-
Eγώ είδα το αριθμός 23... Αρκετά καλό, αλλά ήθελα λίγο καλύτερο τέλος...
-
Είδα το My Blueberry Nights.
Μόλις το δω 2η φορά θα πω τη γνώμη μου...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στις ταινίες δεν ακούς ποτέ την γνώμη των κριτικών.-
Διαφωνω, δεν είναι τόσο απόλυτο το θέμα.
+1
Συμφωνώ με το γιατρό!Ακούω την γνωμη των κριτικών και πάω και βλέπω αυτό που δεν τους αρέσει.
Ο ένας χειρότερος από τον άλλο είναι!Σιγά ρε σεις υπεράνω!
Αν σας πουν ότι το american pie VII είναι μαλακία, πηγαίνετε να το δείτε. Ή ότι το El Greco είναι μια μέτρια ταινία - μη τους πιστέψετε. Επίσης δεν ισχύει ότι ο Ρατατούης είναι πολύ καλός.
Πάτε να δείτε το number 23 που του βάλαν τγία και πείτε ότι είναι ταινιάρα. -
Εμένα το 23 μου άρεσε πολύ πάντως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα το 23 μου άρεσε πολύ πάντως.βάλτε και τον drdino μαζί με τους κριτικούς
-
Δεν το πιασα (είναι και αργά).
-
στο ότι δεν πηγαίνουμε να δούμε ότι προτείνουν οι κριτικοί (και ο drdino)
αστείο ήταν, με ολίγο από σαρκασμό (ναι, δεν άντεξα! )χαλαρά απ τις χειρότερες ταινίες που χω δει το n23
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εμένα το 23 μου άρεσε πολύ πάντως.
βάλτε και τον drdino μαζί με τους κριτικούς
Κι εμένα μου άρεσε πολύ
Και το American Gangster επίσης -
ε τότε έχω πολύ εκλεπτυσμένο γούστο!
(σοβαρά μιλάτε; ) -
Tι δεν σου άρεσε ακριβώς στο 23;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι δεν σου άρεσε ακριβώς στο 23;είχα γράψει κάπου κριτική όταν το είδα
Απαίσια σκηνοθείσα, μη πειστική. Σενάριο άστα βράστα, για γέλια. Ερμηνείες γιούχου (δλδ ο carey ήταν για γέλια σε κάτι φάσεις).
Φυσικά μη περιμένεις εμπεριστατωμενη κριτική τέτοια ώρα και τέτοια μέρα. Εγώ υπέφερα αρκετά μέχρι να τελειώσει η ταινία, πάντως. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
είχα γράψει κάπου κριτική όταν το είδα
Απαίσια σκηνοθείσα, μη πειστική. Σενάριο άστα βράστα, για γέλια.
Φυσικά μη περιμένεις εμπεριστατωμενη κριτική τέτοια ώρα και τέτοια μέρα. Εγώ υπέφερα αρκετά μέχρι να τελειώσει η ταινία, πάντως.Μάλλον εσένα πρέπει να βάλλουμε μαζί με τους κριτικούς και όχι τον drdino!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Φυσικά μη περιμένεις εμπεριστατωμενη κριτική τέτοια ώρα και τέτοια μέρα. Εγώ υπέφερα αρκετά μέχρι να τελειώσει η ταινία, πάντως.Μάλλον εσένα πρέπει να βάλλουμε μαζί με τους κριτικούς και όχι τον drdino!
έτσι είμαστε εμείς η ελίτ
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
+1
έτσι όπως διάβαζα τα ποστ και στο τελευταίο με την κριτική του για το 23 αυτό μου ρθε στο μυαλό...
charmak = ο τρανταφυλλίδης του φόρουμ
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Εσενα τι ακριβως σου αρεσε , σε αυτη την ταινια
-
Ρώτησα πρώτος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρώτησα πρώτος.Σωστος χαλια, απαραδεκτη,σε ορισμενα σημεια θυμιζει πολυ κακη απομιμηση του MEMENTO.
-
ηταν λιγο μαπα...δυστυχως θα παω με τον ψυχιατρο on that one...
-
Σημερα λεω να παω να δω ειτε το ορφανοτροφειο,ειτε το balls of fury,αναλογως της διαθεσης.....
Μαλλον για το θριλερακι μας βλεπω παντως....
-
Μην υποτιματε τη γνωμη των κριτικων. Μπορει εν τελει να ειναι μια ακομα αποψη για μια ταινια αλλα η διαφορα αυτης της αποψης απο την αποψη καποιου απλου θεατη ή εστω θεατη που ειναι πορωμενος με τον κινηματογραφο εγκειται στο γεγονος οτι ειναι πιο professional. Δεν γινεσαι ετσι απλα κριτικος αμα το αποφασισεις μια μερα πχ...ειναι κανονικη σχολη και μαλιστα γνωριζω 2 ατομα στο UK το οποιο το σπουδαζουν.
Με αλλα λογια η αποψη τους ειναι πιο εμπεριστατωμενη και με αναλυση εις βαθος παρα μια απλη επιφανειακη αναλυση απο τον καθενα μας που περιοριζεται στο αν μας αρεσε ή οχι. Και για να καταλαβετε τι ενοοω καλυτερα, παρτε 20 κριτικους μεσα σε ενα δωματιο βλεπωντας μια ταινια και 20 απλους random θεατες σε αλλο δωματιο να δουν την ιδια ταινια και μολις τελειωσει να την βαθμολογησουν εξισου. Θα παρατηρησετε οτι η random ομαδα θα δωσει ο καθενας και μια εντελως random βαθμολογια πχ απο 1-10 ενω οι κριτικοι θα περιοριστουν σε ενα συγκεκριμενο τμημα πχ απο 6-8. Ασε που αν θελεις να ρωτησεις και για την ταινια λογικα θα πας να ρωτησεις τους κριτικους...
Ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]