-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Άσχετο
Τους παραπάνω δύο πρωταγωνιστές που αναφέρει ο APR δηλαδή 'παλιός χεράς' και 'σημερινός πρωταθληταράς' τους ξέρω!Μήπως κερδίζω τίποτα;;;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΘΒΑΡΒΕΡΗ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΒΑΡΒΕΡΗΔΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ............. .
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ ....ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ .... ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ , ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΕΙ .....
-
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ Κ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ . ΑΝΤΕ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΑΓ. ΜΕΡΚΟΥΡΙΟ Κ ΣΚΟΥΡΤΑ
http://thanasis.fotopic.net/ και μεσα στη βδομαδα θα μπουν και οι ασφαλτινες
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Επιτρεψτε μου μια παρεμβαση:
Ανεξαρτητα απο τα καλα η τα κακα που μπορει να ειχε το Παλλαδιο, εχετε δει πολλους αγωνες με 3,5 χιλιομετρα απο ειδικη σε ειδικη? Τοσα χρονια δεν γκρινιαζουμε για μεγαλες, πολυεξοδες και βαρετες απλες? Τωρα γκρινιαζουμε για το απο χρονια ζητουμενο? Τρελλαθηκαμε τελος παντων?
Δηλαδη εκανες οδηγαρα μου (δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενο) 6,5 χιλιομετρα ειδικη και μετα απο 3,5 απλη (σε 10 λεπτα) ειχες να ξανακανεις αλλα 9,5 ειδικη κι εξουθενωθηκες? Ε τοτε διαλεξες λαθος σπορ. Υπαρχουν κι οι αναβασεις. 3 χιλιομ και μετα 5 φραπεδες για αλλα 3 χιλιομετρα...
Μηπως να παμε σε κανενα ψυχιατρο? Ποσο μαλλον οταν εσκασε τηλεφωνο απο δικο μας ανθρωπο απο το εξωτερικο που ρωτουσε εναγωνιως να μαθει αν ζοριστηκαμε στις απλες...Κύριε Χρήστο έχετε και εσείς δίκαιο (όντως ήταν πολύ καλό) αλλά για να αλλάξεις παράδειγμα λάστιχο έτρωγες καπέλο!!!! Δεν νομίζω ότι 3-4 λεπτάκια θα ήταν πρόβλημα!!! Εγώ ήθελα να σφίξω τις ζώνες μου (από πίσω να έχω και λίγο ακόμα γιατί τερμάτιζαν) από την πρώτη ειδική και την έσφιξα πριν τα καλύβια)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μάλλον όσοι μιλάνε για σφικτές απλές ξεχνάνε πώς ήταν τα πράγματα πριν κάμποσα χρόνια... όπου πήγαινες στις απλές πιο γρήγορα από τις ειδικές για να προλάβεις...μπορει τα παλια τα χρονια να ηταν ετσι αλλα πλεον τα πραγματα
εχουν αλλαξει τα αυτοκινητα ειναι περισσοτερα στους δρομους και δεν
μου φταιει κανενας ενω εγω κανω το χομπι μου να χαλασω τη βολτα του αλλου.και κατι αλλο,αν εννοεις οτι δοθηκε 2λεπτο απο το service μεχρι τον
αγ.κωνσταντινο δεν δοθηκε.... -
Ταύρε...βιάστηκες πάλι......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ταύρε...βιάστηκες πάλι......ΤΟ 2ΛΕΠΤΟ ΔΟΘΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ SERVICE PARK ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Δ. ΛΑΥΡΙΟ,ΣΗΜΕΙΟ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ SERVICE PARK ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ.
ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1970.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΜΑΣ ΕΝ ΕΤΗ 2006 ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΜΕΙΣ,ΠΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΦΤΑΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ Ε.Δ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ? ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ Ε.Δ. ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ,ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΣΤΙΣ 13.40,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ START LINE ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ταύρε...βιάστηκες πάλι......
ΤΟ 2ΛΕΠΤΟ ΔΟΘΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ SERVICE PARK ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Δ. ΛΑΥΡΙΟ,ΣΗΜΕΙΟ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ SERVICE PARK ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ.
ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1970.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΜΑΣ ΕΝ ΕΤΗ 2006 ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΜΕΙΣ,ΠΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΦΤΑΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ Ε.Δ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ? ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ Ε.Δ. ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ,ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΣΤΙΣ 13.40,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ START LINE ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
γενικα ο αγωνας επρεπε να ξεκινουσε πιο αργα,δεν θα ετρεχε τιποτα πιστευω αν πηγαινε και μιση ωρα πιο πισω,και δεν θα υπηρχαν και καποιες
απωλειες λογω συνθηκων,δεν συμφωνειτε. -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ταύρε...βιάστηκες πάλι......Λάθος κατάλαβα... Ό,τι να 'ναι διάβασα... νόμιζα ότι λέγαμε για τη δεύτερη μέρα...
MEA CULPA...
-
Κατι ακουγεται οτι τα πραγματα απο το Peugeot του Τσολακιδη εμειναν στην Ελλαδα.Απο εκει και περα κατι θα ξερει ο APR.Ας μας το πει να το μαθουμε και εμεις.Αληθεια ειστε μηχανικος του Μιχου?
-
Ο χρήστης MT87 έγραψε:
Κατι ακουγεται οτι τα πραγματα απο το Peugeot του Τσολακιδη εμειναν στην Ελλαδα.Απο εκει και περα κατι θα ξερει ο APR.Ας μας το πει να το μαθουμε και εμεις.Αληθεια ειστε μηχανικος του Μιχου?ΠΟΙΟ PEUGEOT ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΒΡΕ ΜΤ87 ?
ΓΙΑ ΕΞΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
?
-
Μιλαω για το 306 Maxi που ειχε φερει απο την Ιταλια ο Τσολακιδης.
-
Απο περιεργια και μονο.
Τα ωραρια ηταν γνωστα, ετσι δεν ειναι???
Μπηκε κανεις στον κοπο να παραπονεθει στην οργανωση πριν τον αγωνα οτι ηταν σφικτα?????
Η μεση ωριαια ταχυτητα απο ΣΕΧ σε ΣΕΧ ηταν απο 39 εως 44 χλμ/ωρα και η κατωτερη μεση ωριαια στις ειδικες ηταν 77 χλμ/ωρα.
Αρα στην απλη επεφτε μεχρι και τα 25 περιπου χλμ/ωρα.
Τοσο κουραστικο ηταν?????
Για πειτε καμμια προταση.... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Απο περιεργια και μονο.
Τα ωραρια ηταν γνωστα, ετσι δεν ειναι???
Μπηκε κανεις στον κοπο να παραπονεθει στην οργανωση πριν τον αγωνα οτι ηταν σφικτα?????
Η μεση ωριαια ταχυτητα απο ΣΕΧ σε ΣΕΧ ηταν απο 39 εως 44 χλμ/ωρα και η κατωτερη μεση ωριαια στις ειδικες ηταν 77 χλμ/ωρα.
Αρα στην απλη επεφτε μεχρι και τα 25 περιπου χλμ/ωρα.
Τοσο κουραστικο ηταν?????
Για πειτε καμμια προταση....Σε μια απλή 8 λεπτών, τα 2-3 λεπτά που χρειάζονται για να βάλεις κράνη γάντια κλπ, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη μέση ωριαία ταχύτητα. Στις μεγάλες απλές δεν υπήρχε πρόβλημα.
-
Χριστο επιμενω στην ερωτηση μου .
Εκανε κανεις τον κοπο να παραπονεθει στην οργανωση ΠΡΙΝ τον αγωνα???(αν κανεις τρια λεπτα να βγαλεις το κρανος και τα γαντια στο τελος της ειδικης και αλλα τρια να τα βαλεις στην αρχη της αλλης (συνολο 6 λεπτα) και η απλη ειναι 8 παω πασο, υπαρχει προβλημα.Εχεις υπολογισει ομως ποσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρονο σου παιρνει αυτη η διαδικασια???ουτε 45 δευτερολεπτα!!)
(και αλλη φορα να βγαζεις το κρανος οταν χαιρετας κοσμο )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Χρηστο επιμενω στην ερωτηση μου .
Εκανε κανεις τον κοπο να παραπονεθει στην οργανωση ΠΡΙΝ τον αγωνα???(αν κανεις τρια λεπτα να βγαλεις το κρανος και τα γαντια στο τελος της ειδικης και αλλα τρια να τα βαλεις στην αρχη της αλλης (συνολο 6 λεπτα) και η απλη ειναι 8 παω πασο, υπαρχει προβλημα.Εχεις υπολογισει ομως ποσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρονο σου παιρνει αυτη η διαδικασια???ουτε 45 δευτερολεπτα!!)
κοιταξε να δεις,τα 8 λεπτα απο τη δευτερα ως τη παρασκευη βγαινουν
αλλα το σαββατο που βγαινει ο παππους,η γιαγια και οι τουριστες βολτιτσα
στο σουνιο δεν βγαινει. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Χρηστο επιμενω στην ερωτηση μου .
Προσωπικά δεν το είχα υπολογίσει οτι ήταν τόσο σφιχτό και κατά συνέπεια δεν είχα ενημερώσει την οργάνωση. Οντως κάνεις 2-3 λεπτά (υπολόγισε και το λύσε δέσε, ζώνες, μπαλακλάβα κλπ). Το πρόβλημα υπήρχε στη απλή σέρβις - Αγ. Κωνσταντίνο (όπου πήραμε και το καπελάκι μας...). Μετά φοράγαμε τα κράνη από το service park.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εννοω να βγαζεις το κρανος οταν οδηγεις την μοτοσυκλετα σου και χαιρετας κοσμο στην πλατεια του Λαυριου
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εννοω να βγαζεις το κρανος οταν οδηγεις την μοτοσυκλετα σου και χαιρετας κοσμο στην πλατεια του Λαυριου
Είμαι νομοταγής....
-
Μια στιγμη βρε καλοι φιλοι...
Δεν αντιλεγω οτι θα εβλαπτε κανενα αν υπηρχαν τρια τεσσερα λεπτα παραπανω στις απλες.
Εκανα τον αγωνα πλοηγος και πουθενα δεν υπηρχε προβλημα ουτε με κινηση ουτε με μποτιλιαρισματα.
Το να το ζητας κατι εκ των υστερων για του χρονου και σωστο και δικαιο ειναι.
Αλλα απο το να το κανουμε και θεμα...εχει καποια διαφορα!!!
Rally Παλλάδιο