-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μακραν καλυτερο απ'το green street
καλό είναι αυτό;
Το football factory το χα δει και μ' αρεσε. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειδα χθες το Beowulf σε 3D.....Μου αρεσε παρα πολυ η εμπειρια!!!
Δειτε το σε 3D,αξιζει ΙΜΗΟ......
Το μονο «αρνητικο» ηταν οτι κουραστηκαν τα ματια μου λιγακι,παντως ηταν εξαιρετικη η αισθηση.....
Με πήγε ο γιός μου σινεμά σήμερα!
Beowulf. Είχα πάνω από 20 χρόνια να δω 3D. Είναι απίστευτο! Αλλά η ταινία αξίζει μόνο για το τεχνικό της μέρος. Όλα τα άλλα...σούπα!
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
καλό είναι αυτό;
Το football factory το χα δει και μ' αρεσε.οχι τοσο καλο οσο το football factory
μετριο θα το ελεγα, απορω γιατι εκανε περισσοτερο ντορο απ'το football factory -
Bagus
koukπείτε μου ότι είστε και ΑΕΚ....
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Bagus
koukπείτε μου ότι είστε και ΑΕΚ....
-
[quote='og2002gr']Shoot 'em Up: απολαυστικη μες στην υπερβολη της ταινια, με 'κακο' Κλαιν Οουεν και 'καυτη' Μονικα!
Μην το χασετε! Θα το χειροκροτησετε και εσεις στο τελος!Όντως, σε κάτι σκηνές γέλαγε όλη η αίθουσα. Ειδικά εκεί που βούτηξαν από το αεροπλάνο. Ούτε στο Quake τόσα shots. Πάντως φυλάξτε τα λεφτά σας και κατεβάστε την καλύτερα. Φυλάξτε τα για το hitman .
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
καλό είναι αυτό;
Το football factory το χα δει και μ' αρεσε.οχι τοσο καλο οσο το football factory
μετριο θα το ελεγα, απορω γιατι εκανε περισσοτερο ντορο απ'το football factoryγιατι ειχε πρωταγωνιστη τον ελαηζα γουντς του χαρρυ ποττερ κ πιασαρικο τιτλο.για μενα ειναι μουφα και το σεναριο παει κλασσικοα στο πασε μελοδραματικο και ξεφευγει απο το θεμα που ειναι ο χουλιγκανισμος,ο αδερφος του κουνιαδου που ειχε σκοτωσει τον γιο του αλλου και μπλαμπλα μπλα κλασσικες αμερικανιες,ενω το φουτμπολ φακτορυ ειναι και ευθυ και εχει πλακα και ειναι ρεαλιστικο προσεγγιζοντας και αλλα κοινωνικα προβλημαρα οπως το ρατσισμο
το φουτμπολ φακτορυ οχι μονο ειναι πολυ καλο αλλα ειναι και σχεδον ντοκυμαντεριστικο,ειναι μεταφορα απο ενα γνωστο βιβλιο που μιλουσε για χουλιγκανισμο και εμπορευματοποιηση του ποδοσφαιρου
και φυσικα επειδη πρωτα βγηκε το φουτμπολ φακτορυ και το γρκιν στρητ χουλιγκανς ειναι απλα μια αντιγραφη στο πιο εμπορικο και στο χαζομερικανικο -
Το πιο καφρίλα έργο σχετικά με τον χουλιγκανισμό ειναι το ID, όσοι το έχουν δει ξέρουν
-
Μόλις είδα στο filmnet το 'ΑΡΩΜΑ: Η ιστορία ενός δολοφόνου'.
Ήθελα να ξερα αυτός ο Ζαν Μπαφίστ, τι ναρκωτικό τους πότισε να μας δώσει και μας να φτιαχτούμε... -
Πηγα και ειδα το Hitman σημερα....
ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ
Πολυ καλη προσπαθεια μεταφορας δεν το περιμενα
Θα επιμεινω ομως οτι ο η επιλογη του ηθοποιου δεν πολυταιριαζε οχι λογω υποκριτικων ικανοτητων αλλα πιο πολυ λογω εμφανισης. Χωρις αυστηρα κριτηρια ομως ηταν οκ
Απο υποθεση δεν χρειαζεται να πω πολλα απλα μια λεξη...Hitman
Α, και ωραια σκηνοθεσια.Υ.Γ. Η ρωσιδα ολα τα λεφτα
-
ειδα το captivity...
πολυ μετριο.. πλην elisha cuthbert
-
Death Proof
E και;
Μερικες ταινιες δεν τις καταλαβαινω.. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Death Proof
E και;
Μερικες ταινιες δεν τις καταλαβαινω..Διαφωνώ..
Ταινιάρα για μένα!
-
Mολις ειδα ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ μεγαλη μαλακια , το μονο που παρεπεμπε σε Γουντυ Αλλεν ηταν οι αναφορες του στην αρχαια Ελ/κη τραγωδια κ στα Ελ/κα νησια , .
-
Ειδα το Restless που ναι σε τιγρης και δρακος φαση
αν εξαιρεσεις την εξαιρετικη φωτογραφια(νομιζεις πως εισαι σε εκθεση οθονων plasma) δε μου αρεσε πολυ.γραμμικο και προβλεψιμο.Αλλα αν μολις πηρατε νεα lcd 22αρα χαλαρα προτεινεται
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Mολις ειδα ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ μεγαλη μαλακια , το μονο που παρεπεμπε σε Γουντυ Αλλεν ηταν οι αναφορες του στην αρχαια Ελ/κη τραγωδια κ στα Ελ/κα νησια , .Μεγάλη μαλακία δεν θα το έλεγα, αλλά εντάξει, γούστα είναι αυτά. Εγώ πάντως συνέχει 'έβλεπα' τον Γούντι στην ταινία.
Μάλλον το αντίστροφο του matchpoint...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάλλον το αντίστροφο του matchpoint...
Για βοήθα με λίγο. Τι σημαίνει αυτό;
-
Εεε, spoiler alert...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]