-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Η λύση είναι μία και λέτε ότι θέλετε......Έξω το κηφηναριό από το κέντρο των πόλεων.... δηλαδή ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ- ΔΗΜΟΙ - ΕΦΟΡΕΙΕΣ - ΚΕΚ ΠΕΚ - ΜΕΚΟ- ΔΕΚΟ - ΜΕΚΟ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΚΑΙ όλοι οι υπολοιποι τεμπελχανάδες που ζουν εις βάρος μας να απομακρυνθούν σε κτίρια εκτος των κέντρων των πόλεων με μεγάλα πάρκινγκ .... όπως είναι οι βιομηχανικές περιοχές, να γίνουν ΤΕΜΠΕΛΟΠΕΡΙΟΧΕΣ......
Έτσι θα μπορεί ο κακόμοιρος πωλήτης να πάει να κάνει την δουλεία του όταν δεν απεργούν η τεμπελχανάδες..... και να παρκάρει σαν κύριος.... το κέντρο θα αποσυμφορηθεί.... η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους θα πέσει... θα ηρεμήσουμε.....
Καλό θα είναι να κάνουν και λαικές και εμπορικά κέντρα στην τεμπελοπεριοχή... για να πηγαίνουν τα παλουκάρια και οι κυρίες να ψωνίζουν εν ώρα εργασίας...........
Ορμήξτε μου τώρα ..... σας περιμένω τεμπελχανάδες.....
Εν μέρη δεν έχεις κι άδικο. Αν σκεφτούμε ότι υπουργεία, υπηρεσίες κ.λ.π. είναι όλα στο κέντρο, 'βοηθούν' κι αυτά με το τρόπο τους για να χειροτερεύει η κατάσταση. Θυμάμαι στο υπουργείο .... (μαμημένο αλτσχάϊμερ κόλησα) επί της Πειραιώς που υπήρχε πανό των 'εργαζομένων', που δήλωνε την αντίθεση στη μεταστέγαση του υπουργείου σε περιοχή εκτός Αθηνών.
Αλλά μέσα στα υπουργεία υπάρχουν ψήφοι, πολλοί ψήφοι. Ποιος θα τους διώξει. -
Χθες το βράδυ σβήστηκαν με μπογιά αρκετές διαγραμμισεις στα σημεία που ισχύει το καθεστώς ελεγχόμενης στάθμευσης.....
-
...Από τους εργαζόμενους στον Ευαγγελισμό, είπαν στη ΝΕΤ το μεσημέρι.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
...Από τους εργαζόμενους στον Ευαγγελισμό, είπαν στη ΝΕΤ το μεσημέρι.που απαιτουν θεσεις σαν μονιμοι κατοικοι ωστε να μην ταλαιπωρουνται.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
που απαιτουν θεσεις σαν μονιμοι κατοικοι ωστε να μην ταλαιπωρουνται.
Να τους δώσετε και τσουγκράνες για να ξύνουν τα @@ τους ......
ΟΥΣΤ κηφήνες...........
Έξω οι κρατικοδίαιτοι κηφήνες που ζούν και αναπνέουν εις βάρος μας
-
ΟΥΣΤ κηφήνες...........
Ευαγγελισμός = νοσοκομείο.
Όταν χρειαστεί να πας εκεί, να ευχηθείς ξανά να τους έχουν απολύσει όλους!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΟΥΣΤ κηφήνες...........
Ευαγγελισμός = νοσοκομείο.
Όταν χρειαστεί να πας εκεί, να ευχηθείς ξανά να τους έχουν απολύσει όλους!
Μαλλον να τα επαναλαβει τα λογια του αμα βρει τους νοσοκομους κλπ εργαζομενους στη πτερυγα που νοσηλευεται ενας δικος του ανθρωπος.
Ουτε φακελακι δεν τον σωζει.
-
Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία είναι ακόμη εμετικότεροι από τους υπόλοιπους Δημ Υπαλλήλους γιατί πατάνε στην ανάγκη του κοσμάκη......
Ευτυχώς δεν έχω επαφές με την Δημόσια Υγεία.. εκτός από τα Νταβατζιλικια ασφάλειες που τους πληρώνω για να γεμίζουν τις σαπιοκοιλιές τους..
-
xsara16v το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ: Λες σαχλαμάρες και ειλικρινέστατα έχω την εντύπωση ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρεις τι σου γίνεται (εκτός βέβαια κι αν τα γράφεις μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις flamewar).
-
Ε καλά ρε παιδιά, μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός ο xsara16v, αλλά μην λησμονείτε το γεγονός πως καμιά φορά τα βιώματα σου υπαγορεύουν ακραίες θέσεις και συμπεριφορικές εκφάνσεις...
Θέλω να πω πως όποιος έχει βιώσει το νοσοκομείο από την πλευρά του συγγενούς του ασθενή, έχει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από το (μέλλοντα ενδεχομένως) εργαζόμενο του νοσοκομείου- έτσι δεν είναι;
Λέτε να είναι η ίδια η φύση του επαγγέλματος που προκαλεί έως και αδιαφορία; Η μαζικότητα του συστήματος; Η έλλειψη εξειδίκευσης ή γνώσης; Η υπο-χρηματοδότηση;
Ίσως όλα αυτά μαζί επιβάλλουν την ρητορική του νοσοκομείου, που κατά τη γνώμη μου είναι ψυχρή και συχνά υπολογιστική- στο σύνολο της πάντα, και όχι σε περιπτώσεις.
Ακόμη και αν δε φταίνε οι εργαζόμενοι (λέμε τώρα, γιατί το φακελάκι είναι ότι πιο απεχθές υπάρχει), ποιοι θα εισπράξουν την δυσαρέσκεια; Ίσως όχι γιατί οι περισσότεροι δεν είναι τίμιοι (χωρά κι αυτό κουβέντα), αλλά απλά επειδή λειτουργούν κι αυτοί συντεχνιακά.
Αααα, πιο off-topic δεν γίνεται!
-
Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία είναι ακόμη εμετικότεροι από τους υπόλοιπους Δημ Υπαλλήλους γιατί πατάνε στην ανάγκη του κοσμάκη......Ευτυχώς δεν έχω επαφές με την Δημόσια Υγεία.. εκτός από τα Νταβατζιλικια ασφάλειες που τους πληρώνω για να γεμίζουν τις σαπιοκοιλιές τους..
Η δευτερη παραγραφος αναιρει την πρωτη.
Μη γινεσαι και συ παπαγαλακι.
Γνωρισε πρωτα τη δουλεια τους,μπες μια μερα στο ρολο τους,και μετα τα ξανασυζηταμε. -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Ε καλά ρε παιδιά, μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός ο xsara16v, αλλά μην λησμονείτε το γεγονός πως καμιά φορά τα βιώματα σου υπαγορεύουν ακραίες θέσεις και συμπεριφορικές εκφάνσεις...Θέλω να πω πως όποιος έχει βιώσει το νοσοκομείο από την πλευρά του συγγενούς του ασθενή, έχει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από το (μέλλοντα ενδεχομένως) εργαζόμενο του νοσοκομείου- έτσι δεν είναι;
Λέτε να είναι η ίδια η φύση του επαγγέλματος που προκαλεί έως και αδιαφορία; Η μαζικότητα του συστήματος; Η έλλειψη εξειδίκευσης ή γνώσης; Η υπο-χρηματοδότηση;
Ίσως όλα αυτά μαζί επιβάλλουν την ρητορική του νοσοκομείου, που κατά τη γνώμη μου είναι ψυχρή και συχνά υπολογιστική- στο σύνολο της πάντα, και όχι σε περιπτώσεις.
Ακόμη και αν δε φταίνε οι εργαζόμενοι (λέμε τώρα, γιατί το φακελάκι είναι ότι πιο απεχθές υπάρχει), ποιοι θα εισπράξουν την δυσαρέσκεια; Ίσως όχι γιατί οι περισσότεροι δεν είναι τίμιοι (χωρά κι αυτό κουβέντα), αλλά απλά επειδή λειτουργούν κι αυτοί συντεχνιακά.
Αααα, πιο off-topic δεν γίνεται!
Αγαπητε αν εξαιρεσουμε τους γιατρους,ποιος αλλος νοσοκομειακος ΖΗΤΑΕΙ φακελακι;
Το φιλοδωρημα που δινουμε ειναι επειδη σιχαινομαστε να κανουμε αυτο που κανουν εκεινοι.
Το δινουμε για να εχει ο ασθενης μας πιο καλη και γρηγορη μεταχειρηση εις βαρος των υπολοιπων ασθενων.Το οτι δεν ανταποκρινονται αμεσα στην καθε προσταγη του καθενα οφειλεται οτι εσυ εχεις εναν αρρωστο και ο νοσηλευτης 10 και 20.(Ασε τη νυχτα που εχει ολοκληρη πτερυγα.)
Και ας αφησουμε τη καραμελα 'αν δεν του αρεσει η δουλεια του ας φυγει'.
Εγω παντως δεν θελω να τον αντικαταστησω.ΣΥΓΝΩΜΗΝ για το
-
Έγω πάντως βλέπω θετική διαφορά. Συνήθως για να πάω στην σχολή παίρνω το αυτοκίνητο και πάω Αγιο Ελευθέριο (απο Αθηνών - Λαμίας), παρκάρω και παίρνω τον ηλεκτρικό. Τώρα πλέον στην Αθηνών - Λαμίας έχει πολλή λιγότερη κίνηση απ'οτι πριν για να μην πω και καθόλου
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Έγω πάντως βλέπω θετική διαφορά. Συνήθως για να πάω στην σχολή παίρνω το αυτοκίνητο και πάω Αγιο Ελευθέριο (απο Αθηνών - Λαμίας), παρκάρω και παίρνω τον ηλεκτρικό. Τώρα πλέον στην Αθηνών - Λαμίας έχει πολλή λιγότερη κίνηση απ'οτι πριν για να μην πω και καθόλουγια τι ωρα μιλας?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έγω πάντως βλέπω θετική διαφορά. Συνήθως για να πάω στην σχολή παίρνω το αυτοκίνητο και πάω Αγιο Ελευθέριο (απο Αθηνών - Λαμίας), παρκάρω και παίρνω τον ηλεκτρικό. Τώρα πλέον στην Αθηνών - Λαμίας έχει πολλή λιγότερη κίνηση απ'οτι πριν για να μην πω και καθόλου
για τι ωρα μιλας?
Απο τις 8:30 μέχρι τις 12. Πιο πριν θυμάμαι ότι ακινητοποιούμασταν από έξοδο για/είσοδο απο Αττική Οδό μέχρι την έξοδο για Λεωφόρο Δεκελείας. Τώρα πλέον πας γύρω στα 30χλμ/ωρα και αν σταματήσεις θα σταματήσεις για πολύ λιγο.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
για τι ωρα μιλας?
Απο τις 8:30 μέχρι τις 12. Πιο πριν θυμάμαι ότι ακινητοποιούμασταν από έξοδο για/είσοδο απο Αττική Οδό μέχρι την έξοδο για Λεωφόρο Δεκελείας. Τώρα πλέον πας γύρω στα 30χλμ/ωρα και αν σταματήσεις θα σταματήσεις για πολύ λιγο.
λες?
και να οφειλεται στα παρκομετρα? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για τι ωρα μιλας?
λες?
και να οφειλεται στα παρκομετρα?Ισως σαν αποτελεσμα ΝΤΟΜΙΝΟ.Δεν μπορουν να παρκαρουν ,δεν περνουν αυτοκινητο,μικραινει η κινηση,μικραινει η καθυστερηση.
Αραγε ομως ποσο ειναι το ποσοστο αυτων που χρησιμοποιουσαν την Ε.Ο για να πανε στο κεντρο της Αθηνας ;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για τι ωρα μιλας?
λες?
και να οφειλεται στα παρκομετρα?Μάλλον. Πάντως απ' όταν τα βάλανε έχω δει μείωση, μάλιστα φτάνω και περίπου 10 λεπτά νωρίτερα στην σχολή
-
Συμφωνώ με το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης, αρκεί να έχει προηγηθεί σοβαρή μελέτη και η εφαρμογή να είναι προετοιμασμένη και ακριβής. Όλες οι μεγάλες πόλεις του δυτικού κόσμου έχουν από χρόνια τέτοια συστήματα.
Γιατί συμφωνώ και υπό ποιες προϋποθέσεις:
– Πρέπει να εξασφαλιστεί ότι οι μόνιμοι κάτοικοι θα δικαιούνται θέσεις στάθμευσης με πολύ χαμηλό αντίτιμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι Αθηναίοι του κέντρου υποστηρίζουν το νέο σύστημα.
– Οι θέσεις που προορίζονται για δημόσιες υπηρεσίες, πρεσβείες, βουλευτές, δημοσιογράφους και δεν ξέρω εγώ για ποιους άλλους πρέπει να μειωθούν δραστικά στις απολύτως απαραίτητες. (Εγώ θα ήθελα να καταργηθούν εντελώς, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές.)
– Οι υπόλοιπες θέσεις, πολύ σωστά, δεν προορίζονται για στάθμευση με τις ώρες ή τις... μέρες. Είναι για τους **επισκέπτες **(όπως π.χ. όσους θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους ή έχουν κάποια δουλειά σε δημόσια υπηρεσία ή ιδιωτική επιχείρηση). Έτσι δεν θα καταλαμβάνονται από τα χαράματα και για όλη τη μέρα από τους εργαζόμενους ή οποιονδήποτε άλλον. Οι τελευταίοι θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη λύση: είτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς (προτιμότερο και ευκταίο) είτε μοτοσικλέτες.
– Σε όσους δρόμους που δεν ισχύει η ελεγχόμενη στάθμευση, όπως και στους πεζοδρόμους και τα πεζοδρόμια, θα πρέπει να γίνεται συνεχής αστυνόμευση για αποτροπή της παράνομης στάθμευσης, ώστε οι «έξυπνοι» να μην εμποδίζουν πεζούς, οχήματα δημόσιας συγκοινωνίας και γενικά τους συμπολίτες τους.
– Το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης να επεκταθεί σταδιακά και στους εμπορικούς δρόμους και άλλων δήμων, εφ' όσον φυσικά υπάρχει πρόβλημα στάθμευσης. Θα πρέπει όμως να υιοθετηθεί το ίδιο, ενιαίο σύστημα διαχείρισης (ξυστές κάρτες ή μέσω κινητού). Η χρέωση φυσικά μπορεί να διαφέρει.Και για να μιλήσω πιο απλά: Καλύτερα να είναι σε μεγάλο βαθμό σίγουρος ότι θα βρω μια φτηνή θέση στάθμευσης (1 ευρώ για να κάνω μια ωρίτσα τη δουλειά μου), παρά να κάνω κύκλους, να αγχώνομαι και τελικά να χώνω το αυτοκίνητο σε κάποιον πεζόδρομο.
-
Ο χρήστης guru έγραψε:
– Πρέπει να εξασφαλιστεί ότι οι μόνιμοι κάτοικοι θα δικαιούνται θέσεις στάθμευσης με πολύ χαμηλό αντίτιμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι Αθηναίοι του κέντρου υποστηρίζουν το νέο σύστημα.
Όπα.
Είμαι Αθηναίος του κέντρου και ΔΙΑΦΩΝΩ με το σύστημα.
Το νέο σύστημα μεν δεν με έχει ακουμπήσει ακόμα, αλλά στην προηγούμενη υλοποίησή του, υπέστη το εξής:Κατοικούσα στα όρια ακριβώς του συστήματος. Δεν είχα δικαίωμα να πάρω κάρτα. Επειδή τυχαίνει να ψάχνω πολύ ώρα να παρκάρω, συμβαίνει να αφήνω το αυτοκίνητο ακόμα και 10 λεπτα - ή 5 στενά μακριά. Σπανιότατα τυγχάνει να βρώ θέση ΚΑΤΩ από το σπίτι μου. Πολύ απλά οι θέσεις δεν επαρκούν. Αν λοιπόν μου κόψεις και το δικαίωμα να παρκάρω στο παραπάνω στενό πολύ απλά την γάμισα.
Εξάλου, έχουν αναφερθεί στο forum και παραδείγματα που σε συγκεκριμένες οδούς (Κολωνάκι νομίζω) υπάρχουν ας πούμε 5 πολυκατοικίες και 20 θέσεις μονίμων κατοίκων για όλες αυτές. Δεν φτάνουν ρε παιδιά τι να κάνουμε; Ποιος μόνιμος θα συμφωνήσει σε αυτό;
Μη γενικεύουμε. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί, αλλά και οι μόνιμοι πιστεύω ότι η πλειοψηφία αντιδρά.
Ο φερετζές του ανίκανου...(τα παρκόμετρα επιστρέφουν)