-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρω αν είχαν λόγω να φρεσκάρουν το Scenic αλλά περίμενα πρώτα το Megane.Στο twitter που απαντούσε σήμερα επίσημα η Renault στο κόσμο και σε απορίες του, σχετικά με αυτό γράψανε ότι έγινε επειδή στην κατηγορία MPV έχουν παρουσιαστεί πολλά νέα μοντέλα όπως το C-Max,Grand C-Max,Zafira,Touran f/l και δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να χάσουν την 1η θέση πωλήσεων που έχει στα μικρομεσαία MPV από το 2009 που κυκλοφορεί.
To facelift του Megane θα ακολουθήσει γράψανε μέσα στο 2012, αλλά χωρίς να προσδιορίσουν ακριβώς πότε. Τα περιοδικά λένε ότι θα παρουσιαστεί το Μάρτιο στην αντίστοιχη Διεθνή έκθεση.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο 1,6 DiG? Τι να τα κανει τα 190 άλογα?Μια χαρά θα του καθόταν Κώστα.Δύναμη ροπή.Το Touran και τα άλλα τι τα κάνουν τα 150 και τα 160 άλογα δηλαδή?
Πόσο μάλλον το Juke? -
Οικονομικά να το δεις ... θα ήταν ακριβότερο απο το αντιστοιχο δικίνητο Juke. Εξαλλου το Juke έχει 'στησιμο' για τόσα άλογα.
Τεσπά.
Σε κινέζικα δημοσιεύματα για τον 1,6 DiG λένε ότι η Nissan Ιαπωνίας δήλωσε ότι η κατασκευή του θα είναι αποκλειστικά δικής της κατασκευής εκεί (στην Ιαπωνία) και μόνο σε Nissan μοντέλα. Oποτε ... Dongfeng Nissan Tiida 1,6 DiG το επόμενο καλό και ... στυλάτο! -
Μερικές photos ακόμη από το εσωτερικό του:
-
Δεν θα είχε πρόβλημα με τα άλογα και το στήσιμο Κώστα.Μπορούσαν να έχουν μια πιο fit έκδοση με 150-160 ίππους
Κατα τ' άλλα τα panda όλα και τα κοάλα τίποτα δηλαδή.ΜάλισταAlcantara-δέρμα βλέπω και μπράβο
-
Το ταμπλο πολυ ωραίο. Γενικά αυτο που βλέπει ο οδηγός μπροστά του.
Στο τελευταίο Megane οι σχεδιαστές τους πέτυχαν ενα πανέμορφο αποτελεσμα.
-
Η μουτσούνα του απλού scenic σκίζει. Το grand έχει πάρει λίγο σαν ξεχειλωμένο χαμόγελο των Peugeot. Κατά τα άλλα, όλο το υπόλοιπο αμάξωμα είναι σούπερ. Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο θα εμφανιστεί και στο megane hatch
-
Δε μου μοιαζει για κανονικο face lift..
Μαλλον για μεγαλης εκτασης φρεσκαρισμα.. -
εχουν βαλει και σχεδιαστικα - ποιοτικα στοιχεια απο το f.l του clio στο εσωτερικο αρα ειναι δεδομενο οτι παρομοιες αλλαγες θα εχει και το κανονικα megane...
-
@rafi Λογικά- αυτό θα είναι το ενδιάμεσο facelift έγραψε η Renault στο twitter. Δεν μπήκε η νέα εμφάνιση γράψανε γιατί τα χρονικά περιθώρια εξέλιξης ήταν περιορισμένα.
@bibendum στο clio δεν έγινε κάποιο f/l στο εσωτερικό του. Είναι εξοπλιστική έκδοση που στο εξωτερικό κυκλοφορούσε χρόνια ως Night&Day. Απλά εδώ κυκλοφόρησε ως Dynamic.
Πάντως το facelift του Scenic θυμίζει λίγο και το facelift της Laguna Που δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα.
-
Εμενα πάντως μου θυμίζει έντονα το Citroen c4 Picasso απο μπροστά
Το κοίταγα χθες το βράδυ και εκεί κατέληξα γιατί εξαρχής σε κάποιο μου έφερνε αλλα δεν μπορούσαν να καταλάβω σε ποιο -
Μοιάζει υπερβολικά ε;
-
C4 λέμε όχι C3
-
Ναι είναι το C3 Picasso. Μου κόλλησε όμως πολύ το κάτω μέρος της μάσκας, μην πω όλη η μουσούδα. Σαν να βγήκε από τον ίδιο σχεδιαστή, δεν μοιάζει;
-
Ε κάποιες ομοιότητες σαν ιδέα(χρωμιάκια κλπ ) τις έχει απλα με το C4 σαν να μοιάζουν στο πάνω μέρος (φώτα κλπ)
-
Θα ήθελε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα ήθελενα είναι το Picasso τόσο όμορφο όσο η Scenicαρα ε?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Θα ήθελε
να είναι το Picasso τόσο όμορφο όσο η Scenicαρα ε?
Το ανάποδο και το ξέρεις... Αν ήταν έτσι τα πράγματα δεν θα το αλλάζανε στο fl.
Εγώ βέβαια δεν βλέπω καμία ομοιότητα Αντίθετα για τα εμπρός φώτα μπορώ να πώ πως κινηθήκαν στο στύλ της Laguna fl -
Νταξ όχι ότι ήταν και κανένα κουκλί το τωρινό αλλα όντως η C4 ήταν ομορφότερη
Τώρα βέβαια με το Laguna fl με αρρωσταίνεις κι είχα μια κόκκινη Gt το πρωί στο συνεργείο (προ fl βέβαια αλλα είναι εξίσου όμορφη) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Θα ήθελε
να είναι το Picasso τόσο όμορφο όσο η Scenicαρα ε?
Πολλά λες...
Renault Scenic Mk3