-
:lkar: :lkar:
-
Double post...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο έλεγχος πόση ώρα είναι κάποιος σε μία θέση, πως γίνεται?Να πώς μου είπαν πώς γίνονταν σε μια πόλη στις ΗΠΑ, σε ζώνη μόνο στάσης.
Κάθε 15 λεπτά περνούσε ένας μοτοσυκλετιστής με ένα κοντάρι που στην άκρη είχε κιμωλία. Καθώς κινούνταν παράλληλα με τα αυτοκίνητα, η κιμωλία στο κοντάρι χάραζε μια άσπρη γραμμή πάνω στα λάστιχα.
Σε 15 λεπτά που ξαναπερνούσε έγραφε όποιο αυτοκίνητο είχε γραμμή με κιμωλία! -
Λέγοντας 5-6 μήνες εννοώ ότι και πάλι το σύστημα ακροβατεί. Έχω την εντύπωση ότι θα επαναληφθεί το σενάριο των ημινόμιμων παρκομέτρων και ημινόμιμων διαδικασιών πληρωμών των κλίσεων. Αν κινητοποιηθούν νομικά λίγο σοβαρά δύο-τρεις οργανώσεις, τα βλέπω να τα ξηλώνουν.
Εδώ ακόμη δεν έχουν επιστρέψει κλίσεις που παρανόμως εισάπραξαν από το προηγούμενο -επίσης παράνομο- σύστημα. Τότε το 'παραθυράκι' ήταν ο 'ιδιωτικός φορέας' (ο οποίος απαγορεύεται να χρεώνει κλίσεις ως ιδιωτικός), τώρα σίγουρα κάποιο άλλο θα είναι - ειδικά δε αν τελικά τοποθετηθούν ΠΑΝΤΟΥ παρκόμετρα και όχι μόνο σε κεντρικές αρτηρίες και εμπορικούς δρόμους. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να κάνεις τι;;;;;
Άγνωστη λέξη ε?
εγώ την ξέρω, εσύ στο google τη βρήκες;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ο έλεγχος πόση ώρα είναι κάποιος σε μία θέση, πως γίνεται?
Να πώς μου είπαν πώς γίνονταν σε μια πόλη στις ΗΠΑ, σε ζώνη μόνο στάσης.
Κάθε 15 λεπτά περνούσε ένας μοτοσυκλετιστής με ένα κοντάρι που στην άκρη είχε κιμωλία. Καθώς κινούνταν παράλληλα με τα αυτοκίνητα, η κιμωλία στο κοντάρι χάραζε μια άσπρη γραμμή πάνω στα λάστιχα.
Σε 15 λεπτά που ξαναπερνούσε έγραφε όποιο αυτοκίνητο είχε γραμμή με κιμωλία!Πιο απλά: Ένα παρκόμετρο που θα εκδίδει κάρτες με ώρα έναρξης-λήξης, απλά χωρίς αντίτιμο.
Για το show lkar-kid, έχω μείνει άναυδος!!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για το show lkar-kid, **έχω μείνει άναυδος!!!! **:lol:
πόσες μέρες;
-
Έχω να μιλήσω γύρω στα 10 λεπτά, όταν λήξει η σιωπή μου θα ενημερώσω, υπολογίζω κατά τις 16:50 εκτός και αν πάρει κανείς τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να κάνεις τι;;;;;
Άγνωστη λέξη ε?
εγώ την ξέρω, εσύ στο google τη βρήκες;
Το google ως γνωστόν, σου παρέχει πληροφορίες για μία λέξη που ήδη ξέρεις. Άρα το kid ξέρει το sex. Το lkar βέβαια, & λόγω ηλικίας μάλλον, δεν ξέρει πως δουλεύει το google, όπως και το sex εξάλλου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το google ως γνωστόν, σου παρέχει πληροφορίες για μία λέξη που ήδη ξέρεις. Άρα το kid ξέρει το sex. Το lkar βέβαια, & λόγω ηλικίας μάλλον, δεν ξέρει πως δουλεύει το google, όπως και το sex εξάλλου.To lkar δούλευε το search όταν πήγαινες δημοτικό, την προηγούμενη 1000ετία
μήπως για PUB, αρκετά το σκίσαμε
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ είδα χτες στην τηλεόραση (ALTER ) το εξής που έχω παρατηρήσει και στο Ηράκλειο. Σημεία όπου παλαιότερα απαγορευόταν το παρκάρισμα με τη στρογγυλή πινακίδα με το Χ, τώρα έχουν γίνει ελεγχόμενης στάθμευσης. Αν αυτό δεν είναι εισπρακτικό μέσο, τότε τι είναι;Είπαμε αν πληρώνεις δεν εμποδίζεις. Πρακτική εφαρμογή της παροιμίας 'με τον παρά μου .......' .
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Αυτα περι ΜΜΜ που προσπαθουν να πασαρουν οι εντιμοτατοι πολιτικοι μας μονο γελιο μπορουν να μου προκαλεσουν
Η μονη λυση στο κυκλοφοριακο και στο προβλημα του παρκινγκ, λεγεται ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ
Φυσικα δεν μπορουν ολοι να οδηγησουν δικυκλο, αλλα οσοι μπορουν, ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμασουν να το κανουν.
Θα αλλαξει η ζωη σαςΣίγουρα είναι μια από τις λύσεις. Αλλά μην ξανακούσω ότι το δίκυκλα μόνο βοηθούν τη κίνηση (Οι κάτοχοί τους ΔΕΝ είναι μοτοσυκλετιστές. Απλά θέλουν την ευκολία των δυο τροχών) μόνο τη μετακίνηση του κατόχου ευκολύνουν.
(Συμπτωματικά σήμερα έβγαλα τη παρακάτω φωτογραφία, στη οποία ο ένας ταλαιπωρεί τους πάρα πολλούς) -
Ήδη έγινε γνωστή και η πρώτη προσφυγή στο Συμβούλιο υης Επικρατείας για τα παρκόμετρα. Βλέπω το θέμα να γίνεται χιονοστιβάδα. Αρκεί βέβαια να μην υπάρξει κομματική εκμετάλλευση γιατί αυτό θα με θυμώσει περισσότερο απ' ότι τα ίδια τα παρκόμετρα. Δείχνει να είναι τεκμηριωμένη η προσφυγή:
http://www.automotopress.gr/showarticle ... 8143&CID=3
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για την κονόμα γίνεται αλλά εγώ είμαι υπέρ του μέτρου.αλήθεια όλοι εσείς που γκρινιάζετε γιατί πληρώνετε ...όταν σκάτε 7-8 ευρώ για 1 ώρα σε αυτά τι λέτε?
Λέω ότι πληρώνω 9 € την 1 ώρα ΑΛΛΑ δεν τρέμω μήπως δω σπασμένο κανένα τζάμι ή τσαλακωμένη καμια πόρτα! το να δουλεύει ο άλλος σύνταγμα κα ινα πηγαίνει με το αμάξι είναι καφρίλα...
-
Πριν ξαναγραψετε σχολια, καλο και χρησιμο θα ηταν να κανετε μια βολτα απο το κεντρο να δειτε την Αθηνα οπως δεν την εχετε ξαναδει και τα ξαναλεμε.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Πριν ξαναγραψετε σχολια, καλο και χρησιμο θα ηταν να κανετε μια βολτα απο το κεντρο να δειτε την Αθηνα οπως δεν την εχετε ξαναδει και τα ξαναλεμε.+άπειρο...
έχει αδειάσει που σημαίνει ότι έπιασε ως μέτρο...
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Πριν ξαναγραψετε σχολια, καλο και χρησιμο θα ηταν να κανετε μια βολτα απο το κεντρο να δειτε την Αθηνα οπως δεν την εχετε ξαναδει και τα ξαναλεμε.Οι περιφερειακές του 'μέτρου' περιοχές όμως πώς είναι;
Μήπως, όλως τυχαίως, εκεί που σταματάει η ελεγχόμενη στάθμευση, να γίνεται τώρα μεγαλύτερος χαμός;
(Δεν έχω περάσει από εκεί αυτές τις μέρες, απλά... ρωτάω! )
-
Το μετρο αμα εφαρμοστει σωστα, θα δουλεψει. Αμφιβαλλω οτι θα εφαρμοστει σωστα, αλλα ας περιμενουμε να δουμε. Θα δουλεψει για τον εξης απλο λογο. Σημαντικο μερος των αυτοκινητων του κεντρου ειναι οσοι εργαζονται εκει και πανε πρωτοι απο ολους (πριν ανοιξουν μαγαζια/υπηρεσιες) και παρκαρουν παντου. Αυτοι, λογω του 3ωρου οριου αναγκαστικα θα αφησουν τα αυτοκινητα εκτος. Απο αυτους και μονο, ελευθερωνονται πολλες θεσεις.
αρκει να δουμε στην εφαρμογη τι θα γινει και ποσο θα κυνηγανε τα προστιμα οι αρμοδιοι ή αν θα ατονησει και αυτο οπως πολλα αλλα μετρα.
-
Στην Ελλαδα 'καθε θαυμα τρεις μερες'.Ας περιμενουμε καμια βδομαδα,να χαλαρωσουν τα μετρα και τα ξαναλεμε.
Περιμενω να ξαναερθουμε στα παλια εκτος αν παρουν τοσους Δημοτικους αστυφυλακες ,οσοι ειναι και οι δρομοι που ειναι σε αυτο το προγραμμα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στην Ελλαδα 'καθε θαυμα τρεις μερες'.Ας περιμενουμε καμια βδομαδα,να χαλαρωσουν τα μετρα και τα ξαναλεμε.
Περιμενω να ξαναερθουμε στα παλια εκτος αν παρουν τοσους Δημοτικους αστυφυλακες ,οσοι ειναι και οι δρομοι που ειναι σε αυτο το προγραμμα.+1
Ο φερετζές του ανίκανου...(τα παρκόμετρα επιστρέφουν)