-
Και ενα αστειο, δεν θυμαμαι ποιος το ειπε:
'Η κοτα, ειναι ενα ευφυες τεχνασμα του αυγου, για να αναπαραγαγει περισσοτερα αυγα' -
Ηλέκτρα σου μίλησα με το καλό, την επόμενη φορά θα απαντήσω με ρήμες
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
'Η κοτα, ειναι ενα ευφυες τεχνασμα του αυγου, για να αναπαραγαγει περισσοτερα αυγα'Καλό!
Αυτό που έχεις στην υπογραφή σου ποιος το είπε? -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
'Η κοτα, ειναι ενα ευφυες τεχνασμα του αυγου, για να αναπαραγαγει περισσοτερα αυγα'Καλό!
Αυτό που έχεις στην υπογραφή σου ποιος το είπε?καποιος που νικαει αλλα δεν αξιζει προφανως
-
Αυτό που έχεις στην υπογραφή σου ποιος το είπε?Ουτε και αυτο το θυμαμαι. Λες να το εβγαλα μονος μου??
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Αυτό που έχεις στην υπογραφή σου ποιος το είπε?καποιος που νικαει αλλα δεν αξιζει προφανως
Εννοείς 'δε νίκησες επειδή άξιζες' = 'νίκησες κατά τύχη' (άρα δεν αξίζεις).....
-
Εννοείς 'δε νίκησες επειδή άξιζες' = 'νίκησες κατά τύχη' (άρα δεν αξίζεις).....
δεν νικησες επειδη αξιζες = νικησες επειδη πληρωσες
ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ???
-
Μην χαλάτε το θέμα
-
FlowerPower
Προσπαθώ, ρε συ, αλλά θα μου πάρει μερικές μέρες να διαβάσω τα 'σεντόνια' σου και να κατακτήσω την υπέρτατη σοφία.... -
FlowerPower
Προσπαθώ, ρε συ, αλλά θα μου πάρει μερικές μέρες να διαβάσω τα 'σεντόνια' σου και να κατακτήσω την υπέρτατη σοφία....ή μπορεις απλα να διαβαζεις το Αγιο Κορανι.
-
-
προσπαθησα να συσωρευσω την σοφια μου σε 3 περιεκτικα Posts
-
δεν ειναι δουλεια μου να τα μεταφρασω, δεν τα διδασκω, τα παραθετω
-
Επειδη κρίνω ότι κοροιδευεις και ειρωνευεσαι το σταματαω εδω.
-
Για να τα παραθετεις σημαινει πως θελεις καποιοι να τα διαβασουν αρα και να τα καταλαβουν, οποτε και πρεπει να τους σεβεσαι, ιδιαιτερως τον συγγραφεα του θέματος.
Απο κει και πέρα, ένα που μου ήρθε μετα τη συζητηση μαζι σου και την αναγνωριση της σοφίας σου:
'Υπάρχουν βάσιμα στοιχεία που δείχνουν ότι ο άνθρωπος στάθηκε στα δυό του πόδια προκειμένου να έχει τα χέρια του ελεύθερα για να edit [kouk]'
Λίλυ Τόμλιν. -
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
-
-
-
-
Για να τα παραθετεις σημαινει πως θελεις καποιοι να τα διαβασουν αρα και να τα καταλαβουν, οποτε και πρεπει να τους σεβεσαι, ιδιαιτερως τον συγγραφεα του θέματος.
Απο κει και πέρα, ένα που μου ήρθε μετα τη συζητηση μαζι σου και την αναγνωριση της σοφίας σου:
'Υπάρχουν βάσιμα στοιχεία που δείχνουν ότι ο άνθρωπος στάθηκε στα δυό του πόδια προκειμένου να έχει τα χέρια του ελεύθερα για να edit : [kouk]'
Λίλυ Τόμλιν.με αφορμη αυτο θα πω ενα που ηρθε και σε μενα
edit : Flower, πλάκα πλάκα, αλλά όλα έχουν όρια!!! [kouk]
-
-
+1
-
Τι έχεις στο μυαλό σου; ...αν μου επιτρέπεις την υπερβολή...
Fred Allen -
-
-
-
-
'Υπάρχουν βάσιμα στοιχεία που δείχνουν ότι ο άνθρωπος στάθηκε στα δυό του πόδια προκειμένου να έχει τα χέρια του ελεύθερα για να edit [kouk]'
Λίλυ Τόμλιν.edit : Flower, πλάκα πλάκα, αλλά όλα έχουν όρια!!! [kouk]
Ελα ρε...κοψε λιγο...
-
-
Για να σας επαναφέρω στην τάξη... τι λέτε γι αυτό:
'Get a job that you like and you won't have to work a single day in your life'
(Πιάσε μια δουλειά που σου αρέσει και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου)-Κινέζικο ρητό
-
Για να σας επαναφέρω στην τάξη... τι λέτε γι αυτό:'Get a job that you like and you won't have to work a single day in your life'
(Πιάσε μια δουλειά που σου αρέσει και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου)-Κινέζικο ρητό
Mαλλον πριν τον Μαο και τον κουμμουνισμο θα το ειπαν!
-
The point, as Marx saw it, is that dreams never come true.
Hannah ArendtΤο νόημα, όπως το είδε ο Μαρξ, είναι ότι τα όνειρα δεν γίνονται ποτέ πραγματικότητα.
(η κυρία, που δε την ξερω, τη λεει στον Μαρξ της funis )
Beauty, n: the power by which a woman charms a lover and terrifies a husband.***
Ambrose BierceΟμορφιά, η (ουσ): η δύναμη με την οποία μια γυναικα γοητεύει έναν εραστή και τρομοκρατεί έναν σύζυγο.
Belladonna, n.: In Italian a beautiful lady; in English a deadly poison. A striking example of the essential identity of the two tongues.
Ambrose BierceΜπελλαντόνα, η (ουσ): Στα ιταλικά, η όμορφη γυναίκα - Στα Αγγλικά, ένα θανατηφόρο δηλητήριο.
Ένα τρανταχτό παράδειγμα της ουσιαστικής ομοιότητας των δυο γλωσσών. -
Λουλουδιε περιμενεις να διαβασουμε τα σεντονια σου
Αν ηταν να διαβαζω τοσο θα επαιρνα πτυχιο στα 4 χρονια
-
***If you don't make mistakes, you aren't really trying. ***
- Coleman Hawking
Μεγάλες κουβέντες