-
1.6 litre THP (Turbo High Pressure) engine
175 bhp
240 Nm from 1600 rpm (260 Nm temporarily with “over-boost” function)
Maximum speed: 220 km/h
0-1000 m standing start: 27.8'
0 – 100 km/h: 7.1'
(5th): 80 – 120 km/h : 7'μερικά στοιχεία
-
Πολυ καλό Car.
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα μπάκετ φαίνονται πολύ εντυπωσιακά.
Θέλω δυο τέτοια ...
-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Θέλω δυο τέτοια ...Αν παραγγείλετε, θέλω κι εγώ...
-
Ρε σεις, αν δώσω ανταλλαγή το δικό μου, πόσα λέτε να πιάσει;
Και γαμώ τα καθίσματα λέμε!
-
Εικάζω 22.990.
-
Εγώ εικάζω 22999Ε!!!
Πάντως το cooper S που το δοκιμασαν στο drive απεδωσε 194ps & 27kgm ροπης! Πολυ δυνατο! Ξεπερασε ακομη και το τρομερο και φοβερο clio sport 200hp όχι μονο σε επιδοσεις σταση και ρεπριζ (ρεπριζ χαμος!!!) αλλα και σε στροφολικι!!!
Κ μην ξεχναμε 207gti και cooper S εχεουν το ιδιο μοτερ! Για την αναρτηση και το γενικο στισημο ομως δεν ισχυει αυτο. Εξαιρετικο το mini αντε να δουμε κ το 207. Παντως ο ημιακαμπτος του 207 με φοβιζει! Το mini εχει αλλη διαταξη πισω (πολλαπλων συνδεσμων σε διαταξη Ζ) και νομιζω αυτο θα κανει τη διαφορα. Ευχομαι ο γαλλος μηχανικος να αποδειχθει πιο μαγκας απ τον γερμανο!! -
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Πάντως το cooper S που το δοκιμασαν στο drive απεδωσε 194ps & 27kgm ροπης! Πολυ δυνατο! Ξεπερασε ακομη και το τρομερο και φοβερο clio sport 200hp όχι μονο σε επιδοσεις σταση και ρεπριζ (ρεπριζ χαμος!!!) αλλα και σε στροφολικι!!!
-
Στη διαδρομη ηταν μπροστα το RS.
-
-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
http://www.feline207.net/site/modules/news/article.php?storyid=95link με video!
no offence φίλε μου αλλά δεν δείχνει και τίποτα σοβαρό ...1 γελοίο που απλά πατάει ξερογκαζιές...
από το τίποτα σίγουρο καλό είναι...αλλά...
-
-
no offence φίλε μου αλλά δεν δείχνει και τίποτα σοβαρό ...1 γελοίο που απλά πατάει ξερογκαζιές...από το τίποτα σίγουρο καλό είναι...αλλά...
Γι' αυτούς που ενδιαφέρονται για το μοντέλο είναι κάτι περισσότερο από το τίποτα. Άλλωστε υπάρχει τόσο άχρηστο υλικό στο διαδίκτυο..
δεν στην λέω...απλά δεν λέει ούτε σε αυτούς που ενδιαφέρονται.
τέσπα...γαλλόφιλος είμαι ...ποτέ δεν ξέρεις εάν ενδιαφέρομαι ή όχι...
-
-
Με το 'ζωνάρι λυμένο' είσαι ή κάνω λάθος;
-
δεν στην λέω...απλά δεν λέει ούτε σε αυτούς που ενδιαφέρονται.
τέσπα...γαλλόφιλος είμαι ...ποτέ δεν ξέρεις εάν ενδιαφέρομαι ή όχι...Εφόσον δε λέει, φαντάζομαι πως έφαγες το χρόνο σου να δεις το βίντεο.
Κι όμως, τα reply που έκανες δείχνουν πως έφαγες περισσότερο χρόνο.. για τις απαντήσεις παρά να δεις το βίντεο.. Αν κρίνω και από τον αριθμό των post που έχεις κάνει σε αυτό το forum τότε... Προσωπικά μου άρεσε εκεί που δείχνει το στροφόμετρο. Είμαι σίγουρος πως αυτοί οι λίγοι (;) που περιμένουν να έρθει αυτό το αυτοκίνητο στην Ελλάδα το βρήκαν έστω και λίγο ενδιαφέρον. Αν πάλι δεν είναι ενδιαφέρον θες να ζητήσω συγνώμη που κατανάλωσα bandwidth?ε καλά παραιτούμαι αφού έχω και 13 χιλιάδες posts...(σε 4 χρόνια) ...τα γνωστά κομπλεξικά!
ένα σχόλιο έκανα στην τελική...εάν και αυτό απαγορεύεται τότε πράγματι τσάμπα έχασα χρόνο και badwidth.
-
Nαι, οι άλλοι είναι κομπλεξικοί.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Nαι, οι άλλοι είναι κομπλεξικοί. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+1 τι εννοείς?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
+1 τι εννοείς?