-
Με σβηστη τη λυχνια πασα γυνη ομοια
καποιος φιλος μου που δεν ξερω αποπου το ακουσε -
Ο χρήστης LOLIS έγραψε:
Με σβηστη τη λυχνια πασα γυνη ομοια
καποιος φιλος μου που δεν ξερω αποπου το ακουσε'Αν ήταν όλες οι γυναίκες ίδιες,δέν θα τρέχατε ο καθένας σας πίσω απο μία'
Γιαγιά του ξαδέρφου μου,κοντά στα εννενήντα της χρόνια τωρα
-
'Εις οιωνος αριστος,αμυνεσθαι περι παρτης.'
Δεν τα'βαλε αυτα τα λογια ο Ομηρος στο στομα του Εκτορα.
Ο συγχρονος Ελληνας τα εκανε σημαια του. -
Τσαμπιονια μου, σας θελω τουρμπα
Οποιος βρει ποιος το ειπε...
...δεν κερδιζει τιποτα.
Οποιος ομως δεν ξερει, banαρεται αμεσως
-
Να και μερικες παραφρασεις ,συνηθως εχουν λεχθει σε Ελληνικες παλιες ωραιες ταινιες.
'Δεν ειχε που την κεφαλη** πλυναι **'.
'Την υποδεχτηκε μετα βαιων και κυκλαδων'Αυτα προς το παρον.
-
Λόγια διασήμων... ή διάσημα λόγια ασήμων. Και σχόλια επ αυτών. Ας τα γράφουμε με bold + italic + quotes, για να φαίνονται μέσα στη σελίδα. Για πάμε:
Ο χρήστης ililias έγραψε:
***Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αποφασίσεις πως θα διαχειριστείς τον Χρόνο που σου έχει δοθεί. ***Tolkien?
Ή το έχει πει και άλλος πριν από αυτόν; -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λόγια διασήμων... ή διάσημα λόγια ασήμων. Και σχόλια επ αυτών. Ας τα γράφουμε με bold + italic + quotes, για να φαίνονται μέσα στη σελίδα. Για πάμε:***Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αποφασίσεις πως θα διαχειριστείς τον Χρόνο που σου έχει δοθεί. ***
Tolkien?
Ή το έχει πει και άλλος πριν από αυτόν;Σε μια πρόχειρη αναζήτηση, το είδα να αποδίδεται και στο Nicholas Sparks, ο οποίος όμως γεννήθηκε αφού γράφτηκε το LoTR, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το είπε αυτός πρώτος
Στο LoTR τη λέει ο Gandalf, στο πρώτο βιβλιο.
EDIT: Συγκεκριμένα, στο κεφάλαιο 'The Shadow of the Past', συζητώντας με τον Frodo περί του Δαχτυλιδιού.All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
(τόσα πολλά edits πρέπει να μην έχω ξανακάνει... )
-
Η τωρινη μου υπογραφη..
I never hated the one true god..
but the god of the people i hatedMarilyn Manson απο το δίσκο Holy Wood, και το τραγουδι ''Disposable Teens''
(απο εκει το εχω δει εγω..μπορει να ειναι καποιου αλλου )Και η παλαιοτερη υπογραφη..
Amor fati...
*''Αγαπα τη μοιρα σου'' *(στα Λατινικα) απο τον Friedrich Nietzsche
(μια επεκταση του *''γινε αυτο που εισαι'' *του ιδίου) -
if you chose not to decide you still have made a choice
Neal Peart
μπορει να ειναι ντραμερ αλλα ο ανθρωπος ειναι καθηγητηςmike οι Beggars θα βγαλουν κανα cd?
-
Κατσε ντε..τωρα βγηκε το καινουριο Arch Enemy, λογικα το καινουριο Beggars ετοιμαζεται!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λόγια διασήμων... ή διάσημα λόγια ασήμων. Και σχόλια επ αυτών. Ας τα γράφουμε με bold + italic + quotes, για να φαίνονται μέσα στη σελίδα. Για πάμε:***Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αποφασίσεις πως θα διαχειριστείς τον Χρόνο που σου έχει δοθεί. ***
Tolkien?
Ή το έχει πει και άλλος πριν από αυτόν;Το άκουσα στο LotR κι έμεινα μαλάκας: Ό, τι προσπαθώ να εξηγήσω χρόνια τώρα, σε λίγες, όμορφες λέξεις... All you have to do is decide what to do with the time that is given to you. Τουλάχιστον εγώ έτσι το 'πιασα.
Αλλιώς, ακόμα πιό όμορφα και περιεκτικά (αλλά για πιό 'ψημένα' μυαλά) 'μεσ' στη ζωή δρόμοι ανοίγονται σωρό'...
Ή. όπως λέω εγώ αλλά με πάρα πολλά λόγια, κάθε μέρα παίρνουμε μικρές αποφάσεις. Μικρές, αλλά όσο κι αν δεν το καταλαβαίνουμε αυτές καθορίζουν τη συνέχεια της Ζωής μας...ΥΓ. Δεν υπάρχουν άσημοι άνθρωποι. Οι 'διάσημοι' θα ήσαν επαίτες αν δεν υπήρχαν οι λαϊκατζήδες.
-
**some cause hapiness wherever they go; others, whenever they go. **
'Oscar Wilde'
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τσαμπιονια μου, σας θελω τουρμπαΟποιος βρει ποιος το ειπε...
...δεν κερδιζει τιποτα.
Οποιος ομως δεν ξερει, banαρεται αμεσως
Tolkien;
-
το άκουσα στο ράδιοdj το πρωί
Γράμμα μαύρου προς λευκό:
*Αγαπητέ λευκέ, εγώ είμαι μαύρος όταν γεννιέμαι, μαύρος όταν κρυώνω, μαύρος όταν είμαι κάτω από τον ήλιο, μαύρος όταν πεθαίνω...
Εσύ όταν γεννιέσαι είσαι ροζ, όταν κρυώνεις γίνεσαι μπλε, κοκκινίζεις κάτω απ'τον ήλιο και όταν πεθαίνεις γίνεσαι άσπρος,*
**και αποκαλείς εμένα έγχρωμό **?
-
Άψογο...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τσαμπιονια μου, σας θελω τουρμπα....Psomiadis (AEK) ?
-
Έχω δικές μου απόψεις με τις οποίες πολλές φορες δεν συμφωνώ.
George Bush Junior
κ εγω το ιδιο, τις περισσοτερες φορες δεν συμφωνω με τις αποψεις μου.
αλλα εχει ενδιαφερον να υπερασπιζεσαι καποιες θεσεις, για να δεις αν θα τα καταφερεις. -
τις περισσοτερες φορες δεν συμφωνω με τις αποψεις μου.
αλλα εχει ενδιαφερον να υπερασπιζεσαι καποιες θεσεις, για να δεις αν θα τα καταφερειςskye
-
Ενα τραγουδι που τους στιχους του,τωρα πια, εκτος απο να τους τραγουδω,τους σκεπτομαι ειναι το '** Δυο πορτες εχει η ζωη**' εκεινης της Παπαγιαννοπουλου.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Έχω δικές μου απόψεις με τις οποίες πολλές φορες δεν συμφωνώ.George Bush Junior
κ εγω το ιδιο, τις περισσοτερες φορες δεν συμφωνω με τις αποψεις μου.
αλλα εχει ενδιαφερον να υπερασπιζεσαι καποιες θεσεις, για να δεις αν θα τα καταφερεις.Και νομιζα οτι μονο εγω ειμαι τοσο ξεπλενης που πολλες φορες οταν σε μια παρεα ολοι εχουν την ιδια αποψη, εγω υποστηριζω την αντιθετη για να υπαρχει χαβαλες....το χειροτερο εινα ιοτι μετα απο καποια ωρα λεω...ρε τελικα ποιο ειναι το σωστο?
Μεγάλες κουβέντες