-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
pininfarinaΘα αρχίσω να σε υποστηρίζω μου φαίνεται...
Όντως λέει ό,τι του κατέβει στην γκλάβα.
Ενώ εσύ...
Τουλάστιχον εννοούσα. Έχω χρόνια να το πω αλλιώς, γιατί να το αλλάξω τώρα.
Φερράρι φαν δεν 'υπάρχει' πάντως. **Σαν να λες ότι η Θεσ/νίκη δεν είναι συμπρωτεύουσα, αλλά η δεύτερη πόλη σε πληθυσμό στην Ελλάδα. **Νταξ...
Σοβαρευτείτε κύριοι...
-
Δεν αφήνουμε τα ό,τι να ναι καλύτερα;
Μου έκανε εντυπωση η απάντηση του Heidfeld
*«Η McLaren σίγουρα μοιάζει γρήγορη, αλλά κατά τη γνώμη μου η BMW Sauber διαθέτει το καλύτερο μονοθέσιο προς το παρόν».
Felipe Massa, Ferrari«Δεν εκπλήσσομαι που αυτά τα άτομα (αναφερόμενος στο Massa) δηλώνουν αυτά τα πράγματα για να μειώσουν την πίεση που τους ασκείται. Έχουμε το ρυθμό, αλλά χρειάζεται να εργαστούμε στην αξιοπιστία».
Nick Heidfeld, BMW Sauber *Όλα αυτά από δω:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0Πολύ ο Heidfeld...
Το συμπέρασμα είναι πως αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη... -
Kοίτα να δεις...προσωπική μου άποψη είναι ότι η BMW θα είναι πολύ δυνατή φέτος...φαίνεται από τις δοκιμές ότι δε ψάχνεται όπως η Renault που έχει χάσει κάπως τη μπάλα. Eiχα πει από την αρχή του χρόνου να προσέξετε τη BMW...και θα δείτε πως θα τα πάει φέτος. Πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρσι.
Οι τοπ ομάδες θα είναι BMW, Ferrari, McLaren.
Θα έχουμε πάρτυ φέτος...
Εντάξει πλέον σιγά σιγά στις δοκιμές...βγαίνει μια εικόνα για το που βρίσκονται οι ομάδες. Για παράδειγμα...η BMW είναι καλύτερη με πέρσι...και η Renault χειρότερη από πέρσι...καθώς και η Honda...
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Οπότε...τι συμπέρασμα βγάζεις που η McLaren δεν έπεσε κάτω από το 1:22? (σε ΞΑΝΑρωτάω λοιπόν...)
Tα testing times δεν λενε τιποτα αλλα επειδη εχεις κολλησει σε αυτη την (καραμελα) ερωτηση σου απαντω εγω: Ο Αλονσο εχει κανει χρονο κατω απο 1.22.
ΠΗΓΗ: pitpass.com
Oπως βλεπεις ομως κατω απο το 1.22 εχει πεσει και ο Μπατον και ο Κουλθαρντ ενω συνηθως ειναι στο τελος της καταταξης.
Μπορεις να βγαλεις συμπερασμα?
Απο ολους αυτους τους χρονους και συγκρινοντας αυτους που εγιναν την Τριτη (13/2), εξαιρωντας τον γυρο του Μασσα (που μαλλον ηταν ημι-qualli run) βλεπω την Φερραρι λιγο μπροστα (κατι αναμενομενο λογω Μπριτζστοουν) και σε πολυ κοντινη αποσταση Μακλαρεν και Ρενω.
Ολα αυτα μεχρι το επομενο τεστ αφου οι ομαδες θα συνεχισουν να εξελισουν τα μονοθεσια τους.
-
Πάντως όλες οι πληροφορίες(χωρίς βέβαια να είναι τσεκαρισμένη οι εγκυρότητα τους) λένε ότι μέχρι στιγμής στα μεγαλούτσικα stints η Ferrari είναι ελάχιστα γρηγορότερη από τη Mclaren.
Μακάρι να έχουμε μια σπουδαία και ανταγωνιστική σεζόν!
-
Το ελαχιστα δεν της αρκει ομως, οχι τουλαχιστον οταν ο αντιπαλος λεγεται Αλονσο
-
.... μια σουμα ....
Οι Καλυτερες επιδοσεις ( F1Racing.Net)
...
Oi διαφορες αναμεσα στους οδηγους της ιδιας ομαδας
McLaren
Hamilton > 0.180 > Alonso (Jerez)
Hamilton > 0.579 > Alonso (Valencia)
Alonso > 0.177 > Hamilton (Catalunya)Renault
Kovalainen > 0.581 > Fisichella (Jerez)
Fisichella > 0.022 > Kovalainen (Valencia)
Kovalainen > 0.178 > Fisichella (Catalunya)Ferrari
Massa > 0.322 > Raikkonen (Jerez)
Raikkonen > 0.563 > Massa (Valencia)
Massa > 0.538 > Raikkonen (Catalunya)ΕΔιτ
*** υπαρχει καποιο λαθος στην διαφορα ΦΑ-Χα στην Καταλουνια ( νομιζω οτι αυτη ειναι η διαφορα με τον Δε λα ροσα ... αλλα δεν μπορω να επεμβω αφου ειμαι μακρυα απο το εξελ μου -
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
ΟΚ...Πως μπορούμε να βγάλουμε άκρη με κάποιον που λέει 'τουλάστιχον', καθαρό συντακτικό λάθος,
Αθάνατε αλάνθαστε Έλληνα...Εμένα, περισσότερο σαν λεκτικό λάθος μου κάνει... αλλά αν θες να ξεκινήσεις και μαθήματα γραμματικής/συντακτικού, παράλληλα με τα ιταλικά(!), ξεκίνα... πλάκα θα 'χει!!!
-
Λέτε η BMW να είναι ή αποκάλυψη???
ΒMW Sauber quickest - analysis
F1.07 looking strong over the long runsBMW momentarily possesses the best formula one car for the 2007 season, according to reports.
An article of the Swiss newspaper Blick claims that, after analysing the 'long runs' of all the front-running teams in winter testing, BMW Sauber's new F1.07 is actually quicker than McLaren Mercedes, Ferrari and Renault.
Dispensing with the often misleading end-of-day time sheets which often highlight low-fuel and new-tyre fliers, Blick said the analysis only took into consideration lap times logged during runs of 12 laps or more.
The newspaper said the Hinwil-built BMW is currently two tenths on average quicker than the new McLaren, and up to half a second faster than Ferrari's F2007 model.
Next on the analysis are Renault, Williams, Toyota, Red Bull and Honda.
Blick wondered: 'Is the team from Hinwil and Munich going to seize the title two years earlier than they planned?'
E.A.
Source GMMhttp://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/070220101424.shtml
-
Number of laps per team:
1º McLaren - 1.957 laps
2º Renault - 1.825
3º BMW - 1.737
4º Ferrari - 1.706
5º Williams - 1.312
6º Honda - 1.177
7º Toyota - 1.145
8º Red Bull - 942
9º Super Aguri - 864
10º Spyker - 506
11º Toro Rosso - 30Number of laps per driver:
1º Kimi Raikkonen (Ferrari) - 873 laps
2º Giancarlo Fisichella (Renault) - 849
3º Fernando Alonso (McLaren) - 809
4º Felipe Massa (Ferrari) - 736
5º Lewis Hamilton (McLaren) - 677
6º Heikki Kovalainen (Renault) - 668
7º Robert Kubica (BMW)- 649
8º Anthony Davidson (Super Aguri) - 556
9º Nick Heidfeld (BMW) - 554
10º Jenson Button (Honda) - 547
11º David Coulthard (Red Bull) - 511
12º Kazuki Nakajima (Williams) - 496
13º Pedro de la Rosa (McLaren) - 471
14º Jarno Trulli (Toyota) - 437
15º Mark Webber (Red Bull) - 431
16º Nico Rosberg (Williams) - 426
17º Franck Montagny (Toyota) - 421
18º Alexander Wurz (Williams) - 390
19º Sebastian Vettel (BMW) - 343
20º Rubens Barrichello (Honda) - 313
21º Takuma Sato (Super Aguri) - 304
22º Ralf Schumacher (Toyota) - 287
23º Christijan Albers (Spyker) - 233
24º Nelson A. Piquet (Renault) - 223
25º Timo Glock (BMW) - 191
26º Ricardo Zonta (Renault) - 155
27º Adrian Sutil (Spyker) - 143
28º Marco Andretti (Honda) - 136
29º Luca Badoer (Ferrari) - 97
30º James Rossiter (Honda) - 95
31º Christian Klien (Honda) - 86
32º Giedo Van der Garde (Super Aguri/Spyker) - 85
33º Adrian Vallés (Spyker) - 49
34º Vitantonio Liuzzi (Toro Rosso) - 30 -
-
Aυτη η photo, θα μπορουσε καλλιστα να χρησιμοποιηθει και ως ''βρειτε τις διαφορες...''
-
Ο χρήστης gtsamis έγραψε:
Λέτε η BMW να είναι ή αποκάλυψη???.....
http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/070220101424.shtml
ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!
-
dizzy: MARLBORO ???????????????????? :
-
Bahrein mate
-
.... ναι ναι ...εκει που απαγορευεται το αλκοολ .... οι τσιγαραδες ειναι ανετοι ..... Μα τι παραξενος κοσμος
-
Το αλκοόλ απαγορεύεται εκεί λόγω θρησκείας. Όχι επειδή 'βλάπτει σοβαρά την υγεία'.
-
Ζήτω η θεοκρατία!
-
Οι διαφορές στους χρόνους είναι πολύ μικρές.
Η Φερράρι διατηρεί το πλεονέκτημα της τελικής.
Ο Αλόνσο αν η McLaren έχει την αξιοπιστία που πρέπει θα πρέπει να το πάρει και φέτος.
Η Φερράρι θα το πάρει το πρωτάθλημα κατασκευαστών εφόσον οι Μάσσα και Ραικόνεν δεν τα κάνουν θάλασσα.
Τα 2 τελευταία βάσει της μαγικής σφαίρας.....
-
Η McLaren στο Bahrein φοράει το Melbourne Spec.
Η αυριανή μέρα θα είναι κρίσιμη...και θα μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα καθώς είμαστε 2μιση βδομάδες από τον πρώτο αγώνα.
Η BMW είχα πει από την αρχή της σεζόν ότι θα μας εκπλήξει...και συγκεκριμένα ο Vettel. Το πρόβλημα όμως είναι ότι έχει προβλήματα αξιοπιστίας. Ας ελπίσουμε να τα καταφέρει.
Χειμερινές δοκιμές 2007