έχει σταρτ-στοπ, (είναι φέις) αλλά το κάνει σε πορεία (λεει).Μήπως την έχει ακούσει ο αισθητήρας του start-stop και νομίζει πως πάει με λιγότερα από 5 χλμ και κλείνει... Γι' αυτό και πρότεινε να το απενεργοποιήσει το σύστημα μήπως σταματήσει να το κάνει.
-
Θα πρέπει να της εξηγήσω πρώτα ότι υπάρχει και σχετικό κουμπί.
Θα ξεκινήσω από κει και βλέπουμε, αλλιώς με βλέπω να κατεβάζω τον άσσο Αθήνα σε κάποιο από τα συνεργεία που συχνάζετε. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αλλιώς με βλέπω να κατεβάζω τον άσσο Αθήνα σε κάποιο από τα συνεργεία που συχνάζετε.πληρωμένες βενζίνες και συ;
-
Σαφέστατα, είμαι ζιγκολό στην προκειμένη περίπτωση.
BMW FORUM