-
Προσωπικά περίμενα περισσότερα από το 'Bourne Ultimatum'. Μου θύμισε περισσότερο επεισόδιο από σειρά του στυλ 'Ρrison Break' παρά κινηματογράφο και δεν είχε κάτι που να με κάνει να θέλω να το ξαναδώ, όπως π.χ. είχε το πρώτο ('The Bourne Identity') που αν και remake της ομώνυμης ταινίας του 1988 το είχα βρει εξαιρετικό για το είδος του και σε πλοκή και σε σκηνές δράσης (ειδικά το κυνηγητό με το Μίνι ήταν από τα πιο καλογυρισμένα που έχω δει μέχρι τώρα μαζί με το αντίστοιχο στο Ronin και κανα-δυο άλλα που δε μου έρχονται τώρα) και σε suspense. Τι να πω, ίσως φταίει το ότι έχω δει τόσα και τόσα έργα αυτού του στυλ που γίνει δύσκολος!...
Είδα και το 'Ματωμένο Διαμάντι' (DVD) - πολύ καλό και σκηνοθετικά, και σε σενάριο και σε ηθοποιία (ο Djimon Hounsou δίνει ρέστα, αλλά και ο DiCaprio που γενικά δεν τον πολυπάω ήταν καλός).
-
Θα συμφωνησω με τον nidosan.
Η ταινια ηταν απλα πολυ καλη. Μακραν απο τις καλυτερες ταινιες δρασης.
Αλλα περιμενα και κατι παραπανω.
Πιο πολυ απολαυσα την 1η. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Θα συμφωνησω με τον nidosan.
Η ταινια ηταν απλα πολυ καλη. Μακραν απο τις καλυτερες ταινιες δρασης.
Αλλα περιμενα και κατι παραπανω.
Πιο πολυ απολαυσα την 1η.Το Burne Supremacy και Ultimatum είναι πολύ διαφορετικά από το πρώτο,
λόγω της σχιζοφρενικής κίνησης της κάμερας.Όποιος δεν τα έχει δεί, ας τα δεί σερί γιατί αξίζει.
-
Είδα το Mr. Brooks σε δουβουδου, πολύ καλό.
-
Βourne Ultimatum απλά εξαιρετικό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βourne Ultimatum απλά εξαιρετικό -
SICKO-Μichael Moore
Τhe health care system in the US under the point of view of Michael Moore.In contrast to the French and the British and the Cuba heath care system. Banned in the US for its truth and the humiliating picture it provides to the middle class US citizen.Authentic with testimonies of true Americans.
just awesome. -
Εξεραιτικο το SickO. Να το δειτε ολοι.
**Banned in the US **
Μετα λεμε για τουρκια...
-
Πολύ καλό το Sicko,όντως
-
Εμένα η ταινία που μου έχει μείνει αν και την είδα απο σπόντα ειναι το oldboy απιστευτη ταινία με τρελλή πλοκή και στο τέλος μένεις χαζος!!!Οσοι δεν την έχουν δει αξίζει!
Α!!!και φοβερό soundtrack! -
Mα πόσο μαλάκες είναι στις διανομές ταινιων!!!
Μα είναι δυνατόν να κρατάνε μαλακίες για 2 μήνες και τους Φύλακες της Μέρας να το κράτησαν μόνο 10 μέρες?
Και ύστερα λένε οτι δεν είναι κατευθυνόμενες οι πωλήσεις εισητηρίων.
Το έχασα γτπμ... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:rant:Mα πόσο μαλάκες είναι στις διανομές ταινιων!!!
Μα είναι δυνατόν να κρατάνε μαλακίες για 2 μήνες και τους Φύλακες της Μέρας να το κράτησαν μόνο 10 μέρες?
Και ύστερα λένε οτι δεν είναι κατευθυνόμενες οι πωλήσεις εισητηρίων.
Το έχασα γτπμ...Ε δεν εχασες και τιποτα...
Ισως αν δεν τραβαει σε εισητηρια να τα αλλαζουν πιο νωρις... -
Δεν ξέρω τι έλεγε αυτό, αλλά το NIGHTWATCH (που είναι το πρώτο κομμάτι της τριλογίας) μου άρεσε.
Γι' αυτό και ήθελα να το δω και δεν είμαι ο μόνος.Όσο για το πόσα εισητήρια κόβει κάθε ταινία και αυτό σχετικό είναι.
Έχει να κάνει με το πόσες φορές παίχτηκε το τρέιλερ στα 'προσεχώς', σε πόσες αίθουσες έγινε η προβολή της (μιλάω για τα multiplex τώρα), τι ώρες παίχτηκε, αν είχαν αναρτηθεί οι σχετικές αφίσσες, πόσες ήταν αυτές και πού τις είχαν κοτσάρει στον κινηματογράφο κλπ, κλπ... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ξέρω τι έλεγε αυτό, αλλά το NIGHTWATCH (που είναι το πρώτο κομμάτι της τριλογίας) μου άρεσε.
Γι' αυτό και ήθελα να το δω και δεν είμαι ο μόνος.Καλά... ακόμη περιμένεις - 3 χρόνια μετά - να το φέρουν και να το αφήσουν νά παίζει και για πολύ καιρό? Προσωπικά έχω δει όλη την τριλογία (ας ειν' καλά το ιντερνετ) η οποία είναι πολύ καλή και ανατρεπτική!
Αν θες να την δεις ... pm
-
Πριν καμιά βδομάδα είδα τοHot Fuzz. Ξεκαρδιστική αγγλική παρωδία-περιπέτεια από τους δημιουργούς του Shaun of the Dead! Αυτό μου άρεσε περισσότερο πάντως. Χαλαρά η ταινία της χρονιάς (για τα γούστα μου βέβαια)!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Γι' αυτό και ήθελα να το δω και δεν είμαι ο μόνος.Καλά... ακόμη περιμένεις - 3 χρόνια μετά - να το φέρουν και να το αφήσουν νά παίζει και για πολύ καιρό? Προσωπικά έχω δει όλη την τριλογία (ας ειν' καλά το ιντερνετ) η οποία είναι πολύ καλή και ανατρεπτική!
Αν θες να την δεις ... pm
εχεις pm...
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Πριν καμιά βδομάδα είδα τοHot Fuzz. Ξεκαρδιστική αγγλική παρωδία-περιπέτεια από τους δημιουργούς του Shaun of the Dead! Αυτό μου άρεσε περισσότερο πάντως. Χαλαρά η ταινία της χρονιάς (για τα γούστα μου βέβαια)!+100
Πρεπει να χαν καταναλωσει πολυ εξτασι εκεινες τις ημερες!!!
Η ταινια ειναι αλλου!!
Τρελο Βρετανικο χιουμορ! -
εχει βγει ολη η τριλογια η ρωσικη?
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Πριν καμιά βδομάδα είδα τοHot Fuzz. Ξεκαρδιστική αγγλική παρωδία-περιπέτεια από τους δημιουργούς του Shaun of the Dead! Αυτό μου άρεσε περισσότερο πάντως. Χαλαρά η ταινία της χρονιάς (για τα γούστα μου βέβαια)!Απίστευτη πλάκα (όχι τόσο επιτυχημένα... κουλό όσο για παράδειγμα 'το χόρτο του Θεού' ή το 'μην το πεις ούτε του παπά', αλλά σε αυτό το ύφος)
Συγχαρητήρια για τα γούστα σου.
-
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=29531
Εχουμε και Ελληνικες παραγωγες μην το ξεχναμε. Για να δουμε πώς θα τα παμε.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]