-
Σήμερα στον Αlpha στις 21.00
-
Ετεροχρονισμένο ποστ.
Τη Τετάρτη το βράδυ στο star είχε τη ταινία 'Ο στρατιώτης του μέλλοντος'.
Άντεξα και είδα 20' περίπου.
Συμπέρασμα. 'Ο παγκόσμιος στρατιώτης'* άξιζε Oscar.*Σημείο αναφοράς αυτή η ταινία για εμένα. Η πρώτη ταινία που στεναχωρήθηκα για το εισιτήριο που πλήρωσα στον κινηματογράφο.
-
Χτες βράδυ σε θερινό :
'Hors de prix' - Κορίτσι για σπίτι
Μια ανάλαφρη ταινιούλα που βλέπεται ευχάριστα για να περάσεις 'άκοπα' 2 ώρες...Καλή για το είδος της (το είδος αυτό προσωπικά το χαρακτηρίζω 'Pretty woman' καθώς την ταινία αυτή τη θεωρώ και αντιπροσωπευτική αλλά και καλή για τους στόχους της ), ούτε πόντο παραπάνω όμως (πιο κάτω δηλ. από την προσωπική μου λυδία λίθο του είδους ->'Pretty woman')...Χαλαρά την προτείνω : δεν θα κλάψεις το εισητήριο και μπορεί να καλύψει μεγάλη βεντάλια από γούστα χωρίς διαμαρτυρίες (τουλάχιστον έντονες )..Με 2 λόγια είτε τα΄χεις με κάνα χαζογκομενάκι είτε με καμιά κουλτουριάρα μάλλον είσαι καλυμμένος...(αντεδείκνυται μόνο για το είδος Simone de Beauvoir ή Rosa Luxembourg )
Παίζουν οι Audrey Tautou (απλά καλή) και ο Gad Elmaleh (Μαροκινός, αρκετά καλός)...Σκηνοθέτης ο Pierre Salvadori...
Συγκρίσεις με το 'Breakfast at Tiffany's' μπορούν να γίνουν μεν αλλά η Tautou απέχει πολύ από τη συνονόματη Audrey Hepburn -
Σήμερα στη ΝΕΤ στις 23:00΄ 'Ο Σολίστας'.
Ρεσιτάλ Ρας. -
Εχει και baywatch.
Ρεσιταλ trash. -
Παιδια θελω να δω το 'Die Hard 4, αξιζει ?
Ειναι τοσο καλο με το πρωτο και δευτερο ? -
TRANSFORMERS RULE!!!
πολυ καλο..2 ωρες ειναι, φοβερα γραφικα, μια τεραστια σε διαρκεια μαχη στο τελος...
γενικα λεει..
-
Πού το είδες ρε συ;
-
ελα ντε...για αλλο πηγαινα και αλλο ειδα..
στερ..κατα λαθος ειχα δει το προγραμμα το σαββατο και ειχε μεσα ηδη τρανσφορμερς αλλα νομιζα οτι ηταν καμια λαλακια του in.gr
και ομως η ημερομηνια που ειχαν ανακοινωσει στην αρχη δηλαδη στις 8 ισχυε..
το διαφημιστικο λεει ακομα για 12..δε ξερω τι παιζει..παντως χθες το ειδα..
-
Η πρεμιέρα στις 12 ήξερα ότι ήταν πάντως.
-
οχι..στην αρχη ηταν σιγουρα για τις 8, βγαλανε διαφημιση για 12 και ολως τυχαιως χθες παω και ειχε προβολη..
αξιζει τον κοπο παντως..
υγ, θελω μαυρη μαστανγκ με μαυρες ζαντες τωρα...
-
το die hard4 αρκετα προς το πολλη καλο!!ειχε βεβαια κανα δυο κροταλιες αλλα γενικα καλο!!
-
Μόλις είδα το blood diamond.. Πολύ πολύ καλό. Ο DiCaprio ήταν πολύ καλός κι έχω την εντύπωση ότι διαρκώς βελτιώνεται.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μόλις είδα το blood diamond.. Πολύ πολύ καλό. Ο DiCaprio ήταν πολύ καλός κι έχω την εντύπωση ότι διαρκώς βελτιώνεται.+1 για τον Ντι Κάπριο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
TRANSFORMERS RULE!!!πολυ καλο..2 ωρες ειναι, φοβερα γραφικα, μια τεραστια σε διαρκεια μαχη στο τελος...
γενικα λεει..
+1
-
Transformers:
2μισι ωρες αποδραση σε αλλους κοσμους και σε αλλες εποχες για οσους τα προλαβαμε και τα ζησαμε
Καλοδουλεμενο και σφιχτοδεμενο σεναριο,εξυπνοι διαλογοι και χιουμορ(καπου καπου αμερικανιζε λιγο βεβαια),γρηγορη εξελιξη που δε σε κανει να βαριεσαι,απιστευτη δραση,εκπληκτικη παραγωγη.
Με χαλασαν λιγο κατι ανακριβειες,η διαχυτη αμερικανια(με εξαιρεση το solstice ) αλλα γενικα τα σπαει η ταινια
Εχει οτι μπορει να θελει κανεις:Αμαξια,ωραια γκομενακια,εκρηξεις και ΜΕΓΑΛΑ ΡΟΜΠΟΤ
τι Die Hard και μαμακιες...Για να κανει τετοια ζημια ο Μακλεην θελει 10 χρονια
-
Eίδα τις 'Ζωές των άλλων' σήμερα στο θερινό σινεμά (ναι το ξέρω ότι είναι παλιά ταινία, είμαστε χωριό εδώ). Πολύ καλό, άξιζε σε μεγάλο βαθμό τα καλά λόγια που είχαν ακουστεί γι' αυτό. Βέβαια διέκρινα μια υπερ του δέοντος 'αγιοποίηση' ενός εκ των πρωταγωνιστών (και αυτού που αντιπροσώπευε).
-
ακομα να το δω αυτο...εχει βγει σε dvd?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ακομα να το δω αυτο...εχει βγει σε dvd?Δε νομίζω, αδη.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ακομα να το δω αυτο...εχει βγει σε dvd?
Δε νομίζω, αδη.
μαρεσει που μου μιλας ευγενικα..
ποτε θα βγει ρε?
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]