-
Μετά από πολλές βόλτες και σκέψη έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο μοντέλα. Δεν έχω κάνει ακόμα test drive και ξέρω πως αυτό θα μετρήσει πολύ στην απόφαση μου. Η χρήση θα είναι κυρίως αστική με καμιά βολτούλα τα ΣΚ κάνα Ναύπλιο κάνα Πόρτο Ράφτη τέτοια. Ποιο από τα δύο θα προτείνατε?
-
Μετά από πολλές βόλτες και σκέψη έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο μοντέλα. Δεν έχω κάνει ακόμα test drive και ξέρω πως αυτό θα μετρήσει πολύ στην απόφαση μου. Η χρήση θα είναι κυρίως αστική με καμιά βολτούλα τα ΣΚ κάνα Ναύπλιο κάνα Πόρτο Ράφτη τέτοια. Ποιο από τα δύο θα προτείνατε?
-
-
Colt απο μενα.
-
Αν σε εμπνέουν οι πολύ καλές επιδόσεις και η οδική συμπεριφορά, νομίζω ότι πρέπει να πας στο Colt. Αν όμως θέλεις πιο πολύ τη βολή σου, καλύτερα Yaris λόγω αντιπροσωπείας, χαμηλότερης κατανάλωσης (υποθέτω) και ευκολότερης μεταπώλησης.
Γιατί 3θυρα τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα όμως; Τα βρίσκεις πιο αθλητικά, δεν σε νοιάζει καθόλου η πρακτικότητα; Το λέω γιατί προσωπικά αν ήμουν η Toyota, Yaris 3d δεν θα έβγαζα, το βρίσκω κάπως αταίριαστο. Στο Colt υπάρχουν σημαντικές διαφορές από ό,τι θυμάμαι από 3θυρο σε 5θυρο οπότε...
-
Αγαπητέ φίλε έχε υπόψη σου οτι από 22 Νοεμβρίου παίρνεις το Colt Supreme στην τιμή του απλού, με λίγα λογια με 12240
-
το colt είναι πολύ καλό με χώρους καλούς, σπιρτόζικο και φτηνό για αυτά που δίνει. Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι ότι δεν μ' αρέσει φατσικά (και ντρέπομαι για αυτό, γιατί δεν μ'αρέσει ένα αμάξι να μην το θεωρώ τόσο καλό όσο είναι εξαιτίας του σχεδιασμού του!) Ά έχει και ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση
Το yaris είναι μάλλον καλύτερο για αστική χρήση καθώς είναι πιο μαϊτζέβελο και καίει πιο λίγο.
Και τα δύο πάντως είναι ιδανικά για τη χρήση που προτείνεις οπότε ψήσου!
Α κοίτα και το swift...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
και ντρέπομαι για αυτό, γιατί δεν μ'αρέσει ένα αμάξι να μην το θεωρώ τόσο καλό όσο είναι εξαιτίας του σχεδιασμού του!Έχεις την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί που δεν λαμβάνουν υπόψη την εξωτερική/εσωτερική εμφάνιση στη συνολική αξιολόγηση ενός αυτοκινήτου; Υπάρχουν αρκετοί που θα πούνε 'καλό αυτοκίνητο', αλλά δεν πρόκειται να το αγοράσουν, να είσαι σίγουρος. 4TF included.
-
Η αλήθεια είναι πως οι πίσω πόρτες δεν μου χρειάζονται πολύ. Το χρόνο να μπει τρίτο άτομο μέσα 2-3 φορές. Παιδιά ελπίζω να μην κάνω σύντομα, οπότε ας το πάρω 3θυρο τώρα που μπορώ. Επίσης έχω και μια αίσθηση πως τα 3θυρα είναι πιο συμπαγή και ίσως πιο ασφαλή σε ατύχημα (μακριά από εμάς). Η προσφορά αυτή στο Supreme ξέρουμε πόσο θα κρατήσει; Φαντάζομαι μέχρι τέλος του έτους.
-
Ο χρήστης Carlton έγραψε:
Η προσφορά αυτή στο Supreme ξέρουμε πόσο θα κρατήσει; Φαντάζομαι μέχρι τέλος του έτους.Είναι ευρυτερη πρωοθητική ενέργεια χωρίς άμεση 'ημερομηνία λήξης'. Στην τιμή που είχε το Supreme (13.230
-
Ψηφίζω Yaris
-
colt...
-
To colt το έχω οδηγήσει και έχει καταπληκτικό γκάζι όσο γαι θόρυβο που γράφουν τα γνωστά περιοδικά είναι υποκειμενικό τι ενοούν. Πάει βαθιά στο κόκκινο και νομιζεις οτι έχει και άλλο το οποίο σε σταματάει ο κόφτης..
-
Yaris για μένα είναι συνολικά καλύτερο ( και πιο ακριβό)
-
[quote='Ernest']Αγαπητέ φίλε έχε υπόψη σου οτι από 22 Νοεμβρίου παίρνεις το Colt Supreme στην τιμή του απλού, με λίγα λογια με 12240
-
[quote='xenos'][quote='Ernest']Αγαπητέ φίλε έχε υπόψη σου οτι από 22 Νοεμβρίου παίρνεις το Colt Supreme στην τιμή του απλού, με λίγα λογια με 12240
-
Ρε παιδιά λίγο το κιβώτιο με προβλημάτισε σρο Colt. Ισώς φταίει που έχω συνηθίσει με το Fiesta...
-
Double post
Colt CZ3 1.3 Supreme ή Yaris 3d 1.3 Luna