-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στο θεμα μας ομως , το esp στα 207 (και σε οσα psa εχουν πεσει στα χερια μου) ειναι ιδιαιτερως παρεμβατικοΔύο χρόνια ... δύο φορές έχει παρέμβει και αυτές επειδή ο δρόμος είχε τεράστιες λακούβες.
Και οδηγώ και γρήγορα. Φυσικά όχι όπως στο βίντεο αλλά το πάω σβέλτα το 207.Θα ήθελα κάποια στιγμή να ζήσω αυτό που λέτε, να ενεργοποιηθεί ώστε να με δυσανασχετήσει... Από περιέργεια περισσότερο.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
?
Oι τοποθετήσεις του Σπύρου δεν σε καλύπτουν?
Μια χαρά πετάνε κώλους και γυρίζουν τα αυτοκίνητα με ESP.Όχι όλα Μπέπε, εξαρτάται από τη ρύθμιση. Πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι ότι τα πολύ ζμπορ έχουν απενεργοποιούμενο ESP, όπως καλή ώρα το 207 RC (για να είμαι και on topic και να μη μας την πέσει ο Μπιλλ ). Επίσης μη κρίνεις από τα ηλεκτρονικά του Gruppo μόνο, αυτά είναι πολύ καλορυθμισμένα!
-
Μια χαρά πετάνε κώλους και γυρίζουν τα αυτοκίνητα με ESP. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
στο θεμα μας ομως , το esp στα 207 (και σε οσα psa εχουν πεσει στα χερια μου) ειναι ιδιαιτερως παρεμβατικο
Δύο χρόνια ... δύο φορές έχει παρέμβει και αυτές επειδή ο δρόμος είχε τεράστιες λακούβες.
Και οδηγώ και γρήγορα. Φυσικά όχι όπως στο βίντεο αλλά το πάω σβέλτα το 207.Θα ήθελα κάποια στιγμή να ζήσω αυτό που λέτε, να ενεργοποιηθεί ώστε να με δυσανασχετήσει... Από περιέργεια περισσότερο.
Δεν είναι τόσο θεμα γρηγορης οδήγησης, όσο τρόπου οδήγησης.
-
υπαρχουν παντως και ηλεκτρονικα που δεν χαλανε καθολου τη ζμπορ οδηγηση, υπαρχουν και αυτοκινητα που δεν οδηγουνται χωρις ηλεκτρονικα (Αλεξανδρε )αναλόγως πως οριζεις τη σπορ οδηγηση...
τοποθετήσεις πριν τη στροφή ή μεχρι την κορυφή της δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ espστο θεμα μας ομως , το esp στα 207 (και σε οσα psa εχουν πεσει στα χερια μου) ειναι ιδιαιτερως παρεμβατικο
είναι οσο παρεμβατικό ειναι και του GTI (κάνω σύγκριση με 207 rallye που είχα για 2 μέρες, σαν παλιός κάτοχος 106 rallye)
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με αγώνες δεν ασχολούμαι καθόλου. Ποτέ δεν ασχολήθηκα. Δεν ξέρω καν τι είναι αυτά.
Οπότε μάλλον αν κρίνω από το βίντεο το ESP μάλλον εμποδίζει την αγωνιστική οδήγηση.
Ok. Δεκτό.Ούτε εγώ ασχολούμαι με αγώνες...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
...
Δεν είναι τόσο θεμα γρηγορης οδήγησης, όσο τρόπου οδήγησης.Έχεις δίκιο.
... άσχετο αλλά ... ωραίο το Golf ... Πολύ ωραίο. -
αναλόγως πως οριζεις τη σπορ οδηγηση...
τοποθετήσεις πριν τη στροφή ή μεχρι την κορυφή της δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ espEσύ αγαπητέ μου που βάζεις και το εικονίδιο
αν τοποθετήσεις το αμάξι ιδανικά τότε δεν θα παρέμβει και το ESP.
Αλλά έσυ έχεις μπερδέψει την σπασμωδική οδήγηση που ξαφνικά ενώ πας ευθεία στη βαράει και τσαρουχώνεις το τιμόνι.
Πάντως ακόμα και στο Group Vag δεν είναι παρεμβατικό το ESP.Αααα και κάτι σημαντικό, το ESP στα πάνω από 100-120 το κοροιδευεις. Προφανώς εκεί τους κούφανα Σπύρο....Εντάξει θέλουν γλιστρήματα στα 30-40χλμ τα παιδιά
-
Αααα και κάτι σημαντικό, το ESP στα πάνω από 100-120 το κοροιδευεις. Προφανώς εκεί τους κούφανα Σπύρο....Εντάξει θέλουν γλιστρήματα στα 30-40χλμ τα παιδιά
α πα πα πα!
εσυ μιλας για υπερ-αγωνιστικη οδηγηση τωρα! Γλυστρηματα με 120?
παντως και εκει μπαινει, αλλα προλαβαινεις να κανεις παιχνιδι -
υπαρχουν παντως και ηλεκτρονικα που δεν χαλανε καθολου τη ζμπορ οδηγηση, υπαρχουν και αυτοκινητα που δεν οδηγουνται χωρις ηλεκτρονικα (Αλεξανδρε )
τοποθετήσεις πριν τη στροφή ή μεχρι την κορυφή της δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ espστο θεμα μας ομως , το esp στα 207 (και σε οσα psa εχουν πεσει στα χερια μου) ειναι ιδιαιτερως παρεμβατικο
είναι οσο παρεμβατικό ειναι και του GTI (κάνω σύγκριση με 207 rallye που είχα για 2 μέρες, σαν παλιός κάτοχος 106 rallye)
1)δηλαδη τα gtr και διαφορα πορσικα εχουν esp σαν το 207? υπαρχουν και σπορ ηλεκτρονικα
- νομιζω οτι του 207 ειναι πολυ πιο παρεμβατικο, χωρις να εννοω οτι και αυτο του golf δε μπορει να γινει ενοχλητικο
αλλωστε κι εγω το κλεινω παροτι παρεμβαινει πολυ λιγοτερο απο το δικο σου
-
Μπέπε, τη ρυθμισιμότητα την θες σε χαμηλες ταχύτητες και σε κλειστές στροφές, όχι στα 150! Στα 150 θες σταθερότητα! Και δε μίλησα ποτε για χαζογλυστρίματα αλλά για ακύρωση ενδεχόμενης υποστροφής με προτοποθέτηση.
-
Εγώ πάντως όταν ντριφτάρω με 250 έχω μια ενόχληση από το χειροκίνητο avance.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως όταν ντριφτάρω με 250 έχω μια ενόχληση από το χειροκίνητο avance.Τι περίμενες; Γαλλική εργονομία...
-
τοποθετήσεις πριν τη στροφή ή μεχρι την κορυφή της δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ espEσύ αγαπητέ μου που βάζεις και το εικονίδιο
αν τοποθετήσεις το αμάξι ιδανικά τότε δεν θα παρέμβει και το ESP.
Αλλά έσυ έχεις μπερδέψει την σπασμωδική οδήγηση που ξαφνικά ενώ πας ευθεία στη βαράει και τσαρουχώνεις το τιμόνι.Και δεν με ξέρεις προσωπικά και πως οδηγάω αλλά ξέρεις να βγάζεις συμπεράσματα...
Επειδή κάποια άτομα από εδώ με ξέρουν προσωπικά... καταλαβαίνουν καλύτερα...
Αλλα δε χρειάζεται να με ξέρεις προσωπικά... καταλαβαίνω οτι οι απόψεις σου δεν αξίζουν και πολύ οταν μου λες πως τοποθέτηση πριν το στροφή και ενεργοποιημένο esp πάνε μαζί...
Πάντως ακόμα και στο Group Vag δεν είναι παρεμβατικό το ESP.
Δε θα το σχολιάσω καθόλου. Όποιος έχει προσωπικά άποψη μπορει να κρίνει.
Αααα και κάτι σημαντικό, το ESP στα πάνω από 100-120 το κοροιδευεις. Προφανώς εκεί τους κούφανα Σπύρο....Εντάξει θέλουν γλιστρήματα στα 30-40χλμ τα παιδιά
Θέλεις να μου δείξεις με το δικό σου αμάξι πως το κοροιδεύεις... να μάθω και εγώ που δεν ξέρω.
-
στο θεμα μας ομως , το esp στα 207 (και σε οσα psa εχουν πεσει στα χερια μου) ειναι ιδιαιτερως παρεμβατικο
Δύο χρόνια ... δύο φορές έχει παρέμβει και αυτές επειδή ο δρόμος είχε τεράστιες λακούβες.
Δεν είναι τόσο θεμα γρηγορης οδήγησης, όσο τρόπου οδήγησης.
παντως κατα κανονα η σωστη οδηγηση (χωρις χαζα γλιστριματα) δεν επηρεαζεται απο το esp
αρα ειναι θεμα οδηγησης, το θεμα ειναι οτι το esp δε σου ριχνει καθολου τη ταχυτητα σου αν οδηγεις με γραμμες
(με εξαιρεσεις βεβαια)
-
1)δηλαδη τα gtr και διαφορα πορσικα εχουν esp σαν το 207? υπαρχουν και σπορ ηλεκτρονικαΔεν έχω προσωπικά άποψη...
Φαντάζομαι θα μπορούν να ρυθιστούν από πολύ παρεμβατικά ως και καθόλου παρεμβατικά.
Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να κάνεις τα ίδια με τα ηλεκτρονικά ενεργοποιημένα και εντελώς κλειστά....
Γι΄αυτό σου λέω εξαρτάται τι ορίζεις σπόρ οδήγηση...
-
αρα ειναι θεμα οδηγησηςτώρα συμφωνουμε...
το θεμα ειναι οτι το esp δε σου ριχνει καθολου τη ταχυτητα σου αν οδηγεις με γραμμες
δεν μιλάω για τέτοια οδήγηση
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπέπε, τη ρυθμισιμότητα την θες σε χαμηλες ταχύτητες και σε κλειστές στροφές, όχι στα 150! Στα 150 θες σταθερότητα! Και δε μίλησα ποτε για χαζογλυστρίματα αλλά για ακύρωση ενδεχόμενης υποστροφής με προτοποθέτηση.Tα αυτοκίνητα αυτά όμως δεν είναι τα σώβρακα gti που έβγαιναν πριν από 20 χρόνια και πολλά από τα σημερινά 1300ρίζουν στα κιλά κάτι που σκοτώνει τη ρυθμισιμότητα, και αν χάσουν τον έλεγχο δεν μαζεύονται εύκολα.
Για μένα καλώς έχουν standard esp όλα τα αυτοκίνητα αυτά. Και επιμένω ότι σκοτώνεσαι και με esp....Για αυτό προσοχή από όλους. Κάποιοι άφησαν την ζωή τους στην άσφαλτο για να έχουμε σήμερα εμείς τόσο εξελιγμένα συστήματα ευστάθειας.Και μην μου αρχίζετε ότι δεν μπορείτε χωρίς ESP και λοιπά. Γιατί θα έπρεπε να ξέρετε πόσο επικίνδυνη είναι η οδήγηση στις 2 ρόδες και θα το εκτιμούσατε πολύ περισσότερο. Θα έπρεπε να είχαμε 2 πεντάλ φρένου μέσα στο αυτοκίνητο, για να μην πω 4. Ένα που θα φρενάρει τον κάθε άξονα, γιατί βέβαια μας ενοχλεί και ο ηλεκτρονικός κατανεμητής πέδησης τόσο χεράδες που είμαστε.
Αλήθεια ποιός φρενάρει μόνο τον μπροστά αριστερό με τον πίσω δεξιό τροχό? Κανείς παρά μόνο το ESP? Ξέρετε τι σημαίνει αυτό? Μερικές ζωές που θα επιστρέψουν πάλι σπίτι, μερικές χιλιάδες ευρώ που θα μείνουν στις τσέπες και θεωρητικά λιγότερη ευχαρίστηση...θεωρητικά πάντα. Εξάλλου μια φίσα είναι. Βγάλτε και το ESP και το ABS μαζί... -
Παιδιά, πραγματικά δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από αυτά, για αυτό ρώτησα εξαρχής.
Φυσικά ακόμα δεν έχω καταλάβει πολλά, αλλά και αυτά τα λίγα που κατάλαβα μου αρκούν.Προτιμώ να παραμείνω στο κόσμο μου... στο κόσμο του 'USB+υποβραχιόνιο'...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου δώσατε...
-
Εξάλλου μια φίσα είναι. Βγάλτε και το ESP και το ABS μαζί...το ξέρεις και αυτό...
να σου πω πως αυτό στο δικό μου δε γίνεται...
Peugeot 207 RC 2007