-
Δεν το έχω κάνει όχι.Δεν σπάω ποτέ πρώτη και δευτέρα σπάνια.
¨εβγαλες το αντισπιν και όχι το ESP?πως γίνεται αυτό? -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Το antispin απενεργοποιησα,οχι το esp...Για 207 μιλάμε πάντα?
-
Ναι ρε Μητσο,πως εβγαλες το Antispin οταν αυτο βγαινει μονον μεχρι τα 50(σε Rallye/GT);
Ακομα και με βγαλμενο,σπινιαρεις την 1η και μεχρι να πιασει κοφτη εχουν μπει παλι ολα τα ηλεκτρονικα του on... -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Ναι ρε Μητσο,πως εβγαλες το Antispin οταν αυτο βγαινει μονον μεχρι τα 50(σε Rallye/GT);
Ακομα και με βγαλμενο,σπινιαρεις την 1η και μεχρι να πιασει κοφτη εχουν μπει παλι ολα τα ηλεκτρονικα του on...Αυτο εκανα ρε Στελιο(ο οδηγος του δηλ που καθοταν διπλα)!Εβγαλε το esp οποτε μεχρι τα 50 που λες ηταν το antispin εκτος.Ισα ισα πατησα μια πρωτη τσουλητη να δω πως αρπαζει κ χωρις να την παω μεχρι κοφτη κ με το σπιναρισμα χτυπουσαν οι βασεις...
-
Ήταν βρεγμένα κάτω;
-
Οντως,μηπως ηταν βρεγμενα κατω;
Γιατι το ιδιο ακριβως φαινομενο θυμαμαι και στα Opel οποτε ηταν κατω βρεγμενα.
Ιδιαιτερα στα Vectra νομιζες οτι θα φυγει η γεφυρα.
Σε στεγνο παντως εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο... -
Οχι,στεγνα ηταν!Οντως,το αντιστοιχο φαινομενο στα opel ειναι καπως τρομακτικο!Στο στεγνο τουλαχιστον ομως δεν κανουν τετοια...
-
mporei ρε παιδια να ετυχε
π.χ λαστιχα
π.χ δρομοςμη κολλαμε ή δωστε στο παιδι να οδηγησει ενα αλλο!!!!!!!!!χαχα
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
mporei ρε παιδια να ετυχε
π.χ λαστιχα
π.χ δρομοςμη κολλαμε ή δωστε στο παιδι να οδηγησει ενα αλλο!!!!!!!!!χαχα
Κατι που επαναλαμβανεται σε δυο διαφορετικα αυτοκινητα(ενα rallye και ενα gt)δε νομιζω να ειναι τυχαιο γεγονος.Δε θα με χαλουσε παντως να ξαναοδηγησω ενα!Στελιο κανονισε...
-
Μετά από 9300χλμ αναγκάστηκα να κάνω το πρώτο μποσ-πίσω στα λάστιχα.
ΤΑ Bristestone απάτη τουλάχιστον σε αυτό το στήσιμο.Πιστεύω ότι αν είχα τα Πιρέλια που φοράνε τα gt θα ήταν πολύ καλύτερα.
Η φθορά τους είναι κυριώς στα πλαϊνά αλλά και στο πέλμα. -
Δεν μιλάω.
Αλλά αν μιλούσε ο RουCος θα έλεγε πολλά...
-
Σερρες εχεις μπει καθολου;;;Να μας πεις κανα ενδεικτικο χρονο να ξερουμε που κινειται...
-
9300 δεν είναι κι άσχημα πάντως για το χαρακτήρα του αυτ/του αν το κυνηγάς. Στις 10Κ το είχα κάνει στα Πιρέλλι μου (και η συμπεριφορά του ήταν όνειρο μόλις το έκανα, το πλάσαρες με τη σκέψη!). Από περιέργεια, τα Bridgestone που φοράς τι threadware δίνουν?
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Σερρες εχεις μπει καθολου;;;Να μας πεις κανα ενδεικτικο χρονο να ξερουμε που κινειται...Όχι αλλά θα μπώ τον Νοέμβρη στο Track Day των NHAC και θα δούμε.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
9300 δεν είναι κι άσχημα πάντως για το χαρακτήρα του αυτ/του αν το κυνηγάς. Στις 10Κ το είχα κάνει στα Πιρέλλι μου (και η συμπεριφορά του ήταν όνειρο μόλις το έκανα, το πλάσαρες με τη σκέψη!). Από περιέργεια, τα Bridgestone που φοράς τι threadware δίνουν?Έχουν 140!
-
140;
Εδω τα Parada ειχαν 300 ρε και ειναι και λαστιχο μαντζουνι... -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
9300 δεν είναι κι άσχημα πάντως για το χαρακτήρα του αυτ/του αν το κυνηγάς. Στις 10Κ το είχα κάνει στα Πιρέλλι μου (και η συμπεριφορά του ήταν όνειρο μόλις το έκανα, το πλάσαρες με τη σκέψη!). Από περιέργεια, τα Bridgestone που φοράς τι threadware δίνουν?
Έχουν 140!
ΠΟΛΎ ΠΟΛΥ μαλακό !!!!
-
Χάλια επιλογή.
Από ότι είδα βγαίγουν με 4 γόμες τα συγκεκριμένα...
Μάλλον έχω την πιο μαλακιά!!Θα προτιμούσα τα Pirellia των GT & RALLYE.
-
μη κοιτατε αυτο καθαυτο το νουμερο
και τα ημισλικ μου τα χανκοοκ εχουν 50 τι παει να πει αυτο?
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Νιαμ νιαμ, μια C4 με εκείνα τα 210 παρακαλώ
Καλά θα ήταν...
Λετε???
Peugeot 207 RC 2007