-
Ενώ εσένα όλοι σε προσέχουν και σε έχουν σε εκτίμηση.
Ο καθένας κάνει την αυτοκριτική του και πράττει αναλόγως. Όποιος δεν με γουστάρει, έχει κάθε δικαίωμα να μου το πει κατάμουτρα και να με αγνοήσει. Δεν μπορώ να έχω μόνο φίλους.
Έντιτ: προσωπική κριτική στους πεζοτίστι, δλδ εμένα, έτσι; Άσε ρε συ Ο3, μην τα γυρίζεις όπως γουστάρεις. Την νοημοσύνη μου μην την προσβάλλεις.
-
καταχρωμενος το παρον thread θα σου απαντησω off topic επι προσωπικου,
εγω ουτε για την προσοχη ζητιανευω,ουτε για την εκτιμηση εκλιπαρω μεσα απο ενα φορουμ
καποιοι μπορει να το παιζουν ισορροπιστες κι επιδιωκουν φιλιες,κολλητηλικια κι εξυπηρετησεις μεσα απ'το net.Τους κατανοω αλλα δεν τους δικαιολογω και φυσικα δεν τους ακολουθω
οταν διαφωνω με καποια τοποθετηση ενος χρηστη δεν διαφωνω με το συνολο των ενεργειων και το χαρακτηρα του-και φυσικα δεν τπαρχει λογος να του πω τπτ καταμουτρα,εκτος κι αν προκληθω
-
Τότε σχολίαζε δημοσιεύσεις και επιχειρήματα και μόνο. Άπαξ και το γυρνάς επί προσωπικού, χάνεις και το δίκιο που σε αρκετά θέματα έχεις.
Παράδειγμα: εγώ λέω πως αν είναι να πάρουν έμπνευση από tribu, καλύτερα να μην πάρουν τπτ, όπως και (δυστυχώς) δεν πήραν τπτ από το πολύ ωραίο bolero. Και μετά ξαναδές τι θεώρησες πρέπουσα απάντηση.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
σοβαρα τωρα,μοιαζουν?Ναι.
Αν βεβαια αναζητησεις με το ζορι καποιες ομοιοτητες σιγουρα θα τις βρεις
Κανένα ζόρι. Μόλις είδα τις φωτος του Ibiza σκέφτηκα κατευθείαν το Tribu για τους λόγους που σου ανέφερα.
Επισης μη δινεις βαρος στις δηλωσεις του καθε σχεδιαστη που γινονται και με υστεροβουλια που υποδεικνυεται απο το μαρκετιγκ)π.χ προχωραμε ,αλλαζουμε κτλ)
Ευχαριστώ για την υπόδειξη αλλά δεν διάβασα κάποια δήλωση κανενός σχεδιαστή της Seat.
Τις εντονες ακμες και γωνιες και γενικα τις αναλογιες που εισαγει το tribu φρονω πως θα τις δουμε αργοτερα σε καποιο facelift κτλ
Μίλησα για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τα πρωτοείδαμε στο Tribu και τα βλέπω και στο Ibiza. Εξάλλου και το Tribu δεν ήρθε ουρανοκατέβατο. Στη δουλειά του da Silva πατάει.
παντως το tribu θα αποτελεσει εμπνευση για το μελλον της σχεδιαστικης πορειας,κατα δηλωση των ισπανων.Μαλλον κακο ειναι αυτο...
Αν και όταν το πρωτοείδα μου φάνηκα τρομερά άσκημο, πλέον διαφωνώ. Μου αρέσει αρκετά - έστω και αν δεν έχει να παρουσιάσει κάτι πρωτότυπο.
@νδρέας
-
τι να σου πω,εγω για 'μικρο leon' το κοβω το ibiza για να κλεισει ο κυκλος που αρχισε με το Altea με οσα εχω δει ως τωρα,αλλα επιφυλασσομαι μεχρι να δω και το τελικο.
βεβαια και σε αλλα fora(π.χ carspyshots) περιφερεται η αποψη σου αλλα μαλλον οι περισσοτεροι 'τσιμπανε' παρασυρομενοι απο το δελτιο τυπου της Seat για το tribu που προσπαθει να οικοδομησει marketing hype για τα μελλοντικα μοντελα.
-
baby leon θα προκύψει
και ευτυχώς γιατί το tribu είναι -
Βασικα και το tribu απο την τριτη κολονα και πισω ειναι leon ειναι.Ειδικα εαν το δεις σε βιντεο το καταλαβαινεις
το tribu παντως δεν ειναι εμετικο κιλας απλα δεν εχει να καταθεσει κατι πραγματικα φρεσκο στο σχεδιασμο.απ'οπου και να το δεις κατι σου θυμιζει
γενικα αν οι θεαματικες πωλησεις του Toledo 2ης γενιας,επρεπε να διδαξουν κατι ειναι να μην βιαζονται με τους πειραματισμους
-
Βασικα και το tribu απο την τριτη κολονα και πισω ειναι leon ειναι.Ειδικα εαν το δεις σε βιντεο το καταλαβαινειςτο tribu παντως δεν ειναι εμετικο κιλας απλα δεν εχει να καταθεσει κατι πραγματικα φρεσκο στο σχεδιασμο.απ'οπου και να το δεις κατι σου θυμιζει
γενικα αν οι θεαματικες πωλησεις του Toledo 2ης γενιας,επρεπε να διδαξουν κατι ειναι να μην βιαζονται με τους πειραματισμους
αμετικό κόνσεπτ καρ; Μόνο κάτι για κάτι παλιά γιαπωνέζικα μπορείς να πεις κάτι τέτοιο. Πάλι καλα δηλαδή
Τα πίσω φώτα σα ταινίες γύρω από το πορτπαγκαζ μια χαρά είναι;
Δεν είναι θέμα βιαστικών πειραματισμών. Η σεατ με τη θέση που έχει πια μέσα στην εταιρία οφείλει να δείχνει φρέσκα στοιχεία και ίσα ίσα τα αυτοκίνητα που πραγματικά έχουν κάτι φρέσκο να πουν επιβραβεύονται στην αγορά. Το θέμα είναι ότι είναι άσκημα και με λάθος αναλογίες. Μόνο το λεον καταφέρνει, οριακά κατά τη γνώμη μου, να διασωθεί από τα σχεδιαστικά χάλια της σεατ.
Ας ελπίσουμε το καινούργιο ίμπιζα να μην είναι σα βανάκι-πολυμορφικό τουλάχιστον. Και να έχει και αξιοπρεπές ταμπλό-κεντρική κονσόλα και όχι σα του λεον βέβαια. -
Βασικα και το tribu απο την τριτη κολονα και πισω ειναι leon ειναι.Ειδικα εαν το δεις σε βιντεο το καταλαβαινειςτο tribu παντως δεν ειναι εμετικο κιλας απλα δεν εχει να καταθεσει κατι πραγματικα φρεσκο στο σχεδιασμο.απ'οπου και να το δεις κατι σου θυμιζει
Συμφωνώ σε όλα.
Όσο για το Tribu έχω πει από την αρχή ότι πατάει στην εικόνα που δημιούργησε ο da Silva. Ο Donckerwolke καλώς η κακώς δεν φαίνεται να έχει διάθεση για μεγάλες αλλαγές τουλάχιστον για την ώρα.
@νδρέας
-
Νέα...
http://bp3.blogger.com/_FoXyvaPSnVk/R8I ... ibiz-5.jpg
http://bp2.blogger.com/_FoXyvaPSnVk/R8I ... ibiz-4.jpg
http://bp2.blogger.com/_FoXyvaPSnVk/R8I ... ibiz-3.jpg
http://bp2.blogger.com/_FoXyvaPSnVk/R8I ... ibiz-2.jpg
Από: http://carscoop.blogspot.com/2008/02/20 ... rints.html
-
-
μακαρι να τολμουσαν να το βγαλουν ετσι
-
Οι γραμμές του από πίσω και πλάι θυμίζουν το Mazda 2. Από εμπρός έχει την χαρακτηριστική μάσκα της μαμάς.
Ωραίο σχέδιο. Μάκαρι να είναι έτσι.
-
Όπως το κοιτάς από μπροστά, στο πλάϊ από τον καθρέφτη και πίσω και ειδικά στο φούσκωμα του πίσω φτερού καθώς και στο τελείωμα της οροφής θυμίζει έντονα Corsa OPC
-
Πολύ καλό!
Θυμίζει Μάζντα 2 αλλά δε πειράζει!
Δυστυχώς δε βλέπω να ναι έτσι ούτε το Κούπρα...
-
λίγο από όλα ......από όλο το group VAG
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μακαρι να τολμουσαν να το βγαλουν ετσιτο 'ετσι' ειναι πολυ κοντα στο 3θυρο παραγωγης
εξαλλου στοιχεια του π.χ τα φτερα-παρωπιδες που τελειωνουν στον προφυλακτηρα θα υπαρχουν και στο 5θυρο
επισης δεν τιθεται θεμα τολμης για μενα-τοσο το altea,οσο και το leon περασαν σχεδον αυτουσια απο το μοντελο εκθεσης στο παραγωγης
λίγο από όλα ......από όλο το group VAG
ναι ειχα διαβασει σχετικα οτι συγκρινουν το εσωτερικο του με το αντιστοιχο του Α4 σε ποιοτητα-τολμηρη και προωρη δηλωση και μενει να το δουμε
διοτι κακα τα ψεμματα ουτε απο κινητηρες θα πασχει,τη νεα σχεδιαστικη μορφη ο κοσμος λιγο πολυ την εχει χωνεψει,εκει που θα παιχτει το παιχνιδι ειναι στο εσωτερικο(υλικα,ποιοτητα,συναρμογη,φινιρισμα),κοντρα σε δυνατους αντιπαλους της κατηγοριας
-
Φοβερο!!!
-
-
Bάλε κανένα thumb καλύτερα... Καλό φαίνεται, αν και τα φώτα αλα-audi με χαλάνε...
Seat Ibiza 2008