-
Οντως η δευτερα και η οπισθεν που για να μπει καλα πρεπει να βαλεις πρωτη και μετα αυτη
-
Και το 106 μου αλλά και το ΑΧάκι μου δεν γρατζόυναγε ποτέ όσο κάφρος και να είμουν. Η αίσθηση του επιλογέα οκ δεν είναι καλή!
Επίσης σε ορεινές διαδρομές με φουρκέτες που ειδικά στο ΑΧ χρειαζόμουν πρώτη για για ξεκολλήσει το κατέβασμα της γινόταν με την ίδια ευκολία που γινόταν και στις υπόλοιπες ταχύτητες. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
υ.γ. σα κατοχος πεζο κρους πιστευω οτι το 30-40% του προβληματος του σαζμαν στο 207 λυνεται με καλες βαλβολινες(συνηθεστερη elf trp). το εχω δει το θεμα σε πολλα 206 και 2.0-rc με ΒΕ σαζμαν.στο δικο μου δε(ΜΑ) με κουικσιφτ και καλες βαλβολινες απλα δεν υπαρχει θεμα σαζμαν το ξεχνας.
και γιατι δε το κανει αυτο η Πεζο?
λιγες κριτικες εχει δεχθει για τα κιβωτια της?
Γιατι για καθημερινη και σβελτη οδηγηση ειναι μια χαρα τα κιβωτια της.
Αν θες το κατι παραπανω οπως ο pskarm, τοτε πρεπει να βρεις λυση στομ προβλημα.
Και εξαλλου, τι να κανει η πεζω, να βαλει κουικσιφτ?Να βάλει επιτέλους ένα κιβώτιο που να μην γρατζουνάει την τρίτη στις γρήγορες αλλαγές από 2α και ψηλές στροφές, και να μην ψάχνεις την πέμπτη στα πόδια του συνοδηγού. Έλεος πια. Το RC το οδηγείς και γουστάρεις κάθε του στιγμή, αλλά ο επιλογέας πραγματικά με κουράζει.
Mαλλον μιλας για 206/207 γιατι στο 106 η τριτη δεν γρατζουναει....η 2ρα θελει απλα προσοχη....εκτος αν βαλεις πυργολεβιε και ξενιασεις!
Κάτσε να σκεφτώ
206, 207, 307, 407 και, εσχάτως, 308. Καλά είναι; -
Αν αλλάξεις την βαλβολίνη γίνεται βούτυρο...
-
Krus, ναι ρε φιλε αυτο εννοουσα προφανος και ειναι και το 307/308 αφου το ιδιο σαζμαν με τα 206/207 εχουν, απλα βαριομουνα να τα γραψω όλα!
Καλα σχεδον ολα τα αμαξια για να βαλεις οπισθεν πρεπει να βαλεις πρωτα μια αλλη ταχυτητα!
Οσο για την δευτερα...ε ναι λογικο ειναι αν θελει πρωτα πρωτη...εκτος αν εσυ ξεκινας με δευτερα!
Φανταστηκε πρωην κατοχε καθαροαιμου και νυν γαμπρε με cabrio (κοιτα να δεις που ετσι θα μπορουσα να πω και τον 30φυλο ) Πολυ περιπτωση αυτο που λες...νταξ σε ανηφορικη φουρκετα πρωτης με λιγο γκαζι και προσοχη μπαινει η πρωταρα.........και εχει καλη ασφαλτο κατω κα ιφορας και semi.......ε ρε γλεντια.....απο τις καλητερες διαδρομες με σεμι που εχω κανει με ΜΑΜΑ αναρτηση ειναι να ανεβω τον τιμφρυστο...μαζι με μερικους ανωμαλους με 106
-
Καλα σχεδον ολα τα αμαξια για να βαλεις οπισθεν πρεπει να βαλεις πρωτα μια αλλη ταχυτητα!Συγκεντρώσου...! Εκτός αν από το 'όλα τα αμάξια' έχεις εξαιρέσει π.χ. αυτά που δεν στρίβουν, αυτά που είναι κόκκινα, αυτά που έχουν οδηγό Ολυμπιακό, κλπ.!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Καλα σχεδον ολα τα αμαξια για να βαλεις οπισθεν πρεπει να βαλεις πρωτα μια αλλη ταχυτητα!
Συγκεντρώσου...! Εκτός αν από το 'όλα τα αμάξια' έχεις εξαιρέσει π.χ. αυτά που δεν στρίβουν, αυτά που είναι κόκκινα, αυτά που έχουν οδηγό Ολυμπιακό, κλπ.!
καταλαβες τωρα αυτο που ελεγα πριν για τα σασμαν?
-
-
Να φερω παραδειγματα?
Αστρα/κορσα
Φιεστα/φοκους
γμτ δεν θυμαμαι αλλα τωρα, αλλα θα θυμηθω ρε αλητες!
-
Να φερω παραδειγματα?Αστρα/κορσα
Φιεστα/φοκους
γμτ δεν θυμαμαι αλλα τωρα, αλλα θα θυμηθω ρε αλητες!
αυτα ειναι Αμερικανικα.
-
Τελικά το αρσι μαμάει ή απλά είναι καλό?Πιάνει το κουπερ ες σε αισθηση και αμεσότητα η τραβά δικό του δρόμο?Οσοι οδήγησαν ή είναι κάτοχοι ας πουν.Εδω και 3σελίδες λέμε για τον επιλογέα του μόνο.
-
Ρε παιδια μπορει καποιος να βαλει βαρος απο 207 RC και απο μινι κουπερ ες?
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν, στο 207 RC δεν μπαίνει ηλιοροφή. Η peugeot κρατά χαρακτήρα...
Καλοτάξιδο και καλόστριφτο! Είσαι σίγουρος για την ηλιοροφή-επιλογή της Lion είναι αυτό? Στη Γαλλία τουλάχιστον μπαίνει..
Οι εδώ αντιπρόσωποι (με ερώτηση σε Lion Ελλάς) μου είπαν ότι δε μπαίνει εκτός αν γίνει ειδική παραγγελία (+ 3 μήνες παράδοση και πάλι δεν ήταν σίγουροι). Και ήθελα πολύ να έχει το δικό μου μία Το RC μου ήταν όμως από τα πρώτα, ίσως τώρα να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση...
-
Περα απο την ηλιοροφή έχεις κάτι να μας πείς για το αυτοκίνητο σου?
-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Cooper S: 1130kg (κενό)
207 RC: 1250+Αύριο θα βρω και τα νούμερα από τη ζυγαριά των 4Τ.
-
Ti σου είπαν για το καύσιμο που χρειάζεται??
Καίει 95άρα? -
Μια χαρά την καίει την 95άρα.
-
120 κιλα μειον το κουπερακι,ε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Cooper S: 1130kg (κενό)
207 RC: 1250+Αύριο θα βρω και τα νούμερα από τη ζυγαριά των 4Τ.
Peugeot 207 RC 2007