-
Βόλτα Γιάννη... ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Ναι το πήρα χτες το απόγευμα και κόβω βόλτες!!!καλό στριφτο ...
-
Ναι το πήρα χτες το απόγευμα και κόβω βόλτες!!!Kαλόστριφτο και καλές διαδρομές Γιάννη
Το έχω ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό για test drive από την αντιπροσωπεία, να δω πως στρίβει σε σχέση με το δικό μου, και μόλις σήμερα το πρωϊ με πήραν να μου πουν ότι θα μου το έχουν εντός της εβδομάδος (τι έγινε, το βαρέθηκαν τα περιοδικά επιτέλους??!!)...
-
Καλορίζικοοοοοο!!!!!!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το έχω ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό για test drive από την αντιπροσωπεία, να δω πως στρίβει σε σχέση με το δικό μου, και μόλις σήμερα το πρωϊ με πήραν να μου πουν ότι θα μου το έχουν εντός της εβδομάδος (τι έγινε, το βαρέθηκαν τα περιοδικά επιτέλους??!!)...
Σε ποια αντιπροσωπεία το ζήτησες, γιατί όσους έχω πάρει εγώ τηλέφωνο μου λένε δεν υπάρχει και δεν έχουν βγάλει test drive!
-
Δεν υπαρχει RC για test drive πλην του δημοσιογραφικου το οποιο ομως απαγορευεται να δοθει σε ιδιωτης για δοκιμη.
Μονον Rallye υπαρχουν εκτος και αν καποιος εμπορος εχει βγαλει GT.Καλοταξιδο Γιαννη!
-
Ευχαριστώ πολυ όλους σας παιδιά.
Μετά λοιπόν από 2 βδομάδες και 1400χλμ περίπου μια μικρή ανασκόπηση.
Το αυτοκίνητο είναι πολύ προσεγμένο σε όλους τους τομείς.
Και σε ποιότητα αλλά και σε στήσιμο κινητήρα γενικότερα.
Κινητήρας γεμάτος σε όλες τις στροφές.Η ροπή είναι παντού και δεν χρειάζεται να το στίψεις για να πας γρήγορα.
Σε γνωστή μου ανάβαση ΜΕ ενεργοποιήμενο το esp έχουμε ένα αυτοκίνητο που δεν θα προβληματίσει κανένα να το πάει γρήγορα.Αφήνει περιθώρια για λίγα παιχνίδια.Και εκεί σε σταματάει.
ΧΩΡΙΣ esp είναι απόλαυση!
Πυροβολάς παντού!Θέλει βαθύ πάτημα στο γκάζι γερό στρίψιμο στο τιμόνι...και πάμε για την επόμενη στροφή.Δεν γέρνει είναι σκληρό αλλά δεν κοπανάει(Όλοι ξέρουν τον ημιάκαμπτο.....αλλά ο Γάλλος τον ρυθμίζει κιόλας!!).
Τα φρένα του είναι πολύ δυνατά και σε μερικές περιπτώσεις τα ελαστικά(Brigdestone) μπλοκάρουν εύκολα.
Γε ανοιζτό δρόμο σταθερότατο χωρίς αεροδυναμικούς θορύβους μόνο ήχο από την μηχανή.
Το τιμόνι πανάλφρο μέσα στην πόλη και πολύ γρηγορη η προσαρμογή του όταν ανεβαίνουν τα χλμ.
-
Ωραίος γιάννη... Ευελπιστώ να τα πούμε και από κοντά, παρέα με τον άλλον που φοράει το ίδιο μοτέρ με σένα.
-
Επειδη το οδηγησα αν και αποστειρωμενο με τα ηλεκτρονικα δεν παυει να ειναι peugeot Kαλοταξιδο με πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα.
-
καλοτάξιδο .....
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Σε ποια αντιπροσωπεία το ζήτησες, γιατί όσους έχω πάρει εγώ τηλέφωνο μου λένε δεν υπάρχει και δεν έχουν βγάλει test drive!
Agio Stefano.
(Sorry gia ta greeklish, eimai Germania k grafw apo to 3enodoxeio)Δεν υπαρχει RC για test drive πλην του δημοσιογραφικου το οποιο ομως απαγορευεται να δοθει σε ιδιωτης για δοκιμη.
Μονον Rallye υπαρχουν εκτος και αν καποιος εμπορος εχει βγαλει GT.To 207GT to eixan ston Agio Stefano gia t/d sxedon me to pou ir9e Ellada. Gia to 207RC piran tilefwno sta kentrika na doun pote 9a einai dia9esimo to 'dimosiografiko'. To 'dimosiografiko' itan afto pou eixa odigisei kai otan eixa zitisei to 206RC (apo ti Lion Hellas).
-
Τα δημοσιογραφικα δεν ειναι για πελατες ρε παιδια και απορω ποιος εξυπνος πωλητης ειπε οτι μπορεις να το δοκιμασεις...
Εκτος και αν εχεις καποιον γνωστο μεσα στην Lion οποτε...
Και γενικα παντως,και χωρις 'βυσμα',αν οδηγησες δημοσιογραφικο,μαλλον εγινε off the record καθως αν πεσει στην υποληψη 'των μεγαλων' ο πωλητης θα εχει αρκετους μπελαδες... -
Kanena vysma de xreiastike oute egine kati sta kryfa apo tous 'megalous'. To mono pou xreiastike itan ypomoni.
Kai ti akrivws exoun afta pou dinoun stous dimosiografous kai den kanei na ta dinoun se pelates? An tous kanoun to service tous kai ta syneferoun meta to opoio skisimo, entos ki ektos pistas, den vlepw to provlima. Ektos ki an 9ewrei kaneis oti prokeitai gia peiragmena, opote o pelatis molis parei to diko tou 9'apogoiteftei kai 9'arxisei na vrizei...
-
Καταρχην καλοταξιδο Γιαννη!
Ετυχε να πετυχω ενα rc στην αντιπροσωπεια της Χαλκιδας.Πολυ ωραιο το σαλονι του αλλα πραγματικα απορω τι τα βαζουν τετοια μπακετ αφου δεν τους βαζουν ενισχυσεις στα πλαινα;;;Τα πιεζεις κ λυγιζουν!Επισης τα νικελ καπακια στους καθρεπτες ειναι ψιλοαπαραδεκτα ενω κ οι ζαντες του gt/rallye μου αρεσουν περισσοτερο,αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα... -
Σε κόκκινο είναι εντυπωσιακό-οπως και σε άσπρο άλλωστε.Είδα ένα γκρι προχτές στην Κατερίνη ολοκαίνουριο αλλά σαυτο το χρώμα 1.4ρίζει επικίνδυνα
Αυτο που λές για τον ημιάκαμπτο με προβλημάτισε παντως,ή έχουν πετύχει καλύτερη συνεργασία ελατηρίων-αμορτισερ με τον ημιάκαμπτο στο αρσι αποτι στο 'ραλυ' ή το προηγούμενο σου αυτοκίνητο είχε αμορτισέρ τσιμέντο
Καλορίζικο και απροβλημάτιστο νάναι!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Kanena vysma de xreiastike oute egine kati sta kryfa apo tous 'megalous'. To mono pou xreiastike itan ypomoni.Kai ti akrivws exoun afta pou dinoun stous dimosiografous kai den kanei na ta dinoun se pelates? An tous kanoun to service tous kai ta syneferoun meta to opoio skisimo, entos ki ektos pistas, den vlepw to provlima. Ektos ki an 9ewrei kaneis oti prokeitai gia peiragmena, opote o pelatis molis parei to diko tou 9'apogoiteftei kai 9'arxisei na vrizei...
Τα δημοσιογραφικα ειναι πολυ πονεμενη υποθεση καθως το 80% των συγκεκριμενων 'επαγγελματιων' ειναι αστα να πανε...
Απο εκει και περα για τα test drive υπαρχει εγκυκλιος της γενικης αντιπροσωπειας(βλεπε Lion) που απαγορευει την διαθεση υπο καποιες συγκεκριμενες περιπτωσεις.
Και τα δημοσιογραφικα ειναι στην κατηγορια που απαγορευεται...Για αυτο σου ειπα οτι κανονικα δεν μπορεις να το παρεις και ρωτησα αν υπηρχε 'γνωριμια'.
Τωρα για τα 'πειραγμενα',εχει και τετοια στην ελληνικη αγορα,αναλογα με το μοντελο βεβαια(γενικα και αοριστα μιλαω)...Ετυχε να πετυχω ενα rc στην αντιπροσωπεια της Χαλκιδας.Πολυ ωραιο το σαλονι του αλλα πραγματικα απορω τι τα βαζουν τετοια μπακετ αφου δεν τους βαζουν ενισχυσεις στα πλαινα;;;Τα πιεζεις κ λυγιζουν!...
Μητσο διαφωνω...Μια χαρα ειναι τα μπακετ απλα εσυ εισαι κατηγορια φτερου οποτε λογικο να μην σε 'αγκαλιαζουν'.
Περι λυγισματος παντως,εγω δεν παρατηρησα τιποτα τετοιο.Σε κόκκινο είναι εντυπωσιακό-οπως και σε άσπρο άλλωστε.Είδα ένα γκρι προχτές στην Κατερίνη ολοκαίνουριο αλλά σαυτο το χρώμα 1.4ρίζει επικίνδυνα
Αυτο που λές για τον ημιάκαμπτο με προβλημάτισε παντως,ή έχουν πετύχει καλύτερη συνεργασία ελατηρίων-αμορτισερ με τον ημιάκαμπτο στο αρσι αποτι στο 'ραλυ' ή το προηγούμενο σου αυτοκίνητο είχε αμορτισέρ τσιμέντο
Καλορίζικο και απροβλημάτιστο νάναι!
Νικολη αν το ειδες σε σκουρο γκρι-ποντικί χρωμα,αυτο ειναι το Shark και βγαινει μονο στο RC.
Παντως ουτε και εμενα μου αρεσει να σου πω την αληθεια...Περι ημιακαμπτου παντως,οντως δεν κοπαναει ουτε καν στο Rallye/GT.
Απλα στο RC ειναι ακομα πιο σφιχτος.
Ενδεικτικα,το Clio μου με τον ημιακαμπτο κοπαναει πολυ περισσοτερο παρα τις 15αρες με το 50αρι προφιλ.
Α,και ναι,ειναι σαφως πιο ρυθμισιμο σε σημειο που σου δινει την σιγουρια του ημιακαμπτου οταν στριβεις με χιλιομετρα ή εισαι χαλαρος αλλα παραλληλα οταν θες σου αφηνει αντιστοιχα περιθωρια για παιχνιδι οπως εκαναν τα παλιοτερα Peugeot με τις ραβδους στρεψης(για το RC μονον λεω). -
Εμένα με κρατάνε καλά τα μπάκετ!Και είναι πολύ άνετα σε αρκετές ώρες ταξίδι!Ακόμα και άτομα με πρόβλημα στην μέση ήταν μια χαρά!
-
Εμένα με κρατάνε καλά τα μπάκετ!Και είναι πολύ άνετα σε αρκετές ώρες ταξίδι!Ακόμα και άτομα με πρόβλημα στην μέση ήταν μια χαρά!To πολύ να μη σε ενθουσιάσουν στην πίστα με τα περιθώρια πλευρικής πρόσφυσης που θα σου δώσει ένα καλό σετ ημισλίκ και μια πιο πισταδόρικη ανάρτηση, αλλά για δρόμο πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά στον ιδανικό συνδυασμό στήριξης & άνεσης.
Τα δημοσιογραφικα ειναι πολυ πονεμενη υποθεση καθως το 80% των συγκεκριμενων 'επαγγελματιων' ειναι αστα να πανε...
Απο εκει και περα για τα test drive υπαρχει εγκυκλιος της γενικης αντιπροσωπειας(βλεπε Lion) που απαγορευει την διαθεση υπο καποιες συγκεκριμενες περιπτωσεις.Τι είδους περιπτώσεις? Του στυλ 'αν το έχει οδηγήσει δημοσιογράφος, τότε δεν...'??!!
Αν έχεις την καλοσύνη κάνε τον κόπο να παραθέσεις τι ακριβώς λέει η εγκύκλιος στην οποία αναφέρεσαι.τα δημοσιογραφικα ειναι στην κατηγορια που απαγορευεται...
Όταν λες 'δημοσιογραφικά' τι εννοείς? Θεωρείς ότι ένα αμάξι έρχεται ως test drive car στην Ελλάδα και είτε θα βαφτιστεί 'δημοσιογραφικό' και θα φύγει για σκίσιμο μέχρι τελικής πτώσεως (άρα δεν κάνει μετά να το οδηγήσει κάποιος υποψήφιος αγοραστής, γιατί θα του φανεί κουδουνίστρα...) είτε θα το προορίσουν για δοκιμή μόνο από υποψήφιους αγοραστές σε νορμάλ συνθήκες?... Ρωτάω διότι δε βλέπω το λόγο να κάνει κάποιος έναν τόσο αυστηρό διαχωρισμό εφόσον όλα τα αμάξια έχουν τις ίδιες [=εργοστασιακές] προδιαγραφές - ειδικά για εκδόσεις όπως το RC, οι οποίες κανείς δεν αισιοδοξεί ότι θα πουλήσουν σα ζεστό ψωμί οπότε και δεν έρχονται παρά ελάχιστα κομμάτια ως test drive cars.
Τέλος πάντων, δε νομίζω να έχασε ποτέ κανείς τη δουλειά του επειδή το αμάξι που πήρε να δοκιμάσει ένας υποψήφιος πελάτης κάποιος το είχε βαφτίσει 'δημοσιογραφικό'. Άλλο αυτό, άλλο το αμάξι να ήταν σε άθλια κατάσταση όταν το πήρε για δοκιμή ο πελάτης επειδή δεν πέρασε από έλεγχο, δεν αλλάχτηκε ό,τι ήταν απαραίτητο και οι μηχανικοί δεν το έφεραν στα ίσα του.
-
Υπαρχει μια ολοκληρη διαδικασια για τα αυτοκινητα τα οποια χαρακτηριζονται ως test drive και για τα δημοσιογραφικα.
Ειναι διαφορετικη για το καθενα με λεπτομερειες που ουτε εγω ο ιδιος δεν γνωριζω.
Απο εκει και περα η εγκυκλιος που ανεφερα ειναι καποιες 'οδηγιες' του τι 'ελευθεριες' εχεις...
Και τα δημοσιογραφικα δεν ειναι για τους πελατες.
Τωρα οπως γινεται παντου,τα στραβα ματια γινονται,τα test drive επισης,και απλα ευχεσαι να μην παει κατι στραβα.Σχετικα με το σχολιο περι δημοσιογραφων,αν εννοεις το τι ακριβως περιλαμβανει το 'συναφι',εκτος απο τον γνωστο σε ολους χρηματισμο(αμεροληψια μηδεν),μου εχει τυχει σκηνικο(σε αλλη εταιρια) οπου ο φιλτατος ρεπορτερ,κατα τα λεγομενα του,εκανε μια διαδρομη σχεδον 70 χιλιομετρων καθως δεν μπορουσε να σταματησει καπου για να βαλει την ρεζερβα!!!
Οποτε θεωρησε πιο λογικο να επιστρεψει το οχημα πισω με την ζαντα να κουδουνιζει στην ασφαλτο και το λαστιχο που στο τελος δεν εμεινε ουτε λινο.Περιττο να πω οτι η ζαντα πηγε για scrap...
Οσο για το θεμα του σεβασμου σε ξενη περιουσια,απλα μηδεν.Αυτο το οποιο θελω να καταληξω ειναι οτι ενα δημοσιογραφικο αυτοκινητο εχει περασει τα πανδεινα,μεταχειριση που κανενας λογικος ιδιοκτητης δεν προκειται να εκανε,οποτε για αυτον ακριβως τον λογο δεν αποτελουν και σωστο 'μοντελο' ωστε ο αγοραστης να σχηματισει αποψη για το αν οντως αυτο που οδηγαει αντιπροσωπευει ακριβως αυτο που θελει να αγορασει.
-
Ισχυει αυτό που λες για τα δημοσιογραφικά, αλλά αυτός είναι και ένας πολύ καλός λόγος να επιδιώξεις τεστ-ντραιβ με ένα τέτοιο, να δεις δλδ σε τι κατάσταση θα είναι μετά από πραγματικά άσχημη μεταχείριση και μάλιστα από την αρχή της ζωής του!
Τώρα για το RC πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε μας δίνουν τεστ-ντραιβ, εγω τουλάχιστον σκεφτόμουν πολύ σοβαρα να το αγοράσω αλλά είναι αρχή μου αμάξι που δεν έχω οδηγήσει δεν αγοράζω.- Γουρούνι στο σακί είναι ρε πστ μου?
Και δεν ισχύει μονο για την Πεζω αυτό αλλά και για πολλά άλλα μοντέλα (πχ OPC, clio RS, MX5 2.0 κ.ά. που ήθελα να τεστάρω). Εδώ άλλοι δίνουν πολύ ακριβότερα μοντέλα (πχ ΤΤ, κουπερ ς, ταπερ κ.α.). Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..Τώρα στο θέμα, έχει κανείς καμια άκρη να οδηγήσουμε κανένα ή έστω κάποιο από τα παιδιά που το πήραν να μας κάνει την καλή και να μας πάει μια βόλτα μπας και πάρουμε μια μυρωδιά τι γίνεται??
Peugeot 207 RC 2007