-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
To I am Legend είναι μια πάρα πολύ καλή ταινία μέχρι λίγο πριν το τέλος. Μετά μάλλον βαρέθηκε ο σκηνοθέτης και παρουσίασε σε ένα τέταρτο τα πάντα με το όποιο αναμενώμενο άγχος μήπως δε προλάβει να δείξει κάτι.thanks to drdino, το είδα κι εγώ. Δυστυχώς ήταν άθλια (και δεν αναφέρομαι στην ποιότητα της εικόνας).
Όπως κάθε ταινία τρόμου, ήταν ένα πανηγυράκι τεχνοφοβίας και πουριτανισμού
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
To I am Legend είναι μια πάρα πολύ καλή ταινία μέχρι λίγο πριν το τέλος. Μετά μάλλον βαρέθηκε ο σκηνοθέτης και παρουσίασε σε ένα τέταρτο τα πάντα με το όποιο αναμενώμενο άγχος μήπως δε προλάβει να δείξει κάτι.
thanks to drdino, το είδα κι εγώ. Δυστυχώς ήταν άθλια (και δεν αναφέρομαι στην ποιότητα της εικόνας).
κάποιος μου είπε ότι στο τέλος έχει σχέση με ζόμπι ?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
To I am Legend είναι μια πάρα πολύ καλή ταινία μέχρι λίγο πριν το τέλος. Μετά μάλλον βαρέθηκε ο σκηνοθέτης και παρουσίασε σε ένα τέταρτο τα πάντα με το όποιο αναμενώμενο άγχος μήπως δε προλάβει να δείξει κάτι.
thanks to drdino, το είδα κι εγώ. Δυστυχώς ήταν άθλια (και δεν αναφέρομαι στην ποιότητα της εικόνας).
Θύμιζει 'Resident Evil' σε αρκετές φάσεις είναι η αλήθεια.
Περίμενα πιο καλοδουλεμένο σενάριο. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Θύμιζει 'Resident Evil' σε αρκετές φάσεις είναι η αλήθεια.
Περίμενα πιο καλοδουλεμένο σενάριο.Αυτό το καινούριο American Gangster το έχει δει κανείς;
Φαίνεται ενδιαφέρον...Ντένζελ Γουοσιγκτον, Ράσελ Κρόου κτλ κτλ
Πολυ καλο και θελω να παω να το δω!
Ειδα το Golden Compas.... Και μου αρεσε.
Αν και ψιλο-παραμυθακι, ηταν πολυ ωραιο!Ειδα και το I am the legend...
Κατι σαν το Resident Evil, χωρις την Mila Jovovic.
Αρκετη δραση, αρκετα ζομπι (;;;) τρελη Αμερικανικη προπαγανδα, τρελη διαφυμιση της Αμερικης και τρελη διαφυμιση της Ford USA....
Αλλα μου αρεσε -
To i am legend πρέπει να είναι μεταφορά του βιβλίου του richard matheson.
Μία λεπτομέρεια: η ταινία αναφέρει ότι ο πρωταγωνιστής είναι επιστήμονας; Γιατί στο βιβλίο αναφέρεται σαν να μαθαίνει ιατρική - βιολογία, διαβαζοντας επιστημονικά συγγράματα. -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
To i am legend πρέπει να είναι μεταφορά του βιβλίου του richard matheson.
Μία λεπτομέρεια: η ταινία αναφέρει ότι ο πρωταγωνιστής είναι επιστήμονας; Γιατί στο βιβλίο αναφέρεται σαν να μαθαίνει ιατρική - βιολογία, διαβαζοντας επιστημονικά συγγράματα.Είναι όντως μεταφορά του βιβλίου του Matheson (η τρίτη στη σειρά). Παρ' όλα αυτά, ελάχιστη σχέση έχει με τον 'Ζωντανό θρύλο', όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά το βιβλίο. Μάλιστα, η φράση 'I am legend' έχει πλήρη εξήγηση στο βιβλίο, ενώ στην ταινία η εξήγηση είναι κουκουρούκου μανταλάκια
-
στη ταινια ειναι αξ/κος του στρατου που ξεμεινε πισω...και υπονοει καποια συνδεση με το φαρμακο αλλα δε το πιασα ακριβως...
νομιζω οτι η ταινια μια χαρα βλεπεται και δε παρουσιαζεται κανενας υπερηρωας...
-
το National Treasure: Book of Secrets του Νίκολας Κέϊτζ τι λέει;
-
Υπερπατάτα για τα δικά μου γούστα πάντα
-
αν το επιβεβαιώσει και ο charmak θα την αποφύγω.
-
ειναι και η diane μεσα νομιζω...
αρα φοβερο!
-
To ορφανοτροφείο
Να πάτε να το δείτε πάρα πολύ καλή ταινία -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To ορφανοτροφείο
Να πάτε να το δείτε πάρα πολύ καλή ταινίαειναι λιγο 'δυσκολο' βεβαια..
-
Όσοι δεν καταλάβατε τον λαβύρινθο του Πάνα μην πάτε να το δείτε. Είναι πιο απλό αλλά και πάλι δύσκολο
-
American Gangster....πολυ καλη!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
American Gangster....πολυ καλη!Αφού το λές ρε φιλάρα...θα την δώ......
-
Θα περιμένω να βγει σε dvd, ωραίο και χρυσό το σινεμά, αλλά οχι και 9.00 ευρώ για μια ταινία... νισάφι πια!
-
πιο σινεμά και dvd...
ας ειν' καλά...ΧΧΧΧΧΧΧΧ....
-
007
Ψάξε αυτό που έχει ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους. Πολύ καλή εικόνα, καλή μετάφραση. I_Am_Legend(2007)_DVDSCR_GreekSubtitlesTυ mate οντως πολυ καλη εικονα
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]