Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-MAVERICK KAI ΣΚΟΥΡΙΕΣ
    1. Home
    2. Εκτός Δρόμου
    3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-MAVERICK KAI ΣΚΟΥΡΙΕΣ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 3 / 7
    Εκτός Δρόμου
    35
    138
    852
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dmh last edited by

Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε τέτοια προβλήματα.
      Τελκά το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνον στην Ελλάδα.
      Μήπως λένε κάτι αυτές οι ανακλήσεις;
      Μπορεί να μας θεωρείται τρελούς δεν πειράζει αλλά ρίχτε μια ματιά του τί συμβαίνει γύρω σας.
      Τα πράγματα δεν είναι όπως θέλουν να τα δείχνουν ρόδινα.
      Μήπως όλα αυτά κάποιους τους ενοχλούν ; Γιατί άραγε ;
      Μήπως πρέπει να αγοράζουμε χρέπια και να μην μιλάμε ;
      Δημοκρατία δεν έχουμε ;
      Θα αγόραζε κάποιος τέτοιο αυτοκίνητο αν γνώριζε το πρόβλημα ;
      Α!!!!!!!!! και να μην ξεχνιόμαστε γιατί μόνον στην σκουριά αναφερόμαστε
      Πίσω απο την σκουριά το χάος
      Τί σημαίνει αυτό θα το δείτε, θα το ακούσετε, θα το διαβάσετε με τον καιρό.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        papagn last edited by

Αυτό δεν είναι σκουριά.
        'Είναι αντίδραση του κράματος των μετάλλων' λέει η Ford.
        Δηλαδή σκουριά. :lol: :lol:

Από το Fiesta.
        http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-181926

Κι από το Μάβερίκ μου.Από το εσωτερικό.
        ΠΕΝΤΑΛ
        http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-180619
        [/img]

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΑΜΠΛΩ.

http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-180617

ΚΑΘΙΣΜΑ
        http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-180618

• R
          ratanplan last edited by

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι τελευταιες photos είναι απο αμαξι που αγοράστηκε έτσι? Η εγινε στην πορεία? Και αν εγινε στα 2-3 χρόνια ας πούμε, μηπως αυτος ο άνθρωπος έμενε σε κανενα νησι ή παραθαλάσια τελος πάντων ή σε βουνο με τρελό χιόνι που ρίχνουν αλατια κλπ? Οχι οτι το θεωρώ φυσιολογικό...αλλα εξηγήται....αν τπτ απο τα παραπάνω δεν ισχύει....πως διαολο έγινε?

• D
            dmh last edited by

Tο αυτοκίνητο του φίλου PAPAGN δεν έγινε έτσι αλλά το αγόρασε καινούριο έτσι. Ετσι το παρέλαβε. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και το δικό μου αυτοκίνητο αλλά ακινητοποιημένο στους τρείς πρώτους μήνες αγοράς
            Πού να ξέρεις όταν το έπαιρνες να το κοίταγες και απο κάτω.
            Το κάνει κανένας;
            Και δεν είναι και τα μοναδικά υπάρχουν πολλά αρκεί να ψάξεις.

• P
              papagn last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
              ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι τελευταιες photos είναι απο αμαξι που αγοράστηκε έτσι? Η εγινε στην πορεία? Και αν εγινε στα 2-3 χρόνια ας πούμε, μηπως αυτος ο άνθρωπος έμενε σε κανενα νησι ή παραθαλάσια τελος πάντων ή σε βουνο με τρελό χιόνι που ρίχνουν αλατια κλπ? Οχι οτι το θεωρώ φυσιολογικό...αλλα εξηγήται....αν τπτ απο τα παραπάνω δεν ισχύει....πως διαολο έγινε?

Rataplan με έκοψες πάνω που κατέβαζα φωτό.(Είναι και δύσκολη η διαδικασία...) Είναι περίπου 3:00 έχω πάρει 3 Lexotanil αλλά δεν με πιάνει ύπνος μ αυτούς που μπλέξαμε.

Αλλωστε αυτό που βλέπεις δεν είναι σκουριά

Η πρώτη είναι από το Fiesta. Λίγες ημέρες το είχε ο άνθρωπος.

Οι άλλες είναι από το δικό μου.Από τα πεντάλ, στήριγμα ταμπλώ,κάθισμα κλπ. Τι αλάτια και νησιά μου λες? Και των άλλων έτσι είναι και είμαστε όλοι από Αθήνα. Α, όχι. Ο ένας είναι νησιώτης! Αυτός με το ξαναβαμμένο καπώ. Από Πειραιά. Αυτός κι αν τα χει πάρει. Δεν μπαίνει στο ίντερνετ.

Κάτσε. Θα κατεβάσω κι άλλες.

Ετσι αύριο πρωί πρωί, μετά την εκκλησία πέφτουμε όλοι κάτω από τα αμάξια, κάτω από το ταμπλώ-κονσόλες, ρίχνουμε κάτω και ψάχνουμε τα μεταλλικά μέρη στα καθίσματα, στα πεντάλ και γενικά όπου υπάρχει μέταλλο.

Από κάτω από τ αμάξι δεν το συζητώ. Οπωσδήποτε!!!!

• R
                ratanplan last edited by

Ο χρήστης dmh έγραψε:
                Tο αυτοκίνητο του φίλου PAPAGN δεν έγινε έτσι αλλά το αγόρασε καινούριο έτσι. Ετσι το παρέλαβε. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και το δικό μου αυτοκίνητο αλλά ακινητοποιημένο στους τρείς πρώτους μήνες αγοράς
                Το κάνει κανένας;

Δεν καταλαβα ότι ήταν το αμάξι του PAPAGN, ξέρω πολύ καλα την ιστορία του μέσω αυτου του φόρουμ.

Ετσι όπως τα βλέπω PAPAGN, ακομα και σκουριασμένο να μην είναι απο κάτω κάποιο Maverick, οι ιδιοκτήτες μάλλον πρέπει να πάνε σε φαναρτζη να το γδύσουν να δουν τι παίζει παραμέσα....

• D
                  dmh last edited by

Πού να δείς και το δικό μου μέσα και έξω όλο διακόσμηση.
                  Κρίμα την χαρά που πήρα όταν το αγόρασα ένιωθα και κάποιος ο Μ...........με περικεφαλαία.

• P
                    papagn last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:

Το κάνει κανένας;

Δεν καταλαβα ότι ήταν το αμάξι του PAPAGN, ξέρω πολύ καλα την ιστορία του μέσω αυτου του φόρουμ.

Ετσι όπως τα βλέπω PAPAGN, ακομα και σκουριασμένο να μην είναι απο κάτω κάποιο Maverick, οι ιδιοκτήτες μάλλον πρέπει να πάνε σε φαναρτζη να το γδύσουν να δουν τι παίζει παραμέσα....

Δεν χρειάζεται. Οσοι αγόρασαν 2004, 2005 ας δούνε από κάτω γιατί από τότε που έγινε γνωστό (αρχές 2006) τα βάφουν. Και μετά μέσα πεντάλ ταμπλώ καθίσματα σε 1η φάση. Τώρα αν πάνε σε φαναρτζή.....

• V
                      vasgti last edited by

Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για καινούργια αυτοκίνητα να είναι σε αυτή τη κατάσταση! Οι όποιες δικαιολογίες ακούστηκαν από πλευράς εταιρείας είναι το λιγότερο αστείες.

Επίσης όσοι εκπροσωπούν την FORD MOTOR HELLAS και βιάστηκαν να κακολογήσουν και να βγάλουν 'τρελό' ένα πελάτη που ταλαιπωρήθηκε από δικό τους απαράδεκτης ποιότητας προϊόν, καλό είναι να κάνουν την αυτοκριτική τους πρώτα και μετά να κατηγορούν. Ο πελάτης είχε στα χέρια του στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα ότι ισχυριζόταν. Οπότε το να προσπαθούν να υποβιβάσουν ένα υπαρκτό πρόβλημα με τέτοιες ύπουλες και συκοφαντικές μεθόδους μόνο εις βάρος του βγαίνει.

Αντί να παραδεχθούν ευθέως ότι κάποια παρτίδα των εν λόγω μοντέλων βγήκε ελαττωματική (το έχουν κάνει πάμπολλες φορές μέχρι σήμερα όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν είναι κακό), και ότι συμπάσχουν με τον πελάτη τους που του έτυχε αυτό το πρόβλημα, κάθονται και τον κακολογούν για να βγουν λάδι. Δεν φτάνει που είναι ερασιτέχνες του χειρίστου είδους (και όχι πραγματικοί και σωστοί επαγγελματίες) καταλήγουν να είναι και γραφικοί και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

Η αλήθεια διαδίδεται γρήγορα κύριοι. Και ένας δυσαρεστημένος πελάτης βάσει στατιστικών θα διαδόσει το πρόβλημα του κατά μέσο όρο σε 4πλάσιο αριθμό ατόμων από ότι ένας ευχαριστημένος πελάτης. Έλεος πια με τις κουτοπονηριές σας!

• R
                        ratanplan last edited by

Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
                        Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για καινούργια αυτοκίνητα να είναι σε αυτή τη κατάσταση! Οι όποιες δικαιολογίες ακούστηκαν από πλευράς εταιρείας είναι το λιγότερο αστείες.

Επίσης όσοι εκπροσωπούν την FORD MOTOR HELLAS και βιάστηκαν να κακολογήσουν και να βγάλουν 'τρελό' ένα πελάτη που ταλαιπωρήθηκε από δικό τους απαράδεκτης ποιότητας προϊόν, καλό είναι να κάνουν την αυτοκριτική τους πρώτα και μετά να κατηγορούν. Ο πελάτης είχε στα χέρια του στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα ότι ισχυριζόταν. Οπότε το να προσπαθούν να υποβιβάσουν ένα υπαρκτό πρόβλημα με τέτοιες ύπουλες και συκοφαντικές μεθόδους μόνο εις βάρος του βγαίνει.

Αντί να παραδεχθούν ευθέως ότι κάποια παρτίδα των εν λόγω μοντέλων βγήκε ελαττωματική (το έχουν κάνει πάμπολλες φορές μέχρι σήμερα όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν είναι κακό), και ότι συμπάσχουν με τον πελάτη τους που του έτυχε αυτό το πρόβλημα, κάθονται και τον κακολογούν για να βγουν λάδι. Δεν φτάνει που είναι ερασιτέχνες του χειρίστου είδους (και όχι πραγματικοί και σωστοί επαγγελματίες) καταλήγουν να είναι και γραφικοί και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

Η αλήθεια διαδίδεται γρήγορα κύριοι. Και ένας δυσαρεστημένος πελάτης βάσει στατιστικών θα διαδόσει το πρόβλημα του κατά μέσο όρο σε 4πλάσιο αριθμό ατόμων από ότι ένας ευχαριστημένος πελάτης. Έλεος πια με τις κουτοπονηριές σας!

Σε ένα σεμινάριο νομίζω μας είχαν πει για 10πλάσιο....βεβαια αυτο μπορει να μην ηταν βάση έρευνας αλλά λόγια του αέρα, αλλα αν το καλοσκεφτείς, αν εισαι πολυ δυσαρεστημένος θα το λες όπου σταθεις κα ιόπου βρεθεις.
                        Επισης αν το σκεφτείς αν ακουσεις καλα λογια για το χ μοντελο απο 5 ατομα, και σε ρωτήσει ένας τρίτος, θα του πεις...δεν έχω γνωμη για το αμαξι που λεμε αλλα χ ατομα μου ειπαν οτι νταξ καλο ειναι κλπ, αν ακουσεις απο 2 άτομα τρελα παραπονα για καποιο αμαξι, και σε ρωτησει καποιος τριτος, θα του πεις....ρε φιλε τι να σου πω....δεν το ξερω το αμαξι...αλλα 2 ατομα το και το μου ειπαν....τα άσχημα μενουν στο μυαλο μας! Αρα και η αλυσιδα συνεχιζεται με γεομετρικη προοδο!

• D
                          dmh last edited by

Μήπως το γνωρίζουν και οι πέτρες ; Λέω εγώ μήπως;

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                          • P
                            papagn last edited by

http://new.e-go.gr/auto/article.asp?cat ... bid=473175
                            Από e -go
                            Κυριακή 03 Ιουνίου 2007

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                            Ανάκληση Ford Escape
                            13/4/2007 7:10:07 μμ

Η Ford Motor προχώρησε σε ανάκληση 527.000 Εscape που κατασκευάστηκαν στα εργοστάσια του Κάνσας και του Έιβον Λέικ στο Οχάιο.

Ο λόγος που οδήγησε τη Ford σε αυτήν την απόφαση είναι ένα πρόβλημα στις καλωδιώσεις του ABS, το οποίο μπορεί σε σπάνιες περιπτώσεις να οδηγήσει σε λιώσιμο ή ανάφλεξη του συνδέσμου του συστήματος.

Στην ανάκληση δεν περιλαμβάνονται οι υβριδικές εκδόσεις του συγκεκριμένου μοντέλου.

Από αυτά τα 82.000 του Καναδά, Μεχικού και της Ευρώπης που λέει το CNN στην Ελλάδα δεν έφθασε κανένα???!!!

http://money.cnn.com/2007/04/11/autos/f ... /index.htm

http://www.internetautoguide.com/auto-r ... index.html

Από τα VIN των αυτοκινήτων μας ένας Αμερικάνος και μηχανικός της Ford στο FordForums μας πληροφόρησε ότι υπάρχει ανάκληση για τα αυτοκίνητά μας για την οποία όμως ποτέ δεν κληθήκαμε.

Και τα VIN άλλη αμαρτία. Δεν μπορούμε να βρούμε τα αυτοκίνητά μας στους καταλόγους. Βάζουμε τα VIN μας στους καταλόγους της Φορντ και τα αυτοκίνητά μας εμφανίζονται σαν δίπορτα ξεσκέπαστα κουπέ του 1989 !!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • D
                              dmh last edited by

Ο χρήστης PAPAGN έγραψε:
                              . Βάζουμε τα VIN μας στους καταλόγους της Φορντ και τα αυτοκίνητά μας εμφανίζονται σαν δίπορτα ξεσκέπαστα κουπέ του 1989 !!!

AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Τώρα κατάλαβα γιατί σκούριασαν γιατί ήταν ξεσκέπαστα

• P
                                papagn last edited by

Πως κάνεις έτσι ρε dmh. Πολύ περίεργος είσαι!
                                Επειδή είναι κατασκουριασμένο? Σιγά ρε!! Πάρτο αλλιώς!!
                                Αλλωστε αυτό που βλέπεις δεν είναι σκουριά. Ιδέα σου είναι! 'Αντίδραση του κράματος των μεταλλων' είναι. Το λέει και η Ford.
                                Δεν φταίνε τα μέταλλα ο κολόκαιρος και η υγρασία φταίνε. Ολο βρέχει.Τι σου φταίνε τα μέταλλα? Είναι ανακυκλωμένες παλιατζούρες για το καλό σου. Για το περιβάλλον. Οχι για το κέρδος!!!

Είπαμε η αξία CIF του αυτοκινήτου μου είναι 10.941 ευρώ. Εγώ για το καλό μου και για το περιβάλλον το πήρα σε 3πλάσια τιμή. Και μου κάνανε και έκπτωση 3.500 που τους τα έδωσα όλα ντούκου χωρίς να μου δείξουν το αυτοκίνητο. Τι καλοί άνθρωποι!!!!

Κι αυτό με το VIN τι το ψάχνεις? Τι κι αν δεν μπορείς να τα βρείς πουθενά?

Για βάλε τον αριθμό πλαισίου σου στα παρακάτω λινκ

http://ecudata.auto-diagnostics.info/ford-vin-decoder/

http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivin.e ... ecode&VIN=

Εγώ μία το βρίσκω κατασκευασμένο στην Γερμανία (αλλά η Ford διαρρυγνύει τα ιμάτιά της και εγγράφως ότι είναι Αμερικάνικο) και μία το βρίσκω σαν Αμερικάνικο δίπορτο κουπέ. Μία το βρίσκω σαν 2005 και η Φορντ μου λέει ότι είναι κατασκευασμένο το 2004 (Εγώ πάντως 2005 ζήτησα) και μία το βρίσκω στο 1989. Σαν κρις κραφτ πάντως δεν το έχω βρει, γι αυτό και δεν ανησυχώ. Αρα ηρέμησε. Κούλαρε.

Ανησυχώ όμως που προηγούμενη χώρα ταξινόμησης σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα (Πιστοποιητικό Ταξινόμησης) είναι 1,5 χρόνο πριν το αγοράσω οι ΗΠΑ. Και το δικό σου έτσι γράφει??

Αλήθεια εδώ στο φόρουμ έχει κανένας Τελωνειακές Γνώσεις?? Το αυτοκίνητο εισήχθη 30-7-2004, ο εκτελωνισμός έγινε 27/12/2004 και μετά πολύ μετά 22/7/05 (τόσο καιρό 7 μήνες δεν πιστεύω να ήταν σε καμία έκθεση) το πήρα εγώ. Δυστυχώς. Το επίσημο Πιστοποιητικό Ταξινόμησης γράφει ** χώρα προηγούμενης ταξινόμησης ΗΠΑ ** . Πρέπει να ανησυχώ ή όχι??

Οι φίλοι με Μαβερικ πέρα από το άλλο ψάξιμο ας ψάξουν στα παραπάνω λίνκ και τα VIN τους να δούμε τι βγάζει σ αυτούς.

• P
                                  papagn last edited by

Δεν υπάρχει έλεγχος και Νόμοι από την Πολιτεία γι αυτό αλωνίζουν. Εδώ έχω στείλει τόσο εγώ όσο και η Γ.Γ. Καταναλωτή τα πάντα στο Υπουργείο Μεταφορών που είναι υπεύθυνο για τις εγκρίσεις Τύπου και την οδική ασφάλεια και δεν κάνανε τίποτε. Εχω αναφέρει εδώ και ένα χρόνο για τις στραβές δισκόπλακες που μπορεί να δημιουργησουν προβλήματα οδικής ασφάλειας και δεν κάνανε τίποτε. Με πληροφόρησαν ότι προχθές άλλος ένας κάτοχος έγραψε στο clubford για στραβές δισκόπλακες.

Το Υπουργείο Μεταφορών - Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ δια του Διευθυντού του μου απάντησε στο ερώτημα που έθεσα '.. Δεδομένου ότι μέχρι σήμερα και ενώ έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος -σε αντίθεση με το Υπουργείο Ανάπτυξης- δεν είχα καμία απάντηση σχετικά με την καταγγελία μου να μου γνωρίσετε τις ενέργειές στις οποίες έχετε προβεί τόσο σε σχέση με την καταγγελία μου, όσο και σε σχέση με τον έλεγχο του συγκεκριμένου τύπου αυτοκινήτου και την ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ' ως εξής:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Αθήνα    2/ 5/ 2007                                                       

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
                                  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
                                  Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Αριθ.Πρωτ. 7420/619/07
                                  ΤΜΗΜΑ Α

Ταχ. Δ/νση : Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε ΠΡΟΣ : κ. ..................
                                  Τ.Κ. : 101 91 ΠΑΠΑΓΟΥ Email: papagn@………
                                  Πληροφορίες : Α.Μαντά
                                  ΤηλFAX : 210 6508454: 210 6508425

ΘΕΜΑ :ΣΧΕΤ: Πληροφορίες για FORD MAVERICK.Το από 28/1/2007 email σας.

Σε απάντηση του παραπάνω σχετικού, σας ενημερώνουμε ότι τέτοιου είδους πληροφορίες δεν υφίστανται στην υπηρεσία μας . Ενδεχόμενα μπορούν να αναζητηθούν από το εργοστάσιο κατασκευής του οχήματος.

Εσωτερική Διανομή
                                  Δ.Τ.Ο
                                  Ε.Υ
                                  Ο Δ/ΝΤΗΣ

Π. ΛΥΜ.............
                                                                                                              Ακριβές αντίγραφο

Α.Τρ.........

Κύριε ΥΠΟΥΡΓΕ. Κύριε ΛΙΑΠΗ μετά από 3 μήνες οι αρμόδιες υπηρεσίες σας με παραπέμπουν στην Ford για να πάρω πληροφορίες για τις ενέργειες στις οποίες έχετε προβεί.

Γιατί Κύριε Λιάπη οι Υπηρεσίες σας μας παραπέμπουν στην Ford? H Δ/νση τεχνολογίας Οχημάτων διακοσμητική είναι?

Γιατί δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο για το αυτοκίνητο και το εμπόριο αυτοκινήτου στην Ελλάδα? γιατί δεν βγάζετε ως Πολιτεία Νόμο με τον οποίο να είναι υποχρεωτική η ενημέρωση του καταναλωτή και η αναγραφή του μοντέλου και του έτους κατασκευής στο δελτίο παραγγελίας και στο τιμολόγιο?

Γιατί δεν έχετε μηχανισμό ελέγχου των οχημάτων (ή έχετε? Αυτά τα ΚΤΕΟ τι είναι?) και δεν βοηθάτε σ αυτούς τους ελέγχους όταν αυτό σας ζητείται από την Γ.Γ.Καταναλωτή και τους πολίτες σε θέματα που πιθανόν να αφορούν την Οδική ασφάλεια? (π.χ. δισκόπλακες κλπ)

Πως δίνετε εγκρίσεις τύπου οχημάτων αν δεν έχετε τον μηχανισμό ελέγχου? Η έχετε αλλά δεν τις πολυκουράζετε και απλά βάζετε μιά υπογραφή στα χαρτιά που σας προσκομίζουν?

Τελικά αν δεν είστε υπεύθυνες οι Υπηρεσίες σας Κύριε Υπουργέ , πείτε μας ποιός από την Πολιτεία είναι υπεύθυνος σ αυτή την χώρα, για να απευθυνθούμε εκεί. Οι εταιρείες??????!!

..Και κάτι άλλο. Πριν λίγες ημέρες ήρθε στο Γραφείο σας μία επιστολή - καταγγελία από έναν άλλο ατυχή ιδιοκτήτη Μάβερικ (το δικαστήριο για το ελλατωματικό -και με βεβαίωση ΤΕΕ και Πολυτεχνείου προιόν- και για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην υγεία του αν δεν αναβληθεί από μεριάς Φορντ θα γίνει την άλλη εβδομάδα). Σε λίγες ημέρες θα σας έρθει και η δικιά μου και ίσως και κάποιων άλλων.
                                  **Είμαι βέβαιος ότι δεν έχετε γνώση της απάντησης της Διεύθυνσής σας. **Είμαι βέβαιος ότι με την υπευθυνότητα που σας διακρίνει δεν θα απαντήσετε ότι είστε αναρμόδιος ως ΠΟΛΙΤΕΙΑ .... και ότι αρμόδια είναι η FORD......και θα προβείτε σε ελέγχους σχετικά με τα Maverick

Αναμένουμε επίσης απαντήσεις και από άλλους ελεγκτικούς μηχανισμούς που έχουμε προσφύγει και έχουμε δ΄ψσει στοιχεία της υπόθεσης. Θα αναμένουμε και την δική σας...

Καταλαβαίνεται ότι είμαστε αποφασισμένοι αν δεν υπάρξει λύση στο πρόβλημά μας να φθάσουμε το θέμα μέχρι τέλους....

• V
                                    vasgti last edited by

Η πλάκα ξέρετε ποια θα είναι? Να τους μπουν ιδέες και να ελέγξουν το Maverick που οδηγεί κάποιες φορές ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας... Φαντάζεστε να έχει και αυτό από κάτω τέτοιες φθορές...???!

• P
                                      papagn last edited by

Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
                                      Η πλάκα ξέρετε ποια θα είναι? Να τους μπουν ιδέες και να ελέγξουν το Maverick που οδηγεί κάποιες φορές ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας... Φαντάζεστε να έχει και αυτό από κάτω τέτοιες φθορές...???!

** Σοβαρά μιλάς Φίλε Vasgti???!!! Οδηγάει Maverick ο Πρωθυπουργός??!!! **

Θα τους το γράψω και αυτό για να προσέχουν. Θα το στείλω και στο Γραφείο του για ενημέρωση. Οικογενειάρχες είμαστε....κι εμείς.

Τώρα εξηγείται γιατί μου απαντάνε να ρωτήσω την εταιρεία σαν να είναι το αφεντικό τους. Είδαν ότι οδηγάει τέτοιο και ο Πρωθυπουργός και .... δεν θέλουν να τον στεναχωρήσουν.

Είναι δικό του ή έχει γίνει κάποια δωρεά στο γραφείο του για τις μετακινήσεις του?? Ελπίζω να του έδωσαν το Luxury

Λοιπόν Κύριοι ελέγξτε το αυτοκίνητο που οδηγάει ο Πρωθυπουργός, για σκουριές κάτω, για σκουριές μέσα, για στραβές δισκόπλακες, για κόλλημα πεταλούδας γκαζιού, ελέγξτε τα ψαλίδια, τα ABS , τον δίσκο κλπ για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο....

Φίλε Vasgti μήπως έχεις κανένα τηλέφωνό του?

• W
                                        william last edited by

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. Η ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ FORD EINAI OTI Η ΣΚΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ PAPAGN ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΑΞΟΝΑ .ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ.ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΕΙΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑ ΑΦΟΒΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? ? ? ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ FORD TEXNIKA ΘΕΜΑΤΑ Ε! ! ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΦΑΝΟΠΟΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ! ! !

• V
                                          vasgti last edited by

Και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μάλιστα και τις συζύγους τους μέσα σε αυτό! Τη photo την βρήκα στο διαδίκτυο και είναι από πέρσι το καλοκαίρι.

Μάλιστα το συγκεκριμένο, το έχει δείξει αρκετές φορές τόσο στη τηλεόραση όσο και σε φωτογραφίες να το οδηγεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, καθώς είχα διαβάσει πως του αρέσουν οι εκτός δρόμου διαδρομές.

• P
                                            pajerinho last edited by

Ρε παιδιά, συγγνώμη κιόλας, αλλά όχι και επικίνδυνο να σπάσουν μηχανικά μέρη επειδή έχουν επιφανειακές σκουριές.
                                            Συμφωνώ μαζί σας ότι η κατάσταση είναι απαράδεκτη για καινούργιο αυτοκίνητο και πολύ καλά κάνετε και το πηγαίνετε νομικά το θέμα.
                                            Μη τρομάζουμε όμως τον ανυποψίαστο οδηγό του κάθε Maverick.
                                            Ή και άλλων αυτοκινήτων, που μπορεί να έχουν μαζέψει τέτοιες σκουριές.
                                            Δεν σπάει ο άξονας ή σταυρός ή οτιδήποτε άλλο επειδή μάζεψε επιφανειακή σκουριά. Προς θεού!! Τότε θα έσπαγαν όλα τ' αυτοκίνητα μετά την 5ετία.
                                            Στο δικαστήριο να το υποστηρίξετε όσο θέλετε. Και αυτό και πολλά άλλα προκειμένου να επιτύχετε το στόχο σας. Αλλά εδώ δεν χρειάζεται.
                                            Εκτός και αν τα γράφετε για ν' αποτελεί αυτό το topic μοχλό πίεσης.
                                            Οπότε και εγώ μαζί σας. Όπου να ναι σπάει ο σταυρός

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 3 / 7
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ