-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Μπά;Εσύ δεν ήθελες να κόβουν 'κουστουμάκια';;;
Ε, ακρίβυνε το ύφασμα φαίνεται...
ακομα θελω να τα κοβουν. απλα δεν υπαρχει αυτο το προστιμο για παρκαρισμα
-
Κι όμως τόσο είναι για κλείσιμο του κάδου... Μόνο αν τους πείσεις ότι δεν έκλεινες τον κάδο μπορεί να στο μειώσουν. Αλλά κατά βάθος οι πινακίδες φταίνε!
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Η πρώτη μου κλήση....Τον Πο**ο Γιορτιάτικα. 150 ευρώ από τη Δημοτική Αστυνομία για παράνομη στάθμευση μπροστά από κάδο. Πρακτικά είχαν δίκαιο γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν τον κάδο έξω. Το θέμα ήταν ότι τον έκλεινα 'προοπτικά' για 25 εκατοστά με το πίσω μέρος του αμαξιού (η πίσω πόρτα μπορούσε να ανοίξει) και υπήρχε ένα άλλο ΙΧ από πίσω μου που τον έκλεινε τον κάδο με τη μηχανή του κ σε αυτόν δεν είδα χαράτσι. Ξανθιώτικες πινακίδες σε νομό Σαλονίκης? Τέσπα. Τώρα πάει..
Φίλοι μου λένε να παίξω τον χαζό κ να μην πληρώσω λέγοντας δεν το είδα ποτέ, αλλά μασάω κ θα πάω...
Ισχύει το ότι αν το πληρώσω γρήγορα θα πέσει στο μισό ή αυτά είναι της Τροχαίας μόνο?
Kαλα τι σου ηρθε και σενα και το εβαλες μπροστα απο τον καδο??
Παντως να πω την αμαρτια μου οταν κατεβαινω να πεταξω τα σκουπιδια και βρω αυτοκινητο που εχει παρκαρει μπροστα στον καδο και δεν μπορω να τον ανοιξω τα αφηνω πανω στο αμαξι.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Κι όμως τόσο είναι για κλείσιμο του κάδου... Μόνο αν τους πείσεις ότι δεν έκλεινες τον κάδο μπορεί να στο μειώσουν. Αλλά κατά βάθος οι πινακίδες φταίνε!Στη Θεσσαλονίκη έγινε αυτό; Γενικά πάντως στις μεγάλες πόλεις δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο πινακίδας...
-
OFF Topic warning.
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επισης ζητειται αρρωστος να κατσει να μου ρυθμισει το P88 γιατι ειναι εργοστασιο...Τώρα το πρόσεξα αυτό... Αρρωστος εδώ.
Πού μένεις?
-
off topic returned
Στα Καμινια, περιμενε ομως να μπει ο ενισχυτης (που θα παιζει ξεχωριστες συχνοτητες σε καθε καναλι κροσαρισμενες απο την πηγη μεσω του network mode) για να γινει ακομα καλυτερο γλεντι με τις ρυθμισεις.
τα υπολοιπα με pm.
-
off topic final
kacey πιο άρρωστο δεν μπορούσες να βρεις!!
-
Τσοντα στο του κουκου.>Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
OFF Topic warning.
Τώρα το πρόσεξα αυτό...** Αρρωστος εδώ.**
Θα το μεγενθυνω,θα το τυποσω,θα το φωτοτυπισω σε εκατο αντιγραφα ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΦΡΑΝΚΥ.
Μα ελα που σε αγαπαω ρε ρεμαλι.
-
Off topic regenerates
Ακόμα και όλες τις 'περίεργες' δηλώσεις μου να μαζέψετε, τον φράνκ-εσταιν δεν τον φτάνω σε αρρώστια.
Off topic dies.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τώρα το πρόσεξα αυτό... Αρρωστος εδώ.
Εγώ δεν είπα τίποτα.
Πού μένεις?
Πάλι καμάκι κάνεις τρελομπετούγια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ δεν είπα τίποτα.
Πού μένεις?
Στον Κεϊσυ;;;;;;;
Γκεϊ ειναι;;;;;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγώ δεν είπα τίποτα.
Πού μένεις?
Στον Κεϊσυ;;;;;;;
Γκεϊ ειναι;;;;;;;;Όχι #^*&**$@@α.
-
Στο **Θησείο, στο Μέγαρο Μουσικής και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας **θα επεκταθεί τους επόμενους μήνες το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης της Αθήνας. Η δεύτερη φάση εξάπλωσης του συστήματος θα περιλαμβάνει άλλες 5.500 θέσεις στάθμευσης, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προορίζεται για τους μόνιμους κατοίκους.
Στο Δήμο Αθηναίων εκτιμούν ότι είναι επιτυχημένη μέχρι τώρα η λειτουργία του συστήματος, τόσο από πλευράς εσόδων, όσο και από το γεγονός ότι πλέον τα μέσα μαζικής μεταφοράς κινούνται ταχύτερα στους κεντρικούς δρόμους. Τον τελευταίο μήνα τα περίπτερα δίνουν κατά μέσο όρο 10.000 κάρτες την ημέρα, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι των δύο ευρώ.
Πηγη: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=102&page_id=4802
Σχολιο: Τραλαλο!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Στο **Θησείο, στο Μέγαρο Μουσικής και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας **θα επεκταθεί τους επόμενους μήνες το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης της Αθήνας. Η δεύτερη φάση εξάπλωσης του συστήματος θα περιλαμβάνει άλλες 5.500 θέσεις στάθμευσης, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προορίζεται για τους μόνιμους κατοίκους.
Στο Δήμο Αθηναίων εκτιμούν ότι είναι επιτυχημένη μέχρι τώρα η λειτουργία του συστήματος, τόσο από πλευράς εσόδων, όσο και από το γεγονός ότι πλέον τα μέσα μαζικής μεταφοράς κινούνται ταχύτερα στους κεντρικούς δρόμους. Τον τελευταίο μήνα τα περίπτερα δίνουν κατά μέσο όρο 10.000 κάρτες την ημέρα, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι των δύο ευρώ.
Πηγη: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=102&page_id=4802
Σχολιο: Τραλαλο!!!
Α εντάξει, τέλεια. Μέχρι τώρα, λόγω παρκομέτρων (όχι μόνο για αυτό βέβαια), άφηνα το αυτοκίνητο στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, και έπαιρνα το μετρό. Τώρα δε μπορώ να κάνω ούτε αυτό. Άρα το κέντρο γίνεται απροσπέλαστο για μένα.
Μπορώ βέβαια να πάρω κανά τρόλεϋ, και να το παίζω 50-50 αν θα γυρίσω σπίτι με τις καθημερινές πορείες.
Τέλεια. Κανονικά θα νευρίαζα, αλλά στα @@ μου. Ούτε αυτό δεν τους αξίζει. Αυτοκινητάκι και παρκάρισμα ψηλά στα Εξάρχεια. Bye bye GTi!
Α, περιττό να σας πω πως κάρτες στα περίπτερα του Κολωνακίου δε βρίσκεις με τίποτα, έτσι; Αλλά, αυτό θα σήμαινε λιγότερες κλήσεις => λιγότερα έσοδα.
Ό,τι να΄ναι. Αλλά το ότι μου έκοψαν την πρόσβαση στο μετρό, δε μπορώ να το καταλάβω! Γιατί δε βάζουμε παρκόμετρα σε όλη την ελληνική επικράτεια;!; Τι έχει δηλαδή στο γήπεδο εκεί και βάζουν παρκόμετρα; Εμπορικό κέντρο δεν είναι με τίποτα- εστιατόρια έχει, νοσοκομεία, σχολεία, και σπίτια...
Ας πάνε να...
Τελικά, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα, και δη με απρόκλητο πλέον τρόπο. Αφού το δήλωσαν ξεκάθαρα: απόλυτη εισπρακτική επιτυχία!
Εγώ πάντως αν εξαιρέσει κανείς τις ακαδημαϊκές μου υποχρεώσεις, το έκοψα πλέον το κέντρο, και πάω οπουδήποτε αλλού!
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Α, περιττό να σας πω πως κάρτες στα περίπτερα του Κολωνακίου δε βρίσκεις με τίποτα, έτσι; Αλλά, αυτό θα σήμαινε λιγότερες κλήσεις => λιγότερα έσοδα.Οχι μόνο στα του Κολωνακίου.
-
Α, περιττό να σας πω πως κάρτες στα περίπτερα του Κολωνακίου δε βρίσκεις με τίποτα, έτσι; Αλλά, αυτό θα σήμαινε λιγότερες κλήσεις => λιγότερα έσοδα.
Οχι μόνο στα του Κολωνακίου.
ούτε απέξω δεν περνάω...τι θέλετε κι εσείς εκεί ;
υπάρχουν σαφώς καλύτερα μέρη να πας. -
Εσύ τι μιλάς? Εχω αρχίσει να αποκτώ την εντύπωση ότι δε βγαίνεις από το σπίτι (άρπα τη).
-
Εσύ τι μιλάς? Εχω αρχίσει να αποκτώ την εντύπωση ότι δε βγαίνεις από το σπίτι (άρπα τη).άλλος αυτός...εσύ τώρα τι έπαθες; Δεν στην είπα.
τέσπα το τι κάνω εγώ και που πάω ΔΕΝ σε αφορά. -
Ούτε εγώ σε εσένα.
Take it easy mate.
-
Πλάκα έχει να πλακώνεστε χωρίς λόγο.
Ο φερετζές του ανίκανου...(τα παρκόμετρα επιστρέφουν)