-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ακομα να το δω αυτο...εχει βγει σε dvd?
Δε νομίζω, αδη.
μαρεσει που μου μιλας ευγενικα..
ποτε θα βγει ρε?
Kαι που να ξέρω ρε μάστορα;
-
Είδα και το 'The Departed' εχθές.. Καλό.. Matt Damon πολύ καλός, DiCaprio επίσης καλός, γενικά, πολύ καλές ερμηνείες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ταινία.. Δεν με κούρασε παρά τις 2++ ώρες διάρκειας της ενώ μου άρεσε και το τέλος, που δεν ήταν το 'αναμενόμενο'.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ακομα να το δω αυτο...εχει βγει σε dvd?
Δε νομίζω, αδη.
μαρεσει που μου μιλας ευγενικα..
ποτε θα βγει ρε?
Kαι που να ξέρω ρε μάστορα;
ωραιοι τροποι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είδα και το 'The Departed' εχθές.. Καλό.. Matt Damon πολύ καλός, DiCaprio επίσης καλός, γενικά, πολύ καλές ερμηνείες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ταινία.. Δεν με κούρασε παρά τις 2++ ώρες διάρκειας της ενώ μου άρεσε και το τέλος, που δεν ήταν το 'αναμενόμενο'.με χάλασε πολύ το τέλος ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είδα και το 'The Departed' εχθές.. Καλό.. Matt Damon πολύ καλός, DiCaprio επίσης καλός, γενικά, πολύ καλές ερμηνείες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ταινία.. Δεν με κούρασε παρά τις 2++ ώρες διάρκειας της ενώ μου άρεσε και το τέλος, που δεν ήταν το 'αναμενόμενο'.Ο Matt Damon έπρεπε να είχε απαγχονιστεί σε κεντρική πλατεία του Hollywood, μετά από αυτήν 'ερμηνεία' του, κατά την άποψή μου.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα και το 'The Departed' εχθές.. Καλό.. Matt Damon πολύ καλός, DiCaprio επίσης καλός, γενικά, πολύ καλές ερμηνείες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ταινία.. Δεν με κούρασε παρά τις 2++ ώρες διάρκειας της ενώ μου άρεσε και το τέλος, που δεν ήταν το 'αναμενόμενο'.
Ο Matt Damon έπρεπε να είχε απαγχονιστεί σε κεντρική πλατεία του Hollywood, μετά από αυτήν 'ερμηνεία' του, κατά την άποψή μου.
Εσύ πρέπει να απαγχονιστείς αλλά δεν το κάνουμε θέμα. (άδη συμφωνείς ε?)
Γιατί ρε δεν σου άρεσε ο Matt? Μια χαρά τον έπαιζε τον φλώρο..
-
συμφωνω κιντ αλλα και ο ντειμον δε παλευεται γενικως...
χι ιζ παθετικ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο Matt Damon έπρεπε να είχε απαγχονιστεί σε κεντρική πλατεία του Hollywood, μετά από αυτήν 'ερμηνεία' του, κατά την άποψή μου.
Εσύ πρέπει να απαγχονιστείς αλλά δεν το κάνουμε θέμα. (άδη συμφωνείς ε?)
Γιατί ρε δεν σου άρεσε ο Matt? Μια χαρά τον έπαιζε τον φλώρο..
Ξέρεις εσύ από αυτά.
-
Και συ ρε παλικαρι δεν προτιμησες το original 'Infernal Affairs' παρα ειδες το βλαχοαμερικανικο κακεκτυπο?
-
To Ηοstel 2 το έχει δει κανείς;
Εντυπώσεις;
Θα ξαναφάω κρέας εάν το δω;
από τα trailer δείχνει αποκρουστικό...(δεν έχω δει το 1)
-
Θα έλεγα να μην το δείς.Είχα δει το πρώτο κ το μετάνοιωσα, κ απότι λένε το δεύτερο είναι ακόμα χειρότερο.Κτ τέτοιες ταινίες δν βρίσκω τι λόγο ύπαρξης έχουν.Είναι σα να συναγωνίζονται για το ποιός θα δείξει την πιο νοσηρή και βίαιη σκηνή
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Transformers:2μισι ωρες αποδραση σε αλλους κοσμους και σε αλλες εποχες για οσους τα προλαβαμε και τα ζησαμε
Καλοδουλεμενο και σφιχτοδεμενο σεναριο,εξυπνοι διαλογοι και χιουμορ(καπου καπου αμερικανιζε λιγο βεβαια),γρηγορη εξελιξη που δε σε κανει να βαριεσαι,απιστευτη δραση,εκπληκτικη παραγωγη.
Με χαλασαν λιγο κατι ανακριβειες,η διαχυτη αμερικανια(με εξαιρεση το solstice ) αλλα γενικα τα σπαει η ταινια
Εχει οτι μπορει να θελει κανεις:Αμαξια,ωραια γκομενακια,εκρηξεις και ΜΕΓΑΛΑ ΡΟΜΠΟΤ
τι Die Hard και μαμακιες...Για να κανει τετοια ζημια ο Μακλεην θελει 10 χρονια
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ η ταινία!!! Την είδα χθες και για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να είναι τόσο εντυπωσιακή...Είναι απίστευτο τί μπορούν να γυρίσουν οι τύποι...!! Τρομερά ηχητικά και κυρίως οπτικά εφε, πολύ καλή μουσική, καλό σενάριο κι αρκετό γέλιο...!
Μπροστά στα ρομποτ αυτά, κατι Terminator, κάτι ΚΙΤ κλπ, μοιάζουν κουνούπια..!!!
-
Ωραία η ταινία αλλά μην το παρακάνουμε!!! Την ευχαριστιέσαι και βγάζει και αβίαστο γέλιο...αλλά μέχρι εκει!!!...
-
Γιατι ρε Kouk μου το χαλάς, αφου ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ λεμεεε!!!
(Optimus Prime tranforming)
(Kid watching) - It' s a robot...a superadvanced robot....!! It' s propably Japanese..!!!
-
η αληθεια ειναι οτι στον τομεα των fx ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει και διχως τυμπανοκρουσιες οπως π.χ στο Matrix.Βγαινοντας απο το multiplex,κοιταγα τα παρκαρισμενα αμαξια κι ελεγα 'δε μπορει θα μεταμορφωθουν'
Απιστευτος φωτορεαλισμος και δεν υπαρχει κατι που να φαινεται ψευτικο/μη πιστευτο και να προσβαλλει την 'οπτικη' σου.Τα CGI μοντελα ειναι απλα τελεια(ειδικα στη μεγαλη οθονη)
Γενικοτερα ειναι το 'απολυτο' Blockbuster:Απλο και κατανοητο,εντυπωσιακο,και διασκεδαστικο.Παιρνεις την παρεα,μεγαλη κοκα κολα και ποπ κορν και περνας 2μισι απο τις καλυτερες ωρες του καλοκαιριου σου!
-
Η αγαπημένη μου σειρά έγινε ταινία (και τι ταινία!!!) Σας ευχαριστώ εκεί στο Χόλιγουντ!
ΟΛΑ τα λεφτά ο Όπτιμους να δίνει εντολές!
-
έχει δει κανείς το «άγνωστοι» ...ένα ψυχολογικό θρίλερ με 5 άτομα που βρίσκονται σε ένα δωμάτιο χωρίς να ξέρουν ή να θυμούνται πώς βρέθηκαν εκεί;
το ακούω που το διαφημίζουν στο ράδιο και ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To Ηοstel 2 το έχει δει κανείς;Εντυπώσεις;
Θα ξαναφάω κρέας εάν το δω;
από τα trailer δείχνει αποκρουστικό...(δεν έχω δει το 1)
Α εδω ειμαστε.... Να δεις οπωσδηποτε το 1 πρωτα...αν εχεις δει το saw δε θα αηδιασεις και τοσο...απλα εχει μερικες σκηνες που ειναι πολυ πιο αποκρουστικες κι απ το saw..Τεσπα,εμενα μ αρεσε..το 2 δεν το χω δει.Εχει βγει;
-
Να μου λείπει...
Ναι βγήκε το 2...
Μερικά στοιχεία για το US Box office και τις εισπράξεις κάποιων ταινιών:
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To Ηοstel 2 το έχει δει κανείς;Εντυπώσεις;
Το ειδα. Πιστευω το ψιλοχεσανε...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]