-
Μηπως γνωριζει κανεις καποιο συνεργειο που επισκευαζει προφυλακτηρες?
Εχω μια 147(μοντελο 10' 2002) και οπως βλεπετε και στις παρακατω φωτο εσπασε ο μπροστινος προφυλακτηρας μετα απο επαφη με πεζοδρομιο (σφηνωσε πανω απο το πεζοδρομιο σε παρκαρισμα και με την οπισθεν εσπασε)Επισης δεχομαι και μεταχειρισμενο προφυλακτηρα (ανεξαρτητως χρωματος μιας και θα βαφτει)
-
Εχω μια 147(μοντελο 10' 2002) και οπως βλεπετε και στις παρακατω φωτο εσπασε ο μπροστινος προφυλακτηρας μετα απο επαφη με πεζοδρομιο (σφηνωσε πανω απο το πεζοδρομιο σε παρκαρισμα και με την οπισθεν εσπασε)Επισης δεχομαι και μεταχειρισμενο προφυλακτηρα (ανεξαρτητως χρωματος μιας και θα βαφτει)
-
-
Φαίνεται μικρό χτύπημα, ένας ορεξάτος λαμαρινάς με λίγο πολυεστέρα και στόκο θα στο φτιάξει...Δοκίμασε πρώτα έναν απλό δίπλα στο σπίτι σου, κι αν σου κάνει τον δύσκολο, βρες κάποιον προμηθευτή...μαρσιποφόρων (βόδι-κιτ κλπ κλπ) που θα του είναι παιχνίδι να στο φτιάξει! Αλλά αυτός θα είναι ακριβός γιατί είναι...καλλιτέχνης!!
Αν πιάνει το χέρι σου πάντως το φτιάχνει και μόνος σου! Είναι πανεύκολο σαν να στοκάρεις... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φαίνεται μικρό χτύπημα, ένας ορεξάτος λαμαρινάς με λίγο πολυεστέρα και στόκο θα στο φτιάξει...Δοκίμασε πρώτα έναν απλό δίπλα στο σπίτι σου, κι αν σου κάνει τον δύσκολο, βρες κάποιον προμηθευτή...μαρσιποφόρων (βόδι-κιτ κλπ κλπ) που θα του είναι παιχνίδι να στο φτιάξει! Αλλά αυτός θα είναι ακριβός γιατί είναι...καλλιτέχνης!!
Αν πιάνει το χέρι σου πάντως το φτιάχνει και μόνος σου! Είναι πανεύκολο σαν να στοκάρεις...Ειναι λιγο δυσκολο μονος μου μιας και το κομματι στο πλαισιο εχει μπει 'μεσα' οπως δειχνουν τα βελακια.
-
Γιατί δεν κάνεις ένα τηλ στην chips away;Έχω ακούσει καλά λόγια και για τις τιμές και κυρίως για τη δουλειά τους. Δες στο σάιτ τους http://www.chipsaway.gr
-
Σε χειρότερο σκίσιμο στο δικό μου, ο λαμαρινάς έβαλε εσωτερικά μεταλλική λάμα (λυγισμένη) και την έπιασε με πιρτσίνια σε τρύπες που έκανε και είχε βαθουλώσει ώστε να μην εξέχουν από το προφυλακτήρα. Μετά το στόκο δεν φαίνονται (σχεδόν) καθόλου. Υπάρχει κι άλλος τρόπος καλύτερος μου είπαν αλλά δεν τον ξέρω.
-
Να σου πω εγώ πως θα το έκανα:
παίρνεις δύο σφιχτήρες (αυτά που μοιάζουν με πένσες αλλά έχουν και μια βίδα που τα σφίγγεις ανάλογα με αυτό που θέλεις να πιάσεις, δες πχ στο Praktiker δεν θυμάμαι πως λέγονται ακριβώς...
Ίσως θα χρειαστείς και ένα μικρό εύκαμπτο λαμάκι...
Γεφυρώνεις το κενό με το λαμάκι και με τα δύο εργαλεία πιάνεις σφικτά από τις δύο άκρες και αυτό έρχεται στη θέση που θέλεις.
Μετά το μόνο που χρειάζεται είναι πολυεστέρας που μόλις σκληρήνει θα το κρατήσει στη θέση του χωρίς να χρειάζεται το λαμάκι.
Απλά θα βάλεις περισσότερο από τη μέσα μεριά που δεν φαίνεται και λιγότερο από την έξω γιατί θα αποκτήσει εξόγκωμα...
Για να είσαι πιο σίγουρος πάντως καλά είναι να πριτσινώσεις το λαμάκι όπως σου λέει ο leonp.
Πάντως υπάρχουν αρκετές λύσεις όπως βλέπεις! -
Τον δικό μου πίσω προφυλακτήρα τον επισκέυασα ενώ είχε σπάσει λιγότερο όμως όχι τόσο πολύ, ο φανοποιός είχε ένα ειδικό μηχάνημα για πλαστικούς προφυλακτήρες και στόκο για πλαστικά και το αποτέλεσμα ΆΨΟΓΟ!
δεν φαίνεται με τίποτα παρ'όλο που ήταν πάνω σε καμπύλη. Δυστυχώς το μαγαζί είναι Γιάννενα... -
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Γιατί δεν κάνεις ένα τηλ στην chips away;**Έχω ακούσει καλά λόγια και **για τις τιμές και κυρίως για τη δουλειά τους. Δες στο σάιτ τους http://www.chipsaway.gr -
Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις.
Οντως το chipsaway δεν φημιζεται για τις καλες του τιμες!!
Ενα μελος του alfisti μου προτεινε ενα συνεργειο στο Ν. Κοσμο και πηγα χθες.
Μου ζητησε 150 ευρω για επισκευη του σπασιματος και βαψιμο ολου του προφυλακτηρα.
Καλη τιμη και μαλλον θα το παω. (ετσι κι αλλιως ο υπευθυνος για το σπασιμο ειναι ο πατερας μου οποτε αυτος πληρωνει )
-
υπάρχει και ένα DIY για την επιδιόρθωση σπασμένου προφυλακτήρα.
http://www.alfisti.gr/main/tecnico/inde ... d=22&cat=1
-
Πιστυεύω ότι καλύτερο κόλημα θα σου κάνει κάποιος που επισκευάζει πλαστικά μοτοσυκλετών.Οπως και νά'χει,είναι περισσότερο έμπειροι σέ τέτοιες δουλειές
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Μου ζητησε 150 ευρω για επισκευη του σπασιματος και βαψιμο ολου του προφυλακτηρα.200E βρισκω ολοκληρο μεταχειρισμενο προφυλακτιρα για το Peugeot μου...
και 300Ε αν δεν κανω λαθος κανει στην αντιπροσωπεια...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ! εστω 100Ε να σου ελεγε........................
Υ.Γ πριν 1 χρονο ειχα παει σε 500 φαναρτζηδες για να μου επισκευασουν ενα σκισιμο στην λαμαρινα κατω απο την βαση σαζμαν...απο 200Ε ξεκινησε και εφτασε τελικος να το επισκευασω σε ενα συνεργειο ΣΟΒΑΡΟ! (και οχι ο κυρ Μπαμπης ο φλου) στην περιοχη μου με 60Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ριχτε γμτ κανενα βρισιδι!! μην τα δεινετε ετσι τα λεφτα!!! ουτε γιαυτους ειναι ευκολα τα πραγματα ομως ουτε και για εμας!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Lefteris25 έγραψε:
200E βρισκω ολοκληρο μεταχειρισμενο προφυλακτιρα για το Peugeot μου...
και 300Ε αν δεν κανω λαθος κανει στην αντιπροσωπεια...Αβαφτος ομως ο καινουργιος και πρεπει να εισαι πολυ τυχερος για να βρεις στο χρωμα σου μεταχειρισμενο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και 300Ε αν δεν κανω λαθος κανει στην αντιπροσωπεια...Αβαφτος ομως ο καινουργιος και πρεπει να εισαι πολυ τυχερος για να βρεις στο χρωμα σου μεταχειρισμενο.
Και το ίδιο ξεθωριασμένος από τον χρόνο και τον ήλιο!!!!!!! μάλλον για λαχείο μιλάμε ή απλά δεν μας νοιάζει πως δείχνει.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Και το ίδιο ξεθωριασμένος από τον χρόνο και τον ήλιο!!!!!!! μάλλον για λαχείο μιλάμε ή απλά δεν μας νοιάζει πως δείχνει.
270 ευρω εχει αβαφτος καινουριος. Επισης ενα παληκαρι απο το αλφιστι μου προτεινε ανταλλαγη με τον δικο του που ειναι ομως μαυρος +100ευρω. Θελει και βαψιμο ομως. Χαθηκε να ειναι ασημι?
Δεν ξερω ακομα τι θα κανω. -
Kai asimi na itan den to glitones to vapsimo eidika an eisai pseiras me to thema emfanisi.
-
μια ανάλογη περίπτωση αφού μιλάμε για φτερά και όχι για προφυλακτήρα...
αγόρασα από το internet φτερά πολυεστέρα και είδα ότι στη μέσα μεριά δεν έχει κάνει κάποια επεξεργασία και απλά φαίνεται ο πολυεστέρας.
Χρειάζεται κάποιο βάψιμο στην μέσα πλευρά του φτερού;
Υπάρχει ειδικό χρώμα που να πιάνει σε πολυεστέρα ; -
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για τις εσωτερικές επιφάνειες.
Επισκευη προφυλακτηρα