-
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΝΤΑΛΚΑΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΒΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΒΟ ...ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Βέβαια ξεχνάς τον κανονισμό χρήσης...
στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
Η άμεση ή έμμεση (μέσω συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες) δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της ΕλλάδαςΜε τον κανονισμό του φόρουμ μάλλον ποτέ δεν τα πηγαίνατε καλά κύριοι μοντεράτορες...
Ρε Δημητρο,περιμενε να παραβιασθει πρωτα καποιος νομος και μετα τους κυνηγας.
Ο Λωρης εκανε οπως θα λεγαμε στον αγωνα 'Προθεση ενστασεως'.
-
Η λύση που υποστηρίζεται από τον συγγραφέα του θρεντ λοιπόν είναι κάπως έτσι...ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΚΟΣΜΟ Η ΝΟΜΙΜΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ.
Η άμεση ή έμμεση (μέσω συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες) δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της ΕλλάδαςΜε τον κανονισμό του φόρουμ μάλλον ποτέ δεν τα πηγαίνατε καλά κύριοι μοντεράτορες...
Οι απειλές και τα λόγια του αέρα όμως δεν απαγορεύονται από κανένα Ελλαδικό νόμο, άσχετα με το αν συμφωνούμε ή όχι.
-
Άσχετα αν συμφωνεί κανείς ή όχι με το αρχικό ποστ του κ. Ελ-Εμ, οφείλει να παραδεχτεί ότι δεν είναι ασήμαντο θέμα 100k ευρώ (τυχαίο το νούμερο), έστω κι αν ο κάτοχος είναι οικονομικά (πολύ) εύρωστος κύριε Τάκινεν.
Είναι πολύ πιο σημαντική η κλοπή ενός αυτοκινήτου πχ 20k ευρώ από κάποιον που το εισόδημά του είναι κάποιες λίγες δεκάδες k ευρώ, σε σχέση με την κλοπή 100k από κάποιον που
α) Το εισόδημά του είναι ορισμένα εκατ. ευρώ
β) Απόλυτα φυσικό να έχει ασφαλισμένο και το τελευταίο βάζο στο σπίτι του.Όχι, δεν είναι. Η κλοπή, είναι κλοπή.
.....Ούτε το ότι ψόφησε η κατσίκα του γείτονα σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε τουμπεκί αν μας σκοτώσουν τη δική μας.
Οk Η λύση που υποστηρίζεται από τον συγγραφέα του θρεντ λοιπόν είναι κάπως έτσι...
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΚΟΣΜΟ Η ΝΟΜΙΜΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ.
Από κει το πήγες, από δω το 'φερες... Το είπες αυτό που ήθελες
Μιλάμε για χοντρό κόλλημα
Άλλωστε, εγώ δεν εξέφρασα γνώμη πάνω σε αυτά που είπε ο κ. Ελ-Εμ, αλλά πάνω σε αυτά που είπες εσύ -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΥΤΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ'EL-EM'
Ειναι πολυ λογικο.
Οι αγωνιζομενοι καλου-κακου παρακαλούνται να εχουν και τον πωπο τους ξυρισμένο -
Η κλοπή για εμένα είναι κατακριτέα, είτε ζημιώνετε φτωχός είτε πλούσιος, γιατί δλδ τα λεφτά του Βοβού δεν είναι δουλεμένα? Μην τρελαθουμε τωρα!
Τώρα για το εάν στέκεται νομικά αυτό που λέει ο EL-EM δεν το γνωρίζω, αν και μου φαίνετε κουλό! Εγώ δάνειζα ζώνες και καθίσματα σε φίλο αγωνιζόμενο για να τρέξει.....αν χρειαζότανε και σαζμάν κλπ....δλδ τι θα γινότανε θα τον δένανε? Αν και νομίζω ότι μιλάνε για κάποιον-κάποιους συγκεκριμένο-υς και όχι γενικά....
-
Krusenstern
100 Κ Ευρώ είπες? Για προσαύξησέ το κατά 50%...
takinen
Το αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι του Βωβού... Ανήκει σε μια σοβαρή ομάδα του χώρου και είναι αν μη τι άλλο ΞΕΦΤΙΛΑ για εμάς, σαν χώρα αυτό που έγινε... Άσχετα αν κάνει 10, 30 ή 300 Κ Ευρώ...
Επιπλεον δεν χρειάζεται να κάνει και τον αστυνόμο ο κύριος LM για να ανακαλύψει αν έχεις κλεμένα εξαρτήματα στο Έβο σου. Ένας τεχνικός έφορος μπορεί να το καταλάβει αμέσως, ίσως να το γνωρίζεις αυτό...
ratanplan
Εδώ δεν μιλάμε για ζώνες ή καθίσματα που βρωμάει ο τόπος (και άντε να αποδείξεις ότι τα πήραν από το δικό σου αυτοκίνητο), αλλά για πολύ εξειδικευμένα ανταλλακτικά, τα οποία δεν υπάρχουν σε πληθώρα στην Ελλάδα...
-
Συγγνώμη που παρεμβαίνω σε ένα θέμα που ως θεατής δεν το γνωρίζω καλά,εκτός από την αναφορά του κ.ΕΛΕΜ.
Η κλοπή είτε έγινε σε μεροκαματιάρη είτε σε βιομήχανο παραμένει το ίδιο αδίκημα.Το θέμα δεν είναι-ή τουλάχιστον δε θα έπρεπε να είναι- μόνο το κόστος του αντικειμένου που εκλάπη αλλά η κλοπή ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου,ως γεγονός.Σκεφτείτε επί παραδείγματι να κλαπεί του χρόνου στο Ακρόπολης όχι αμάξι αλλά ένα σετ των πανάκριβων Ελαστικών από κάποια ομάδα.Πιστεύει κανείς ότι δε θα έχει επιπτώσεις στη διατήρηση του αγώνα στη χώρα;Πόσο μάλλον αν η κλοπή έχει γίνει από άλλο αγωνιζόμενο.Το πρόβλημα είναι τεράστιο.Βέβαια δεν είναι δυνατόν η ομάδα που της εκλάπη το αμάξι να κάνει ελέγχους,αλλά αν υπάρχουν υποψίες,η αστυνομία θα μπορούσε να ελέγξει τις περιπτώσεις αυτές.
Δυστυχώς καμιά ασφάλεια δεν υπάρχει και στα οχήματα των θεατών.Φίλου μου του έκλεψαν πρόπερσι τη μηχανή σε Ε.Δ του Ακρόπολης...
-
@ taurus
Ανάμεσα σε πολλά ίδια εξαρτήματα (που φαντάζομαι πως πολλά evo φοράνε πολλά ίδια εξαρτήματα) μόνο με s/n μπορείς να αναγνωρίσεις την προέλευση. Κάτι που δεν είναι δουλειά του τεχνικού εφόρου.Και πάλι όμως με τόσα evo να κυκλοφορούν στο δρόμο, με τόσους τρόπους να αγοράσεις και να πουλήσεις ανταλλακτικά σε όποια χώρα του κόσμου (e-bay) μου φαίνεται αστείο το ενδεχόμενο να βρεθούν ανταλλακτικά σε ένα από τα μετρημένα evo των ελληνικών αγώνων.
-
Να κανουμε αποχη μεχρι να βρεθει
-
@ taurus
Ανάμεσα σε πολλά ίδια εξαρτήματα (που φαντάζομαι πως πολλά evo φοράνε πολλά ίδια εξαρτήματα) μόνο με s/n μπορείς να αναγνωρίσεις την προέλευση. Κάτι που δεν είναι δουλειά του τεχνικού εφόρου.Και πάλι όμως με τόσα evo να κυκλοφορούν στο δρόμο, με τόσους τρόπους να αγοράσεις και να πουλήσεις ανταλλακτικά σε όποια χώρα του κόσμου (e-bay) μου φαίνεται αστείο το ενδεχόμενο να βρεθούν ανταλλακτικά σε ένα από τα μετρημένα evo των ελληνικών αγώνων.
Αμ δε φοράνε όλα τα ΕΒΟ τα ίδια εξαρτήματα... Oύτε μπορεί ένα εξάρτημα να 'κουμπώσει' σε όλα τα ΕΒΟ.
Και γιατί δεν είναι δουλειά του τεχνικού εφόρου παρακαλώ? Δηλαδή ο τεχνικός έφορος το μόνο που κάνει είναι να παίρνει μια μεζούρα και να μετράει? Και πώς πιστοποιεί ότι το συγκεκριμένο ΕΒΟ έχει γνήσιο, για παράδειγμα, διαφορικό, αν δεν τσεκάρει πρώτα το s/n?
Στο δρόμο είπες? Τι απ' όλα αυτά τα αγωνιστικά εξαρτήματα μπορεί να μπει σε δρομίσιο ΕΒΟ? Το κιβώτιο, το διαφορικό ή το πρόγραμμα που τη λέξη ρελαντί δεν τη γνωρίζει...
Για e-bay κτλ ίσως δεν έχεις άδικο, αλλά δύσκολο είναι για κάποιον να είναι stand by για τα συγκεκριμένα εξαρτήματα και να πιαστεί ο ποντικός?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αμ δε φοράνε όλα τα ΕΒΟ τα ίδια εξαρτήματα... Oύτε μπορεί ένα εξάρτημα να 'κουμπώσει' σε όλα τα ΕΒΟ.
Δεν είπα αυτό
Είπα αυτό:@ taurus
...που φαντάζομαι πως πολλά evo φοράνε πολλά ίδια εξαρτήματα)Και γιατί δεν είναι δουλειά του τεχνικού εφόρου παρακαλώ? Δηλαδή ο τεχνικός έφορος το μόνο που κάνει είναι να παίρνει μια μεζούρα και να μετράει? Και πώς πιστοποιεί ότι το συγκεκριμένο ΕΒΟ έχει γνήσιο, για παράδειγμα, διαφορικό, αν δεν τσεκάρει πρώτα το s/n?
s/n είναι ένας μοναδικός κωδικός που αναγράφεται πάνω σχεδόν σε οτιδήποτε αγοράζουμε. Από σοκοφρέτα μέχρι οικοδομικό γερανό.
Οι ΤΕ από όσο γνωρίζω δεν εχουν λίστες με s/n που να μπορεί να διαπιστωθεί, η προέλευση συγκεκριμένων ανταλλακτικών.
Δεν γνωρίζω καν αν υπάρχουν διαθέσιμες τέτοιες λίστεςΣτο δρόμο είπες? Τι απ' όλα αυτά τα αγωνιστικά εξαρτήματα μπορεί να μπει σε δρομίσιο ΕΒΟ? Το κιβώτιο, το διαφορικό ή το πρόγραμμα που τη λέξη ρελαντί δεν τη γνωρίζει...
Ναι δεν έχω δει ποτέ στο δρόμο evo 'τούμπανο'. Άγνωστη η λέξη
-
Εντελώς αστείο το συγκεκριμένο τόπικ.
Απλώς τους δίνετε σημασία επειδή είναι σελέμπριτις..Ποιος νοιάστηκε για το αυτοκίνητο του Κώστα του Κουκουμάκη που κλάπηκε πέρυσι; Ανοίχτηκαν βαρύγδουπα απειλητικά θρέντς ή μήπως από τότε μέχρι σήμερα οι έχοντες ραλί, κουβαλάνε αποδείξεις για να τις δείξουν σε συνοδηγούς που την είδαν αστυνόμος Μπέκας;
Ασήμαντο το περιστατικό κατά τη γνώμη μου.
Δεν θα κόψει και τη μπελούγκα από το τραπέζι του Βωβού.
Απλώς ντόρος να γίνεται και να κρατάμε το ονοματάκι μας ψηλά.ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ.
ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣE ΚΑΙ Ο taurus ΠΙΟ ΚΑΤΩ,ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΚΟΜΠΛΕΞΑ!!!!!
'EL-EM'
-
φυσικα και κατακρινω την πραξη της κλοπης και πραγματικα ευχομαι να βρεθει ο ενοχος και να αποδωθει δικαιοσυνη
ΟΜΩΣ
το αρχικο ποστ μου δινει την εικονα οτι γινεται μια
μαχη εντυπωσιασμου ...και προσπα8εια να απειλησουν ωστε να φοβηθουν....
η πιο σωστη λυση για μενα θα ηταν ενα σωστα τοποθετημενο δελτιο τυπου και οχι ποστ τα οποια μοιαζουν να εχουν γραφτει απο μενα πριν απο 20 χρονια...και σιγουρα δεν ειναι τροπος προσεγγισης του θεματος απο ανθρωπους που στο κατω κατω ειναι γνωστοι και με την φημη τους διαμορφωνουν καταστασεις....ο επαγγελματισμος δεν φαινεται μονο στους αγωνες αλλα σε ολα τα μηκη και πλατη της παρουσιας μας σε ενα χωρο...και ονομα δεν κανουμε μονο με τις επιδωσεις μας αλλα και με το ηθος και την ηθικη μας...οταν πραγματικα καποιος εχει φτασει καπου ψηλα δεν θα ασχοληθει με πραγματα που τα θεωρει αυτος μικροπρεπειες γιατι αντιλαμβανεται οτι με την συμπεριφορα του μειωνει και βλαπτει τον εαυτο του...βεβαια αν αυτα γινονταν κατανοητα και εφαρμοζονταν τοτε ισως να αλλαζε κατι...αλλα εδω εχουν μαζευτει 10 κοκκορες λυρατοι και τσακωνονται μεσα σε ενα μαντρι με αγελαδες για μια κοτα που ειναι εξω απο το μαντρι...καλη και αγαθη η αγελαδα και δεν τσαντιζεται ευκολα...αν ομως τσαντηστει αρκει να σηκωσει το ποδι της η απλα να ξαπλωσει κατω...παρτε το χαμπαρι σε κανεναν εν ανηκουν οι αγωνες και εμεις θα ειμαστε εδω για μια στιγμη μεσα στην αιωνιοτητα...η οποια αυτη στιγμη παρουσιας μας θα κρινει την υστεροφημια μας...οι επιδωσεις και τοχρημα στην πυραμιδα των αναγκων δεν φερνουν υστεροφημια...η απορια που εχω εδω και χρονια ειναι η εξης
για ποιους ελληνικους αγωνες μιλατε?
οποιος εχει χρημα ειτε εχει ικανοτητες και γνωσεις ειτε οχι τρεχει και γινεται οποιος δεν εχει οικονομικη ευρωστια τον τρωει η μαρμαγκα ακομα και αν οι ικανοπτητες του ξεπερνανε αυτες του μεσου ελληνα αγωνιζομενου...ημουν χρονια στο εξωτερικο και εβλεπα πως λειτουργουν εκει οι αγωνες...ο εχων χρηματα εφτιαχνε μια ομαδα....ευρισκε και 10 φυντανια και διαλεγε τα 3 πιο ικανα για οδηγο...
εδω ολοι μας κοιταμε πως θα γινουμε εμεις γνωστοι και διασημοι εντος των συνορων γιατι ως γνωστον μεταξυ των αοματων βασιλευει ο μονοφθαλμος...η ολη κατασταση μου θυμιζει τον Ολυμπιακο... πρωτος στην Ελλαδα και γνωστος μεχρι και στις πετρες, η μεγαλυτερη ξεφτυλα ομως εκτος Ελλαδας σε βαθμο που εχουν βγει και ανεκδοτα ακομα και απο Αργεντινους..συγνωμη για το OFF TOPIC
δεν ειναι προσωπικη επιθεση αλλα καταθεση μετα απο τοσους μηνες που διαβαζω αυτα τα sections
πειτε με ακυρο πειτε με ασχετο 8α το δεκτω αλλα ξερω οτι τα παραπανω λογια καποιους τους αγγιξαν και καποιους τους εκαναν να σκεφτουνPS οι φιλανθρωπικες εκδηλωσεις καλο 8α ητανε να θεωρουνται σημαντικες και οχι αγγαρεια ειδικα οταν προκειται για παιδια και να μην τους γυρναμε την πλατη...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
φυσικα και κατακρινω την πραξη της κλοπης και πραγματικα ευχομαι να βρεθει ο ενοχος και να αποδωθει δικαιοσυνηΟΜΩΣ
η πιο σωστη λυση για μενα θα ηταν ενα σωστα τοποθετημενο δελτιο τυπου και οχι ποστ τα οποια μοιαζουν να εχουν γραφτει απο μενα πριν απο 20 χρονια...και σιγουρα δεν ειναι τροπος προσεγγισης του θεματος απο ανθρωπους που στο κατω κατω ειναι γνωστοι και με την φημη τους διαμορφωνουν καταστασεις....ο επαγγελματισμος δεν φαινεται μονο στους αγωνες αλλα σε ολα τα μηκη και πλατη της παρουσιας μας σε ενα χωρο...η απορια που εχω εδω και χρονια ειναι η εξης
οποιος εχει χρημα ειτε εχει ικανοτητες και γνωσεις ειτε οχι τρεχει και γινεται οποιος δεν εχει οικονομικη ευρωστια τον τρωει η μαρμαγκα ακομα και αν οι ικανοπτητες του ξεπερνανε αυτες του μεσου ελληνα αγωνιζομενου...ημουν χρονια στο εξωτερικο και εβλεπα πως λειτουργουν εκει οι αγωνες...ο εχων χρηματα εφτιαχνε μια ομαδα....ευρισκε και 10 φυντανια και διαλεγε τα 3 πιο ικανα για οδηγο...
εδω ολοι μας κοιταμε πως θα γινουμε εμεις γνωστοι και διασημοι εντος των συνορων γιατι ως γνωστον μεταξυ των αοματων βασιλευει ο μονοφθαλμος...η ολη κατασταση μου θυμιζει τον Ολυμπιακο... πρωτος στην Ελλαδα και γνωστος μεχρι και στις πετρες, η μεγαλυτερη ξεφτυλα ομως εκτος Ελλαδας σε βαθμο που εχουν βγει και ανεκδοτα ακομα και απο Αργεντινους..συγνωμη για το OFF TOPIC
δεν ειναι προσωπικη επιθεση αλλα καταθεση μετα απο τοσους μηνες που διαβαζω αυτα τα sections
πειτε με ακυρο πειτε με ασχετο 8α το δεκτω αλλα ξερω οτι τα παραπανω λογια καποιους τους αγγιξαν και καποιους τους εκαναν να σκεφτουνPS οι φιλανθρωπικες εκδηλωσεις καλο 8α ητανε να θεωρουνται σημαντικες και οχι αγγαρεια ειδικα οταν προκειται για παιδια και να μην τους γυρναμε την πλατη...
ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΩΝ 4Τ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΦΑΝΕΡΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΛΟΥ-ΜΟΥ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΤΣΟΥ - ΜΠΙΣΟΥ
ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΤΣΟΥΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΟΥ ΚΟΥ
ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ
ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΜΙΤΣΟΥ - ΜΠΙΣΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΠΙΤΣΟΥΤΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΛΟΥ-ΜΟΥ
ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΒΩ - ΒΟΥ
ΡΩΤΑΕΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΤΣΟΥ
ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΕΙ ....[edit]ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Ο ΛΟΥ-ΜΟΥ
ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΤΣΟΥ - ΜΠΙΣΟΥ
ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥ - ΖΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ....[edit]ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΒΡΕ ΛΟΥ-ΜΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΕΙ ....[edit]
ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΟΥΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ ΛΟΥ-ΜΟΥ
ΜΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΙΤΣΟΥ
ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ
ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
φυσικα και κατακρινω την πραξη της κλοπης και πραγματικα ευχομαι να βρεθει ο ενοχος και να αποδωθει δικαιοσυνη
ΟΜΩΣ
η πιο σωστη λυση για μενα θα ηταν ενα σωστα τοποθετημενο δελτιο τυπου και οχι ποστ τα οποια μοιαζουν να εχουν γραφτει απο μενα πριν απο 20 χρονια...και σιγουρα δεν ειναι τροπος προσεγγισης του θεματος απο ανθρωπους που στο κατω κατω ειναι γνωστοι και με την φημη τους διαμορφωνουν καταστασεις....ο επαγγελματισμος δεν φαινεται μονο στους αγωνες αλλα σε ολα τα μηκη και πλατη της παρουσιας μας σε ενα χωρο...η απορια που εχω εδω και χρονια ειναι η εξης
ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΩΝ 4Τ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
δεν αγοραζω 4Τ...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣE ΚΑΙ Ο taurus ΠΙΟ ΚΑΤΩ,ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
'EL-EM'
Αυτό λίγο παράξενο μου ακούγεται βρε Λώρη.Ολόκληρη περιουσία σε μία ξένη χώρα και την αφήνουν στην τύχη και στην καλή διαγωγή των ιθαγενών;
Πιστεύεις ότι αυτό το περιστατικό θα παίξει ρόλο για την μελλοντική ενοικίαση αγωνιστικών αυτοκινήτων από Έλληνες;Και μια και το έφερε η κουβέντα.Με το 306 τι έγινε τελικά;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...Και μια και το έφερε η κουβέντα.Με το 306 τι έγινε τελικά;Αλοιφή!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
'EL-EM'
Αυτό λίγο παράξενο μου ακούγεται βρε Λώρη.Ολόκληρη περιουσία σε μία ξένη χώρα και την αφήνουν στην τύχη και στην καλή διαγωγή των ιθαγενών;
Πιστεύεις ότι αυτό το περιστατικό θα παίξει ρόλο για την μελλοντική ενοικίαση αγωνιστικών αυτοκινήτων από Έλληνες;Και μια και το έφερε η κουβέντα.Με το 306 τι έγινε τελικά;
ΘΟΔΩΡΗ,
ΗΤΑΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 'ΧΤΙΣΜΕΝΟ' ΑΠΟ ΚΑΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ 306 MAXI ΕΠΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ Η ΚΑΡΟΤΣΑ.ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΘΑΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM'
ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ EVO-9