-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Στο **Θησείο, στο Μέγαρο Μουσικής και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας **θα επεκταθεί τους επόμενους μήνες το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης της Αθήνας. Η δεύτερη φάση εξάπλωσης του συστήματος θα περιλαμβάνει άλλες 5.500 θέσεις στάθμευσης, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προορίζεται για τους μόνιμους κατοίκους.
Στο Δήμο Αθηναίων εκτιμούν ότι είναι επιτυχημένη μέχρι τώρα η λειτουργία του συστήματος, τόσο από πλευράς εσόδων, όσο και από το γεγονός ότι πλέον τα μέσα μαζικής μεταφοράς κινούνται ταχύτερα στους κεντρικούς δρόμους. Τον τελευταίο μήνα τα περίπτερα δίνουν κατά μέσο όρο 10.000 κάρτες την ημέρα, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι των δύο ευρώ.
Πηγη: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=102&page_id=4802
Σχολιο: Τραλαλο!!!
Α εντάξει, τέλεια. Μέχρι τώρα, λόγω παρκομέτρων (όχι μόνο για αυτό βέβαια), άφηνα το αυτοκίνητο στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, και έπαιρνα το μετρό. Τώρα δε μπορώ να κάνω ούτε αυτό. Άρα το κέντρο γίνεται απροσπέλαστο για μένα.
Μπορώ βέβαια να πάρω κανά τρόλεϋ, και να το παίζω 50-50 αν θα γυρίσω σπίτι με τις καθημερινές πορείες.
Τέλεια. Κανονικά θα νευρίαζα, αλλά στα @@ μου. Ούτε αυτό δεν τους αξίζει. Αυτοκινητάκι και παρκάρισμα ψηλά στα Εξάρχεια. Bye bye GTi!
Α, περιττό να σας πω πως κάρτες στα περίπτερα του Κολωνακίου δε βρίσκεις με τίποτα, έτσι; Αλλά, αυτό θα σήμαινε λιγότερες κλήσεις => λιγότερα έσοδα.
Ό,τι να΄ναι. Αλλά το ότι μου έκοψαν την πρόσβαση στο μετρό, δε μπορώ να το καταλάβω! Γιατί δε βάζουμε παρκόμετρα σε όλη την ελληνική επικράτεια;!; Τι έχει δηλαδή στο γήπεδο εκεί και βάζουν παρκόμετρα; Εμπορικό κέντρο δεν είναι με τίποτα- εστιατόρια έχει, νοσοκομεία, σχολεία, και σπίτια...
Ας πάνε να...
Τελικά, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα, και δη με απρόκλητο πλέον τρόπο. Αφού το δήλωσαν ξεκάθαρα: απόλυτη εισπρακτική επιτυχία!
Εγώ πάντως αν εξαιρέσει κανείς τις ακαδημαϊκές μου υποχρεώσεις, το έκοψα πλέον το κέντρο, και πάω οπουδήποτε αλλού!
Και βεβαια ολα για το χρημα.Πριν την εφαρμογη του νεου μετρου πληρωναμε κλησεις στην τροχαια γιατι απαγορευοταν η σταση και η στθμευση στην Ευριπιδου,Ερμου κλπ. Τωρα για να κονομηση ο Δημος ξαναπληρωνουμε !!!!!Και σε μερικους αρεσει κιολας......
-
Την περασμενη βδομαδα αναγκαστικα να παω με το αμαξι στην Ερμου, διοτι ηθελα να αγορασω κατι βαρυ και να το μεταφερω , και παρκαρα σαν κυριως επι της Ερμου για 1 ωριτσα πληρωνοντας 1 ευρω.
Εκανα την δουλεια μου και εφυγα σαν κυριως.
Αυτο πριν 2-3 μηνες ηταν αδυνατον να γινει διοτι δεν υπηρχε πουθενα θεση να παρκαρεις, αφου οι ιδιοι οι μαγαζατορες απο νωρις το πρωι επιαναν ΟΛΕΣ τις θεσεις.
-
Κάρτα πού βρήκες?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κάρτα πού βρήκες?Ειχα ακουσει για τα προβληματα στην διανομη, και μια μερα που βρεθηκα σε περιπτερο που ειχε, πηρα ενα πακετο 20 ε τις πεταξα στο ντουλαπακι και ησυχασα.
-
Δώσε διεύθυνση, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο του περιπτερά!
Εχω ρωτήσει σε πάνω από 20 περίπτερα (χωρίς υπερβολή) στο κέντρο και δεν έχει κανείς!
-
Δώσε διεύθυνση, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο του περιπτερά!Εχω ρωτήσει σε πάνω από 20 περίπτερα (χωρίς υπερβολή) στο κέντρο και δεν έχει κανείς!
ρωτα αν εχει κορη πανω απο 17
-
Δώσε διεύθυνση, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο του περιπτερά!Εχω ρωτήσει σε πάνω από 20 περίπτερα (χωρίς υπερβολή) στο κέντρο και δεν έχει κανείς!
Αμεσως.
Επι της Πατριαρχου Ιωακειμ στο Κολωνακι οπως κατεβαινεις την οδο αριστερα το τελευταιο περιπτερο πριν την πλατεια, ειχε ολοκληρα πακετα.
-
Αχ, αχ, αυτά με πμ τα στέλνουν, τώρα μέχρι να πάω δε θα έχει τίποτα.
Και πού είναι το όνομα και το τηλέφωνο?
-
Ρε συ Νικο τη μαρκα και τον αριθμο του αυτοκινητου ζητανε,ακου τον περιπτερα!!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δώσε διεύθυνση, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο του περιπτερά!
Εχω ρωτήσει σε πάνω από 20 περίπτερα (χωρίς υπερβολή) στο κέντρο και δεν έχει κανείς!
Ρε συ Νικο τη μαρκα και τον αριθμο του αυτοκινητου ζητανε,ακου τον περιπτερα!!!!
-
Ελεγχόμενη στάθμευση στην Πάτρα
Ξεκινάει από τη Δευτέρα η λειτουργία του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Πάτρας.
Οι θέσεις στάθμευσης ανέρχονται σε 1550, ενώ οι 682 θέσεις είναι για τους μόνιμους κάτοικους του κέντρου της πόλης.
Οι κάτοικοι θα έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύουν σε όποιο σημείο του συστήματος θέλουν, αρκεί να έχουν επικολλήσει στο παρμπρίζ του οχήματός τους, την ειδική κάρτα που έχει εκδώσει ο Δήμος Πατρέων.
Η ελεγχόμενη στάθμευση θα ισχύει από Δευτέρα έως και Παρασκευή τις ώρες 8:00-14:00 και 17:00-21:00, το δε Σάββατο από τις 8:00-14:00. Τις Κυριακές και τις αργίες θα επιτρέπεται η δωρεάν στάθμευση.
Το κόστος της στάθμευσης ανέρχεται σε 0,50 ευρώ για στάθμευση μισής ώρας και αυξάνεται κατά 0,50 ευρώ ανά μισή ώρα. Όσοι σταθμεύουν χωρίς να έχουν πληρώσει, θα τους επιβάλλεται από τη Δημοτική Αστυνομία χρηματικό πρόστιμο που ανέρχεται στα 30 ευρώ.
-
Βασικά, για την περίπτωση της Πάτρας το βλέπω θετικά το μέτρο.
Έχει παραγίνει το κακό με τα όπως να 'ναι παρκαρισμένα εκεί.
Εξάλλου το αντίτιμο είναι ΙΜΗΟ λογικό. -
Έχω βολευτεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τα παρκόμετρα στο κέντρο. Βρίσκω να παρκάρω ρε παιδί μου για κάποια σύντομη δουλειά δίνοντας 0,5 ως 1 € για μισή ως 1 ώρα. Μια χαρά.
-
Που ακριβως παρκαρετε στο κεντρο;Γιατι εγω θεσεις δεν βρισκω,νομιμες ή παρανομες δεν εχει σημασια!
-
Πάνω από την Ακαδημία και στου Ψυρρή έχω βρει σχετικά εύκολα τις τελευταίες μέρες. Στην Ομόνοια ή γύρω από το Κολωνάκι όχι.
-
Εγω στο Κολωνακι βρισκω ΠΑΝΤΑ, ειτε ειναι απογευμα μετα την δουλεια για καφε, ειτε για ποτο (μεχρι τις 10μμ, μετα πηζουν ολες οι θεσεις). Και μετα τις 9 ειναι και τσαμπα (οχι οτι 2ε/2ωρο ειναι ασχημα). Γενικα αμα συνεχισουν να το αστυνομευουν, ειμαι 110% υπερ.
Οπως επισης εχω παει σε ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ και για ψωνια in between καρακεντρο με το αυτοκινητο Α-ΝΕ-ΤΑ.
-
Σήμερα 2/8/2009 και ώρα 23.00 στην περιοχή πίσω από το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας ξεκίνησαν οι εργασίες για τον ορισμό των θέσεων των κατοίκων (μπλε χρώμα).
Μόλις 3 χρόνια τους πήρε.... πλησιάζουν και εκλογές.... μαύρο που θα φάνε.....
-
Προσωπικα οπως εχω ξαναπει υποστηριζω με τα χιλια τα παρκομετρα.
Δεν γινεται εγω να ψαχνω θεση και ο αλλος να εχει αφησει το σαραβαλακι του μονιμα παρατημενο.
Και γενικα ξεβολευονται πολλα γαϊδουρια και πολλοι καρα-αργοσχολοι με αυτο το συστημα.
Αλλα ειναι αστειο το οτι τοσα χρονια τωρα δεν εχουν καταφερει να το κανουν νομιμο! -
Εμένα μου είχε τύχει να μου πάρουν τις πινακίδες μπροστά στο ΥΜΕ στην Αναστάσεως, πριν τοποθετηθούν παντού πινακίδες, πριν τη νέα διακυβέρνηση, με τι αιτιολογικό ότι η πινακίδα του προηγούμενου τετραγώνου ίσχυε και στο τετράγωνο που ήμουν.
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
Εμένα μου είχε τύχει να μου πάρουν τις πινακίδες μπροστά στο ΥΜΕ στην Αναστάσεως, πριν τοποθετηθούν παντού πινακίδες, πριν τη νέα διακυβέρνηση, με τι αιτιολογικό ότι η πινακίδα του προηγούμενου τετραγώνου ίσχυε και στο τετράγωνο που ήμουν.Αυτο ειναι λαθος. Η πινακιδα απαγορευσης σταθμευσης ισχυει για ολο το μηκος της πλευρας του δρομου στην οποια βρισκεται. Απο γωνια σε γωνια δηλαδη.
Ο φερετζές του ανίκανου...(τα παρκόμετρα επιστρέφουν)