-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Λάθος υποθέτεις κι ακόμα πιο λάθος κατηγορείς για ανευθυνότητα, για το 40%. Μου έχει συμβεί από το να μου σκάσει το λάστιχο πάνω σε στροφή μέχρι να μου πεταχτεί πρόβατο από το πουθενά. Και από το να πατήσω λακούβα σκεπασμένη με νερό σε βροχερή μέρα (όχι μια, αλλα αρκετές φορές... μια από τις οποίες μου ξανάσκασε το λαστιχο) μέχρι να μου έρθει στο παρμπρίζ μεγάλη ποσότητα νερού (από καποιον γρήγορο στο αντίθετο ρεύμα) κι επί δευτερόλεπτα να μην βλέπω τίποτα. Μου έχει τύχει να μου ραγίσει ξαφνικά το παρμπρίζ από πέτρα που πετάχτηκε από τον μπροστινό μου (την πάτησε) μέχρι να περάσει βράχος ακριβώς από πίσω από το αμάξι μου, ο οποίος βραχος ξεκόλησε ξαφνικά από την πλαγιά στην άκρη του δρόμου.
Ειλικρινά συνεχίζω να απορώ με την απολυτοσύνη και αυτοπεποίθηση που επιδεικνύετε, θεωρώντας και υποθέτωντας πράγματα που όχι μόνο δεν είναι αυτονόητα, αλλά συμβαίνουν και πολύ συχνότερα από ότι θεωρείτε και υποθέτετε. Ίσως να είμαι εγώ ο καντέμης και να μου έχουν συμβεί τα 7 κακά της μοίρας μου σε αυτό το 40%, αλλά επαναλαμβάνω 22+ χρόνια στο τιμόνι δεν είναι και λίγα!
Mig ακομα κι αν δεχτω οτι αυτα που σου εχουν συμβει (αν οντως σου εχουν συμβει) ειναι η νορμα για ολους (που δεν το δεχομαι), δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Αν εχω καταλαβει καλα προσπαθεις να δειξεις οτι ΕΣΥ εχεις βαλει στη ζυγαρια την απολαυση της οδηγησης και τις πιθανοτητες να τυχει σε ΕΣΕΝΑ κατι και θεωρεις οτι δεν αξιζει να συμπεριφερεσαι σα ρομποτ. Εγω λεω οτι κανοντας αυτο αυξανεις τις πιθανοτητες να παρεις στο λαιμο σου καποιον αλλο απο ελαχιστα (κατ'εσε) μεχρι περισσοτερο (κατ'εμε). Μια τετοια ενεργεια λοιπον δειχνει απο αδιαφορια για τις συνεπειες στο συνανθρωπο μεχρι και εγκληματικοτητα. Στη μεση ειναι το γκριζο που αναφερεις και εξαρταται απο τι ρισκο ακριβως παιρνεις. Και τα δυο αυτα ειναι για μενα απαραδεκτα.
Οσον αφορα αυτο
Αν ήταν έτσι τα πράγματα, τότε όλες οι θεωρίες προσωπικότητας αλλά και λήψης αποφάσεων της ανθρωπιστικής ψυχολογίας θα ήταν εντελώς περιττές, ανούσιες και μη-ρεαλιστικές
επειδη στην προκειμενη το αυτοκινητο ειναι οπως ειπε καποιος αλλος εν δυναμει οπλο, και οι συνεπειες μπορει να ειναι εφαμιλλες (και ειναι συμφωνα με τα νουμερα), το ολο θεμα πρεπει να αντιμετωπιζεται το ιδιο σοβαρα. Αλλα φαινεται δυστυχως οτι καποιοι δεν το εχουν καταλαβει αυτο και ανεχονται τα 'εν γνωσει' οδηγικα σφαλματα για οποιοδηποτε λογο...
Οσο ευκολα σου φερνουν το διπλομα σπιτι, αλλο τοσο σου φερνουν την 'χραπα-χρουπα' με την αδεια σπιτι σου......
Τα οπλα και τα 'οπλα' στην Ελλαδα δεν ελεγχοντε απο κανεναν!
-
Ο χρήστης DukeNukem έγραψε:
Γεια σε ολους!!! Ειμαι ο Duke...Πριν λιγες μερες με ενημεροσαν οτι το κειμενο που ειχα ποσταρει στο coltclub διμοσιευτηκε εν αγνια μου και σ' αυτο το forum.
Πρωτα θελω να ευχαριστησω ολους σας για τις ευχες σας και για το κουραγιο που με δοσατε. Διαβαζοντας τα σχολια καποιον ''θερμοαιμον'' με επιθετικες τασεις ενιοσα να ειμαι σε ενα δικαστιριο που ολοι ειναι εναντιων μου και η δικαστικη αποφαση εχει βγει ομοφονα χωρις καν να ακουστει η υπερασπιση. Με χαρακτιρισαν με πολλους τροπους αλλα πιο πολυ με πηραξε ο χαρακτιρισμος ''δολοφονος''. Μου θυμησε τον μεσαιωνα οπου οποια γυναικα ηταν κοκκινομαλα την βαφτιζαν μαγισσα και την εκεγαν στην πυρα. 'Η το φυτο μαθητη με τα γυαλακια που ολοι οι 'μαγκες' το ριχνουν σφαλιαρες. Μην ξεχνατε οτι ο τροχος γυρναει και το φυτο μετα απο χρονια θα ειναι μεγαλοεργολαβος και οι ψεφτομαγκες πλεον θα ειναι οικοδομοι και θα ερθει η σειρα τους για καρπαζιες!!! κανεις δεν ειναι τελιος μπορει να σημβει σε πολλους απο εσας(ευχομε να μην σημβει) αρκει να βρεθητε στο καταλιλο σημειο την καταληλη με τις καταλιλες συνθικες.Ποσες φορες βγηκατε για καφε με παρεα και καταληξατε για ποτο???Το κειμενο ειναι 100% αληθηνο και οποιος ειναι απιστος εχω το πορισμα της τροχεας και την γνοματευση απο το νοσοκομειο παπανικολαου.Την αγγελια την εβαλα γιατι ειχα αναγκη τα λεφτα και τα χρειαζομουν αμεσα.Το διμοσιευσα για να γνωριστω μετα παιδια απο το coltclub και να τους κανω να το σκευτονται 2 φορες οταν ειναι να πιουν.
Η επιλογη του αυτοκινητου και του χρωματος ειναι θεμα γουστου και δεν πεφτει λογος σε κανενα. Ο καθ' ενας εχει το γουστο του.
Για το ηχοσυστημα δεν εδοσα ουτε 1 ευρω... Μου προτηνε ενας αδελφικος φιλος με μαγαζι να μου βαλει τζαμπα τον ηχο και φυσικα δεκτικα. Ποιος θα ελεγε οχι σε μια τετοια προταση??? Δεν ειμαι της πολλη δυνατης μουσικης οσοι με ξερουν το ηχοσυστημα οταν οδηγουσα δουλευε στο ρελαντι ποτε τσιτα γιατι ενοιοθα να αποκοβομαι απο τον εξω κοσμο...Οταν τρακαρα ηταν τελιος κλειστο. Οποτε θεμα ηχορυπανσης και καγκουριας δεν ισχει...
Ναι ηξερα οτι θα οδηγησω... αλλα δεν φανταστηκα οτι θα κοιμομουν. Με δυο ποτα δεν σουρονεις ακομη και αν εισαι νηστηκος... Εχει να κανει με το βαρος του καθε ανθρωπου αλλιος ειναι σε καποιον 120 κιλα και αλλιος σε καποιον 55. Για μενα τα 2 ποτα ειναι νορμαλ για αλλον ειναι τα 3 και για αλλον το 1. Η αστηνομια μου πηρε το διπλομα για 3μηνες και προστημο 150ευρω.
Απο το μαγαζι μεχρι το σπιτι ειναι περιπου συνολο 15χλμ τα 10 ειναι στον περιφεριακο, τα 4,5 ειναι σε επαρχιακο δικτιο και 0,5 σε κατοικημενη περιοχη στην οποια μετα τις 12 το βραδι δεν κοικλοφορει ουτε γατα(ειναι χωριο). Οποτε στην περιπτοση μου δεν υπηρχε περιπτοση να κτιπισω καπιον πεζο...
Δεν ζητησα απο κανεναν ελειμοσηνη ουτε βοηθεια για να ξανα παρω κολτ. Απλα ειπα οτι δεν το χορτασα και θα ηθελα να ξαναπαρω το ιδιο. Δεν ειμαι κανενας τεμπελης θα τα καταφερω και μονος μου... Εχω παρει μεχρι τωρα 2 αμαξια και 2 μηχανες χωρις καμια βοηθεια απο γονεις κτλ. Σε αντιθεση με τους περισοτερους τις ηλικιας μου που ειναι αιωνοι φοιτητες και αρμεγουν τους γονεις εγω επελεξα να παω εθελοντης στον στρατο νωριτερα και να ποιασω μια δουλεια για να μην ειμαι βαρος στην οικογενια.
Εγω το μαθημα μου το πηρα και ηθελα να μεταφερω την εμπιρια μου και σε σας... Ποτο και τιμονι σκοτονει!!!!!
Ξανα ενα ευχαριστω σε ολους σας για την συμπαρασταση.
Είναι πολύ θετικό που την εμπειρία σου την μοιράστηκες. Το σημαντικότερο όλων μαζί με το γεγονός ότι φαίνεται ότι πήρες το μάθημα σου από το γεγονός. Ελπίζω το πάθημα να είναι περαστικό και σύντομα να μπορείς να περπατάς κανονικά.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
καλυτερα να παρω το ΜΜΕ.Και μετά σου λένε ο Τύπος, η 4η Εξουσία!!! Αφού κυριαρχεί πλέον ΚΑΙ στις μετακινήσεις μας...
Για το θέμα τώρα, υπάρχει η γνωστή ρήση ότι:
Έξυπνος είναι αυτός που μαθαίνει από τα λάθη του,
σοφός είναι αυτός που μαθαίνει από τα λάθη των άλλων.Ο Duke Nukem (φοβερό παιχνίδι, by the way) φαίνεται ότι το λάθος το αναγνωρίζει και μάλλον προσπαθεί να βάλει λίγο μυαλό παραπάνω σε όλους μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και από μένα 1000 μπράβο! Σίγουρα πολλοί δεν υπέπεσαν στο συγκεκριμένο λάθος, αλλά διαπράττουμε κάθε μέρα χιλιάδες λάθη και καλό θα ήταν να βλέπουμε και να επιδοκιμάζουμε το καλύτερο και ταυτόχρονα να αποφεύγουμε να πράττουμε το χειρότερο. Κάθε μικρή σταυροφορία σαν του Duke είναι εξαιρετικά σημαντική...
@Duke
Περαστικά σου φίλε μου! -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Mig ακομα κι αν δεχτω οτι αυτα που σου εχουν συμβει (αν οντως σου εχουν συμβει)...
[snip]Έπειτα από αυτό δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να δευτερολογήσω (έως απειρολογήσω)
-
Λυπάμαι που μερικοί δεν έπιασαν το νόημα του post και ασχολούνται με τόσο 'μικρά' πράγματα.
Όταν αποφασίσουν μερικοί να βγούν απο το αποστειρωμένο κλουβί που ζούνε και καταφέρουν να δούν τα πράγματα μέσα απο τα μάτια του παιδιού, τότε θα καταλάβουν (ελπίζω).
Ζήτησα να διαγραφεί το θέμα απο το forum απο την στιγμή που υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν που να ξεσπάσουν λογω προσωπικών προβλημάτων και κράζουν τον οποιονδήποτε χωρίς να τον ξέρουν.
Προσωπικά τους λυπάμαι γιατί το μόνο που βλέπουν είναι τα πόδια τους. Φοβούνται να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουν.
Δεν έχουν το κουράγιο να παραδεχτούν οτι έχουν κάνει και αυτοί μ@λ@κία και το μόνο τους όπλο είναι το κράξιμο των άλλων, νομίζοντας έτσι πως είναι ανώτεροι.Το ξέρω πως είμαι εριστικός και πικρόχολος, αλλα αυτό έλαβα απο μερικές απαντήσεις.
Εύχομαι ολόψυχα να είστε εσείς και οι οικογένειές σας πάντα καλά και τώρα τις γιορτές προσοχή. Πολύ προσοχή παιδιά.
Να γυρίσουμε όλοι πίσω στα σπίτια μας!Καλή τύχη σε οτι και να κάνετε και καλές γιορτές.
Ζήσε την κάθε μέρα ξεχωριστά, σαν να είναι η τελευταία σου!
Η δημοσίευση διαγράφηκε λόγω ειρωνικού και προκλητικού περιεχομένου, σύμφωνα με τον κανονισμό του Forum. Omikrone3, μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου με ευπρεπέστερο τρόπο ?
(Moderator nass)
-
Κρίμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Duke Nukem Φιλε γνωριστηκαμε την κυριακη στο αιγινιο, εκανες και την πολυ ευστοχη παρατηρηση εκεινη την ημερα σχετικα με το συστημα παιδησης του αυτοκινητου μου.
Παλικαρι μου περαστικα σου και καλη δυναμη.
Οσο για τους καναπεδακιδες εδω στο forum (δεν ειναι ολοι ετσι) καλυτερα μην ασχολεισε περισσοτερο χρονο σπαταλας παρα καταφερνεις κατι.
Ας αφησουν επειτελους τον καναπε τους και ας μπουνε καποτε σε μια πιστα ή σε εναν πραγματικο οδηγο και μετα να εκφαιρουν αποψη επι παντος επιστητου.
Εχω βαρεθει ολους αυτους τους καναπεδακιδες να τους βλεπω να ξεχνιουντε οταν αναβει φαναρι, να πηγαινουν αργα και αριστερα, να χαζευουν τα ατυχηματα αδιαφοροντας για την κινηση που προκαλουν... και να κανουν τους γνωστες σε τετοιου ειδους θεματα οπου αντι να κανουν καλο σε καποιους οπου μελοντικα θα βρεθουν σε αυτην την θεση τα κανουν χειροτερα.
Μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας! -
Ο χρήστης Gregls έγραψε:
Duke Nukem Φιλε γνωριστηκαμε την κυριακη στο αιγινιο, εκανες και την πολυ ευστοχη παρατηρηση εκεινη την ημερα σχετικα με το συστημα παιδησης του αυτοκινητου μου.
Παλικαρι μου περαστικα σου και καλη δυναμη.
Οσο για τους καναπεδακιδες εδω στο forum (δεν ειναι ολοι ετσι) καλυτερα μην ασχολεισε περισσοτερο χρονο σπαταλας παρα καταφερνεις κατι.
Ας αφησουν επειτελους τον καναπε τους και ας μπουνε καποτε σε μια πιστα ή σε εναν πραγματικο οδηγο και μετα να εκφαιρουν αποψη επι παντος επιστητου.
Εχω βαρεθει ολους αυτους τους καναπεδακιδες να τους βλεπω να ξεχνιουντε οταν αναβει φαναρι, να πηγαινουν αργα και αριστερα, να χαζευουν τα ατυχηματα αδιαφοροντας για την κινηση που προκαλουν... και να κανουν τους γνωστες σε τετοιου ειδους θεματα οπου αντι να κανουν καλο σε καποιους οπου μελοντικα θα βρεθουν σε αυτην την θεση τα κανουν χειροτερα.
Μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας!Τι λες βρε ....'παιδή' μου!
Αν για να μιλήσει κάποιος για αυτοκίνητα πρέπει να είναι οδηγάρα (σαν εσένα λογικά ε;);
Δεν μας τα λες καλά...Ακόμη και οδηγάρα να είσαι, γιατί μας τη λες έτσι ρε οδηγάρα; Εμείς σου απαγορεύουμε να γράψεις επειδή δεν ξέρεις....ορθογραφία;
Στην τελική, αν εγώ πρέπει να μπω καλά και σώνει σε πίστα, εσύ τι πρέπει να κάνεις; Να γυρισεις στο σχολείο;Φίλοι μου, μήπως να στείλουμε το topic για ξεκούραση ?
(Moderator nass)
-
Please do!!!
-
No prob!
So be it...
(Moderator nass)
Ημουν ενας πανευτυχης κατοχος COLT CZ3...