-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΙΟΤΙ483Ε ΤΕΛΗ ΚΥΚΛ. + 38Ε ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ +500Ε ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ = ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ
O νεοελληνας , με δυο τηλεορασεις στο σπιτι του , δυο αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου στο πεζοδρομιο κ δυο ευρω στην τσεπη του .
Και μετα του φταινε τα Χριστουγεννα -
Τί έχετε να πείτε για μια πρόταση (όχι καινούρια) να καταργηθούν δώρα εορτών και διακοπών και να ενσωματωθούν ομοιόμορφα στο μισθό; (οι μαγαζάτορες να σιωπήσουν )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χριστούγεννα ρε, η καλύτερη περίοδος του χρόνου..Aμα είσαι αραχτός ,μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει,δώρα και δουλεύει και η γυναίκα και κάθεσαι και κάνα εικοσαήμερο γιατί να μην είναι η καλύτερη περίοδος?
Χιόνι?
Δε πα να ρίξει 7 μέτρα...ντούρα παπαλάμπραινα -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Eιπαμε, τα Χριστουγεννα ειναι η καλυτερη περιοδος για παιδια και ερωτευμενους, και η χειροτερη για τους χωρισμενους.Τωρα για τις μεγαλες ηλικιες δεν ξερω, μολις φτασω θα σας πω
Και για τους ελευθερους ειναι καλα....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί έχετε να πείτε για μια πρόταση (όχι καινούρια) να καταργηθούν δώρα εορτών και διακοπών και να ενσωματωθούν ομοιόμορφα στο μισθό; (οι μαγαζάτορες να σιωπήσουν )Εμένα πάντως θα μου φαινόταν λογικό κάτι τέτοιο.
Επίσης (και λιγάκι off-topic), θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χρεώνουν 'δώρο' οι καφετέριες, κομμωτήρια, ταβέρνες, κλπ. Δηλαδή την υποχρέωση που έχουν να δώσουν δώρο στο προσωπικό τους την μετακυλίουν σε εμάς;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τί έχετε να πείτε για μια πρόταση (όχι καινούρια) να καταργηθούν δώρα εορτών και διακοπών και να ενσωματωθούν ομοιόμορφα στο μισθό; (οι μαγαζάτορες να σιωπήσουν )Με τις υπερωριες τι θα γινει .
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τί έχετε να πείτε για μια πρόταση (όχι καινούρια) να καταργηθούν δώρα εορτών και διακοπών και να ενσωματωθούν ομοιόμορφα στο μισθό; (οι μαγαζάτορες να σιωπήσουν )
Εμένα πάντως θα μου φαινόταν λογικό κάτι τέτοιο.
Επίσης (και λιγάκι off-topic), θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χρεώνουν 'δώρο' οι καφετέριες, κομμωτήρια, ταβέρνες, κλπ. Δηλαδή την υποχρέωση που έχουν να δώσουν δώρο στο προσωπικό τους την μετακυλίουν σε εμάς;
Οχι... Λαθως καταλαβες....
Εμεις πληρωνουμε μεχρι και τα δωρα που θα κανουν στις γκομενες τους!
Χαρατσι με το ετσι θελω παντου ενα, ενα-μιση, δυο και παραπανω ευρω, απ ολους...
Ξερεις ποσα μαζευοντε ετσι και δεν φαινοντε;;;;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χαρατσι με το ετσι θελω παντου ενα, ενα-μιση, δυο και παραπανω ευρω, απ ολους...
Ξερεις ποσα μαζευοντε ετσι και δεν φαινοντε;;;;;;;Tα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων ποιός τα πληρώνει?
Οι κερδοφόρες ΔΕΚΟ?
Στο κάτω κάτω δε σε πιέζει κανεις να πιείς καφέ με το ζόρι -
Tα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων ποιός τα πληρώνει?
Οι κερδοφόρες ΔΕΚΟ?
Στο κάτω κάτω δε σε πιέζει κανεις να πιείς καφέ με το ζόρισωστος, αλλο ομως θελουν να πουν τα παιδια: στην περιπτωση που αναφερεις η 'επιχειρηση' ειναι υποτιθεται και δικη σου, εφ'οσον ειναι κρατικη..
στην αλλη περιπτωση, η επιχειρηση δεν ειναι δικη σου, και ειναι δουλεια του εργοδοτη να εξασφαλισει το δωρο απο τα εσοδα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ξερεις ποσα μαζευοντε ετσι και δεν φαινοντε;;;;;;;Tα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων ποιός τα πληρώνει?
Οι κερδοφόρες ΔΕΚΟ?
Στο κάτω κάτω δε σε πιέζει κανεις να πιείς καφέ με το ζόριΟκ.
Οποτε μια βδομαδα πριν και μια μετα τα Χριστουγεννα, θα καθομαι σπιτι και δεν θα βγαινω καθολου για να μη πληρωνο.... -
Μπορείς να πίνεις τον καφέ/ποτό και σε φιλικά σπίτια.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπορείς να πίνεις τον καφέ/ποτό και σε φιλικά σπίτια.Δεν μπορεις, γιατι το δωρο 'μονιμοποιειται' μεχρι τα επομενα Χριστουγεννα...
-
Ε δώστε το τότε και σταματήστε την γκρίνια. Διπλό μισθό παίρνετε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε δώστε το τότε και σταματήστε την γκρίνια. Διπλό μισθό παίρνετε.Nαι αλλα αυτος δεν 'μονιμοποιειται' μεχρι τα επομενα Χ'γεννα...
-
Καθίστε σπίτι τότε μέχρι τα επόμενα xmas & case solved.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ε δώστε το τότε και σταματήστε την γκρίνια. Διπλό μισθό παίρνετε.
Nαι αλλα αυτος δεν 'μονιμοποιειται' μεχρι τα επομενα Χ'γεννα...
χατζηγεννα...
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπορείς να πίνεις τον καφέ/ποτό και σε φιλικά σπίτια.Οχι!!!
Αυτα τα κανουν φοιτιτες και πολιτικοι! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χατζηγεννα...
-
Μου τη δίνει που αρχίσαν τα στολίδια κλπ εδώ και καμιά βδομάδα. Ωραία είναι, αλλά να κοντέψουν και λίγο οι γιορτές.
Μελομακάρονααααααα
Ελπίζω να βρω κάναν τρόπο να γλιτώσω τις γιορτές και ρεβεγιόν και τις λοιπές αηδίες. Εξασφαλισμένη κατάθλιψη.
ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!